Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

ReturnНазад

Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

Цены на Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)
786.80 - 1080.00 грн.
target

найдено в 652 аптеках

786.80 - 1080.00 грн.
target

найдено в 652 аптеках

Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3): Характеристики

Средняя цена 914.69 грн.
Категория Гормональные препараты
Контрацептивы
Страна Венгрия
Производитель ОАО Гедеон Рихтер
Код ATHG03AA09
Действующее вещество Дезогестрел, этинилэстрадиол
Фармгруппа Гормональные контрацептивы для системного применения, прогестогены и эстрогены.
Дозировка 0,15 мг+0,03 мг
Форма таблетки
Температура хранения от 5°C до 30°C
Международное название Desogestrel and ethinylestradiol
Регистрация UA/7293/01/01 от 15.06.2018
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителиразрешено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) создано на основе официальной инструкции к Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

Короткая инструкция по применению для Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

print
share
composition

Состав

діючі речовини: дезогестрел, етинілестрадіол;

1 таблетка, вкрита оболонкою, містить дезогестрелу 0,15 мг та етинілестрадіолу 0,03 мг;

допоміжні речовини: альфа-токоферол (all-rac-α-токоферол), магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, кислота стеаринова, повідон, крохмаль картопляний, лактози моногідрат;

cклад оболонки: пропіленгліколь, макрогол 6000, гіпромелоза.

testimony

Показания

Пероральна контрацепція.

Перед призначенням препарату Регулон слід оцінити наявні у жінки індивідуальні фактори ризику, особливо ті, що стосуються ризику венозної тромбоемболії (ВТЕ), а також порівняти ризик венозних тромбоемболічних ускладнень при прийомі препарату Регулон із ризиком при прийомі інших комбінованих гормональних контрацептивів (КГК) (див. розділи «Протипоказання» і «Особливості застосування»).

composition

Противопоказания

Комбіновані гормональні контрацептиви (КГК) не слід застосовувати при станах, зазначених нижче. При виникненні такого стану вперше під час прийому КГК його застосування слід негайно припинити.

· Встановлена вагітність або можлива вагітність.

· Наявність або ризик виникнення венозної тромбоемболії (ВТЕ).

o Венозна тромбоемболія на даний час, зокрема внаслідок терапії антикоагулянтами, або в анамнезі (наприклад тромбоз глибоких вен (ТГВ) або тромбоемболія легеневої артерії (ТЕЛА).

o Відома спадкова або набута схильність до венозної тромбоемболії, така як резистентність до активованого протеїну С (у тому числі мутація фактора V Лейдена), недостатність антитромбіну III, недостатність протеїну С, недостатність протеїну S.

o Велике оперативне втручання з тривалою іммобілізацією (див. розділ «Особливості застосування»).

o Високий ризик венозної тромбоемболії внаслідок наявності множинних факторів ризику (див. розділ «Особливості застосування»).

· Наявність або ризик розвитку артеріальної тромбоемболії (АТЕ).

o Наявність артеріальної тромбоемболії в даний час або в анамнезі (наприклад, інфаркт міокарда) або продромальний стан (наприклад, стенокардія).

o Цереброваскулярні захворювання – інсульт на даний час або в анамнезі, або продромальний стан (наприклад, транзиторна ішемічна атака (ТІА)).

o Встановлена спадкова або набута схильність до артеріальної тромбоемболії, така як гіпергомоцистеїнемія та наявність антифосфоліпідних антитіл (антикардіоліпінові антитіла, вовчаковий антикоагулянт).

o Наявність в анамнезі мігрені з вогнищевими неврологічними симптомами.

o Високий ризик розвитку АТЕ внаслідок наявності множинних факторів ризику (див. розділ «Особливості застосування») або наявність одного з наступних серйозних факторів ризику:

• цукровий діабет із судинними ускладненнями;

• тяжка артеріальна гіпертензія;

• тяжка дисліпопротеїнемія.

· Наявність панкреатиту на даний час або в анамнезі, пов’язаного з тяжкою гіпертригліцеридемією.

· Наявність тяжкого захворювання печінки на даний час або в анамнезі, поки показники функції печінки не повернуться до норми.

· Наявність пухлин печінки на даний час або в анамнезі (доброякісних або злоякісних).

· Відомі або підозрювані злоякісні пухлини (наприклад, статевих органів або молочних залоз), які є залежними від статевих гормонів.

· Гіперплазія ендометрія.

· Вагінальна кровотеча невстановленої етіології.

· Підвищена чутливість до діючих речовин або до будь-якої з допоміжних речовин препарату.

· Регулон протипоказаний для одночасного застосування з лікарськими засобами, що містять омбітасвір/паритапревір/ритонавір і дасабувір (див. розділи «Особливості застосування» та «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Usage

Способ применения

Дози

Прийом таблеток розпочинати з першого дня менструального циклу і приймати по 1 таблетці на добу протягом 21 дня без перерви, у разі можливості – в один і той же час доби. Потім слід зробити 7-денну перерву, під час якої відбувається кровотеча відміни. На наступний день після 7-денної перерви (через 4 тижні після прийому першої таблетки, у той же день тижня) відновлюють прийом препарату з наступної блістерної упаковки, що також містить 21 таблетку, навіть якщо кровотеча не припинилась. Такої схеми прийому слід дотримуватися, поки існує необхідність у контрацепції. При дотриманні вказівок лікаря контрацептивний ефект зберігається і на час 7-денної перерви у прийомі таблеток.

Таблетки необхідно приймати внутрішньо, у порядку, зазначеному на блістерній упаковці.

Перший прийом препарату Регулон

Якщо раніше гормональні контрацептиви не застосовувались (в останній місяць).

Прийом першої таблетки Регулон слід розпочинати з першого дня менструального циклу, у цьому випадку не потрібно використовувати додаткові методи контрацепції.

Прийом таблеток можна розпочинати і з 2 до 5 дня менструації, але в цьому випадку у першому циклі використання препарату слід застосовувати додаткові (бар’єрні) методи контрацепції у перші 7 діб прийому таблеток.

Якщо пройшло більше 5 днів після початку менструації, потрібно відкласти початок прийому препарату Регулон до наступної менструації.

При переході з комбінованого гормонального контрацептиву (комбінованого перорального контрацептиву (КПК), вагінального кільця або трансдермального пластира)

Бажано, щоб жінка почала прийом таблеток Регулон на наступний день після прийому останньої активної таблетки попереднього КПК; у таких випадках прийом таблеток Регулон не слід розпочинати пізніше наступного дня після звичної перерви у прийомі таблеток або прийому неактивних таблеток попереднього КПК. При переході з вагінального кільця або трансдермального пластиру прийом таблеток Регулон бажано розпочинати в день видалення попереднього засобу; у таких випадках прийом таблеток Регулон слід розпочинати не пізніше запланованої процедури заміни.

При належному застосуванні попереднього методу контрацепції, а також при підтвердженні відсутності вагітності зміна методу контрацепції може проводитися у будь-який день циклу. Не слід перевищувати тривалість рекомендованої перерви в прийомі раніше використовуваного для контрацепції препарату.

При переході з інших препаратів, які містять лише прогестаген («міні-пілі», ін’єкції, імпланти) або внутрішньоматкової системи з прогестогеном

Жінка, яка приймає «міні-пілі» (препарати, що містять тільки прогестерон), може почати прийом препарату Регулон у будь-який день; у разі імпланта або внутрішньоматкової системи − у день їх видалення; у випадку застосування ін’єкцій − замість наступної ін’єкції, проте у всіх цих випадках у перші 7 днів прийому таблеток рекомендується використовувати додатковий метод контрацепції.

Після аборту в І триместрі вагітності. Застосування препарату Регулон слід розпочати негайно в той же день після операції або викидня. У такому випадку немає необхідності застосовувати додаткові засоби контрацепції.

Після пологів або аборту у ІІ триместрі вагітності

Прийом пероральних контрацептивів жінкам, які не годують груддю, слід розпочинати на 21−28-й день після пологів або аборту у ІІ триместрі. Застосування додаткових методів контрацепції у цьому випадку не потрібно.

У разі, якщо застосування препарату Регулон було розпочато пізніше, у перші 7 діб прийому слід використовувати додаткові методи контрацепції.

У разі, якщо після пологів вже був статевий контакт, прийом таблеток слід відкласти до першої менструації.

Примітка: жінкам, які годують груддю, не слід приймати КПК, оскільки це може призвести до зменшення кількості грудного молока (див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю»).

Прийом пропущених таблеток

Якщо після пропуску прийому таблетки минуло не більше 12 годин, протизаплідна дія препарату не послаблюється. Необхідно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, а далі продовжити прийом препарату у звичний час.

Якщо після пропуску таблетки пройшло більше 12 годин, протизаплідна дія препарату може послабитись. У разі пропуску необхідно враховувати два основних правила:

1. Не припиняти прийом таблеток більше ніж на 7 днів.

2. Для досягнення достатнього пригнічення гіпоталамо-гіпофізарно-яєчникової системи необхідно 7 днів безперервного застосування препарату.

Відповідно до цього при прийомі таблеток необхідно керуватися наступними рекомендаціями.

Тиждень 1

Потрібно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. При цьому протягом наступних 7 діб потрібно використовувати додатковий бар’єрний метод контрацепції (наприклад, презерватив). Якщо у попередні 7 діб відбувся статевий контакт, слід враховувати можливість настання вагітності. Чим більше пропущено таблеток і чим ближче до перерви були пропуски, тим вищий ризик настання вагітності.

Тиждень 2

Потрібно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. За умови правильного застосування протягом 7 діб до пропуску таблетки необхідності у додаткових заходах контрацепції немає, але в іншому випадку або якщо пропущено більше 1 таблетки, слід застосовувати додатковий метод контрацепції протягом 7 діб.

Тиждень 3

Ризик послаблення протизаплідної дії неминучий з огляду на близькість перерви у прийомі таблеток. Однак цьому можна запобігти коригуванням режиму прийому таблеток. За умови правильного прийому всіх таблеток протягом 7 діб до пропуску таблетки, необхідності у додаткових заходах контрацепції немає, якщо використовується один із двох наведених нижче варіантів. У іншому випадку жінці рекомендується керуватися першим варіантом і одночасно застосовувати додатковий метод контрацепції протягом 7 діб.

1. Якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. Необхідно почати застосування таблеток із нової блістерної упаковки одразу після прийому останньої таблетки з поточної блістерної упаковки, тобто не робити перерви після прийому таблеток із попередньої блістерної упаковки. Настання менструальної кровотечі до закінчення прийому другої упаковки таблеток малоймовірне, але під час прийому таблеток можуть з’являтися мажучі виділення або проривні кровотечі.

2. Жінці можна також порадити припинити прийом таблеток з поточної блістерної упаковки. У цьому випадку слід витримати 7-денну перерву, включаючи ті дні, коли вона забула прийняти таблетки, і потім почати прийом таблеток із нової блістерної упаковки.

Якщо жінка забула прийняти таблетки, і потім менструальна кровотеча під час першої перерви у прийомі таблеток не настала, слід враховувати можливість настання вагітності.

Рекомендації при шлунково-кишкових розладах

У разі тяжких шлунково-кишкових розладів всмоктування препарату може бути неповним, у цьому випадку слід застосовувати додаткові методи контрацепції.

У разі блювання, що виникло протягом 3−4 годин після прийому таблеток, слід керуватися рекомендаціями щодо пропуску прийому таблеток, зазначених у пункті «Пропущені таблетки» (див. вище). Якщо жінка не хоче змінювати звичний прийом препарату, їй слід прийняти додаткову таблетку (-и) з іншої блістерної упаковки.

Як змістити або відтермінувати менструальний цикл

Відтермінування менструального циклу не є показанням для застосування даного препарату. Проте, якщо у виняткових випадках потрібно відтермінувати менструальний цикл, жінка повинна продовжити прийом таблеток з нової блістерної упаковки препарату Регулон без передбаченої перерви у прийомі. Відтермінування може тривати стільки, скільки бажає жінка, поки не закінчаться таблетки з другої блістерної упаковки. На тлі відтермінування менструації у жінки можуть виникати мажучі виділення або проривні кровотечі. Надалі, після планової 7-денної перерви, регулярний прийом препарату Регулон може бути продовжений.

Щоб змістити час настання менструації на інший день тижня, рекомендується скоротити тривалість перерви на бажану кількість днів. Чим коротшою буде перерва, тим вищий ризик того, що кровотеча відміни не розвинеться, а на тлі прийому наступної упаковки будуть виникати мажучі виділення і проривні кровотечі (у період відкладеної менструації).

Діти. Безпека і ефективність дезогестрелу у підлітків віком до 18 років не встановлена. Даних нема.

Аналоги для Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3), а также ответы на них.

Какая цена на Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)?

plus-icon

Цены на Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) в Украине начинаются от 786.8 до 1080.0, препарат доступен в 652 аптеках.

От чего помогает Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)?

plus-icon

Показания к применению Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3):

Пероральна контрацепція.

Перед призначенням препарату Регулон слід оцінити наявні у жінки індивідуальні фактори ризику, особливо ті, що стосуються ризику венозної тромбоемболії (ВТЕ), а також порівняти ризик венозних тромбоемболічних ускладнень при прийомі препарату Регулон із ризиком при прийомі інших комбінованих гормональних контрацептивів (КГК) (див. розділи «Протипоказання» і «Особливості застосування»).

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3): 0,15 мг+0,03 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)?

plus-icon

Инструкция к Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)?

plus-icon

С составом Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: дезогестрел, етинілестрадіол;

1 таблетка, вкрита оболонкою, містить дезогестрелу 0,15 мг та етинілестрадіолу 0,03 мг;

допоміжні речовини: альфа-токоферол (all-rac-α-токоферол), магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, кислота стеаринова, повідон, крохмаль картопляний, лактози моногідрат;

cклад оболонки: пропіленгліколь, макрогол 6000, гіпромелоза.

Как принимать Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)?

plus-icon

Дози

Прийом таблеток розпочинати з першого дня менструального циклу і приймати по 1 таблетці на добу протягом 21 дня без перерви, у разі можливості – в один і той же час доби. Потім слід зробити 7-денну перерву, під час якої відбувається кровотеча відміни. На наступний день після 7-денної перерви (через 4 тижні після прийому першої таблетки, у той же день тижня) відновлюють прийом препарату з наступної блістерної упаковки, що також містить 21 таблетку, навіть якщо кровотеча не припинилась. Такої схеми прийому слід дотримуватися, поки існує необхідність у контрацепції. При дотриманні вказівок лікаря контрацептивний ефект зберігається і на час 7-денної перерви у прийомі таблеток.

Таблетки необхідно приймати внутрішньо, у порядку, зазначеному на блістерній упаковці.

Перший прийом препарату Регулон

Якщо раніше гормональні контрацептиви не застосовувались (в останній місяць).

Прийом першої таблетки Регулон слід розпочинати з першого дня менструального циклу, у цьому випадку не потрібно використовувати додаткові методи контрацепції.

Прийом таблеток можна розпочинати і з 2 до 5 дня менструації, але в цьому випадку у першому циклі використання препарату слід застосовувати додаткові (бар’єрні) методи контрацепції у перші 7 діб прийому таблеток.

Якщо пройшло більше 5 днів після початку менструації, потрібно відкласти початок прийому препарату Регулон до наступної менструації.

При переході з комбінованого гормонального контрацептиву (комбінованого перорального контрацептиву (КПК), вагінального кільця або трансдермального пластира)

Бажано, щоб жінка почала прийом таблеток Регулон на наступний день після прийому останньої активної таблетки попереднього КПК; у таких випадках прийом таблеток Регулон не слід розпочинати пізніше наступного дня після звичної перерви у прийомі таблеток або прийому неактивних таблеток попереднього КПК. При переході з вагінального кільця або трансдермального пластиру прийом таблеток Регулон бажано розпочинати в день видалення попереднього засобу; у таких випадках прийом таблеток Регулон слід розпочинати не пізніше запланованої процедури заміни.

При належному застосуванні попереднього методу контрацепції, а також при підтвердженні відсутності вагітності зміна методу контрацепції може проводитися у будь-який день циклу. Не слід перевищувати тривалість рекомендованої перерви в прийомі раніше використовуваного для контрацепції препарату.

При переході з інших препаратів, які містять лише прогестаген («міні-пілі», ін’єкції, імпланти) або внутрішньоматкової системи з прогестогеном

Жінка, яка приймає «міні-пілі» (препарати, що містять тільки прогестерон), може почати прийом препарату Регулон у будь-який день; у разі імпланта або внутрішньоматкової системи − у день їх видалення; у випадку застосування ін’єкцій − замість наступної ін’єкції, проте у всіх цих випадках у перші 7 днів прийому таблеток рекомендується використовувати додатковий метод контрацепції.

Після аборту в І триместрі вагітності. Застосування препарату Регулон слід розпочати негайно в той же день після операції або викидня. У такому випадку немає необхідності застосовувати додаткові засоби контрацепції.

Після пологів або аборту у ІІ триместрі вагітності

Прийом пероральних контрацептивів жінкам, які не годують груддю, слід розпочинати на 21−28-й день після пологів або аборту у ІІ триместрі. Застосування додаткових методів контрацепції у цьому випадку не потрібно.

У разі, якщо застосування препарату Регулон було розпочато пізніше, у перші 7 діб прийому слід використовувати додаткові методи контрацепції.

У разі, якщо після пологів вже був статевий контакт, прийом таблеток слід відкласти до першої менструації.

Примітка: жінкам, які годують груддю, не слід приймати КПК, оскільки це може призвести до зменшення кількості грудного молока (див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю»).

Прийом пропущених таблеток

Якщо після пропуску прийому таблетки минуло не більше 12 годин, протизаплідна дія препарату не послаблюється. Необхідно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, а далі продовжити прийом препарату у звичний час.

Якщо після пропуску таблетки пройшло більше 12 годин, протизаплідна дія препарату може послабитись. У разі пропуску необхідно враховувати два основних правила:

1. Не припиняти прийом таблеток більше ніж на 7 днів.

2. Для досягнення достатнього пригнічення гіпоталамо-гіпофізарно-яєчникової системи необхідно 7 днів безперервного застосування препарату.

Відповідно до цього при прийомі таблеток необхідно керуватися наступними рекомендаціями.

Тиждень 1

Потрібно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. При цьому протягом наступних 7 діб потрібно використовувати додатковий бар’єрний метод контрацепції (наприклад, презерватив). Якщо у попередні 7 діб відбувся статевий контакт, слід враховувати можливість настання вагітності. Чим більше пропущено таблеток і чим ближче до перерви були пропуски, тим вищий ризик настання вагітності.

Тиждень 2

Потрібно якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. За умови правильного застосування протягом 7 діб до пропуску таблетки необхідності у додаткових заходах контрацепції немає, але в іншому випадку або якщо пропущено більше 1 таблетки, слід застосовувати додатковий метод контрацепції протягом 7 діб.

Тиждень 3

Ризик послаблення протизаплідної дії неминучий з огляду на близькість перерви у прийомі таблеток. Однак цьому можна запобігти коригуванням режиму прийому таблеток. За умови правильного прийому всіх таблеток протягом 7 діб до пропуску таблетки, необхідності у додаткових заходах контрацепції немає, якщо використовується один із двох наведених нижче варіантів. У іншому випадку жінці рекомендується керуватися першим варіантом і одночасно застосовувати додатковий метод контрацепції протягом 7 діб.

1. Якнайшвидше прийняти пропущену таблетку, навіть якщо це означатиме прийом двох таблеток одночасно. Потім слід продовжити регулярний прийом у звичний час доби. Необхідно почати застосування таблеток із нової блістерної упаковки одразу після прийому останньої таблетки з поточної блістерної упаковки, тобто не робити перерви після прийому таблеток із попередньої блістерної упаковки. Настання менструальної кровотечі до закінчення прийому другої упаковки таблеток малоймовірне, але під час прийому таблеток можуть з’являтися мажучі виділення або проривні кровотечі.

2. Жінці можна також порадити припинити прийом таблеток з поточної блістерної упаковки. У цьому випадку слід витримати 7-денну перерву, включаючи ті дні, коли вона забула прийняти таблетки, і потім почати прийом таблеток із нової блістерної упаковки.

Якщо жінка забула прийняти таблетки, і потім менструальна кровотеча під час першої перерви у прийомі таблеток не настала, слід враховувати можливість настання вагітності.

Рекомендації при шлунково-кишкових розладах

У разі тяжких шлунково-кишкових розладів всмоктування препарату може бути неповним, у цьому випадку слід застосовувати додаткові методи контрацепції.

У разі блювання, що виникло протягом 3−4 годин після прийому таблеток, слід керуватися рекомендаціями щодо пропуску прийому таблеток, зазначених у пункті «Пропущені таблетки» (див. вище). Якщо жінка не хоче змінювати звичний прийом препарату, їй слід прийняти додаткову таблетку (-и) з іншої блістерної упаковки.

Як змістити або відтермінувати менструальний цикл

Відтермінування менструального циклу не є показанням для застосування даного препарату. Проте, якщо у виняткових випадках потрібно відтермінувати менструальний цикл, жінка повинна продовжити прийом таблеток з нової блістерної упаковки препарату Регулон без передбаченої перерви у прийомі. Відтермінування може тривати стільки, скільки бажає жінка, поки не закінчаться таблетки з другої блістерної упаковки. На тлі відтермінування менструації у жінки можуть виникати мажучі виділення або проривні кровотечі. Надалі, після планової 7-денної перерви, регулярний прийом препарату Регулон може бути продовжений.

Щоб змістити час настання менструації на інший день тижня, рекомендується скоротити тривалість перерви на бажану кількість днів. Чим коротшою буде перерва, тим вищий ризик того, що кровотеча відміни не розвинеться, а на тлі прийому наступної упаковки будуть виникати мажучі виділення і проривні кровотечі (у період відкладеної менструації).

Діти. Безпека і ефективність дезогестрелу у підлітків віком до 18 років не встановлена. Даних нема.

Можно ли принимать Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3).

Процесс покупки Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) и заберите его в аптеке.

Купить Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Регулон табл. п/о 0,15 мг/0,03 мг №63 (21х3) можно в таких городах: Херсон , Луцк , Ковель , Нововолынск , Владимир , Ровно , Звягель , Житомир , Коростень , Бердичев , Ирпень , Вишнёвое , Белая Церковь , Васильков , Обухов , Фастов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Сумы , Шостка , Конотоп , Ромны , Красноград , Лозовая , Харьков , Славянск , Запорожье , Львов , Стрый , Трускавец , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Ивано-Франковск , Коломыя , Калуш , Ужгород , Мукачево , Кременец , Тернополь , Черновцы , Одесса , Подольск , Черноморск , Измаил , Белгород-Днестровский , Николаев , Первомайск , Винница , Хмельницкий , Каменец-Подольский , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Полтава , Кременчуг , Лубны , Никополь , Павлоград , Новомосковск , Днепр , Покров , Кривой Рог , Каменское , Александрия , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела , Болград и в других населенных пунктах Украины.