Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

ReturnНазад

Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Цены на Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)
target

не найдено в г. Киев

target

не найдено в г. Киев

Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5): Характеристики

Категория Анестетики стоматологические
Местные анестетики для стоматологии
Страна Украина
Производитель ООО ФК Здоровье
Код ATHN01BB58
Действующее вещество Артикаин эпинефрин
Фармгруппа Препараты для местной анестезии. Амиды. Артикаин, комбинации.
Дозировка 40 мг/мл+0,01 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения не выше 25 °С
Международное название Articaine, combinations
Регистрация UA/1349/01/01 от 22.02.2019
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Детис 1-го года
Беременныев соотношении риск для плода (ребенка)/ польза для матери
Кормящиепо назначению врача
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) создано на основе официальной инструкции к Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Короткая инструкция по применению для Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

print
share
composition

Состав

діючі речовини: articaine, epinephrine;

1 мл розчину містить артикаїну гідрохлориду 40 мг, адреналіну 0,01 мг;

допоміжні речовини: натрію метабісульфіт (Е 223), гліцин, натрію хлорид, кислота хлористоводнева концентрована, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Хірургічні втручання на слизовій оболонці і кістках, які потребують більш інтенсивної ішемії; хірургічні втручання на пульпі зуба (ампутація та екстирпація); видалення пародонтитних або зламаних зубів (остеотомія); тривалі хірургічні втручання; черезшкірний остеосинтез; видалення кіст; хірургічні втручання на слизовій оболонці ясен; резекція верхівки кореня.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів препарату, сульфітів або до інших місцевих анестетиків амідного типу, тяжкі порушення утворення серцевих імпульсів або порушення провідності (AV-блокада II-III ступеня, виражена брадикардія), гостра декомпенсована (застійна) серцева недостатність, тяжка артеріальна гіпотензія/гіпертензія, анестезія кінцівок (наприклад, пальців рук), оскільки існує ризик виникнення ішемії, закритокутова форма глаукоми, пароксизмальна тахікардія, абсолютна аритмія з тахікардією, перенесений інфаркт міокарда (від 3 до 6 місяців тому), перенесена операція аортокоронарного шунтування (до 3 місяців тому), гіпертиреоз, феохромоцитома, одночасний прийом неселективних β-блокаторів, наприклад пропранололу (існує ризик розвитку гіпертонічного кризу або тяжкої брадикардії), лікування трициклічними антидепресантами або інгібіторами МАО (серцево-судинні ефекти препарату можуть посилюватися упродовж 14 днів після припинення лікування інгібіторами МАО), бронхіальна астма при підвищеній чутливості до сульфітів (може виникнути гостра алергічна реакція із симптомами анафілаксії, наприклад бронхоспазм). Протипоказане внутрішньовенне введення препарату.

Usage

Способ применения

Препарат призначений для введення під слизову оболонку порожнини рота. До введення препарату слід завжди проводити аспіраційну пробу для виключення можливості внутрішньосудинного введення препарату. Аспіраційну пробу проводять у два етапи, тобто повернувши голку на 90° або ще краще – на 180°. Розвитку серйозних системних реакцій, що виникають у результаті випадкового внутрішньосудинного введення препарату, у більшості випадків можна уникнути, якщо застосовувати таку техніку виконання ін’єкції: після здійснення аспірації повільно вводити 0,1-0,2 мл, а потім, не раніше ніж через 20-30 секунд, повільно вводити решту препарату. Ін’єкційний тиск повинен відповідати чутливості тканини. Для проведення ін’єкцій не можна використовувати пошкоджену карпулу. З метою уникнення інфікування (наприклад, передача вірусу гепатиту) для набирання розчину завжди слід використовувати нові стерильні голки та шприци. Цей лікарський засіб не можна застосовувати, якщо він каламутний або змінив забарвлення.

У випадку неускладненого видалення щипцями зуба верхньої щелепи при відсутності запалення достатньо ввести з вестибулярної сторони у перехідну складку 1,7 мг препарату на кожен зуб. У поодиноких випадках для досягнення повної анестезії може знадобитися додаткова вестибулярна ін’єкція 1-1,7 мл препарату. У більшості випадків немає необхідності виконувати болісну палатинальну ін’єкцію.

Якщо необхідно зробити розріз на піднебінні або накласти на нього шви, тоді з метою створення депо анестетика з боку піднебіння достатньо ввести 0,1 мл препарату.

При множинних екстракціях сусідніх зубів кількість вестибулярних депо-ін’єкцій у більшості випадків можна зменшити.

У випадку неускладненого видалення щипцями премолярів нижньої щелепи при відсутності запалення можна не проводити мандибулярну анестезію, оскільки інфільтраційна анестезія, яка забезпечується при введенні 1,7 мл препарату на кожен зуб, зазвичай достатня. Якщо це не дозволяє досягти повного знеболення, спочатку виконується додаткова вестибулярна ін’єкція у дозі 1-1,7 мл. І лише тоді, коли це також не дало повної анестезії, показана стандартна нижньощелепна анестезія.

При хірургічних втручаннях рекомендується коригувати дозу препарату залежно від тяжкості і тривалості операції.

Під час проведення однієї лікувальної процедури дорослим може бути введено до 7 мг артикаїну на 1 кг маси тіла. Дози до 500 мг (що становить 12,5 мл ін’єкційного розчину) добре переносилися пацієнтами при проведенні перед ін’єкцією аспіраційної проби.

У пацієнтів літнього віку і пацієнтів з тяжкою дисфункцією печінки і нирок може спостерігатися збільшення концентрації артикаїну у плазмі крові. До таких пацієнтів слід проявляти особливу обережність і застосовувати мінімальну дозу, необхідну для досягнення достатньої глибини анестезії.

Діти. Лікарський засіб слід вводити дітям у мінімальній кількості, яка дає змогу досягти належного знеболювання; кількість введеного препарату слід коригувати індивідуально, залежно від віку та маси тіла дитини. Не можна перевищувати максимальну дозу, яка становить 7 мг артикаїну на 1 кг маси тіла. Застосування цього препарату дітям віком до 1 року не вивчалося.

Аналоги для Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Ультракаин Д-С форте раствор для ин. картр. 1,7 мл №100
Цены на Ультракаин Д-С форте раствор для ин. картр. 1,7 мл №100не найдено в
г. Киев
Ультракаин Д-С форте раствор для ин. амп. 2 мл №10
Цены на Ультракаин Д-С форте раствор для ин. амп. 2 мл №10не найдено в
г. Киев
Показать еще

Покупают с Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5), а также ответы на них.

Какая цена на Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)?

plus-icon

Цены на Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) в Украине начинаются от 0.0 до 0.0, препарат доступен в 0 аптеках.

От чего помогает Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)?

plus-icon

Показания к применению Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5): Хірургічні втручання на слизовій оболонці і кістках, які потребують більш інтенсивної ішемії; хірургічні втручання на пульпі зуба (ампутація та екстирпація); видалення пародонтитних або зламаних зубів (остеотомія); тривалі хірургічні втручання; черезшкірний остеосинтез; видалення кіст; хірургічні втручання на слизовій оболонці ясен; резекція верхівки кореня.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5): 40 мг/мл+0,01 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)?

plus-icon

Инструкция к Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)?

plus-icon

С составом Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: articaine, epinephrine;

1 мл розчину містить артикаїну гідрохлориду 40 мг, адреналіну 0,01 мг;

допоміжні речовини: натрію метабісульфіт (Е 223), гліцин, натрію хлорид, кислота хлористоводнева концентрована, вода для ін’єкцій.

Как принимать Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)?

plus-icon

Препарат призначений для введення під слизову оболонку порожнини рота. До введення препарату слід завжди проводити аспіраційну пробу для виключення можливості внутрішньосудинного введення препарату. Аспіраційну пробу проводять у два етапи, тобто повернувши голку на 90° або ще краще – на 180°. Розвитку серйозних системних реакцій, що виникають у результаті випадкового внутрішньосудинного введення препарату, у більшості випадків можна уникнути, якщо застосовувати таку техніку виконання ін’єкції: після здійснення аспірації повільно вводити 0,1-0,2 мл, а потім, не раніше ніж через 20-30 секунд, повільно вводити решту препарату. Ін’єкційний тиск повинен відповідати чутливості тканини. Для проведення ін’єкцій не можна використовувати пошкоджену карпулу. З метою уникнення інфікування (наприклад, передача вірусу гепатиту) для набирання розчину завжди слід використовувати нові стерильні голки та шприци. Цей лікарський засіб не можна застосовувати, якщо він каламутний або змінив забарвлення.

У випадку неускладненого видалення щипцями зуба верхньої щелепи при відсутності запалення достатньо ввести з вестибулярної сторони у перехідну складку 1,7 мг препарату на кожен зуб. У поодиноких випадках для досягнення повної анестезії може знадобитися додаткова вестибулярна ін’єкція 1-1,7 мл препарату. У більшості випадків немає необхідності виконувати болісну палатинальну ін’єкцію.

Якщо необхідно зробити розріз на піднебінні або накласти на нього шви, тоді з метою створення депо анестетика з боку піднебіння достатньо ввести 0,1 мл препарату.

При множинних екстракціях сусідніх зубів кількість вестибулярних депо-ін’єкцій у більшості випадків можна зменшити.

У випадку неускладненого видалення щипцями премолярів нижньої щелепи при відсутності запалення можна не проводити мандибулярну анестезію, оскільки інфільтраційна анестезія, яка забезпечується при введенні 1,7 мл препарату на кожен зуб, зазвичай достатня. Якщо це не дозволяє досягти повного знеболення, спочатку виконується додаткова вестибулярна ін’єкція у дозі 1-1,7 мл. І лише тоді, коли це також не дало повної анестезії, показана стандартна нижньощелепна анестезія.

При хірургічних втручаннях рекомендується коригувати дозу препарату залежно від тяжкості і тривалості операції.

Під час проведення однієї лікувальної процедури дорослим може бути введено до 7 мг артикаїну на 1 кг маси тіла. Дози до 500 мг (що становить 12,5 мл ін’єкційного розчину) добре переносилися пацієнтами при проведенні перед ін’єкцією аспіраційної проби.

У пацієнтів літнього віку і пацієнтів з тяжкою дисфункцією печінки і нирок може спостерігатися збільшення концентрації артикаїну у плазмі крові. До таких пацієнтів слід проявляти особливу обережність і застосовувати мінімальну дозу, необхідну для досягнення достатньої глибини анестезії.

Діти. Лікарський засіб слід вводити дітям у мінімальній кількості, яка дає змогу досягти належного знеболювання; кількість введеного препарату слід коригувати індивідуально, залежно від віку та маси тіла дитини. Не можна перевищувати максимальну дозу, яка становить 7 мг артикаїну на 1 кг маси тіла. Застосування цього препарату дітям віком до 1 року не вивчалося.

Можно ли принимать Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5), принимать при беременности: в соотношении риск для плода (ребенка)/ польза для матери

Можно ли Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) детям?

plus-icon

Применение для детей: с 1-го года. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5).

Процесс покупки Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) и заберите его в аптеке.

Купить Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Артифрин-Здоровье форте раствор для ин. 1.7 мл карп. №50 (10х5) можно в таких городах: и в других населенных пунктах Украины.