Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

ReturnНазад

Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

Цены на Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5
4054.69 - 6096.01 грн.
target

найдено в 25 аптеках

4054.69 - 6096.01 грн.
target

найдено в 25 аптеках

Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5: Характеристики

Средняя цена 4641.39 грн.
Категория Гормональные препараты эндокринологии
Гормональные препараты
Страна Германия
Производитель Н.В. Органон
Код ATHH01CC01
Действующее вещество Ганиреликс
Фармгруппа Антагонист гонадотропин-рилизинг гормона.
Дозировка 0,5 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения от 2 до 30 °C
Международное название Ganirelix
Регистрация UA/8192/01/01 от 06.03.2018
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

Детине предназначен для применения у детей
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетразрешено
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 создано на основе официальной инструкции к Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

Короткая инструкция по применению для Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

print
share
composition

Состав

діюча речовина: ganirelix;

1 попередньо наповнений шприц містить 0,5 мл водного розчину 0,5 мг/мл ганіреліксу ацетату (у перерахуванні на вільну основу);

допоміжні речовини: маніт (E 421), кислота оцтова льодяна, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Попередження передчасного підйому рівня лютеїнізуючого гормона (ЛГ) у жінок, яким проводять контрольовану гіперстимуляцію яєчників (КГЯ) з використанням допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ).

У клінічних дослідженнях препарат Оргалутран застосовували з рекомбінантним людським фолікулостимулюючим гормоном (рФСГ) або корифолітропіном альфа, стимулятором фолікулів пролонгованої дії.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до діючої речовини або будь-яких допоміжних речовин, перерахованих у розділі «Склад».

- Підвищена чутливість до ГнРГ або до інших його аналогів.

- Порушення функції нирок або печінки помірного або тяжкого ступеня тяжкості.

- Вагітність або період годування груддю.

Usage

Способ применения

Оргалутран повинен призначати тільки спеціаліст, який має досвід лікування безпліддя.

Дозування.

Оргалутран застосовується для попередження раннього підвищення секреції ЛГ у жінок, яким проводиться контрольована стимуляція яєчників. КГЯ за допомогою ФСГ або корифолітропіну альфа можна розпочинати на 2-й або 3-й день менструального циклу. Оргалутран (0,25 мг) слід вводити підшкірно, 1 раз на добу, починаючи з 5-го або 6-го дня застосування корифолітропіну альфа. Початок застосування препарату Оргалутран залежить від оваріальної відповіді, що включає кількість і розмір зростаючих фолікулів та/або кількості естрадіолу в циркулюючій крові. Початок лікування препаратом Оргалутран може бути відстрочений при відсутності фолікулярного росту, хоча клінічний досвід ґрунтується на застосуванні препарату на 5-й або 6-й день стимуляції.

Оргалутран та ФСГ необхідно вводити приблизно в один і той самий час. Препарати не можна змішувати в одному шприці, їх потрібно вводити в різні ділянки тіла.

Дозу ФСГ слід підбирати залежно від кількості і розміру прогресуючих фолікулів, а не від концентрації естрадіолу у крові (див. розділ «Фармакологічні властивості»).

Щоденне застосування препарату Оргалутран необхідно продовжувати до моменту утворення достатньої кількості фолікулів відповідного розміру. Остаточне дозрівання фолікулів можна викликати введенням препарату людського хоріонічного гонадотропіну (лХГ).

Вибір часу останньої ін’єкції.

Враховуючи період напіввиведення ганіреліксу, інтервал між двома ін’єкціями препарату Оргалутран , так само як і інтервал між останньою ін’єкцією препарату Оргалутран та ін’єкцією лХГ, не має перевищувати 30 годин, оскільки у випадку збільшення інтервалу може виникнути передчасний пік ЛГ. Тому якщо розчин Оргалутран ввести вранці, то таке лікування слід продовжувати протягом усього періоду лікування гонадотропіном, включаючи день ініціації овуляції. Якщо ін’єкції препарату Оргалутран вводять у другій половині дня, то останній раз Оргалутран необхідно ввести у другій половині дня, за день до ініціації овуляції.

Оргалутран є безпечним та ефективним для пацієнток, які пройшли численні цикли лікування.

Необхідність підтримки лютеїнової фази в циклах лікування, що включають препарат Оргалутран , не вивчалася. У клінічних дослідженнях підтримка лютеїнової фази проводилась згідно з практикою дослідних центрів або відповідно до клінічного протоколу.

Окремі групи пацієнтів

Порушення функції нирок і печінки.

Досвід застосування препарату Оргалутран у пацієнтів з порушенням функції нирок і печінки відсутній, оскільки такі пацієнти були виключені з клінічних досліджень. Тому застосування препарату Оргалутран протипоказано пацієнтам із порушеннями функції нирок помірного та тяжкого ступеня, а також пацієнтам із порушеннями функції печінки.

Діти.

Застосування препарату Оргалутран дітям не відповідає показанням.

Спосіб введення.

Оргалутран необхідно вводити підшкірно, бажано у стегно. Місце ін’єкції слід змінювати для попередження ліпоатрофії. Пацієнтка або її партнер можуть вводити Оргалутран самостійно, за умови проведення лікарем детального інструктажу і можливості отримання консультації у спеціаліста.

Інструкції щодо введення.

Перед застосуванням слід перевірити розчин. Використовувати тільки прозорий, що не містить сторонніх домішок розчин. Невикористаний розчин та відходи необхідно утилізувати відповідно до місцевих вимог.

Підготування місця введення

Ретельно вимити руки водою з милом. Для знищення бактерій на поверхні шкіри обробити місце ін’єкції тампоном, змоченим у спирті.

Введення голки

Зняти з голки ковпачок. Великим і вказівним пальцями взяти шкіру у складку. Ввести голку в основу стиснутої шкіри під кутом 45° до її поверхні. Після кожної ін’єкції необхідно міняти місце введення препарату.

Перевірка правильного положення голки

Обережно відтягнути поршень на себе для перевірки правильного положення голки. Якщо у шприці з’явилася кров, це означає, що голка потрапила у кровоносну судину, в такому разі вводити препарат не можна. Слід витягнути голку зі шприцом і до місця ін’єкції прикласти тампон з дезінфікуючим розчином на 1–2 хв.

Почати введення препарату новим шприцом.

Якщо голку було введено правильно, то повільно, з однаковою силою необхідно натиснути на поршень, щоб ввести розчин підшкірно і не спричинити пошкодження тканини.

Швидко витягнути шприц з голкою і притиснути до місця ін’єкції тампон з дезінфікуючим розчином. Використати шприц можна тільки один раз.

Заходи, які треба вживати у разі, коли час введення препарату був пропущений

Не можна вводити подвійну дозу препарату, щоб компенсувати пропущену ін’єкцію. Якщо пацієнтка пропустила ін’єкцію, то слід зробити її одразу, як тільки вона згадала про це. Якщо затримка із введенням препарату триває більш ніж 6 годин (тобто інтервал між двома введеннями препарату перевищує 30 годин), то пацієнтка повинна зробити ін’єкцію і звернутися за порадою до лікаря.

Діти. Препарат не застосовують дітям.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5, а также ответы на них.

Какая цена на Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5?

plus-icon

Цены на Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 в Украине начинаются от 4054.69 до 6096.01, препарат доступен в 25 аптеках.

От чего помогает Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5?

plus-icon

Показания к применению Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5:

Попередження передчасного підйому рівня лютеїнізуючого гормона (ЛГ) у жінок, яким проводять контрольовану гіперстимуляцію яєчників (КГЯ) з використанням допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ).

У клінічних дослідженнях препарат Оргалутран застосовували з рекомбінантним людським фолікулостимулюючим гормоном (рФСГ) або корифолітропіном альфа, стимулятором фолікулів пролонгованої дії.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5: 0,5 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5?

plus-icon

Инструкция к Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5?

plus-icon

С составом Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: ganirelix;

1 попередньо наповнений шприц містить 0,5 мл водного розчину 0,5 мг/мл ганіреліксу ацетату (у перерахуванні на вільну основу);

допоміжні речовини: маніт (E 421), кислота оцтова льодяна, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

Как принимать Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5?

plus-icon

Оргалутран повинен призначати тільки спеціаліст, який має досвід лікування безпліддя.

Дозування.

Оргалутран застосовується для попередження раннього підвищення секреції ЛГ у жінок, яким проводиться контрольована стимуляція яєчників. КГЯ за допомогою ФСГ або корифолітропіну альфа можна розпочинати на 2-й або 3-й день менструального циклу. Оргалутран (0,25 мг) слід вводити підшкірно, 1 раз на добу, починаючи з 5-го або 6-го дня застосування корифолітропіну альфа. Початок застосування препарату Оргалутран залежить від оваріальної відповіді, що включає кількість і розмір зростаючих фолікулів та/або кількості естрадіолу в циркулюючій крові. Початок лікування препаратом Оргалутран може бути відстрочений при відсутності фолікулярного росту, хоча клінічний досвід ґрунтується на застосуванні препарату на 5-й або 6-й день стимуляції.

Оргалутран та ФСГ необхідно вводити приблизно в один і той самий час. Препарати не можна змішувати в одному шприці, їх потрібно вводити в різні ділянки тіла.

Дозу ФСГ слід підбирати залежно від кількості і розміру прогресуючих фолікулів, а не від концентрації естрадіолу у крові (див. розділ «Фармакологічні властивості»).

Щоденне застосування препарату Оргалутран необхідно продовжувати до моменту утворення достатньої кількості фолікулів відповідного розміру. Остаточне дозрівання фолікулів можна викликати введенням препарату людського хоріонічного гонадотропіну (лХГ).

Вибір часу останньої ін’єкції.

Враховуючи період напіввиведення ганіреліксу, інтервал між двома ін’єкціями препарату Оргалутран , так само як і інтервал між останньою ін’єкцією препарату Оргалутран та ін’єкцією лХГ, не має перевищувати 30 годин, оскільки у випадку збільшення інтервалу може виникнути передчасний пік ЛГ. Тому якщо розчин Оргалутран ввести вранці, то таке лікування слід продовжувати протягом усього періоду лікування гонадотропіном, включаючи день ініціації овуляції. Якщо ін’єкції препарату Оргалутран вводять у другій половині дня, то останній раз Оргалутран необхідно ввести у другій половині дня, за день до ініціації овуляції.

Оргалутран є безпечним та ефективним для пацієнток, які пройшли численні цикли лікування.

Необхідність підтримки лютеїнової фази в циклах лікування, що включають препарат Оргалутран , не вивчалася. У клінічних дослідженнях підтримка лютеїнової фази проводилась згідно з практикою дослідних центрів або відповідно до клінічного протоколу.

Окремі групи пацієнтів

Порушення функції нирок і печінки.

Досвід застосування препарату Оргалутран у пацієнтів з порушенням функції нирок і печінки відсутній, оскільки такі пацієнти були виключені з клінічних досліджень. Тому застосування препарату Оргалутран протипоказано пацієнтам із порушеннями функції нирок помірного та тяжкого ступеня, а також пацієнтам із порушеннями функції печінки.

Діти.

Застосування препарату Оргалутран дітям не відповідає показанням.

Спосіб введення.

Оргалутран необхідно вводити підшкірно, бажано у стегно. Місце ін’єкції слід змінювати для попередження ліпоатрофії. Пацієнтка або її партнер можуть вводити Оргалутран самостійно, за умови проведення лікарем детального інструктажу і можливості отримання консультації у спеціаліста.

Інструкції щодо введення.

Перед застосуванням слід перевірити розчин. Використовувати тільки прозорий, що не містить сторонніх домішок розчин. Невикористаний розчин та відходи необхідно утилізувати відповідно до місцевих вимог.

Підготування місця введення

Ретельно вимити руки водою з милом. Для знищення бактерій на поверхні шкіри обробити місце ін’єкції тампоном, змоченим у спирті.

Введення голки

Зняти з голки ковпачок. Великим і вказівним пальцями взяти шкіру у складку. Ввести голку в основу стиснутої шкіри під кутом 45° до її поверхні. Після кожної ін’єкції необхідно міняти місце введення препарату.

Перевірка правильного положення голки

Обережно відтягнути поршень на себе для перевірки правильного положення голки. Якщо у шприці з’явилася кров, це означає, що голка потрапила у кровоносну судину, в такому разі вводити препарат не можна. Слід витягнути голку зі шприцом і до місця ін’єкції прикласти тампон з дезінфікуючим розчином на 1–2 хв.

Почати введення препарату новим шприцом.

Якщо голку було введено правильно, то повільно, з однаковою силою необхідно натиснути на поршень, щоб ввести розчин підшкірно і не спричинити пошкодження тканини.

Швидко витягнути шприц з голкою і притиснути до місця ін’єкції тампон з дезінфікуючим розчином. Використати шприц можна тільки один раз.

Заходи, які треба вживати у разі, коли час введення препарату був пропущений

Не можна вводити подвійну дозу препарату, щоб компенсувати пропущену ін’єкцію. Якщо пацієнтка пропустила ін’єкцію, то слід зробити її одразу, як тільки вона згадала про це. Якщо затримка із введенням препарату триває більш ніж 6 годин (тобто інтервал між двома введеннями препарату перевищує 30 годин), то пацієнтка повинна зробити ін’єкцію і звернутися за порадою до лікаря.

Діти. Препарат не застосовують дітям.

Можно ли принимать Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 детям?

plus-icon

Применение для детей: не предназначен для применения у детей. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5.

Процесс покупки Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 и заберите его в аптеке.

Купить Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Оргалутран раствор для ин. 0,5 мг/мл шприц 0,5 мл №5 можно в таких городах: Киев и в других населенных пунктах Украины.