Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

ReturnНазад

Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

Цены на Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз
290.63 - 416.00 грн.
target

найдено в 598 аптеках

290.63 - 416.00 грн.
target

найдено в 598 аптеках

Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз: Характеристики

Средняя цена 333.19 грн.
Категория Комбинированные препараты при бронхиальной астме ингаляционные
Страна Германия
Производитель Берингер Ингельхайм Фарма ГмбХ и Ко. КГ
Код ATHR03AL01
Действующее вещество Ипратропий, фенотерол
Фармгруппа Препараты для лечения обструктивных заболеваний дыхательных путей. Адренергические средства в комбинации с антихолинергическими средствами.
Дозировка 21 мкг+50 мкг
Форма аэрозоль
Температура хранения от 5°C до 25°C
Международное название Fenoterol and ipratropium bromide
Регистрация UA/5322/01/01 от 01.09.2016
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

Детис 6-ти лет
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияразрешено
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз создано на основе официальной инструкции к Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

Короткая инструкция по применению для Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

print
share
composition

Состав

діючі речовини: іпратропію бромід, фенотеролу гідробромід;

1 доза містить іпратропію броміду 21 мкг, що еквівалентно іпратропію броміду безводного 20 мкг; фенотеролу гідроброміду 50 мкг;

допоміжні речовини: пропелент: 1,1,1,2-тетрафторетан (HFA 134а), кислота лимонна безводна, вода очищена, етанол безводний.

testimony

Показания

Профілактика та симптоматичне лікування хронічних обструктивних порушень прохідності дихальних шляхів: алергічна і неалергічна (ендогенна) бронхіальна астма, астма, спричинена фізичним навантаженням, та хронічний обструктивний бронхіт з емфіземою або без емфіземи; підготовка до «відкриття легень» та підтримка аерозольної терапії кортикостероїдами, муколітиками, сольовим розчином, кромогліциєвою кислотою та антибіотиками.

При довготривалій террапії необхідно призначати супутню протизапальну терапію.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до фенотеролу гідроброміду або до атропіноподібних речовин чи будь-яких допоміжних речовин цього препарату.

Гіпертрофічна обструктивна кардіоміопатія та тахіаритмія.

Usage

Способ применения

Дозу слід підбирати залежно від природи і тяжкості захворювання. Для дорослих та дітей віком від 6 років рекомендують нижчезазначені режими дозування.

Для купірування гострого нападу бронхоспазму та нападу задишки рекомендована інгаляція дози 100 мкг фенотеролу гідроброміду та 40 мкг іпратропію броміду (2 інгаляції). Загалом при гострому нападі задишки достатньо 1 інгаляції для швидкого полегшення дихання. Якщо за 5 хвилин дихання суттєво не покращується після застосування 1-2 інгаляцій, можна зробити ще 1-2 додаткові інгаляції. Якщо немає ефекту після проведення 4 інгаляцій, може виникнути необхідність у проведенні додаткових заходів. У таких випадках пацієнт повинен негайно звернутися до лікаря.

Якщо визнано необхідним застосування БЕРОДУАЛу Н для довготривалого лікування, рекомендована доза - 1-2 інгаляції 3-4 рази на добу. Для лікування астми дозований аерозоль БЕРОДУАЛ Н слід застосовувати лише у разі необхідності. Загалом час та дозу кожної інгаляції слід визначати за симптомами. Між інгаляціями має бути інтервал щонайменше 3 години. Загальна добова доза не повинна перевищувати 12 інгаляцій, оскільки найвища доза не додає терапевтичних переваг в цілому, але може підвищити імовірність потенційно тяжких небажаних ефектів.

Для запобігання нападу астми, спричинене фізичним навантаженням, або очікуваного контакту з алергеном, застосовують 2 інгаляції, якщо можливо, за 10-15 хвилин до інциденту.

Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю для забезпечення успішного лікування (див. Порядок застосування).

Порядок застосування.

Правильне застосування дозованого аерозолю є важливим для забезпечення успішного лікування. Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю. Під час інгаляції стрілка на балончику вказує прямо вгору, а мундштук – донизу, незалежно від позиції для інгаляції. Застосовувати, якщо можливо, сидячи або стоячи.

Перед першим застосуванням дозованого аерозолю слід: зняти захисний ковпачок та двічі натиснути на клапан.

Перед кожним застосуванням дозованого аерозолю слід:

1. Зняти захисний ковпачок (рис.1).

Якщо балончик з дозованим аерозолем не використовували більше 3 днів, перед застосуванням слід один раз натиснути на клапан

Рис.1 Рис.2

2. Глибоко видихнути.

3. Тримаючи інгалятор, як показано на рис. 2, охопити губами мундштук. Стрілка на баланчоку має бути повернута догори, а мундштук – донизу.

4. Вдихнути якомога глибше, одночасно натиснути на дно балончика до вивільнення 1 (однієї) мірної дози. На декілька секунд затримати дихання, потім вийняти мундштук з рота та повільно видихнути.

5. Після використання надіти захисний ковпачок.

Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю. Якщо балончик з дозованим аерозолем не використовували більше 3 днів, перед застосуванням слід один раз натиснути на клапан. Слід уникати потрапляння розпиленого препарату в очі. Дітям дозований аерозоль БЕРОДУАЛ Н слід застосовувати тільки за рекомендацією лікаря та під наглядом дорослих.

Чистіть інгалятор щонайменше 1 раз на тиждень. Важливо зберігати мундштук інгалятора чистим, щоб гарантувати, що препарат не загустів і ніщо не перешкоджає витоку аерозолю. Щоб почистити інгалятор, спочатку слід зняти пилозахисний ковпачок та від’єднати від інгалятора балончик. Промити інгалятор водою до повного змиття загустілого препарату та/або бруду (рис. 3).

Рис. 3 Рис. 4

Після очищення струсити інгалятор та залишити його висохнути на повітрі без використання будь-якої нагрівальної системи. Коли мундштук висохне, приєднати балончик та пилозахисний ковпачок (рис. 4).

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: мундштук призначений спеціально для дозованого аерозолю Беродуал Н.

Мундштук не слід використовувати ні з якими іншими дозованими аерозолями. БЕРОДУАЛ Н дозволено використовувати лише зі спеціально призначеним мундштуком. Вміст балончика знаходиться під тиском. Балончик не можна розкривати із застосуванням сили.

Балончик непрозорий. Тому не можна побачити, коли він спорожніє. Аерозольний балончик повинен забезпечити 200 доз. Коли всі ці дози будуть використані, в балончику може залишитись небагато рідини. Однак цей балончик необхідно замінити, інакше не моживо отримати точну кількість препарату.

Наявність препарату в аерозольному балончику можна перевірити таким чином:

· струснувши балончик, перевірити наявність рідини;

· від’єднати від балончика пластмасовий мундштук і помістити балончик у ємність з водою. Вміст аерозольного балончика можна оцінити за його положенням у воді (див. рис. 5).

Рис. 5.

Будь-який невикористаний продукт або відходи повинні бути утилізовані.

Діти.

Застосовувати дітям віком від 6 років за призначенням лікаря та під наглядом дорослих.

Аналоги для Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз, а также ответы на них.

Какая цена на Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз?

plus-icon

Цены на Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз в Украине начинаются от 290.63 до 416.0, препарат доступен в 598 аптеках.

От чего помогает Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз?

plus-icon

Показания к применению Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз: Профілактика та симптоматичне лікування хронічних обструктивних порушень прохідності дихальних шляхів: алергічна і неалергічна (ендогенна) бронхіальна астма, астма, спричинена фізичним навантаженням, та хронічний обструктивний бронхіт з емфіземою або без емфіземи; підготовка до «відкриття легень» та підтримка аерозольної терапії кортикостероїдами, муколітиками, сольовим розчином, кромогліциєвою кислотою та антибіотиками.

При довготривалій террапії необхідно призначати супутню протизапальну терапію.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз: 21 мкг+50 мкг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз?

plus-icon

Инструкция к Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз?

plus-icon

С составом Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: іпратропію бромід, фенотеролу гідробромід;

1 доза містить іпратропію броміду 21 мкг, що еквівалентно іпратропію броміду безводного 20 мкг; фенотеролу гідроброміду 50 мкг;

допоміжні речовини: пропелент: 1,1,1,2-тетрафторетан (HFA 134а), кислота лимонна безводна, вода очищена, етанол безводний.

Как принимать Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз?

plus-icon

Дозу слід підбирати залежно від природи і тяжкості захворювання. Для дорослих та дітей віком від 6 років рекомендують нижчезазначені режими дозування.

Для купірування гострого нападу бронхоспазму та нападу задишки рекомендована інгаляція дози 100 мкг фенотеролу гідроброміду та 40 мкг іпратропію броміду (2 інгаляції). Загалом при гострому нападі задишки достатньо 1 інгаляції для швидкого полегшення дихання. Якщо за 5 хвилин дихання суттєво не покращується після застосування 1-2 інгаляцій, можна зробити ще 1-2 додаткові інгаляції. Якщо немає ефекту після проведення 4 інгаляцій, може виникнути необхідність у проведенні додаткових заходів. У таких випадках пацієнт повинен негайно звернутися до лікаря.

Якщо визнано необхідним застосування БЕРОДУАЛу Н для довготривалого лікування, рекомендована доза - 1-2 інгаляції 3-4 рази на добу. Для лікування астми дозований аерозоль БЕРОДУАЛ Н слід застосовувати лише у разі необхідності. Загалом час та дозу кожної інгаляції слід визначати за симптомами. Між інгаляціями має бути інтервал щонайменше 3 години. Загальна добова доза не повинна перевищувати 12 інгаляцій, оскільки найвища доза не додає терапевтичних переваг в цілому, але може підвищити імовірність потенційно тяжких небажаних ефектів.

Для запобігання нападу астми, спричинене фізичним навантаженням, або очікуваного контакту з алергеном, застосовують 2 інгаляції, якщо можливо, за 10-15 хвилин до інциденту.

Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю для забезпечення успішного лікування (див. Порядок застосування).

Порядок застосування.

Правильне застосування дозованого аерозолю є важливим для забезпечення успішного лікування. Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю. Під час інгаляції стрілка на балончику вказує прямо вгору, а мундштук – донизу, незалежно від позиції для інгаляції. Застосовувати, якщо можливо, сидячи або стоячи.

Перед першим застосуванням дозованого аерозолю слід: зняти захисний ковпачок та двічі натиснути на клапан.

Перед кожним застосуванням дозованого аерозолю слід:

1. Зняти захисний ковпачок (рис.1).

Якщо балончик з дозованим аерозолем не використовували більше 3 днів, перед застосуванням слід один раз натиснути на клапан

Рис.1 Рис.2

2. Глибоко видихнути.

3. Тримаючи інгалятор, як показано на рис. 2, охопити губами мундштук. Стрілка на баланчоку має бути повернута догори, а мундштук – донизу.

4. Вдихнути якомога глибше, одночасно натиснути на дно балончика до вивільнення 1 (однієї) мірної дози. На декілька секунд затримати дихання, потім вийняти мундштук з рота та повільно видихнути.

5. Після використання надіти захисний ковпачок.

Пацієнтів слід проінструктувати про правильне застосування дозованого аерозолю. Якщо балончик з дозованим аерозолем не використовували більше 3 днів, перед застосуванням слід один раз натиснути на клапан. Слід уникати потрапляння розпиленого препарату в очі. Дітям дозований аерозоль БЕРОДУАЛ Н слід застосовувати тільки за рекомендацією лікаря та під наглядом дорослих.

Чистіть інгалятор щонайменше 1 раз на тиждень. Важливо зберігати мундштук інгалятора чистим, щоб гарантувати, що препарат не загустів і ніщо не перешкоджає витоку аерозолю. Щоб почистити інгалятор, спочатку слід зняти пилозахисний ковпачок та від’єднати від інгалятора балончик. Промити інгалятор водою до повного змиття загустілого препарату та/або бруду (рис. 3).

Рис. 3 Рис. 4

Після очищення струсити інгалятор та залишити його висохнути на повітрі без використання будь-якої нагрівальної системи. Коли мундштук висохне, приєднати балончик та пилозахисний ковпачок (рис. 4).

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: мундштук призначений спеціально для дозованого аерозолю Беродуал Н.

Мундштук не слід використовувати ні з якими іншими дозованими аерозолями. БЕРОДУАЛ Н дозволено використовувати лише зі спеціально призначеним мундштуком. Вміст балончика знаходиться під тиском. Балончик не можна розкривати із застосуванням сили.

Балончик непрозорий. Тому не можна побачити, коли він спорожніє. Аерозольний балончик повинен забезпечити 200 доз. Коли всі ці дози будуть використані, в балончику може залишитись небагато рідини. Однак цей балончик необхідно замінити, інакше не моживо отримати точну кількість препарату.

Наявність препарату в аерозольному балончику можна перевірити таким чином:

· струснувши балончик, перевірити наявність рідини;

· від’єднати від балончика пластмасовий мундштук і помістити балончик у ємність з водою. Вміст аерозольного балончика можна оцінити за його положенням у воді (див. рис. 5).

Рис. 5.

Будь-який невикористаний продукт або відходи повинні бути утилізовані.

Діти.

Застосовувати дітям віком від 6 років за призначенням лікаря та під наглядом дорослих.

Можно ли принимать Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз детям?

plus-icon

Применение для детей: с 6-ти лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз.

Процесс покупки Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз и заберите его в аптеке.

Купить Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Беродуал Н аэр. дозир. баллон 10 мл, 200 доз можно в таких городах: Херсон , Луцк , Ковель , Нововолынск , Владимир , Ровно , Звягель , Житомир , Коростень , Бердичев , Ирпень , Вишнёвое , Белая Церковь , Васильков , Обухов , Фастов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Сумы , Шостка , Конотоп , Ромны , Красноград , Лозовая , Харьков , Славянск , Запорожье , Львов , Стрый , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Ивано-Франковск , Коломыя , Калуш , Ужгород , Мукачево , Кременец , Тернополь , Черновцы , Одесса , Подольск , Черноморск , Измаил , Николаев , Первомайск , Винница , Хмельницкий , Каменец-Подольский , Умань , Черкассы , Золотоноша , Полтава , Кременчуг , Никополь , Павлоград , Новомосковск , Днепр , Покров , Кривой Рог , Каменское , Александрия , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела и в других населенных пунктах Украины.