Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

ReturnНазад

Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

Цены на Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)
595.04 - 725.34 грн.
target

найдено в 175 аптеках

595.04 - 725.34 грн.
target

найдено в 175 аптеках

Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3): Характеристики

Средняя цена 635.82 грн.
Категория Препараты для лечения сердечной аритмии
Страна Германия
Производитель Салютас Фарма ГмбХ
Код ATHC01BC04
Действующее вещество Флекаинид
Фармгруппа Антиаритмические средства класса ІС. Флекаинид.
Дозировка 50 мг
Форма таблетки
Температура хранения не выше 25 °С
Международное название Flecainide
Регистрация UA/15559/01/01 от 30.07.2021
Рецепт по рецепту
Срок хранения 2 года

Особенности приема Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

Детис 13-ти лет
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетразрешено
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) создано на основе официальной инструкции к Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

Короткая инструкция по применению для Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

print
share
composition

Состав

діюча речовина: flecainide acetate;

1 таблетка містить флекаїніду ацетату 50 мг або 100 мг;

допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний прежелатинізований, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, натрію кроскармелоза, магнію стеарат.

testimony

Показания

џ АВ-вузлова стійка тахікардія; аритмії, асоційовані зі синдромом Вольфа ‒ Паркінсона ‒ Уайта та подібними порушеннями, обумовленими наявністю додаткових провідних шляхів, у випадку неефективності інших видів лікування.

џ Симптоматична пароксизмальна вентрикулярна аритмія високого ступеня тяжкості, що загрожує життю пацієнта, при відсутності відповіді на інші види терапії. Також застосовується при непереносимості або неможливості проведення інших форм терапії.

џ Пароксизмальна аритмія передсердь (фібриляція передсердь, тріпотіння передсердь, тахікардія передсердь) у пацієнтів із несприятливою симптоматикою після конверсії, за умови наявності безсумнівної потреби в терапії, що підтверджується тяжкістю клінічної симптоматики, якщо інші види лікування є неефективними.

Перед початком застосування слід виключити наявність серцевих захворювань органічного генезу та/або порушення фракції викиду лівого шлуночка, оскільки в такому випадку зростає ризик небажаного підсилення аритмії.

composition

Противопоказания

- Реакція підвищеної чутливості до флекаїніду або до будь-якої з допоміжних речовин препарату.

- Серцева недостатность, інфаркт міокарда в анамнезі із безсимптомною вентрикулярною ектопією або безсимптомною нестійкою вентрикулярною тахікардією.

- Кардіогенний шок.

- Довготривала фібриляція передсердь, у терапії яких не робилася спроба конверсії синусового ритму, а також вальвулярні серцеві захворювання зі значущими порушеннями гемодинамічних показників.

- Знижені або порушені вентрикулярні функції при наявності кардіогенного шоку, брадикардії високого ступеня тяжкості (менше 50 ударів на хвилину), гіпотонії високого ступеня тяжкості.

- Застосування у комбінації з протиаритмічними засобами класу І (блокатори натрієвих каналів).

- Синдром Бругада.

- При відсутності можливості проведення кардіостимуляції флекаїнід не слід застосовувати пацієнтам із порушеннями функції синусового вузла, порушенням провідності передсердь, при атріовентрикулярній блокаді другого або більш високого ступеня, при блокаді ніжки пучка Гіса або блокаді дистальних відділів.

- Безсимптомна вентрикулярна аритмія або незначною мірою виражені симптоми вентрикулярної аритмії.

Usage

Способ применения

Препарат застосовують перорально. Для усунення впливу їжі на абсорбцію лікарської речовини Флекаїнід САНДОЗ слід приймати натще або за одну годину до їди. Таблетку лікарського засобу Флекаїнід САНДОЗ 100 мг можна розділити на дві рівні частини.

Початок терапії із застосуванням флекаїніду ацетату та зміни режиму дозування здійснювати під медичним наглядом з ЕКГ-моніторингом та контролем концентрації речовини у плазмі крові. Деяким пацієнтам на цей час необхідна госпіталізація, зокрема пацієнтам із вентрикулярною аритмією, що загрожує життю. Рішення про необхідність госпіталізації приймається спеціалістом. Пацієнтам зі серцевими захворюваннями органічного генезу, особливо при наявності в анамнезі інфаркту міокарда, терапію із застосуванням флекаїніду слід починати виключно у випадках, якщо інші лікарські засоби протиаритмічної дії, за винятком препаратів класу ІС (особливо аміодарону), є неефективними або нестерпними, і за умови, що безмедикаментозне лікування (хірургічне втручання, ампутація, імплантація дефібрилятора) не показане. У період проведення терапії необхідний постійний ЕКГ-моніторинг та контроль концентрації речовини у плазмі крові.

Дорослі та діти віком від 13 років

Суправентрикулярна аритмія. Рекомендована початкова доза флекаїніду становить 50 мг 2 рази на добу. Для більшості пацієнтів прийом зазначеної дози забезпечує контроль небажаної симптоматики. Якщо це необхідно, дозу можна збільшити максимум до 300 мг на добу.

Вентрикулярна аритмія. Рекомендована початкова доза становить 100 мг 2 рази на добу. Максимальна добова доза становить 400 мг, але таку дозу застосовують лише пацієнтам крупної статури або при необхідності швидкого забезпечення контролю аритмії. Через 3 – 5 днів рекомендується поступове коригування дози до мінімально достатнього рівня, який забезпечує контроль аритмії. При тривалому застосуванні препарату можливе подальше зниження дози препарату.

Пацієнти літнього віку

Пацієнтам літнього віку препарат застосовують у початковій добовій дозі, що не перевищує 100 мг (1 таблетка 50 мг 2 рази на добу), оскільки швидкість виведення флекаїніду із плазми крові пацієнтів літнього віку може бути зменшеною. Це слід враховувати також і при коригуванні дози. Максимальна доза для пацієнтів літнього віку не повинна перевищувати 300 мг (по 150 мг 2 рази на добу).

Рівень у плазмі крові

За показниками усунення шлуночкових екстрасистол, для забезпечення максимального терапевтичного ефекту вміст речовини у плазмі крові повинен становити 200 – 1000 нг/мл. Концентрація у плазмі крові понад 700 – 1000 нг/мл асоціюється із підвищенням імовірності несприятливих явищ.

Порушення функції нирок

Пацієнтам із порушеннями функції нирок тяжкого ступеня (кліренс креатиніну 35 мл/хв/1,73 м2або нижчий) початкова доза не повинна перевищувати 100 мг на добу (або по 50 мг 2 рази на добу). При застосуванні препарату таким пацієнтам наполегливо рекомендується моніторинг концентрації речовини у плазмі крові. Залежно від ефекту та переносимості дозу можна поступово та обережно збільшувати. Через 6 – 7 днів режим дозування підлягає коригуванню із урахуванням ефективності та стерпності терапії. У деяких пацієнтів із порушеннями функції нирок тяжкого ступеня кліренс флекаїніду дуже повільний, наслідком чого є збільшення тривалості періоду напіввиведення (60 – 70 годин).

Порушення функції печінки

При застосуванні препарату пацієнтам із порушеннями функції печінки необхідний ретельний моніторинг, початкова доза не повинна перевищувати 100 мг на добу (по 50 мг 2 рази на добу).

Пацієнтам з імплантованим кардіостимулятором препарат слід застосовувати з обережністю, добова доза не повинна перевищувати 100 мг, яку розділяють на 2 прийоми.

При одночасному застосуванні препарату разом із циметидином або аміодароном необхідний ретельний моніторинг. Деяким пацієнтам дозу слід зменшувати, добова доза не повинна перевищувати 100 мг, яку розділяють на 2 прийоми. Потрібно проводити моніторинг стану пацієнтів при проведенні як початкової, так і підтримувальної терапії.

Рекомендований моніторинг концентрації речовини у плазмі крові та ЕКГ-моніторинг (проведення контрольних ЕКГ 1 раз на місяць). На етапі початкової терапії та при збільшенні дози ЕКГ-обстеження слід проводити кожні 2 – 4 дні.

При застосуванні лікарського засобу Флекаїнід САНДОЗ пацієнтам, які потребують обмеження доз, слід часто робити ЕКГ-моніторинг (додатково до моніторингу концентрації флекаїніду в плазмі крові). Коригування дози здійснюється з інтервалами у 6 – 8 днів. Для контролю індивідуального режиму дозування ЕКГ-обстеження таких пацієнтів слід проводити через 2 та 3 тижні після початку терапії.

Діти.

Лікарський засіб Флекаїнід САНДОЗ не рекомендований дітям віком до 13 років через відсутність належних даних щодо безпеки та ефективності.

Аналоги для Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3), а также ответы на них.

Какая цена на Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Цены на Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) в Украине начинаются от 595.04 до 725.3395, препарат доступен в 175 аптеках.

От чего помогает Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Показания к применению Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3):

џ АВ-вузлова стійка тахікардія; аритмії, асоційовані зі синдромом Вольфа ‒ Паркінсона ‒ Уайта та подібними порушеннями, обумовленими наявністю додаткових провідних шляхів, у випадку неефективності інших видів лікування.

џ Симптоматична пароксизмальна вентрикулярна аритмія високого ступеня тяжкості, що загрожує життю пацієнта, при відсутності відповіді на інші види терапії. Також застосовується при непереносимості або неможливості проведення інших форм терапії.

џ Пароксизмальна аритмія передсердь (фібриляція передсердь, тріпотіння передсердь, тахікардія передсердь) у пацієнтів із несприятливою симптоматикою після конверсії, за умови наявності безсумнівної потреби в терапії, що підтверджується тяжкістю клінічної симптоматики, якщо інші види лікування є неефективними.

Перед початком застосування слід виключити наявність серцевих захворювань органічного генезу та/або порушення фракції викиду лівого шлуночка, оскільки в такому випадку зростає ризик небажаного підсилення аритмії.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3): 50 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Инструкция к Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)?

plus-icon

С составом Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: flecainide acetate;

1 таблетка містить флекаїніду ацетату 50 мг або 100 мг;

допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний прежелатинізований, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, натрію кроскармелоза, магнію стеарат.

Как принимать Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Препарат застосовують перорально. Для усунення впливу їжі на абсорбцію лікарської речовини Флекаїнід САНДОЗ слід приймати натще або за одну годину до їди. Таблетку лікарського засобу Флекаїнід САНДОЗ 100 мг можна розділити на дві рівні частини.

Початок терапії із застосуванням флекаїніду ацетату та зміни режиму дозування здійснювати під медичним наглядом з ЕКГ-моніторингом та контролем концентрації речовини у плазмі крові. Деяким пацієнтам на цей час необхідна госпіталізація, зокрема пацієнтам із вентрикулярною аритмією, що загрожує життю. Рішення про необхідність госпіталізації приймається спеціалістом. Пацієнтам зі серцевими захворюваннями органічного генезу, особливо при наявності в анамнезі інфаркту міокарда, терапію із застосуванням флекаїніду слід починати виключно у випадках, якщо інші лікарські засоби протиаритмічної дії, за винятком препаратів класу ІС (особливо аміодарону), є неефективними або нестерпними, і за умови, що безмедикаментозне лікування (хірургічне втручання, ампутація, імплантація дефібрилятора) не показане. У період проведення терапії необхідний постійний ЕКГ-моніторинг та контроль концентрації речовини у плазмі крові.

Дорослі та діти віком від 13 років

Суправентрикулярна аритмія. Рекомендована початкова доза флекаїніду становить 50 мг 2 рази на добу. Для більшості пацієнтів прийом зазначеної дози забезпечує контроль небажаної симптоматики. Якщо це необхідно, дозу можна збільшити максимум до 300 мг на добу.

Вентрикулярна аритмія. Рекомендована початкова доза становить 100 мг 2 рази на добу. Максимальна добова доза становить 400 мг, але таку дозу застосовують лише пацієнтам крупної статури або при необхідності швидкого забезпечення контролю аритмії. Через 3 – 5 днів рекомендується поступове коригування дози до мінімально достатнього рівня, який забезпечує контроль аритмії. При тривалому застосуванні препарату можливе подальше зниження дози препарату.

Пацієнти літнього віку

Пацієнтам літнього віку препарат застосовують у початковій добовій дозі, що не перевищує 100 мг (1 таблетка 50 мг 2 рази на добу), оскільки швидкість виведення флекаїніду із плазми крові пацієнтів літнього віку може бути зменшеною. Це слід враховувати також і при коригуванні дози. Максимальна доза для пацієнтів літнього віку не повинна перевищувати 300 мг (по 150 мг 2 рази на добу).

Рівень у плазмі крові

За показниками усунення шлуночкових екстрасистол, для забезпечення максимального терапевтичного ефекту вміст речовини у плазмі крові повинен становити 200 – 1000 нг/мл. Концентрація у плазмі крові понад 700 – 1000 нг/мл асоціюється із підвищенням імовірності несприятливих явищ.

Порушення функції нирок

Пацієнтам із порушеннями функції нирок тяжкого ступеня (кліренс креатиніну 35 мл/хв/1,73 м2або нижчий) початкова доза не повинна перевищувати 100 мг на добу (або по 50 мг 2 рази на добу). При застосуванні препарату таким пацієнтам наполегливо рекомендується моніторинг концентрації речовини у плазмі крові. Залежно від ефекту та переносимості дозу можна поступово та обережно збільшувати. Через 6 – 7 днів режим дозування підлягає коригуванню із урахуванням ефективності та стерпності терапії. У деяких пацієнтів із порушеннями функції нирок тяжкого ступеня кліренс флекаїніду дуже повільний, наслідком чого є збільшення тривалості періоду напіввиведення (60 – 70 годин).

Порушення функції печінки

При застосуванні препарату пацієнтам із порушеннями функції печінки необхідний ретельний моніторинг, початкова доза не повинна перевищувати 100 мг на добу (по 50 мг 2 рази на добу).

Пацієнтам з імплантованим кардіостимулятором препарат слід застосовувати з обережністю, добова доза не повинна перевищувати 100 мг, яку розділяють на 2 прийоми.

При одночасному застосуванні препарату разом із циметидином або аміодароном необхідний ретельний моніторинг. Деяким пацієнтам дозу слід зменшувати, добова доза не повинна перевищувати 100 мг, яку розділяють на 2 прийоми. Потрібно проводити моніторинг стану пацієнтів при проведенні як початкової, так і підтримувальної терапії.

Рекомендований моніторинг концентрації речовини у плазмі крові та ЕКГ-моніторинг (проведення контрольних ЕКГ 1 раз на місяць). На етапі початкової терапії та при збільшенні дози ЕКГ-обстеження слід проводити кожні 2 – 4 дні.

При застосуванні лікарського засобу Флекаїнід САНДОЗ пацієнтам, які потребують обмеження доз, слід часто робити ЕКГ-моніторинг (додатково до моніторингу концентрації флекаїніду в плазмі крові). Коригування дози здійснюється з інтервалами у 6 – 8 днів. Для контролю індивідуального режиму дозування ЕКГ-обстеження таких пацієнтів слід проводити через 2 та 3 тижні після початку терапії.

Діти.

Лікарський засіб Флекаїнід САНДОЗ не рекомендований дітям віком до 13 років через відсутність належних даних щодо безпеки та ефективності.

Можно ли принимать Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) детям?

plus-icon

Применение для детей: с 13-ти лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3).

Процесс покупки Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) и заберите его в аптеке.

Купить Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Флекаинид Сандоз табл. 50 мг №30 (10х3) можно в таких городах: Луцк , Ровно , Житомир , Белая Церковь , Чернигов , Сумы , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Ужгород , Тернополь , Одесса , Винница , Хмельницкий , Кременчуг , Полтава , Днепр , Киев , Кропивницкий и в других населенных пунктах Украины.