Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

ReturnНазад

Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Цены на Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл
212.23 - 286.50 грн.
target

найдено в 69 аптеках

212.23 - 286.50 грн.
target

найдено в 69 аптеках

Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл: Характеристики

Средняя цена 244.23 грн.
Категория Иммунодепрессанты
Противовоспалительные и противоревматические препараты

Препараты для лечения псориаза
Страна Румыния
Производитель К.О. Ромфарм Компани С.Р.Л.
Код ATHL01BA01
Действующее вещество Метотрексат
Фармгруппа Антинеопластические средства. Антиметаболиты. Структурные аналоги фолиевой кислоты.
Дозировка 10 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения не выше 25 °С
Международное название Methotrexate
Регистрация UA/18524/01/01 от 16.01.2021
Рецепт по рецепту
Срок хранения 2 года

Особенности приема Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Детис 3-х лет
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл создано на основе официальной инструкции к Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Короткая инструкция по применению для Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

print
share
composition

Состав

діюча речовина: methotrexate;

1 мл розчину містить 10 мг метотрексату;

допоміжні речовини: натрію хлорид, 2 М розчин натрію гідроксиду, 1 М розчин натрію гідроксиду, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

· Лікування активного ревматоїдного артриту у дорослих.

· Лікування поліартритних форм активного ювенільного ідіопатичного артриту у тяжкій формі у підлітків та дітей віком від 3-х років у випадку неадекватної реакції на нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП).

· Лікування тяжких форм псоріазу із втратою працездатності у разі недостатньої ефективності традиційних видів терапії, таких як фототерапія, ПУВА та застосування ретиноїдів, а також лікування тяжких форм псоріатичного артриту у дорослих пацієнтів.

composition

Противопоказания

· Гіперчутливість до метотрексату або до інших компонентів препарату.

· Тяжкі порушення функції печінки (рівень білірубіну >5 мг/дл (85,5 мкмоль/л) (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

· Зловживання алкоголем.

· Тяжкі порушення функції нирок (кліренс креатиніну < 30 мл/хв) (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

· Раніше виявлені порушення з боку кровотворної системи (зокрема гіпоплазія кісткового мозку, лейкопенія, тромбоцитопенія або виражена анемія).

· Тяжкі, гострі або хронічні інфекції (туберкульоз, ВІЛ або інші синдроми імунодефіциту).

· Стоматит, виразки у ротовій порожнині і виразкові хвороби шлунка або кишечнику в активній формі.

· Період вагітності або годування груддю (див. розділи «Особливі заходи безпеки» і «Застосування у період вагітності або годування груддю»).

· Вакцинація живими вакцинами у період лікування метотрексатом.

Usage

Способ применения

Призначати Метортріт Ромфарм можуть тільки лікарі, які мають досвід у застосуванні метотрексату і яким відомі всі ризики терапії цим лікарським засобом.

Важливі попередження щодо дозування Метортріту Ромфарм (метотрексату):

Метотрексат для лікування ревматоїдного артриту, активного ювенільного ідіопатичного артриту, псоріазу та псоріатичного артриту слід вводити 1 раз на тиждень.

Метортріт Ромфарм слід застосовувати лише 1 раз на тиждень. Помилкове дозування при застосуванні Метортріту Ромфарм може призвести до серйозних побічних ефектів, включаючи летальний наслідок.

Прохання уважно прочитати цей розділ перед тим, як застосовувати цей лікарський засіб.

Метортріт Ромфарм слід вводити 1 раз на тиждень.

Пацієнта (особи, яка здійснює догляд) слід чітко проінформувати, що Метортріт Ромфарм необхідно застосовувати 1 раз на тиждень, і робити це щоразу, коли видається новий рецепт або відпускається лікарський засіб.

Встановити фіксований день тижня як день ін’єкції.

Проконсультувати пацієнта (особу, яка здійснює догляд) щодо ознак передозування метотрексату та наголосити про негайне звернення до лікаря у разі підозри на передозування.

Загальний догляд за пацієнтом має здійснювати медичний персонал. Проте у певних випадках лікар може вирішити, що пацієнт здатен самостійно вводити лікарський засіб. У цьому випадку лікар повинен провести детальну підготовку пацієнта перед призначенням препарату.

Дорослі пацієнти, хворі на ревматоїдний артрит

Рекомендовано вводити парентерально пробну дозу за 1 тиждень до початка лікування з метою виявлення ідіосинкразійних побічних реакцій.

Рекомендована початкова доза становить 7,5 мг метотрексату, яку слід вводити підшкірно 1 раз на тиждень. Залежно від конкретного перебігу захворювання і переносимості препарату початкову дозу можна поступово збільшувати на 2,5 мг щотижня. Не слід перевищувати максимальну тижневу дозу 25 мг. Також введення доз, що перевищують 20 мг на тиждень, асоціюється зі значним зростанням токсичного впливу, особливо з пригніченням функцій кісткового мозку.

Зазвичай реакцію на лікування можна очікувати приблизно через 4-8 тижнів. Після досягнення бажаного терапевтичного ефекту дозу слід поступово зменшувати до найнижчої ефективної підтримуючої дози. Після припинення терапії може настати рецидив ревматоїдного артриту. Терапія ревматоїдного артриту із застосуванням метотрексату являє собою тривале лікування. Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Діти віком від 3 років, хворі на поліартритну форму ювенільного (ідіопатичного) артриту

Рекомендована доза становить 10-15 мг/м2поверхні тіла 1 раз на тиждень. У разі недостатньої дії тижневу дозу можна збільшити до 20 мг/м2поверхні тіла 1 раз на тиждень. Слід також розглядати питання про збільшення частоти моніторингу при підвищенні дози.

У зв’язку з відсутністю достовірної інформації про внутрішньовенне застосування метотрексату у дітей та підлітків метотрексат слід вводити підшкірно або внутрішньом’язово.

Дана група пацієнтів повинна проходити лікування під наглядом лікаря-ревматолога, який має досвід застосування препарату дітям та підліткам.

Застосування Метортріту Ромфарм для лікування дітей віком до 3 років не рекомендоване, оскільки відсутні дані щодо ефективності та безпеки його застосування цій групі пацієнтів (див. розділ «Особливості застосування»).

Дози для хворих на вульгарний псоріаз і псоріатичний артрит

Рекомендується пробне парентеральне введення 5-10 мг метотрексату за 1 тиждень до початку терапії з метою виявлення ідіосинкразійних небажаних ефектів.

Рекомендована початкова доза – 7,5 мг метотрексату 1 раз на тиждень підшкірно, внутрішньом’язово або внутрішньовенно. Дозу можна поступово збільшувати, однак не слід перевищувати тижневу дозу 25 мг метотрексату. Прийом доз, що перевищують 20 мг/тиждень, може супроводжуватися значним збільшенням токсичності, особливо пригніченням кісткового мозку. Зазвичай реакцію на лікування можна очікувати приблизно через 2-6 тижнів. Залежно від клінічної симптоматики та лабораторних показників лікування потім продовжують або припиняють.

Після досягнення бажаного терапевтичного ефекту дозу слід зменшувати поступово до найнижчої можливої ефективної підтримуючої дози. Застосування доз вище 25 мг може бути клінічно виправдано, але максимальна тижнева доза метотрексату не повинна перевищувати 30 мг, внаслідок помітного посилення токсичності препарату.

Терапія вульгарного псоріазу і псоріатичного артриту із застосуванням метотрексату являє собою тривале лікування. Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Пацієнти з нирковою недостатністю

Препарат Метортріт Ромфарм слід з обережністю призначати пацієнтам із порушеннями функції нирок (див. розділи «Протипоказання» і «Побічні реакції»). Дозу слід коригувати таким чином:

Кліренс креатиніну (мл/хв)

% дози, яка має вводитися

≥ 60

100 % дози

30-59

50 % дози

< 30

не слід призначати Метортріт Ромфарм

Пацієнти з печінковою недостатністю

Метотрексат слід призначати з особливою обережністю або взагалі не призначати пацієнтам з існуючим тяжким захворюванням печінки або захворюванням печінки в анамнезі, особливо якщо таке захворювання пов’язане зі зловживанням алкоголем.

Якщо рівень білірубіну становить >5 мг/дл (85,5 мкмоль/л), то застосування метотрексату протипоказане (див. розділи «Протипоказання» і «Особливості застосування»).

Пацієнти літнього віку

Оскільки з віком погіршується функція печінки та нирок, а також знижуються резерви фолатів, може бути доцільним зниження доз для пацієнтів літнього віку.

Пацієнти, у яких наявний третій простір рідини в організмі (плевральний випіт, асцит)

Оскільки у пацієнтів з наявним третім простором рідини в організмі період напіввиведення Метортріту Ромфарм може подовжуватися у 4 рази порівняно з нормальною тривалістю, може виникнути потреба у зменшенні дози або, у деяких випадках, у припиненні введення метотрексату (див. розділи «Фармакокінетика» і «Побічні реакції»).

Спосіб застосування

Вміст одного попередньо заповненого шприца призначений тільки для одноразового застосування.

Метортріт Ромфарм, розчин для ін’єкцій, можна вводити внутрішньом’язово, внутрішньовенно або підшкірно. Для дітей (віком від 3 років) і підлітків застосовувати тільки підшкірні або внутрішньом’язові ін’єкції. Введення дорослим слід проводити у вигляді внутрішньовенної болюсної ін’єкції.

Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Метортріт Ромфарм, розчин для ін’єкцій, слід перевіряти візуально перед введенням. Тільки прозорий розчин без механічних включень придатний до застосування.

Необхідно вживати заходів (користуватися захисними рукавичками та окулярами) для запобігання попаданню розчинів метотрексату на шкіру і слизові оболонки. Якщо препарат усе ж таки потрапив на шкіру або слизові оболонки, уражену ділянку слід негайно промити великою кількістю води (див. розділ «Особливі заходи безпеки»).

Увага:

При переході від перорального до парентерального застосування може виникнути потреба у зниженні дози через різну біодоступність метотрексату після перорального застосування.

Можливим є додавання фолієвої кислоти або фолінової кислоти згідно з поточними терапевтичними керівництвами.

Діти.

Дітям віком від 3 років лікарський засіб застосовують при поліартритній формі ювенільного (ідіопатичного) артриту.

Застосування препарату для лікування дітей віком до 3 років не рекомендоване, оскільки відсутні дані щодо ефективності та безпеки його застосування цій групі пацієнтів.

Аналоги для Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Показать еще

Покупают с Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл, а также ответы на них.

Какая цена на Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл?

plus-icon

Цены на Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл в Украине начинаются от 212.23 до 286.495, препарат доступен в 69 аптеках.

От чего помогает Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл?

plus-icon

Показания к применению Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл:

· Лікування активного ревматоїдного артриту у дорослих.

· Лікування поліартритних форм активного ювенільного ідіопатичного артриту у тяжкій формі у підлітків та дітей віком від 3-х років у випадку неадекватної реакції на нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП).

· Лікування тяжких форм псоріазу із втратою працездатності у разі недостатньої ефективності традиційних видів терапії, таких як фототерапія, ПУВА та застосування ретиноїдів, а також лікування тяжких форм псоріатичного артриту у дорослих пацієнтів.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл: 10 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл?

plus-icon

Инструкция к Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл?

plus-icon

С составом Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: methotrexate;

1 мл розчину містить 10 мг метотрексату;

допоміжні речовини: натрію хлорид, 2 М розчин натрію гідроксиду, 1 М розчин натрію гідроксиду, вода для ін’єкцій.

Как принимать Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл?

plus-icon

Призначати Метортріт Ромфарм можуть тільки лікарі, які мають досвід у застосуванні метотрексату і яким відомі всі ризики терапії цим лікарським засобом.

Важливі попередження щодо дозування Метортріту Ромфарм (метотрексату):

Метотрексат для лікування ревматоїдного артриту, активного ювенільного ідіопатичного артриту, псоріазу та псоріатичного артриту слід вводити 1 раз на тиждень.

Метортріт Ромфарм слід застосовувати лише 1 раз на тиждень. Помилкове дозування при застосуванні Метортріту Ромфарм може призвести до серйозних побічних ефектів, включаючи летальний наслідок.

Прохання уважно прочитати цей розділ перед тим, як застосовувати цей лікарський засіб.

Метортріт Ромфарм слід вводити 1 раз на тиждень.

Пацієнта (особи, яка здійснює догляд) слід чітко проінформувати, що Метортріт Ромфарм необхідно застосовувати 1 раз на тиждень, і робити це щоразу, коли видається новий рецепт або відпускається лікарський засіб.

Встановити фіксований день тижня як день ін’єкції.

Проконсультувати пацієнта (особу, яка здійснює догляд) щодо ознак передозування метотрексату та наголосити про негайне звернення до лікаря у разі підозри на передозування.

Загальний догляд за пацієнтом має здійснювати медичний персонал. Проте у певних випадках лікар може вирішити, що пацієнт здатен самостійно вводити лікарський засіб. У цьому випадку лікар повинен провести детальну підготовку пацієнта перед призначенням препарату.

Дорослі пацієнти, хворі на ревматоїдний артрит

Рекомендовано вводити парентерально пробну дозу за 1 тиждень до початка лікування з метою виявлення ідіосинкразійних побічних реакцій.

Рекомендована початкова доза становить 7,5 мг метотрексату, яку слід вводити підшкірно 1 раз на тиждень. Залежно від конкретного перебігу захворювання і переносимості препарату початкову дозу можна поступово збільшувати на 2,5 мг щотижня. Не слід перевищувати максимальну тижневу дозу 25 мг. Також введення доз, що перевищують 20 мг на тиждень, асоціюється зі значним зростанням токсичного впливу, особливо з пригніченням функцій кісткового мозку.

Зазвичай реакцію на лікування можна очікувати приблизно через 4-8 тижнів. Після досягнення бажаного терапевтичного ефекту дозу слід поступово зменшувати до найнижчої ефективної підтримуючої дози. Після припинення терапії може настати рецидив ревматоїдного артриту. Терапія ревматоїдного артриту із застосуванням метотрексату являє собою тривале лікування. Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Діти віком від 3 років, хворі на поліартритну форму ювенільного (ідіопатичного) артриту

Рекомендована доза становить 10-15 мг/м2поверхні тіла 1 раз на тиждень. У разі недостатньої дії тижневу дозу можна збільшити до 20 мг/м2поверхні тіла 1 раз на тиждень. Слід також розглядати питання про збільшення частоти моніторингу при підвищенні дози.

У зв’язку з відсутністю достовірної інформації про внутрішньовенне застосування метотрексату у дітей та підлітків метотрексат слід вводити підшкірно або внутрішньом’язово.

Дана група пацієнтів повинна проходити лікування під наглядом лікаря-ревматолога, який має досвід застосування препарату дітям та підліткам.

Застосування Метортріту Ромфарм для лікування дітей віком до 3 років не рекомендоване, оскільки відсутні дані щодо ефективності та безпеки його застосування цій групі пацієнтів (див. розділ «Особливості застосування»).

Дози для хворих на вульгарний псоріаз і псоріатичний артрит

Рекомендується пробне парентеральне введення 5-10 мг метотрексату за 1 тиждень до початку терапії з метою виявлення ідіосинкразійних небажаних ефектів.

Рекомендована початкова доза – 7,5 мг метотрексату 1 раз на тиждень підшкірно, внутрішньом’язово або внутрішньовенно. Дозу можна поступово збільшувати, однак не слід перевищувати тижневу дозу 25 мг метотрексату. Прийом доз, що перевищують 20 мг/тиждень, може супроводжуватися значним збільшенням токсичності, особливо пригніченням кісткового мозку. Зазвичай реакцію на лікування можна очікувати приблизно через 2-6 тижнів. Залежно від клінічної симптоматики та лабораторних показників лікування потім продовжують або припиняють.

Після досягнення бажаного терапевтичного ефекту дозу слід зменшувати поступово до найнижчої можливої ефективної підтримуючої дози. Застосування доз вище 25 мг може бути клінічно виправдано, але максимальна тижнева доза метотрексату не повинна перевищувати 30 мг, внаслідок помітного посилення токсичності препарату.

Терапія вульгарного псоріазу і псоріатичного артриту із застосуванням метотрексату являє собою тривале лікування. Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Пацієнти з нирковою недостатністю

Препарат Метортріт Ромфарм слід з обережністю призначати пацієнтам із порушеннями функції нирок (див. розділи «Протипоказання» і «Побічні реакції»). Дозу слід коригувати таким чином:

Кліренс креатиніну (мл/хв)

% дози, яка має вводитися

≥ 60

100 % дози

30-59

50 % дози

< 30

не слід призначати Метортріт Ромфарм

Пацієнти з печінковою недостатністю

Метотрексат слід призначати з особливою обережністю або взагалі не призначати пацієнтам з існуючим тяжким захворюванням печінки або захворюванням печінки в анамнезі, особливо якщо таке захворювання пов’язане зі зловживанням алкоголем.

Якщо рівень білірубіну становить >5 мг/дл (85,5 мкмоль/л), то застосування метотрексату протипоказане (див. розділи «Протипоказання» і «Особливості застосування»).

Пацієнти літнього віку

Оскільки з віком погіршується функція печінки та нирок, а також знижуються резерви фолатів, може бути доцільним зниження доз для пацієнтів літнього віку.

Пацієнти, у яких наявний третій простір рідини в організмі (плевральний випіт, асцит)

Оскільки у пацієнтів з наявним третім простором рідини в організмі період напіввиведення Метортріту Ромфарм може подовжуватися у 4 рази порівняно з нормальною тривалістю, може виникнути потреба у зменшенні дози або, у деяких випадках, у припиненні введення метотрексату (див. розділи «Фармакокінетика» і «Побічні реакції»).

Спосіб застосування

Вміст одного попередньо заповненого шприца призначений тільки для одноразового застосування.

Метортріт Ромфарм, розчин для ін’єкцій, можна вводити внутрішньом’язово, внутрішньовенно або підшкірно. Для дітей (віком від 3 років) і підлітків застосовувати тільки підшкірні або внутрішньом’язові ін’єкції. Введення дорослим слід проводити у вигляді внутрішньовенної болюсної ін’єкції.

Тривалість курсу лікування визначає лікар.

Метортріт Ромфарм, розчин для ін’єкцій, слід перевіряти візуально перед введенням. Тільки прозорий розчин без механічних включень придатний до застосування.

Необхідно вживати заходів (користуватися захисними рукавичками та окулярами) для запобігання попаданню розчинів метотрексату на шкіру і слизові оболонки. Якщо препарат усе ж таки потрапив на шкіру або слизові оболонки, уражену ділянку слід негайно промити великою кількістю води (див. розділ «Особливі заходи безпеки»).

Увага:

При переході від перорального до парентерального застосування може виникнути потреба у зниженні дози через різну біодоступність метотрексату після перорального застосування.

Можливим є додавання фолієвої кислоти або фолінової кислоти згідно з поточними терапевтичними керівництвами.

Діти.

Дітям віком від 3 років лікарський засіб застосовують при поліартритній формі ювенільного (ідіопатичного) артриту.

Застосування препарату для лікування дітей віком до 3 років не рекомендоване, оскільки відсутні дані щодо ефективності та безпеки його застосування цій групі пацієнтів.

Можно ли принимать Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл детям?

plus-icon

Применение для детей: с 3-х лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл.

Процесс покупки Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл и заберите его в аптеке.

Купить Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Метортрит Ромфарм раствор для ин. 10 мг/мл шприц с иголк. 1 мл можно в таких городах: Луцк , Житомир , Харьков , Запорожье , Львов , Ужгород , Тернополь , Одесса , Николаев , Винница , Черкассы , Полтава , Кременчуг , Киев и в других населенных пунктах Украины.