Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

ReturnНазад

Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

Цены на Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз
274.57 - 343.70 грн.
target

найдено в 327 аптеках

274.57 - 343.70 грн.
target

найдено в 327 аптеках

Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз: Характеристики

Средняя цена 302.96 грн.
Категория Гормональные препараты при бронхиальной астме ингаляционные
Страна Швеция
Производитель АстраЗенека АБ
Код ATHR03BA02
Действующее вещество Будесонид
Фармгруппа Ингаляционные средства, применяемые для лечения обструктивных заболеваний дыхательных путей. Глюкокортикоиды.
Дозировка 0,1 мг
Форма порошок
Температура хранения от 5°C до 30°C
Международное название Budesonide
Регистрация UA/5552/02/01 от 08.05.2019
Рецепт по рецепту
Срок хранения 2 года

Особенности приема Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

Детис 5-ти лет
Беременныес осторожностью
Кормящиепо назначению врача с учетом соотношения польза/риск
Аллергияс осторожностью
Диабетразрешено
Водителиразрешено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз создано на основе официальной инструкции к Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

Короткая инструкция по применению для Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

print
share
composition

Состав

діюча речовина: будесонід;

1 доза (інгаляція) містить 100 мкг або 200 мкг будесоніду.

testimony

Показания

- Персистуюча бронхіальна астма, при якій показане лікування інгаляційними глюкокортикоїдами.

- Лікування помірної або тяжкої форми хронічного обструктивного захворювання легень.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до будесоніду.

Usage

Способ применения

Бронхіальна астма

Дозування Пульмікорту Турбухалеру слід підбирати індивідуально.

На початку інгаляційної терапії кортикостероїдами для лікування періодів загострення тяжкої астми або при зниженні дози, або при відміні пероральних кортикостероїдів дозування має бути таким:

Діти віком 57 років: 100–400 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. Всю добову дозу можна застосовувати одноразово.

Діти віком від 7 років: 100–800 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. При застосуванні добових доз до 400 мкг включно всю дозу можна застосовувати одноразово.

Дорослі: звичайні дози становлять 200–800 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. У тяжчих випадках можуть бути потрібні добові дози до 1600 мкг включно. При застосуванні добових доз до 400 мкг включно всю дозу можна застосовувати одноразово.

Підтримуюча доза має бути якомога нижчою.

При застосуванні інгалятора Турбухалер потік на вдиху приблизно 35–60 л/хв., що спостерігається у більшості пацієнтів (навіть у дітей), забезпечує організм достатньою кількістю препарату, що зумовлює терапевтичну ефективність лікарського засобу. Потік на вдиху нижче 35 л/хв також має доведений лікувальний ефект. Ефективність препарату Пульмікорт Турбухалер принаймні еквівалентна ефективності звичайного глюкокортикоїду при застосуванні дозованих аерозолів під тиском.

Можливо, що при застосуванні Пульмікорту Турбухалеру пацієнт не відчує ані смаку, ані самого лікарського засобу; це пояснюється малим розміром речовини, що виділяється при його застосуванні.

Після застосування одноразової дози ефект слід очікувати через кілька годин. Повний терапевтичний ефект досягається лише через декілька тижнів лікування. Лікування Пульмікортом Турбухалером є профілактичною терапією, яка не має доведеного впливу на гострі порушення.

У клінічних дослідженнях було показано, що при застосуванні препарату Пульмікорт Турбухалер у легенях депонується більша кількість будесоніду порівняно із застосуванням препарату Пульмікорт у дозуючому інгаляторі під тиском (pMDI). Переведення пацієнта у стабільному стані з лікування Пульмікортом у дозованому інгаляторі на Пульмікорт Турбухалер може потребувати зменшення дози.

При лікуванні пацієнтів, для яких є бажаним підвищений терапевтичний ефект, зазвичай слід надавати перевагу збільшенню дози Пульмікорту Турбухалеру, ніж комбінованій терапії з пероральними кортикостероїдами, оскільки при застосуванні Пульмікорту Турбухалеру менший ризик виникнення системних побічних ефектів.

Пацієнти, які застосовують пероральні стероїди

Пульмікорт може дозволити замінити або суттєво знизити дозування пероральних кортикостероїдів при забезпеченні контролю астми.

При переході з пероральних стероїдів на Пульмікорт Турбухалер пацієнт має бути у відносно стабільному стані. Протягом 10 днів застосовувати високу дозу Пульмікорту Турбухалер у комбінації з дозою перорального стероїду, яку застосовували раніше. Після цього пероральну дозу слід поступово зменшувати, наприклад на 2,5 мг/місяць преднізолону або еквіваленту на місяць до найменшого можливого рівня. Часто застосування перорального стероїду можна повністю припинити.

Хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ)

Рекомендована доза Пульмікорту Турбухалеру становить 400 мкг 2 рази на добу.

Для пацієнтів, які мають позитивну відповідь на лікування протягом перших 3–6 місяців терапії Пульмікортом Турбухалером, препарат слід застосовувати протягом тривалого часу.

При призначенні Пульмікорту Турбухалеру пацієнтам з ХОЗЛ, які використовують пероральні глюкокортикостероїди, у разі зменшення дози перорального стероїду лікування слід проводити згідно з рекомендаціями щодо терапії бронхіальної астми.

Порушення функції печінки або нирок

Досвіду лікування пацієнтів з порушеннями печінкової та ниркової функцій не існує. Оскільки будесонід виводиться головним чином шляхом печінкового метаболізму, можна очікувати посиленого ефекту у пацієнтів з тяжким цирозом печінки.

Вказівки щодо правильного застосування Пульмікорту Турбухалеру

Діюча речовина потрапляє в організм за рахунок повітря, що вдихається, тобто, коли пацієнт робить вдих через насадку, речовина потрапляє до дихальних шляхів разом з повітрям, яке він вдихає.

Важливо проінструктувати пацієнта, що необхідно:

  • дотримуватись інструкції для застосування;
  • сильно та глибоко вдихати через насадку, щоб забезпечити потрапляння до легень оптимальної дози;
  • ніколи не видихати через насадку;
  • після застосування закривати Пульмікорт Турбухалер ковпачком;
  • полоскати рот водою після вдихання підтримуючої дози, щоб мінімізувати ризик кандидозу ротової порожнини.

Інструкція для правильного застосування Пульмікорту Турбухалеру

Пульмікорт Турбухалер являє собою багатодозовий інгалятор, за допомогою якого застосовується дуже мала кількість порошку (рис. 1). Порошок потрапляє у легені, коли вдихати його через мундштук. Тому важливо через мундштук вдихати сильно і глибоко.

Рис. 1.

Як підготувати новий інгалятор для використання

Перед першим використанням інгалятор Пульмікорт Турбухалер необхідно підготувати:

- зняти прозору пакувальну плівку з інгалятора Пульмікорт Турбухалер, розірвавши її у вказаній точці (червона мітка на пакувальній плівці).

Як використовувати інгалятор

1. Відкрутити і зняти захисний ковпачок.

2. Тримати інгалятор вертикально, дозуючим диском вниз. При поверненні дозуючого диску тримати інгалятор за мундштук не рекомендується.

3. Повернути дозуючий диск в одному напрямку наскільки це можливо, а потім назад, у протилежному напрямку і до упору (рис. 2). У яку сторону буде спочатку повернуто дозуючий диск, немає значення. Під час цієї процедури можна почути клацання. (При першому використанні цей крок необхідно повторити двічі. При другому та подальших використаннях – лише 1 раз).

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42809.1209&file_name=turbuhaler-m2-load-(269).eps_thumb.jpg

Рис. 2.

Передозування неможливе, навіть якщо дозуючий диск випадково спрацював кілька разів.

4. По-перше, видихнути повністю, не використовуючи при цьому пристрій. Після цього помістити мундштук між губами і вдихнути сильно та глибоко через пристрій (рис. 3). Жувати або кусати мундштук не слід, оскільки він може розхитатися або від’єднатися!

Не використовувати прилад, якщо він пошкоджений або якщо мундштук від’єднався.

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42716.1209&file_name=turbuhaler-m2-inhale-(269).eps_thumb.jpg

Рис. 3.

5. Вийняти пристрій з рота і затримати дихання на кілька секунд.

Не видихати через пристрій!

Якщо було призначено більше однієї інгаляції, етапи 2–5 необхідно повторити.

6. Повернути захисний ковпачок на місце, щільно прикрутивши його назад на пристрій одразу ж після використання.

Примітки

Ніколи не видихати через мундштук.

Завжди одразу ж після використання пристрою повертати захисний ковпачок на місце.

Оскільки кожна доза препарату містить тільки чисту активну речовину і не містить жодних неактивних речовин, у більшості випадків можна не відчувати, коли частки лікарського засобу потрапляють на слизову оболонку порожнини рота. У рідкісних випадках можна відчути гіркий смак. Навіть якщо лікарський засіб не можна розрізнити на смак або відчути після інгаляції, можна бути впевненими, що пацієнт отримав дозу препарату при вдиханні, якщо чітко виконував інструкцію. Щоб зменшити ризик розвитку інфекції, спричиненої грибами роду Candida, пацієнт має застосовувати Пульмікорт Турбухалер до прийому їжі або полоскати порожнину рота після інгаляції.

Очищення мундштука

Рекомендується очищувати зовнішню поверхню мундштука з використанням сухої тканини один раз на тиждень. Для очищення мундштука не використовувати воду або інші рідини.

Коли вміст пристрою був використаний

Коли у вікні індикатора дози, що розташоване нижче мундштука, з’являється червоний маркер, передбачається, що доступними все ще залишаються близько 20 інгаляцій (рис. 4).

Мундштук

Все ще доступно близько 20 доз

Рис. 4.

Коли червоний маркер досягає нижнього краю вікна, це означає, що ці 20 доз препарату використані (рис. 5). Хоча активна речовина все ще залишається доступною у невеликій кількості, з технічних причин пристрій не слід більше використовувати для інгаляцій.

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42717.1209&file_name=turbuhaler-m2-dose-indicator-position-empty-(269).eps_thumb.jpg

порожній порожній

Рис. 5.

Звук, що виникає при струшуванні інгалятора Турбухалер, спричинений струшуванням залишків осушувального агента, що захищає активну речовину від надлишків вологи. Активна речовина не виробляє звуку.

Діти.

Не застосовувати дітям віком до 5 років.

Покупают с Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз, а также ответы на них.

Какая цена на Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз?

plus-icon

Цены на Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз в Украине начинаются от 274.57 до 343.7, препарат доступен в 327 аптеках.

От чего помогает Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз?

plus-icon

Показания к применению Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз:

- Персистуюча бронхіальна астма, при якій показане лікування інгаляційними глюкокортикоїдами.

- Лікування помірної або тяжкої форми хронічного обструктивного захворювання легень.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз: 0,1 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз?

plus-icon

Инструкция к Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз?

plus-icon

С составом Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: будесонід;

1 доза (інгаляція) містить 100 мкг або 200 мкг будесоніду.

Как принимать Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз?

plus-icon

Бронхіальна астма

Дозування Пульмікорту Турбухалеру слід підбирати індивідуально.

На початку інгаляційної терапії кортикостероїдами для лікування періодів загострення тяжкої астми або при зниженні дози, або при відміні пероральних кортикостероїдів дозування має бути таким:

Діти віком 57 років: 100–400 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. Всю добову дозу можна застосовувати одноразово.

Діти віком від 7 років: 100–800 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. При застосуванні добових доз до 400 мкг включно всю дозу можна застосовувати одноразово.

Дорослі: звичайні дози становлять 200–800 мкг на добу, розподілені на 2–4 інгаляції. У тяжчих випадках можуть бути потрібні добові дози до 1600 мкг включно. При застосуванні добових доз до 400 мкг включно всю дозу можна застосовувати одноразово.

Підтримуюча доза має бути якомога нижчою.

При застосуванні інгалятора Турбухалер потік на вдиху приблизно 35–60 л/хв., що спостерігається у більшості пацієнтів (навіть у дітей), забезпечує організм достатньою кількістю препарату, що зумовлює терапевтичну ефективність лікарського засобу. Потік на вдиху нижче 35 л/хв також має доведений лікувальний ефект. Ефективність препарату Пульмікорт Турбухалер принаймні еквівалентна ефективності звичайного глюкокортикоїду при застосуванні дозованих аерозолів під тиском.

Можливо, що при застосуванні Пульмікорту Турбухалеру пацієнт не відчує ані смаку, ані самого лікарського засобу; це пояснюється малим розміром речовини, що виділяється при його застосуванні.

Після застосування одноразової дози ефект слід очікувати через кілька годин. Повний терапевтичний ефект досягається лише через декілька тижнів лікування. Лікування Пульмікортом Турбухалером є профілактичною терапією, яка не має доведеного впливу на гострі порушення.

У клінічних дослідженнях було показано, що при застосуванні препарату Пульмікорт Турбухалер у легенях депонується більша кількість будесоніду порівняно із застосуванням препарату Пульмікорт у дозуючому інгаляторі під тиском (pMDI). Переведення пацієнта у стабільному стані з лікування Пульмікортом у дозованому інгаляторі на Пульмікорт Турбухалер може потребувати зменшення дози.

При лікуванні пацієнтів, для яких є бажаним підвищений терапевтичний ефект, зазвичай слід надавати перевагу збільшенню дози Пульмікорту Турбухалеру, ніж комбінованій терапії з пероральними кортикостероїдами, оскільки при застосуванні Пульмікорту Турбухалеру менший ризик виникнення системних побічних ефектів.

Пацієнти, які застосовують пероральні стероїди

Пульмікорт може дозволити замінити або суттєво знизити дозування пероральних кортикостероїдів при забезпеченні контролю астми.

При переході з пероральних стероїдів на Пульмікорт Турбухалер пацієнт має бути у відносно стабільному стані. Протягом 10 днів застосовувати високу дозу Пульмікорту Турбухалер у комбінації з дозою перорального стероїду, яку застосовували раніше. Після цього пероральну дозу слід поступово зменшувати, наприклад на 2,5 мг/місяць преднізолону або еквіваленту на місяць до найменшого можливого рівня. Часто застосування перорального стероїду можна повністю припинити.

Хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ)

Рекомендована доза Пульмікорту Турбухалеру становить 400 мкг 2 рази на добу.

Для пацієнтів, які мають позитивну відповідь на лікування протягом перших 3–6 місяців терапії Пульмікортом Турбухалером, препарат слід застосовувати протягом тривалого часу.

При призначенні Пульмікорту Турбухалеру пацієнтам з ХОЗЛ, які використовують пероральні глюкокортикостероїди, у разі зменшення дози перорального стероїду лікування слід проводити згідно з рекомендаціями щодо терапії бронхіальної астми.

Порушення функції печінки або нирок

Досвіду лікування пацієнтів з порушеннями печінкової та ниркової функцій не існує. Оскільки будесонід виводиться головним чином шляхом печінкового метаболізму, можна очікувати посиленого ефекту у пацієнтів з тяжким цирозом печінки.

Вказівки щодо правильного застосування Пульмікорту Турбухалеру

Діюча речовина потрапляє в організм за рахунок повітря, що вдихається, тобто, коли пацієнт робить вдих через насадку, речовина потрапляє до дихальних шляхів разом з повітрям, яке він вдихає.

Важливо проінструктувати пацієнта, що необхідно:

  • дотримуватись інструкції для застосування;
  • сильно та глибоко вдихати через насадку, щоб забезпечити потрапляння до легень оптимальної дози;
  • ніколи не видихати через насадку;
  • після застосування закривати Пульмікорт Турбухалер ковпачком;
  • полоскати рот водою після вдихання підтримуючої дози, щоб мінімізувати ризик кандидозу ротової порожнини.

Інструкція для правильного застосування Пульмікорту Турбухалеру

Пульмікорт Турбухалер являє собою багатодозовий інгалятор, за допомогою якого застосовується дуже мала кількість порошку (рис. 1). Порошок потрапляє у легені, коли вдихати його через мундштук. Тому важливо через мундштук вдихати сильно і глибоко.

Рис. 1.

Як підготувати новий інгалятор для використання

Перед першим використанням інгалятор Пульмікорт Турбухалер необхідно підготувати:

- зняти прозору пакувальну плівку з інгалятора Пульмікорт Турбухалер, розірвавши її у вказаній точці (червона мітка на пакувальній плівці).

Як використовувати інгалятор

1. Відкрутити і зняти захисний ковпачок.

2. Тримати інгалятор вертикально, дозуючим диском вниз. При поверненні дозуючого диску тримати інгалятор за мундштук не рекомендується.

3. Повернути дозуючий диск в одному напрямку наскільки це можливо, а потім назад, у протилежному напрямку і до упору (рис. 2). У яку сторону буде спочатку повернуто дозуючий диск, немає значення. Під час цієї процедури можна почути клацання. (При першому використанні цей крок необхідно повторити двічі. При другому та подальших використаннях – лише 1 раз).

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42809.1209&file_name=turbuhaler-m2-load-(269).eps_thumb.jpg

Рис. 2.

Передозування неможливе, навіть якщо дозуючий диск випадково спрацював кілька разів.

4. По-перше, видихнути повністю, не використовуючи при цьому пристрій. Після цього помістити мундштук між губами і вдихнути сильно та глибоко через пристрій (рис. 3). Жувати або кусати мундштук не слід, оскільки він може розхитатися або від’єднатися!

Не використовувати прилад, якщо він пошкоджений або якщо мундштук від’єднався.

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42716.1209&file_name=turbuhaler-m2-inhale-(269).eps_thumb.jpg

Рис. 3.

5. Вийняти пристрій з рота і затримати дихання на кілька секунд.

Не видихати через пристрій!

Якщо було призначено більше однієї інгаляції, етапи 2–5 необхідно повторити.

6. Повернути захисний ковпачок на місце, щільно прикрутивши його назад на пристрій одразу ж після використання.

Примітки

Ніколи не видихати через мундштук.

Завжди одразу ж після використання пристрою повертати захисний ковпачок на місце.

Оскільки кожна доза препарату містить тільки чисту активну речовину і не містить жодних неактивних речовин, у більшості випадків можна не відчувати, коли частки лікарського засобу потрапляють на слизову оболонку порожнини рота. У рідкісних випадках можна відчути гіркий смак. Навіть якщо лікарський засіб не можна розрізнити на смак або відчути після інгаляції, можна бути впевненими, що пацієнт отримав дозу препарату при вдиханні, якщо чітко виконував інструкцію. Щоб зменшити ризик розвитку інфекції, спричиненої грибами роду Candida, пацієнт має застосовувати Пульмікорт Турбухалер до прийому їжі або полоскати порожнину рота після інгаляції.

Очищення мундштука

Рекомендується очищувати зовнішню поверхню мундштука з використанням сухої тканини один раз на тиждень. Для очищення мундштука не використовувати воду або інші рідини.

Коли вміст пристрою був використаний

Коли у вікні індикатора дози, що розташоване нижче мундштука, з’являється червоний маркер, передбачається, що доступними все ще залишаються близько 20 інгаляцій (рис. 4).

Мундштук

Все ще доступно близько 20 доз

Рис. 4.

Коли червоний маркер досягає нижнього краю вікна, це означає, що ці 20 доз препарату використані (рис. 5). Хоча активна речовина все ще залишається доступною у невеликій кількості, з технічних причин пристрій не слід більше використовувати для інгаляцій.

http://gazelle.global.astrazeneca.net/gazelle/servlet/image?image_id=ELEMENT.42717.1209&file_name=turbuhaler-m2-dose-indicator-position-empty-(269).eps_thumb.jpg

порожній порожній

Рис. 5.

Звук, що виникає при струшуванні інгалятора Турбухалер, спричинений струшуванням залишків осушувального агента, що захищає активну речовину від надлишків вологи. Активна речовина не виробляє звуку.

Діти.

Не застосовувати дітям віком до 5 років.

Можно ли принимать Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз, принимать при беременности: с осторожностью

Можно ли Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз детям?

plus-icon

Применение для детей: с 5-ти лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз.

Процесс покупки Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз и заберите его в аптеке.

Купить Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Пульмикорт Турбухалер пор. для инг. 100 мкг/доза инг. 200 доз можно в таких городах: Луцк , Ковель , Ровно , Житомир , Белая Церковь , Чернигов , Сумы , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Ужгород , Тернополь , Черновцы , Одесса , Николаев , Винница , Черкассы , Полтава , Кременчуг , Павлоград , Днепр , Кривой Рог , Кропивницкий , Киев и в других населенных пунктах Украины.