Эрлис табл. п/о 20 мг №4

ReturnНазад

Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Цены на Эрлис табл. п/о 20 мг №4
target

не найдено в г. Киев

target

не найдено в г. Киев

Эрлис табл. п/о 20 мг №4: Характеристики

Категория Препараты для лечения эректильной дисфункции
Препараты при заболевании предстательной железы
Страна Польша
Производитель ФЗ Польфарма С.А.
Код ATHG04BE08
Действующее вещество Тадалафил
Фармгруппа Средства для лечения нарушений эрекции.
Дозировка 20 мг
Форма таблетки
Температура хранения не выше 25 °С
Международное название Tadalafil
Регистрация UA/18415/01/04 от 30.10.2020
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Детизапрещено
Беременныене для применения женщинам
Кормящиене для применения женщинам
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Эрлис табл. п/о 20 мг №4 создано на основе официальной инструкции к Эрлис табл. п/о 20 мг №4 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Эрлис табл. п/о 20 мг №4 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Короткая инструкция по применению для Эрлис табл. п/о 20 мг №4

print
share
composition

Состав

діюча речовина: тадалафіл;

1 таблетка містить 2,5 мг або 5 мг, або 10 мг, або 20 мг тадалафілу;

допоміжні речовини:

ядро таблетки: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, повідон К 30, полоксамер, натрію лаурилсульфат, натрію кроскармелоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат;

оболонка для таблетки по 2,5 мг: спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), макрогол, тальк;

оболонка таблеток по 5 мг, 10 мг та 20 мг: спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), макрогол, тальк, заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172).

testimony

Показания

Для дозування 2,5 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 5 мг. Лікування симптомів доброякісної гіперплазії передміхурової залози у дорослих чоловіків. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 10 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 20 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції

Тадалафіл не показаний для застосування жінкам.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до тадалафілу або до будь-якого іншого компонента препарату.

У ході клінічних досліджень тадалафіл виявив властивість посилювати гіпотензивний ефект нітратів. Вважається, що це є наслідком комбінованого впливу ефектів нітратів та тадалафілу на шлях оксид азоту/цГМФ. Таким чином, тадалафіл протипоказаний пацієнтам, які застосовують органічні нітрати у будь-якій лікарській формі (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Тадалафіл не слід застосовувати чоловікам із серцевими захворюваннями, для яких сексуальна активність є небажаною. Лікарі повинні зважати на потенційний серцевий ризик сексуальної активності для пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями в анамнезі.

Нижчевказані групи пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями не були включені у клінічні дослідження, тому застосування тадалафілу для них протипоказане:

- пацієнти з інфарктом міокарда протягом останніх 90 днів;

- пацієнти з нестабільною стенокардією або стенокардією, що виникає під час статевих актів;

- пацієнти із серцевою недостатністю, що відповідає класу 2 або вище за класифікацією Нью-Йоркської асоціації серця, протягом останніх 6 місяців;

- пацієнти з неконтрольованими аритміями, артеріальною гіпотензією (˂ 90/50 мм рт. ст.) або неконтрольованою гіпертензією;

- пацієнти після інсульту, що стався протягом останніх 6 місяців.

Тадалафіл протипоказаний пацієнтам із втратою зору одного ока в результаті неартеріальної передньої ішемічної оптичної нейропатії (НАПІОН) незалежно від того, чи було це пов’язано з попереднім впливом інгібіторів ФДЕ 5 (див. розділ «Особливості застосування»).

Супутнє застосування інгібіторів ФДЕ 5, в тому числі тадалафілу, зі стимуляторами гуанілатциклази, такими як ріоцигуат, протипоказано, оскільки потенційно це може призвести до симптоматичної гіпотензії (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Usage

Способ применения

Для перорального застосування.

Еректильна дисфункція у дорослих чоловіків.

Рекомендована доза становить 10 мг перед передбачуваною сексуальною активністю, незалежно від прийому їжі. Пацієнтам, у яких тадалафіл у дозі 10 мг не спричиняє адекватного ефекту, можна застосовувати дозу 20 мг.

Препарат можна приймати за 30 хвилин перед сексуальною активністю.

Максимальна рекомендована частота прийому — один раз на добу.

Тадалафіл у дозі 10 мг та 20 мг призначений для застосування перед передбачуваною сексуальною активністю та не рекомендований для щоденного застосування.

Якщо передбачається часте застосування тадалафілу (принаймні двічі на тиждень), режим щоденного застосування більш низьких доз тадалафілу може бути більш доцільним, виходячи з вибору пацієнта та рішення лікаря. Для таких пацієнтів рекомендована доза становить 5 мг/добу приблизно в однаковий час. Дозу можна зменшувати до 2,5 мг/добу, виходячи з індивідуальної толерантності. Доцільність тривалого щоденного застосування слід періодично переоцінювати.

Доброякісна гіперплазія передміхурової залози у дорослих чоловіків.

Для щоденного застосування рекомендована доза становить 5 мг/добу приблизно в один і той самий час, незалежно від прийому їжі. Для лікування дорослих чоловіків із еректильною дисфункцією та симптомами доброякісної гіперплазії передміхурової залози рекомендована доза для щоденного застосування становить 5 мг/добу приблизно в один і той самий час. Для пацієнтів з непереносимістю тадалафілу у дозі 5 мг/добу при лікуванні доброякісної гіперплазії передміхурової залози слід розглянути застосування альтернативної терапії, з огляду на те що ефективність тадалафілу у дозі 2,5 мг/добу для лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози не оцінювалась.

Особливі популяції пацієнтів.

Чоловіки літнього віку. Корекція дози не потрібна.

Чоловіки, які мають ниркову недостатність. Корекція дози не потрібна для пацієнтів із легкою та помірною нирковою недостатністю. Для пацієнтів із тяжкою нирковою недостатністю максимальна рекомендована доза становить 10 мг (прийом тадалафілу за потреби). Щоденне застосування тадалафілу в дозі 2,5 мг або 5 мг не рекомендовано для лікування пацієнтів із тяжкою нирковою недостатністю та доброякісною гіперплазією передміхурової залози або еректильною дисфункцією (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакологічні властивості»).

Чоловіки, які мають печінкову недостатність.

Для лікування еректильної дисфункції рекомендована доза тадалафілу становить 10 мг перед передбачуваною сексуальною активністю і не залежить від прийому їжі (прийом тадалафілу за потреби). Клінічні дані щодо безпеки застосування тадалафілу пацієнтам із тяжкою печінковою недостатністю (клас С за шкалою Чайлда – П’ю) обмежені; у разі призначення лікар повинен уважно оцінити індивідуальні переваги/ризики. Немає даних щодо застосування тадалафілу в дозі вище 10 мг пацієнтам із печінковою недостатністю. Щоденне застосування тадалафілу як для лікування пацієнтів із доброякісною гіперплазією передміхурової залози, так і з еректильною дисфункцією не оцінювали у пацієнтів із пошкодженнями печінки, тому лікар повинен ретельно оцінити індивідуальні переваги/ризики такої терапії (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакологічні властивості»).

Чоловіки, які мають цукровий діабет. Корекція дози не потрібна.

Особливі застереження при утилізації.

Невикористаний препарат або відходи слід утилізувати відповідно до діючих нормативних вимог.

Діти.

Немає даних щодо застосування тадалафілу дітям для лікування еректильної дисфункції.

Аналоги для Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Сиалис табл. п/о 20 мг №1
Цены на Сиалис табл. п/о 20 мг №1 найдено в 466
аптеках
Сиалис табл. п/о 20 мг №2
Цены на Сиалис табл. п/о 20 мг №2 найдено в 419
аптеках
Сиалис табл. п/о 20 мг №4 (2х2)
Цены на Сиалис табл. п/о 20 мг №4 (2х2) найдено в 386
аптеках
Сиалис табл. п/о 5 мг №28 (14х2)
Цены на Сиалис табл. п/о 5 мг №28 (14х2) найдено в 332
аптеках
Показать еще

Покупают с Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Сиалис табл. п/о 20 мг №8 (2х4)
Цены на Сиалис табл. п/о 20 мг №8 (2х4) найдено в 188
аптеках
Эрлис табл. п/о 20 мг №1
Цены на Эрлис табл. п/о 20 мг №1 найдено в 1
аптеках
Ариста табл. п/о 20 мг №4
Цены на Ариста табл. п/о 20 мг №4не найдено в
г. Киев

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Эрлис табл. п/о 20 мг №4, а также ответы на них.

Какая цена на Эрлис табл. п/о 20 мг №4?

plus-icon

Цены на Эрлис табл. п/о 20 мг №4 в Украине начинаются от 0.0 до 0.0, препарат доступен в 0 аптеках.

От чего помогает Эрлис табл. п/о 20 мг №4?

plus-icon

Показания к применению Эрлис табл. п/о 20 мг №4:

Для дозування 2,5 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 5 мг. Лікування симптомів доброякісної гіперплазії передміхурової залози у дорослих чоловіків. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 10 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції.

Для дозування 20 мг. Лікування еректильної дисфункції у дорослих чоловіків. Препарат ефективний для лікування еректильної дисфункції при наявності сексуальної стимуляції

Тадалафіл не показаний для застосування жінкам.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Эрлис табл. п/о 20 мг №4: 20 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Эрлис табл. п/о 20 мг №4?

plus-icon

Инструкция к Эрлис табл. п/о 20 мг №4 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Эрлис табл. п/о 20 мг №4?

plus-icon

С составом Эрлис табл. п/о 20 мг №4 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: тадалафіл;

1 таблетка містить 2,5 мг або 5 мг, або 10 мг, або 20 мг тадалафілу;

допоміжні речовини:

ядро таблетки: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, повідон К 30, полоксамер, натрію лаурилсульфат, натрію кроскармелоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат;

оболонка для таблетки по 2,5 мг: спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), макрогол, тальк;

оболонка таблеток по 5 мг, 10 мг та 20 мг: спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), макрогол, тальк, заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172).

Как принимать Эрлис табл. п/о 20 мг №4?

plus-icon

Для перорального застосування.

Еректильна дисфункція у дорослих чоловіків.

Рекомендована доза становить 10 мг перед передбачуваною сексуальною активністю, незалежно від прийому їжі. Пацієнтам, у яких тадалафіл у дозі 10 мг не спричиняє адекватного ефекту, можна застосовувати дозу 20 мг.

Препарат можна приймати за 30 хвилин перед сексуальною активністю.

Максимальна рекомендована частота прийому — один раз на добу.

Тадалафіл у дозі 10 мг та 20 мг призначений для застосування перед передбачуваною сексуальною активністю та не рекомендований для щоденного застосування.

Якщо передбачається часте застосування тадалафілу (принаймні двічі на тиждень), режим щоденного застосування більш низьких доз тадалафілу може бути більш доцільним, виходячи з вибору пацієнта та рішення лікаря. Для таких пацієнтів рекомендована доза становить 5 мг/добу приблизно в однаковий час. Дозу можна зменшувати до 2,5 мг/добу, виходячи з індивідуальної толерантності. Доцільність тривалого щоденного застосування слід періодично переоцінювати.

Доброякісна гіперплазія передміхурової залози у дорослих чоловіків.

Для щоденного застосування рекомендована доза становить 5 мг/добу приблизно в один і той самий час, незалежно від прийому їжі. Для лікування дорослих чоловіків із еректильною дисфункцією та симптомами доброякісної гіперплазії передміхурової залози рекомендована доза для щоденного застосування становить 5 мг/добу приблизно в один і той самий час. Для пацієнтів з непереносимістю тадалафілу у дозі 5 мг/добу при лікуванні доброякісної гіперплазії передміхурової залози слід розглянути застосування альтернативної терапії, з огляду на те що ефективність тадалафілу у дозі 2,5 мг/добу для лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози не оцінювалась.

Особливі популяції пацієнтів.

Чоловіки літнього віку. Корекція дози не потрібна.

Чоловіки, які мають ниркову недостатність. Корекція дози не потрібна для пацієнтів із легкою та помірною нирковою недостатністю. Для пацієнтів із тяжкою нирковою недостатністю максимальна рекомендована доза становить 10 мг (прийом тадалафілу за потреби). Щоденне застосування тадалафілу в дозі 2,5 мг або 5 мг не рекомендовано для лікування пацієнтів із тяжкою нирковою недостатністю та доброякісною гіперплазією передміхурової залози або еректильною дисфункцією (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакологічні властивості»).

Чоловіки, які мають печінкову недостатність.

Для лікування еректильної дисфункції рекомендована доза тадалафілу становить 10 мг перед передбачуваною сексуальною активністю і не залежить від прийому їжі (прийом тадалафілу за потреби). Клінічні дані щодо безпеки застосування тадалафілу пацієнтам із тяжкою печінковою недостатністю (клас С за шкалою Чайлда – П’ю) обмежені; у разі призначення лікар повинен уважно оцінити індивідуальні переваги/ризики. Немає даних щодо застосування тадалафілу в дозі вище 10 мг пацієнтам із печінковою недостатністю. Щоденне застосування тадалафілу як для лікування пацієнтів із доброякісною гіперплазією передміхурової залози, так і з еректильною дисфункцією не оцінювали у пацієнтів із пошкодженнями печінки, тому лікар повинен ретельно оцінити індивідуальні переваги/ризики такої терапії (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакологічні властивості»).

Чоловіки, які мають цукровий діабет. Корекція дози не потрібна.

Особливі застереження при утилізації.

Невикористаний препарат або відходи слід утилізувати відповідно до діючих нормативних вимог.

Діти.

Немає даних щодо застосування тадалафілу дітям для лікування еректильної дисфункції.

Можно ли принимать Эрлис табл. п/о 20 мг №4 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Эрлис табл. п/о 20 мг №4, принимать при беременности: не для применения женщинам

Можно ли Эрлис табл. п/о 20 мг №4 детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Эрлис табл. п/о 20 мг №4 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Эрлис табл. п/о 20 мг №4 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Эрлис табл. п/о 20 мг №4 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Эрлис табл. п/о 20 мг №4.

Процесс покупки Эрлис табл. п/о 20 мг №4

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Эрлис табл. п/о 20 мг №4 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Эрлис табл. п/о 20 мг №4 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Эрлис табл. п/о 20 мг №4 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Эрлис табл. п/о 20 мг №4, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Эрлис табл. п/о 20 мг №4 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Эрлис табл. п/о 20 мг №4 и заберите его в аптеке.

Купить Эрлис табл. п/о 20 мг №4 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Эрлис табл. п/о 20 мг №4 можно в таких городах: и в других населенных пунктах Украины.