М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1

ReturnНазад

М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1

Цены на М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1
456.67 - 598.30 грн.
target

найдено в 36 аптеках

456.67 - 598.30 грн.
target

найдено в 36 аптеках

М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1: Характеристики

Диапозон цен
456.67 - 598.30 грн.
Средняя цена
505.86 грн.
priceBlister
505.86
packageNum
1
0
Страна
Нидерланды
Производитель
Мерк Шарп и Доум Б.В.
Код ATH
J07BD52
Действующее вещество
Вірус краснухи вірус паротиту епідемічного вірус кору
Фармгруппа
Противовирусные вакцины. Комбинированная вакцина для профилактики кори, эпидемического паротита и краснухи, живая аттенуированная.
Дозировка
0,5 мл
Форма
порошок
Температура хранения
не выше 25 °С
Международное название
Measles, combinations with mumps and rubella, live attenuated
Регистрация
UA/14950/01/01 от 16.12.2020
Разрешения
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
по рецепту
Срок хранения
2 года

Особенности приема М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1

Дети
от 1 года
Беременные
запрещено
Кормящие
с осторожностью
Аллергия
с осторожностью
Диабет
разрешено
Водители
исследования не проводились
Внимание!Внимание!

Описание препарата М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 создано на основе официальной инструкции к М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

МНН: Measles, Mumps and Rubella virus vaccine live

Після розчинення 1 доза (0,5 мл) містить:

діючі речовини:

живий, атенуйований вірус кору1(штам Enders’ Edmonston В) - не менш ніж 3,0 log ТЦД50, живий, атенуйований вірус епідемічного паротиту1(штам Jeryl LynnТМ, рівень В) - не менш ніж 4,1 log ТЦД50, живий, атенуйований вірус краснухи2(штам Wistar RA 27/3) - не менш ніж 3,0 log ТЦД50;

ТЦД50 – доза, що інфікує 50 % культур клітин;

1розмножений на курячих ембріонах;

2отриманий шляхом розмноження в диплоїдних клітинах фібробластів легень людини, WI-38.

Допоміжні речовини: желатин свинячий гідролізований, середовище 199 з солями Хенкса, середовище Ігла МЕМ, натрію L-глутамат моногідрат, неоміцин (у вигляді неоміцину сульфату), феноловий червоний, калію фосфат двоосновний (безводний), калію фосфат однозаміщений, натрію бікарбонат, натрію фосфат двоосновний (безводний), натрію фосфат однозаміщений, сорбіт, сахароза.

Розчинник: вода для ін’єкцій.

Вакцина може містити слідові кількості рекомбінантного альбуміну людини (rHA).

testimony

Показания

М-М-РВАКСПРО показана для одночасної вакцинації для профілактики кору, епідемічного паротиту та краснухи осіб віком від 12 місяців (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

При особливих обставинах вакцину можна вводити немовлятам віком від 9 місяців (див. розділи «Спосіб застосування та дози», «Особливості застосування», «Фармакодинаміка»).

Щодо застосування вакцини при спалахах кору або вакцинації після контакту з хворими, або щодо застосування для раніше невакцинованих осіб віком від 9 місяців, які контактують із незахищеними вагітними, та осіб, які, ймовірно, незахищені від епідемічного паротиту та краснухи, див. розділ «Фармакодинаміка».

М-М-РВАКСПРО слід застосовувати відповідно до офіційних рекомендацій.

composition

Противопоказания

Наявність в анамнезі гіперчутливості до будь-якої складової вакцини для профілактики кору, епідемічного паротиту або краснухи чи до будь-якої допоміжної речовини, в тому числі неоміцину (див. розділи «Склад», «Особливості застосування»).

Вагітність. Крім того, вагітності слід уникати протягом не менше ніж 1 місяця після вакцинації (див. розділ «Застосування в період вагітності та годування груддю»).

Вакцинація має бути відкладена при будь-якій хворобі з лихоманкою > 38,5 °C.

Активна нелікована форма туберкульозу. Діти, які перебувають на лікуванні від туберкульозу, не зазнали загострення захворювання при імунізації живою вакциною для профілактики вірусу кору.

На даний момент в жодних дослідженнях не повідомлялось про вплив вакцини проти вірусу кору на дітей, які не лікували туберкульоз.

Дискразія крові, лейкемія, лімфома будь-якого типу або інші злоякісні новоутворення, які впливають на гематопоетичну та лімфатичну системи.

Поточна імуносупресивна терапія (включаючи високі дози кортикостероїдів).

М-М-РВАКСПРО не протипоказана особам, які отримують кортикостероїди місцевого застосування або низькі дози парентеральних кортикостероїдів (наприклад, для профілактики бронхіальної астми або як замісну терапію).

Важка форма гуморального або клітинного (спадкового або набутого) імунодефіциту, наприклад важкий комбінований імунодефіцит, агаммаглобулінемія та СНІД, симптоматична інфекція ВІЛ або рівень CD4+ T-лімфоцитів у дітей віком до 12 місяців: CD4+ < 25 %; дітей віком 12–35 місяців: CD4+ < 20 %; дітей віком 36–59 місяців: CD4+ < 15 % (див. розділ «Особливості застосування»).

Повідомлялось про випадки енцефаліту з включенням тілець кору, пневмоніт та летальні наслідки при випадковому введенні вакцини проти кору особам з тяжкою імуносупресією.

Наявність в сімейному анамнезі вродженого або набутого імунодефіциту, за винятком випадків підтвердженої нормальної функції імунної системи потенційного реципієнта вакцини.

Usage

Способ применения

Дозування

Особи віком від 12 місяців або старше

Особам віком від 12 місяців або старше слід вводити першу дозу в обраний день. Другу дозу можна ввести щонайменше через 4 тижні після введення першої дози у відповідності до офіційних рекомендацій. Другу дозу призначають особам, у яких з будь-якої причини не спостерігалось відповіді на першу дозу.

Немовлята віком 9–12 місяців

Дані імуногенності та безпеки демонструють, що вакцину М-М-РВАКСПРО можна вводити немовлятам віком 9–12 місяців відповідно до офіційних рекомендацій або у випадку, коли ранній захист є необхідним (наприклад, дитячий садок, ситуації епідемії або поїздка до регіону з високим розповсюдженням кору). Таким немовлятам слід провести повторну вакцинацію у віці 12–15 місяців. Відповідно до офіційних рекомендацій слід розглянути питання введення додаткової дози вакцини, що містить штами вірусу кору (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакодинаміка»).

Немовлята віком до 9 місяців

На сьогодні немає жодних даних про ефективність та безпечність вакцини М‑М‑РВАКСПРО для застосування дітям віком до 9 місяців.

Спосіб застосування

Вакцину слід вводити внутрішньом’язово (в/м) або підшкірно (п/ш).

Рекомендованим місцем для ін’єкції у дітей молодшого віку є передньолатеральна зона стегна, у дітей старшого віку, підлітків та дорослих – дельтоподібна зона.

Вакцину слід вводити підшкірно пацієнтам з тромбоцитопенією або з будь-якими розладами коагуляції.

НЕ ВВОДИТИ ВНУТРІШНЬОСУДИННО.

Інструкція з відновлення

Для відновлення вакцини застосовують розчинник, що входить до комплекту з препаратом. Опис порошку, розчинника та препарату після відновлення представлені в розділі «Основні фізико-хімічні властивості».

Важливо застосовувати окремий стерильний шприц та голку для кожного пацієнта, щоб запобігти передачі збудників інфекцій від однієї особи до іншої.

Набрати весь вміст розчинника в шприц, який буде використовуватися для відновлення та ін’єкції. Додати весь вміст шприца до флакона, в якому міститься порошок. Обережно похитати флакон для повного перемішування. Відновлену вакцину не слід застосовувати, якщо будуть помітні будь-які механічні частки або якщо зовнішній вигляд розчинника, або порошку чи відновленої вакцини відрізнятимуться від описаного вище.

Набрати весь вміст флакона з відновленою вакциною в той самий шприц та виконати ін’єкцію, вводячи весь об’єм. Якщо надаються дві голки: використати одну голку для відновлення вакцини, а іншу – для введення вакцини реципієнту.

Невикористаний препарат або відходи мають бути знищені відповідно до місцевих вимог.

При проведенні імунізації на території України щодо схем імунізації, протипоказань та взаємодії з іншими медичними препаратами слід керуватися чинними наказами МОЗ України.

Діти.

Вакцина М-М-РВАКСПРО показана для одночасної вакцинації для профілактики кору, епідемічного паротиту та краснухи осіб віком від 12 місяців (більш детальну інформацію див. у розділах «Показання» та «Спосіб застосування та дози»).

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1, а также ответы на них.

Какая цена на М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1?

plus-icon
Цены на М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 в Украине начинаются от 456.67 до 598.3, препарат доступен в 36 аптеках.

От чего помогает М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1?

plus-icon
Показания к применению М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1:

М-М-РВАКСПРО показана для одночасної вакцинації для профілактики кору, епідемічного паротиту та краснухи осіб віком від 12 місяців (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

При особливих обставинах вакцину можна вводити немовлятам віком від 9 місяців (див. розділи «Спосіб застосування та дози», «Особливості застосування», «Фармакодинаміка»).

Щодо застосування вакцини при спалахах кору або вакцинації після контакту з хворими, або щодо застосування для раніше невакцинованих осіб віком від 9 місяців, які контактують із незахищеними вагітними, та осіб, які, ймовірно, незахищені від епідемічного паротиту та краснухи, див. розділ «Фармакодинаміка».

М-М-РВАКСПРО слід застосовувати відповідно до офіційних рекомендацій.

Какая дозировка препарата?

plus-icon
Дозировка М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1: 0,5 мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1?

plus-icon
Инструкция к М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1?

plus-icon
С составом М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 можно ознакомиться ниже.

МНН: Measles, Mumps and Rubella virus vaccine live

Після розчинення 1 доза (0,5 мл) містить:

діючі речовини:

живий, атенуйований вірус кору1(штам Enders’ Edmonston В) - не менш ніж 3,0 log ТЦД50, живий, атенуйований вірус епідемічного паротиту1(штам Jeryl LynnТМ, рівень В) - не менш ніж 4,1 log ТЦД50, живий, атенуйований вірус краснухи2(штам Wistar RA 27/3) - не менш ніж 3,0 log ТЦД50;

ТЦД50 – доза, що інфікує 50 % культур клітин;

1розмножений на курячих ембріонах;

2отриманий шляхом розмноження в диплоїдних клітинах фібробластів легень людини, WI-38.

Допоміжні речовини: желатин свинячий гідролізований, середовище 199 з солями Хенкса, середовище Ігла МЕМ, натрію L-глутамат моногідрат, неоміцин (у вигляді неоміцину сульфату), феноловий червоний, калію фосфат двоосновний (безводний), калію фосфат однозаміщений, натрію бікарбонат, натрію фосфат двоосновний (безводний), натрію фосфат однозаміщений, сорбіт, сахароза.

Розчинник: вода для ін’єкцій.

Вакцина може містити слідові кількості рекомбінантного альбуміну людини (rHA).

Как принимать М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1?

plus-icon

Дозування

Особи віком від 12 місяців або старше

Особам віком від 12 місяців або старше слід вводити першу дозу в обраний день. Другу дозу можна ввести щонайменше через 4 тижні після введення першої дози у відповідності до офіційних рекомендацій. Другу дозу призначають особам, у яких з будь-якої причини не спостерігалось відповіді на першу дозу.

Немовлята віком 9–12 місяців

Дані імуногенності та безпеки демонструють, що вакцину М-М-РВАКСПРО можна вводити немовлятам віком 9–12 місяців відповідно до офіційних рекомендацій або у випадку, коли ранній захист є необхідним (наприклад, дитячий садок, ситуації епідемії або поїздка до регіону з високим розповсюдженням кору). Таким немовлятам слід провести повторну вакцинацію у віці 12–15 місяців. Відповідно до офіційних рекомендацій слід розглянути питання введення додаткової дози вакцини, що містить штами вірусу кору (див. розділи «Особливості застосування» та «Фармакодинаміка»).

Немовлята віком до 9 місяців

На сьогодні немає жодних даних про ефективність та безпечність вакцини М‑М‑РВАКСПРО для застосування дітям віком до 9 місяців.

Спосіб застосування

Вакцину слід вводити внутрішньом’язово (в/м) або підшкірно (п/ш).

Рекомендованим місцем для ін’єкції у дітей молодшого віку є передньолатеральна зона стегна, у дітей старшого віку, підлітків та дорослих – дельтоподібна зона.

Вакцину слід вводити підшкірно пацієнтам з тромбоцитопенією або з будь-якими розладами коагуляції.

НЕ ВВОДИТИ ВНУТРІШНЬОСУДИННО.

Інструкція з відновлення

Для відновлення вакцини застосовують розчинник, що входить до комплекту з препаратом. Опис порошку, розчинника та препарату після відновлення представлені в розділі «Основні фізико-хімічні властивості».

Важливо застосовувати окремий стерильний шприц та голку для кожного пацієнта, щоб запобігти передачі збудників інфекцій від однієї особи до іншої.

Набрати весь вміст розчинника в шприц, який буде використовуватися для відновлення та ін’єкції. Додати весь вміст шприца до флакона, в якому міститься порошок. Обережно похитати флакон для повного перемішування. Відновлену вакцину не слід застосовувати, якщо будуть помітні будь-які механічні частки або якщо зовнішній вигляд розчинника, або порошку чи відновленої вакцини відрізнятимуться від описаного вище.

Набрати весь вміст флакона з відновленою вакциною в той самий шприц та виконати ін’єкцію, вводячи весь об’єм. Якщо надаються дві голки: використати одну голку для відновлення вакцини, а іншу – для введення вакцини реципієнту.

Невикористаний препарат або відходи мають бути знищені відповідно до місцевих вимог.

При проведенні імунізації на території України щодо схем імунізації, протипоказань та взаємодії з іншими медичними препаратами слід керуватися чинними наказами МОЗ України.

Діти.

Вакцина М-М-РВАКСПРО показана для одночасної вакцинації для профілактики кору, епідемічного паротиту та краснухи осіб віком від 12 місяців (більш детальну інформацію див. у розділах «Показання» та «Спосіб застосування та дози»).

Можно ли принимать М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 при беременности?

plus-icon
Согласно инструкции по применению М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1, принимать при беременности: запрещено

Можно ли М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 детям?

plus-icon
Применение для детей: от 1 года. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 в аптеках Украины?

plus-icon
Категория отпуска на М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1.

Купить М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 с помощью ZDOROVI.UA

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 и заберите его в аптеке.

Купить М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать М-М-Рвакспро пор. для сусп. для ин. фл. №1 можно в таких городах: Киев и в других населенных пунктах Украины.