Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1

ReturnНазад

Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1

Цены на Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1
784.06 - 929.43 грн.
target

найдено в 71 аптеках

784.06 - 929.43 грн.
target

найдено в 71 аптеках

Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1: Характеристики

Диапозон цен
784.06 - 929.43 грн.
Средняя цена
837.10 грн.
priceBlister
837.1
packageNum
1
0
Страна
Индия
Производитель
Венус Ремедис Лимитед
Код ATH
J01DF01
Действующее вещество
Азтреонам
Фармгруппа
Антимикробные средства для системного применения.
Дозировка
1000 мг
Форма
порошок
Температура хранения
не выше 25 °С
Международное название
Aztreonam
Регистрация
UA/18134/01/01 от 26.05.2020
Разрешения
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
по рецепту
Срок хранения
2 года

Особенности приема Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1

Дети
разрешено
Беременные
запрещено
Кормящие
запрещено
Аллергия
с осторожностью
Диабет
разрешено
Водители
разрешено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 создано на основе официальной инструкции к Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: азтреонам;

1 флакон містить азтреонаму 1 г;

допоміжна речовина: L-аргінін.

testimony

Показания

Призначається для лікування інфекцій, спричинених чутливими аеробними грамнегативними мікроорганізмами:

- Інфекції сечовивідних шляхів, у тому числі пієлонефрит та цистит (початковий та рецидивуючий), безсимптомна бактеріурія, викликана у тому числі збудниками, резистентними до аміноглікозидів, цефалоспоринів або пеніцилінів.

- Гонорея: гостра неускладнена урогенітальна або аноректальна інфекція, викликана штамами N. gonorrhoeae, що продукують або не продукують бета-лактамазу.

- Інфекції нижніх дихальних шляхів, у тому числі пневмонія, бронхіт та легеневі інфекції у пацієнтів із муковісцидозом.

- Бактеріємія/септицемія.

- Менінгіт, викликаний Haemophilus influenzae або Neisseria meningitidis. Оскільки азтреонам впливає лише на грамнегативні мікроорганізми, його не слід призначати лише як початкову сліпу терапію, проте його можна застосовувати разом з антибіотиком, активним проти грампозитивних мікроорганізмів, поки не будуть відомі результати тестів на чутливість.

- Інфекції кісток та суглобів.

- Інфекції шкіри та м’яких тканин, у тому числі інфекції, що пов’язані з післяопераційними ранами, виразками та опіками.

- Внутрішньочеревні інфекції: перитоніт.

- Гінекологічні інфекції: запалення органів малого таза, ендометрит та параметрит.

Азеонам показаний для підтримуючої терапії при хірургічному втручанні при лікуванні інфекцій, викликаних чутливими організмами, включаючи абсцеси, інфекції, які ускладнюють перфорації порожнистих органів, шкірні інфекції та інфекції серозних поверхонь.

Необхідно провести бактеріологічні дослідження для визначення причинних мікроорганізмів та їх чутливості до азтреонаму. Терапія може призначатися до отримання результатів чутливості.

У пацієнтів із ризиком інфікування нечутливими патогенними мікроорганізмами слід проводити додаткову терапію антибіотиками одночасно з Азеонамом для забезпечення охоплення широкого спектра перед тим, як ідентифікувати та визначити результати сприйнятливості причинних мікроорганізмів. На підставі цих результатів необхідно продовжити відповідну антибактеріальну терапію.

Пацієнти із серйозними Pseudomonas інфекціями можуть одночасно отримувати лікування Азеонамом та аміноглікозидом через їх синергічну дію. Якщо для таких пацієнтів призначається така одночасна терапія, то тести на сприйнятливість слід проводити in vitro для визначення активності при комбінованій терапії. Під час аміноглікозидної терапії застосовується звичайний моніторинг рівнів сироватки крові та функції нирок.

composition

Противопоказания

Гіперчутливість до активної речовини або до будь-якої з допоміжних речовин препарату.

Азтреонам протипоказаний під час вагітності.

Usage

Способ применения

Внутрішньом’язова або внутрішньовенна ін’єкція, або внутрішньовенна інфузія

Азтреонам вводиться за допомогою глибокої ін’єкції у велику м’язову масу, таку як верхній квадрант сідничного м’яза або бічну частину стегна.

Дорослі

Діапазон доз азтреонаму становить від 1 до 8 г на добу у рівно розподілених дозах. Звичайна доза становить від 3 до 4 г на добу. Максимальна рекомендована доза - 8 г на добу. Дозування та спосіб введення повинні визначатися чутливістю збудників, тяжкістю інфекції та станом хворого.

Дозування: Дорослі

Тип інфекції1

Дозування

Частота

(години)

Спосіб введення

Інфекції сечовивідних шляхів

500 мг або 1 г

8 або 12

в/м або в/в

Гонорея/цистит

1 г

одна доза

в/м

Муковісцидоз

2 г

6 – 8

в/в

Помірно тяжкі системні інфекції

1 г або 2 г

8 або 12

в/м або в/в

Тяжкі системні інфекції або інфекції, які становлять загрозу для життя

2 г

6 або 8

в/м або в/в

Інші інфекції

Або

1 г

2 г

8

12

в/м або в/в

в/в

1Через тяжкий характер інфекцій, викликаних Pseudomonas aeruginosa, рекомендується доза 2 г кожні 6 або 8 годин, принаймні для початкової терапії при системних інфекціях, викликаних цим мікроорганізмом.

Внутрішньовенний спосіб введення рекомендується для пацієнтів, які потребують одноразових доз більше 1 г, або з бактеріальною септицемією, локалізованим паренхіматозним абсцесом (наприклад, внутрішньочеревним абсцесом), перитонітом, менінгітом або іншими тяжкими системними інфекціями або інфекціями, що загрожують життю.

Літні пацієнти

Стан нирок є основним фактором, що визначає дозування для людей літнього віку; ці пацієнти можуть мати знижену функцію нирок. Креатинін сироватки крові не може бути точним показником стану нирок. Тому, як і для всіх антибіотиків, що виводяться нирками, слід отримати оцінки кліренсу креатиніну та, при необхідності, корегувати дозу.

Літні пацієнти зазвичай мають кліренс креатиніну понад 30 мл/хв, тому повинні отримувати нормальну рекомендовану дозу. Якщо функція нирок нижча за цей рівень, схему дозування необхідно скорегувати.

Порушення функції нирок

Пролонговані концентрації азтреонаму в сироватці крові можуть спостерігатися у пацієнтів з транзиторною або стійкою нирковою недостатністю, тому після звичайної початкової дози, дозування азтреонаму необхідно зменшити вдвічі для пацієнтів із рівнем креатиніну від 10 до 30 мл/хв/1,73 м2.

Пацієнтам із тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв/1,73 м2), що знаходяться на гемодіалізі, спочатку слід вводити звичайну дозу. Підтримуюча доза має становити одну четверту частину звичайної початкової дози, яка призначається зі звичайним фіксованим інтервалом 6, 8 або 12 годин. Для серйозних інфекцій або інфекцій, що загрожують життю, крім підтримуючих доз, після кожного сеансу гемодіалізу слід вводити одну восьму частину початкової дози.

Порушення функції печінки

Для тривалого лікування пацієнтів із хронічними порушеннями функції печінки з цирозом рекомендується зменшити дозу на 20-25 %, особливо у випадках алкогольного цирозу та коли функція нирок також порушена.

Діти

Звичайна доза для пацієнтів старше одного тижня - 30 мг/кг кожні 6 або 8 годин. У випадку тяжких інфекцій пацієнтам віком від 2 років рекомендовано 50 мг/кг кожні 6 або 8 годин. Рекомендована доза для всіх пацієнтів при лікуванні інфекцій, викликаних P. aeruginosa, становить 50 мг/кг кожні 6 − 8 годин.

Максимальна щоденна педіатрична доза не має перевищувати максимальну рекомендовану дозу для дорослих.

Інформація про дозування для новонароджених віком менше 1 тижня відсутня.

Відновлення

Азтреонам для ін’єкцій по 1 г випускається у флаконах по 20 мл.

Після додавання розчинника, вміст слід негайно і сильно струсити. Флакони відновленого азтреонаму не призначені для використання в кількох дозах, і будь-який невикористаний розчин з однієї дози має бути утилізований. Залежно від типу та кількості розчинника рН коливається від 4,5 до 7,5, а колір може варіювати від безбарвного до злегка жовто-солом’яного кольору, що може призвести до незначного рожевого відтінку при відстоюванні, однак це не впливає на його ефективність.

Для внутрішньом’язової ін’єкції: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій або 0,9 % натрію хлориду для ін’єкції і добре струшують.

Розмір флакона одноразової дози

Об’єм розчинника, який слід додати

0,5 г

1,5 мл

1,0 г

3,0 мл

Для внутрішньовенної ін’єкції: до вмісту флакона додають 6-10 мл води для ін’єкцій і добре струшують. Повільно вводять безпосередньо у вену протягом 3-5 хвилин.

Для внутрішньовенної інфузії:

Флакони: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій і добре струшують.

Розводять даний вихідний розчин за допомогою відповідного інфузійного розчину до кінцевої концентрації, меншої ніж 2 % мас./об. (щонайменше 50 мл розчину на грам азтреонаму). Інфузію слід вводити протягом 20-60 хвилин.

Відповідні інфузійні розчини включають у себе:

0,9 % розчин натрію хлориду для ін’єкцій;

5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

5 % або 10% манітол для внутрішньовенної інфузії;

лактат натрію для внутрішньовенної інфузії;

0,9 %, 0,45 % або 0,2 % розчин натрію хлориду та 5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

розчин Рінгера для ін'єкцій

розчин Хартмана для ін'єкцій.

Набір для регулювання об’єму введення може використовуватися для введення вихідного розчину азтреонаму в сумісний інфузійний розчин. Внаслідок застосування Y-труби для введення слід приділяти особливу увагу розрахованому об’єму розчину азтреонаму, необхідному для введення всієї дози.

Відновлення

Внутрішньовенні інфузійні розчини азтреонаму для ін’єкцій, приготовані з 0,9 % розчином хлориду натрію для ін’єкцій або 5 % глюкозою для внутрішньовенного введення, у ПВХ або скляній тарі, до яких додавали кліндаміцину фосфат, гентаміцину сульфат, тобраміцину сульфат або цефазолін натрію в концентраціях, які зазвичай застосовуються клінічно, зберігають свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С). Суміш ампіциліну натрію з азтреонамом у 0,9 % розчині хлориду натрію для ін’єкцій зберігає свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С); 5 % глюкоза для внутрішньовенного введення зберігає свою стабільність протягом 8 годин у холодильнику.

У разі, якщо азтреонам та метронідазол мають використовуватися разом, то їх слід вводити окремо, оскільки після зберігання розчинів, що містять комбінації двох продуктів, спостерігається вишнево-червоний колір.

Будь-який невикористаний лікарський засіб або відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Діти.

Дані щодо безпеки та ефективності застосування препарату у новонароджених молодше одного тижня обмежені, тому застосування даного препарату в цій популяції потребує ретельної оцінки.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1, а также ответы на них.

Какая цена на Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Цены на Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 в Украине начинаются от 784.06 до 929.4285, препарат доступен в 71 аптеках.

От чего помогает Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Показания к применению Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1:

Призначається для лікування інфекцій, спричинених чутливими аеробними грамнегативними мікроорганізмами:

- Інфекції сечовивідних шляхів, у тому числі пієлонефрит та цистит (початковий та рецидивуючий), безсимптомна бактеріурія, викликана у тому числі збудниками, резистентними до аміноглікозидів, цефалоспоринів або пеніцилінів.

- Гонорея: гостра неускладнена урогенітальна або аноректальна інфекція, викликана штамами N. gonorrhoeae, що продукують або не продукують бета-лактамазу.

- Інфекції нижніх дихальних шляхів, у тому числі пневмонія, бронхіт та легеневі інфекції у пацієнтів із муковісцидозом.

- Бактеріємія/септицемія.

- Менінгіт, викликаний Haemophilus influenzae або Neisseria meningitidis. Оскільки азтреонам впливає лише на грамнегативні мікроорганізми, його не слід призначати лише як початкову сліпу терапію, проте його можна застосовувати разом з антибіотиком, активним проти грампозитивних мікроорганізмів, поки не будуть відомі результати тестів на чутливість.

- Інфекції кісток та суглобів.

- Інфекції шкіри та м’яких тканин, у тому числі інфекції, що пов’язані з післяопераційними ранами, виразками та опіками.

- Внутрішньочеревні інфекції: перитоніт.

- Гінекологічні інфекції: запалення органів малого таза, ендометрит та параметрит.

Азеонам показаний для підтримуючої терапії при хірургічному втручанні при лікуванні інфекцій, викликаних чутливими організмами, включаючи абсцеси, інфекції, які ускладнюють перфорації порожнистих органів, шкірні інфекції та інфекції серозних поверхонь.

Необхідно провести бактеріологічні дослідження для визначення причинних мікроорганізмів та їх чутливості до азтреонаму. Терапія може призначатися до отримання результатів чутливості.

У пацієнтів із ризиком інфікування нечутливими патогенними мікроорганізмами слід проводити додаткову терапію антибіотиками одночасно з Азеонамом для забезпечення охоплення широкого спектра перед тим, як ідентифікувати та визначити результати сприйнятливості причинних мікроорганізмів. На підставі цих результатів необхідно продовжити відповідну антибактеріальну терапію.

Пацієнти із серйозними Pseudomonas інфекціями можуть одночасно отримувати лікування Азеонамом та аміноглікозидом через їх синергічну дію. Якщо для таких пацієнтів призначається така одночасна терапія, то тести на сприйнятливість слід проводити in vitro для визначення активності при комбінованій терапії. Під час аміноглікозидної терапії застосовується звичайний моніторинг рівнів сироватки крові та функції нирок.

Какая дозировка препарата?

plus-icon
Дозировка Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1: 1000 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Инструкция к Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1?

plus-icon
С составом Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: азтреонам;

1 флакон містить азтреонаму 1 г;

допоміжна речовина: L-аргінін.

Как принимать Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1?

plus-icon

Внутрішньом’язова або внутрішньовенна ін’єкція, або внутрішньовенна інфузія

Азтреонам вводиться за допомогою глибокої ін’єкції у велику м’язову масу, таку як верхній квадрант сідничного м’яза або бічну частину стегна.

Дорослі

Діапазон доз азтреонаму становить від 1 до 8 г на добу у рівно розподілених дозах. Звичайна доза становить від 3 до 4 г на добу. Максимальна рекомендована доза - 8 г на добу. Дозування та спосіб введення повинні визначатися чутливістю збудників, тяжкістю інфекції та станом хворого.

Дозування: Дорослі

Тип інфекції1

Дозування

Частота

(години)

Спосіб введення

Інфекції сечовивідних шляхів

500 мг або 1 г

8 або 12

в/м або в/в

Гонорея/цистит

1 г

одна доза

в/м

Муковісцидоз

2 г

6 – 8

в/в

Помірно тяжкі системні інфекції

1 г або 2 г

8 або 12

в/м або в/в

Тяжкі системні інфекції або інфекції, які становлять загрозу для життя

2 г

6 або 8

в/м або в/в

Інші інфекції

Або

1 г

2 г

8

12

в/м або в/в

в/в

1Через тяжкий характер інфекцій, викликаних Pseudomonas aeruginosa, рекомендується доза 2 г кожні 6 або 8 годин, принаймні для початкової терапії при системних інфекціях, викликаних цим мікроорганізмом.

Внутрішньовенний спосіб введення рекомендується для пацієнтів, які потребують одноразових доз більше 1 г, або з бактеріальною септицемією, локалізованим паренхіматозним абсцесом (наприклад, внутрішньочеревним абсцесом), перитонітом, менінгітом або іншими тяжкими системними інфекціями або інфекціями, що загрожують життю.

Літні пацієнти

Стан нирок є основним фактором, що визначає дозування для людей літнього віку; ці пацієнти можуть мати знижену функцію нирок. Креатинін сироватки крові не може бути точним показником стану нирок. Тому, як і для всіх антибіотиків, що виводяться нирками, слід отримати оцінки кліренсу креатиніну та, при необхідності, корегувати дозу.

Літні пацієнти зазвичай мають кліренс креатиніну понад 30 мл/хв, тому повинні отримувати нормальну рекомендовану дозу. Якщо функція нирок нижча за цей рівень, схему дозування необхідно скорегувати.

Порушення функції нирок

Пролонговані концентрації азтреонаму в сироватці крові можуть спостерігатися у пацієнтів з транзиторною або стійкою нирковою недостатністю, тому після звичайної початкової дози, дозування азтреонаму необхідно зменшити вдвічі для пацієнтів із рівнем креатиніну від 10 до 30 мл/хв/1,73 м2.

Пацієнтам із тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв/1,73 м2), що знаходяться на гемодіалізі, спочатку слід вводити звичайну дозу. Підтримуюча доза має становити одну четверту частину звичайної початкової дози, яка призначається зі звичайним фіксованим інтервалом 6, 8 або 12 годин. Для серйозних інфекцій або інфекцій, що загрожують життю, крім підтримуючих доз, після кожного сеансу гемодіалізу слід вводити одну восьму частину початкової дози.

Порушення функції печінки

Для тривалого лікування пацієнтів із хронічними порушеннями функції печінки з цирозом рекомендується зменшити дозу на 20-25 %, особливо у випадках алкогольного цирозу та коли функція нирок також порушена.

Діти

Звичайна доза для пацієнтів старше одного тижня - 30 мг/кг кожні 6 або 8 годин. У випадку тяжких інфекцій пацієнтам віком від 2 років рекомендовано 50 мг/кг кожні 6 або 8 годин. Рекомендована доза для всіх пацієнтів при лікуванні інфекцій, викликаних P. aeruginosa, становить 50 мг/кг кожні 6 − 8 годин.

Максимальна щоденна педіатрична доза не має перевищувати максимальну рекомендовану дозу для дорослих.

Інформація про дозування для новонароджених віком менше 1 тижня відсутня.

Відновлення

Азтреонам для ін’єкцій по 1 г випускається у флаконах по 20 мл.

Після додавання розчинника, вміст слід негайно і сильно струсити. Флакони відновленого азтреонаму не призначені для використання в кількох дозах, і будь-який невикористаний розчин з однієї дози має бути утилізований. Залежно від типу та кількості розчинника рН коливається від 4,5 до 7,5, а колір може варіювати від безбарвного до злегка жовто-солом’яного кольору, що може призвести до незначного рожевого відтінку при відстоюванні, однак це не впливає на його ефективність.

Для внутрішньом’язової ін’єкції: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій або 0,9 % натрію хлориду для ін’єкції і добре струшують.

Розмір флакона одноразової дози

Об’єм розчинника, який слід додати

0,5 г

1,5 мл

1,0 г

3,0 мл

Для внутрішньовенної ін’єкції: до вмісту флакона додають 6-10 мл води для ін’єкцій і добре струшують. Повільно вводять безпосередньо у вену протягом 3-5 хвилин.

Для внутрішньовенної інфузії:

Флакони: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій і добре струшують.

Розводять даний вихідний розчин за допомогою відповідного інфузійного розчину до кінцевої концентрації, меншої ніж 2 % мас./об. (щонайменше 50 мл розчину на грам азтреонаму). Інфузію слід вводити протягом 20-60 хвилин.

Відповідні інфузійні розчини включають у себе:

0,9 % розчин натрію хлориду для ін’єкцій;

5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

5 % або 10% манітол для внутрішньовенної інфузії;

лактат натрію для внутрішньовенної інфузії;

0,9 %, 0,45 % або 0,2 % розчин натрію хлориду та 5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

розчин Рінгера для ін'єкцій

розчин Хартмана для ін'єкцій.

Набір для регулювання об’єму введення може використовуватися для введення вихідного розчину азтреонаму в сумісний інфузійний розчин. Внаслідок застосування Y-труби для введення слід приділяти особливу увагу розрахованому об’єму розчину азтреонаму, необхідному для введення всієї дози.

Відновлення

Внутрішньовенні інфузійні розчини азтреонаму для ін’єкцій, приготовані з 0,9 % розчином хлориду натрію для ін’єкцій або 5 % глюкозою для внутрішньовенного введення, у ПВХ або скляній тарі, до яких додавали кліндаміцину фосфат, гентаміцину сульфат, тобраміцину сульфат або цефазолін натрію в концентраціях, які зазвичай застосовуються клінічно, зберігають свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С). Суміш ампіциліну натрію з азтреонамом у 0,9 % розчині хлориду натрію для ін’єкцій зберігає свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С); 5 % глюкоза для внутрішньовенного введення зберігає свою стабільність протягом 8 годин у холодильнику.

У разі, якщо азтреонам та метронідазол мають використовуватися разом, то їх слід вводити окремо, оскільки після зберігання розчинів, що містять комбінації двох продуктів, спостерігається вишнево-червоний колір.

Будь-який невикористаний лікарський засіб або відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Діти.

Дані щодо безпеки та ефективності застосування препарату у новонароджених молодше одного тижня обмежені, тому застосування даного препарату в цій популяції потребує ретельної оцінки.

Можно ли принимать Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 при беременности?

plus-icon
Согласно инструкции по применению Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 детям?

plus-icon
Применение для детей: разрешено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 в аптеках Украины?

plus-icon
Категория отпуска на Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1.

Купить Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 с помощью ZDOROVI.UA

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 и заберите его в аптеке.

Купить Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Азеонам пор. для раствора для ин. и инф. 1 г фл. №1 можно в таких городах: Харьков , Полтава , Киев и в других населенных пунктах Украины.