Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

ReturnНазад

Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Цены на Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1
146.65 - 180.20 грн.
target

найдено в 231 аптеках

146.65 - 180.20 грн.
target

найдено в 231 аптеках

Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1: Характеристики

Средняя цена 160.18 грн.
Категория Антибактериальные и противомикробные препараты
Страна Турция
Производитель ФармаВижн Сан. ве Тидж. А.Ш.
Код ATHJ01DD04
Действующее вещество Цефтриаксон
Фармгруппа Антибактериальные средства для системного применения. Другие b-лактамные антибиотики. Цефалоспорины III поколения. Цефтриаксон.
Дозировка 1000 мг
Форма порошок
Температура хранения от 15°C до 25°C
Международное название Ceftriaxone
Регистрация UA/14808/01/01 от 29.12.2015
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Детиразрешено
Беременныепо назначению врача
Кормящиепо назначению врача
Аллергияс осторожностью
Диабетразрешено
Водителиразрешено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 создано на основе официальной инструкции к Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Короткая инструкция по применению для Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

print
share
composition

Состав

діюча речовина: ceftriaxone;

1 флакон містить цефтриаксону (у формі цефтриаксону натрію) 0,5 г або 1 г;

1 ампула розчинника містить розчин лідокаїну гідрохлориду 1% (лідокаїну гідрохлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій),

або

1 ампула розчинника містить воду для ін’єкцій.

testimony

Показания

Для лікування інфекцій, збудники яких чутливі до цефтриаксону:

- інфекції дихальних шляхів, особливо пневмонія, а також інфекції вуха, горла й носа;

- інфекції органів черевної порожнини (перитоніт, інфекції жовчовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту);

- інфекції нирок і сечовивідних шляхів;

- інфекції статевих органів, включаючи гонорею;

- сепсис;

- інфекції кісток, суглобів, м’яких тканин, шкіри, а також ранові інфекції;

- інфекції у хворих з ослабленим імунним захистом;

- менінгіт;

- дисемінований бореліоз Лайма (стадії ІІ та ІІІ);

Періопераційна профілактика інфекцій при хірургічних втручаннях на органах шлунково-кишкового тракту, жовчовивідних шляхів, сечовивідних шляхів і під час гінекологічних процедур, але лише у випадках потенційної чи відомої контамінації.

При призначенні Ротацефу необхідно дотримуватись офіційних рекомендацій з антибіотикотерапії та, зокрема, рекомендацій з профілактики антибіотикорезистентності.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до цефтриаксону, або будь-якого іншого цефалоспорину. Наявність в анамнезі тяжких реакцій гіперчутливості (наприклад, анафілактичних реакцій) до будь-якого іншого типу β-лактамних антибактеріальних засобів (пеніцилінів, монобактамів та карбапенемів).

Цефтриаксон протипоказаний:

- недоношеним новонародженим віком ≤ 41 тиждень із урахуванням строку внутрішньоутробного розвитку (гестаційний вік + вік після народження)*;

- доношеним новонародженим (віком ≤ 28 днів):

▫ із гіпербілірубінемією, жовтяницею, гіпоальбумінемією або ацидозом, оскільки при таких станах зв’язування білірубіну, ймовірно, порушене*;

▫ які потребують (або очікується, що потребуватимуть) внутрішньовенного введення препаратів кальцію або інфузій кальцієвмісних розчинів, оскільки існує ризик утворення преципітатів кальцієвої солі цефтриаксону (див. розділи «Особливості застосування» та «Побічні реакції»).

* наявна інформація, що у дослідженнях іn vitro було показано, що цефтриаксон може витісняти білірубін зі зв’язку з альбуміном сироватки крові, що призводить до можливого ризику розвитку білірубінової енцефалопатії у таких пацієнтів.

Перед внутрішньом’язовим введенням цефтриаксону слід обов’язково виключити наявність протипоказань до застосування лідокаїну, якщо його застосовують в якості розчинника (див. розділ «Особливості застосування»). Див. інструкцію для медичного застосування лідокаїну, особливо протипоказання.

Розчини цефтриаксону, що містять лідокаїн, ніколи не слід вводити внутрішньовенно.

Usage

Способ применения

Дорослі та діти віком від 12 років: призначати 1-2 г Ротацефу 1 раз на добу (кожні 24 години). При тяжких інфекціях або інфекціях, збудники яких мають лише помірну чутливість до цефтриаксону, добову дозу можна збільшувати до 4 г.

Новонароджені, немовлята та діти віком до 12 років.

Нижче наводяться рекомендовані дози для застосування 1 раз на добу.

Новонароджені (до 2 тижнів): 20-50 мг/кг маси тіла 1 раз на добу, добова доза не має перевищувати 50 мг/кг маси тіла. При визначенні дози препарату для доношених і недоношених дітей відмінностей немає.

Ротацеф протипоказаний для застосування новонародженим віком ≤ 28 днів при необхідності (чи очікуваній необхідності) лікування внутрішньовенними розчинами, які містять кальцій, у тому числі постійні внутрішньовенні вливання, які містять кальцій, наприклад, парентеральне харчування, у зв’язку з ризиком виникнення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону (див розділ «Протипоказання»).

Новонароджені та діти віком від 15 днів до 12 років: 20-80 мг/кг маси тіла 1 раз на добу.

Дітям із масою тіла понад 50 кг призначати дози для дорослих.

Внутрішньовенні дози 50 мг/кг або вищі слід вводити шляхом інфузії упродовж принаймні 30 хвилин.

Пацієнтам літнього віку корекція дози не потрібна.

Тривалість лікування залежить від показання та перебігу хвороби.

Комбінована терапія. Доступні дані, що відносно багатьох грамнегативних бактерій існує синергізм між цефтриаксоном і аміноглікозидами. Незважаючи на те, що підвищену ефективність таких комбінацій не завжди можна передбачити, її слід мати на увазі при наявності тяжких, загрозливих для життя інфекцій, спричинених Pseudomonas aeruginosa. Через фізичну несумісність цефтриаксону та аміноглікозидів їх слід вводити окремо в рекомендованих дозах.

Дозування в особливих випадках.

Менінгіт: при бактеріальному менінгіті у немовлят і дітей віком від 15 днів до 12 років лікування розпочинати з дози 100 мг/кг (але не більше 4 г) 1 раз на добу. Як тільки збудник буде ідентифікований, а його чутливість визначена, дозу можна відповідно знизити. Найкращі результати досягалися при такій тривалості лікування:

- Neisseria meningitidis – 4 дні;

- Haemophilus influenza – 6 днів;

- Streptococcus pneumonia – 7 днів.

Бореліоз Лайма: дорослим та дітям – 50 мг/кг (найвища добова доза – 2 г) 1 раз на добу протягом 14 днів.

Гонорея: для лікування гонореї (спричиненої утворюючими та неутворюючими пеніциліназу штамами) рекомендується призначати разову дозу 250 мг внутрішньом’язово.

Профілактика інфекцій у хірургії: для профілактики післяопераційних інфекцій при контамінованих або потенційно контамінованих хірургічних втручаннях рекомендовано – залежно від ступеня небезпеки зараження – вводити разову дозу 1-2 г Ротацефу за 30-90 хвилин до початку операції. При операціях на товстій і прямій кишці добре зарекомендувало себе одночасне введення Ротацефу та одного з 5-нітроімідазолів (наприклад, орнідазолу).

Порушення функцій нирок та печінки: у хворих із порушеннями функцій нирок немає необхідності знижувати дозу в тому випадку, якщо функція печінки залишається нормальною. Лише у разі ниркової недостатності в передтермінальній стадії (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв) добова доза не має перевищувати 2 г.

Хворим, які знаходяться на діалізі, немає потреби в додатковому введенні препарату після діалізу. Слід однак контролювати концентрацію цефтриаксону в сироватці крові, оскільки у цих хворих може знижуватися швидкість виведення. Добова доза Ротацефу у хворих, які знаходяться на діалізі, не має перевищувати 2 г.

У хворих із порушеннями функцій печінки немає необхідності знижувати дозу в тому випадку, якщо функція нирок залишається нормальною.

При одночасному тяжкому порушенні функцій нирок та печінки слід регулярно визначати концентрацію цефтриаксону в плазмі крові та проводити корекцію дози препарату в разі необхідності, оскільки рівень виведення у таких пацієнтів може знижуватися.

Приготування розчинів.

Відновлені розчини слід використати одразу після приготування. Залежно від концентрації колір розчинів може варіювати від блідо-жовтого до бурштинового – ця властивість активної речовини не впливає на ефективність або переносимість препарату.

Внутрішньом’язова ін’єкція

Відновлений розчин вводять глибоко у центр сідничного м’язу. Рекомендується вводити не більше 1 г в одну ділянку.

Для внутрішньом’язової ін’єкції в якості розчинника використовують тільки розчину лідокаїну 1 % і лише після попередньо проведеної проби для визначення індивідуальної чутливості до лідокаїну.

Для внутрішньом’язової ін’єкції слід розчинити:

- 0,5 г у 2 мл розчину лідокаїну 1 %;

- 1 г у 3,5 мл розчину лідокаїну 1 %.

Внутрішньовенна ін’єкція

Відновлений розчин вводять внутрішньовенно повільно (понад 5 хвилин).

Розчин лідокаїну 1 % ніколи не застосовується в якості розчинника для внутрішньовенного ін’єкційного введення Ротацефу (дивись розділ «Протипоказання»).

Для внутрішньовенної ін’єкції слід розчинити:

- 0,5 г у 5 мл води для ін’єкцій;

- 1 г у 10 мл води для ін’єкцій.

Внутрішньовенна інфузія (вливання)

Внутрішньовенне вливання має тривати не менше 30 хвилин.

Для приготування розчину для інфузії слід розчинити 2 г (2 фл. по 1 г) Ротацефу в 30 мл (2х15 мл) одного з наступних інфузійних розчинів, вільних від іонів кальцію:

- 0,9 % розчин натрію хлориду;

- 0,45 % розчин натрію хлориду та 2,5 % розчин глюкози;

- 5 % або 10 % розчин глюкози;

- 6 % розчин декстрану в 5 % розчині глюкози;

- 6-10 % розчин гідроксиетильованого крохмалю;

- вода для ін’єкцій.

Зважаючи на можливу несумісність, розчини, які містять цефтриаксон, не можна змішувати з розчинами, які містять інші антибіотики, як при приготуванні, так і при введенні. Однак, 2 г цефтриаксону та 1 г орнідазолу фізично та хімічно сумісні у 250 мл фізіологічного розчину натрію хлориду або розчину глюкози.

Не можна використовувати розчинники, які містять кальцій, такі як розчин Рінгера чи розчин Гартмана, для розчинення Ротацефу чи для розведення відновленого розчину для внутрішньовенного введення у зв’язку з вірогідністю утворення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону. Виникнення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону також може відбуватися при змішуванні Ротацефу з розчинами, які містять кальцій в одній інфузійній системі для внутрішньовенного введення. Цефтриаксон не можна одночасно вводити внутрішньовенно з розчинами, які містять кальцій, у тому числі з тривалими інфузіями, які містять кальцій, наприклад, парентеральне харчування. Однак, за винятком новонароджених, цефтриаксон та кальцієвмісні розчини можна вводити послідовно, якщо інфузійну систему ретельно промити між інфузіями сумісним розчином (див. «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Діти.

Препарат застосовують дітям згідно з рекомендаціями, вказаними у розділі «Спосіб застосування та дози».

Аналоги для Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Показать еще

Покупают с Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1, а также ответы на них.

Какая цена на Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1?

plus-icon

Цены на Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 в Украине начинаются от 146.65 до 180.2, препарат доступен в 231 аптеках.

От чего помогает Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1?

plus-icon

Показания к применению Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1:

Для лікування інфекцій, збудники яких чутливі до цефтриаксону:

- інфекції дихальних шляхів, особливо пневмонія, а також інфекції вуха, горла й носа;

- інфекції органів черевної порожнини (перитоніт, інфекції жовчовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту);

- інфекції нирок і сечовивідних шляхів;

- інфекції статевих органів, включаючи гонорею;

- сепсис;

- інфекції кісток, суглобів, м’яких тканин, шкіри, а також ранові інфекції;

- інфекції у хворих з ослабленим імунним захистом;

- менінгіт;

- дисемінований бореліоз Лайма (стадії ІІ та ІІІ);

Періопераційна профілактика інфекцій при хірургічних втручаннях на органах шлунково-кишкового тракту, жовчовивідних шляхів, сечовивідних шляхів і під час гінекологічних процедур, але лише у випадках потенційної чи відомої контамінації.

При призначенні Ротацефу необхідно дотримуватись офіційних рекомендацій з антибіотикотерапії та, зокрема, рекомендацій з профілактики антибіотикорезистентності.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1: 1000 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1?

plus-icon

Инструкция к Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1?

plus-icon

С составом Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: ceftriaxone;

1 флакон містить цефтриаксону (у формі цефтриаксону натрію) 0,5 г або 1 г;

1 ампула розчинника містить розчин лідокаїну гідрохлориду 1% (лідокаїну гідрохлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій),

або

1 ампула розчинника містить воду для ін’єкцій.

Как принимать Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1?

plus-icon

Дорослі та діти віком від 12 років: призначати 1-2 г Ротацефу 1 раз на добу (кожні 24 години). При тяжких інфекціях або інфекціях, збудники яких мають лише помірну чутливість до цефтриаксону, добову дозу можна збільшувати до 4 г.

Новонароджені, немовлята та діти віком до 12 років.

Нижче наводяться рекомендовані дози для застосування 1 раз на добу.

Новонароджені (до 2 тижнів): 20-50 мг/кг маси тіла 1 раз на добу, добова доза не має перевищувати 50 мг/кг маси тіла. При визначенні дози препарату для доношених і недоношених дітей відмінностей немає.

Ротацеф протипоказаний для застосування новонародженим віком ≤ 28 днів при необхідності (чи очікуваній необхідності) лікування внутрішньовенними розчинами, які містять кальцій, у тому числі постійні внутрішньовенні вливання, які містять кальцій, наприклад, парентеральне харчування, у зв’язку з ризиком виникнення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону (див розділ «Протипоказання»).

Новонароджені та діти віком від 15 днів до 12 років: 20-80 мг/кг маси тіла 1 раз на добу.

Дітям із масою тіла понад 50 кг призначати дози для дорослих.

Внутрішньовенні дози 50 мг/кг або вищі слід вводити шляхом інфузії упродовж принаймні 30 хвилин.

Пацієнтам літнього віку корекція дози не потрібна.

Тривалість лікування залежить від показання та перебігу хвороби.

Комбінована терапія. Доступні дані, що відносно багатьох грамнегативних бактерій існує синергізм між цефтриаксоном і аміноглікозидами. Незважаючи на те, що підвищену ефективність таких комбінацій не завжди можна передбачити, її слід мати на увазі при наявності тяжких, загрозливих для життя інфекцій, спричинених Pseudomonas aeruginosa. Через фізичну несумісність цефтриаксону та аміноглікозидів їх слід вводити окремо в рекомендованих дозах.

Дозування в особливих випадках.

Менінгіт: при бактеріальному менінгіті у немовлят і дітей віком від 15 днів до 12 років лікування розпочинати з дози 100 мг/кг (але не більше 4 г) 1 раз на добу. Як тільки збудник буде ідентифікований, а його чутливість визначена, дозу можна відповідно знизити. Найкращі результати досягалися при такій тривалості лікування:

- Neisseria meningitidis – 4 дні;

- Haemophilus influenza – 6 днів;

- Streptococcus pneumonia – 7 днів.

Бореліоз Лайма: дорослим та дітям – 50 мг/кг (найвища добова доза – 2 г) 1 раз на добу протягом 14 днів.

Гонорея: для лікування гонореї (спричиненої утворюючими та неутворюючими пеніциліназу штамами) рекомендується призначати разову дозу 250 мг внутрішньом’язово.

Профілактика інфекцій у хірургії: для профілактики післяопераційних інфекцій при контамінованих або потенційно контамінованих хірургічних втручаннях рекомендовано – залежно від ступеня небезпеки зараження – вводити разову дозу 1-2 г Ротацефу за 30-90 хвилин до початку операції. При операціях на товстій і прямій кишці добре зарекомендувало себе одночасне введення Ротацефу та одного з 5-нітроімідазолів (наприклад, орнідазолу).

Порушення функцій нирок та печінки: у хворих із порушеннями функцій нирок немає необхідності знижувати дозу в тому випадку, якщо функція печінки залишається нормальною. Лише у разі ниркової недостатності в передтермінальній стадії (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв) добова доза не має перевищувати 2 г.

Хворим, які знаходяться на діалізі, немає потреби в додатковому введенні препарату після діалізу. Слід однак контролювати концентрацію цефтриаксону в сироватці крові, оскільки у цих хворих може знижуватися швидкість виведення. Добова доза Ротацефу у хворих, які знаходяться на діалізі, не має перевищувати 2 г.

У хворих із порушеннями функцій печінки немає необхідності знижувати дозу в тому випадку, якщо функція нирок залишається нормальною.

При одночасному тяжкому порушенні функцій нирок та печінки слід регулярно визначати концентрацію цефтриаксону в плазмі крові та проводити корекцію дози препарату в разі необхідності, оскільки рівень виведення у таких пацієнтів може знижуватися.

Приготування розчинів.

Відновлені розчини слід використати одразу після приготування. Залежно від концентрації колір розчинів може варіювати від блідо-жовтого до бурштинового – ця властивість активної речовини не впливає на ефективність або переносимість препарату.

Внутрішньом’язова ін’єкція

Відновлений розчин вводять глибоко у центр сідничного м’язу. Рекомендується вводити не більше 1 г в одну ділянку.

Для внутрішньом’язової ін’єкції в якості розчинника використовують тільки розчину лідокаїну 1 % і лише після попередньо проведеної проби для визначення індивідуальної чутливості до лідокаїну.

Для внутрішньом’язової ін’єкції слід розчинити:

- 0,5 г у 2 мл розчину лідокаїну 1 %;

- 1 г у 3,5 мл розчину лідокаїну 1 %.

Внутрішньовенна ін’єкція

Відновлений розчин вводять внутрішньовенно повільно (понад 5 хвилин).

Розчин лідокаїну 1 % ніколи не застосовується в якості розчинника для внутрішньовенного ін’єкційного введення Ротацефу (дивись розділ «Протипоказання»).

Для внутрішньовенної ін’єкції слід розчинити:

- 0,5 г у 5 мл води для ін’єкцій;

- 1 г у 10 мл води для ін’єкцій.

Внутрішньовенна інфузія (вливання)

Внутрішньовенне вливання має тривати не менше 30 хвилин.

Для приготування розчину для інфузії слід розчинити 2 г (2 фл. по 1 г) Ротацефу в 30 мл (2х15 мл) одного з наступних інфузійних розчинів, вільних від іонів кальцію:

- 0,9 % розчин натрію хлориду;

- 0,45 % розчин натрію хлориду та 2,5 % розчин глюкози;

- 5 % або 10 % розчин глюкози;

- 6 % розчин декстрану в 5 % розчині глюкози;

- 6-10 % розчин гідроксиетильованого крохмалю;

- вода для ін’єкцій.

Зважаючи на можливу несумісність, розчини, які містять цефтриаксон, не можна змішувати з розчинами, які містять інші антибіотики, як при приготуванні, так і при введенні. Однак, 2 г цефтриаксону та 1 г орнідазолу фізично та хімічно сумісні у 250 мл фізіологічного розчину натрію хлориду або розчину глюкози.

Не можна використовувати розчинники, які містять кальцій, такі як розчин Рінгера чи розчин Гартмана, для розчинення Ротацефу чи для розведення відновленого розчину для внутрішньовенного введення у зв’язку з вірогідністю утворення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону. Виникнення преципітатів кальцієвих солей цефтриаксону також може відбуватися при змішуванні Ротацефу з розчинами, які містять кальцій в одній інфузійній системі для внутрішньовенного введення. Цефтриаксон не можна одночасно вводити внутрішньовенно з розчинами, які містять кальцій, у тому числі з тривалими інфузіями, які містять кальцій, наприклад, парентеральне харчування. Однак, за винятком новонароджених, цефтриаксон та кальцієвмісні розчини можна вводити послідовно, якщо інфузійну систему ретельно промити між інфузіями сумісним розчином (див. «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Діти.

Препарат застосовують дітям згідно з рекомендаціями, вказаними у розділі «Спосіб застосування та дози».

Можно ли принимать Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1, принимать при беременности: по назначению врача

Можно ли Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 детям?

plus-icon

Применение для детей: разрешено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1.

Процесс покупки Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Ротацеф пор. для раствора для ин. 1 г фл. с раств. лидокаин 1% амп. 3,5 мл №1 и заберите его в аптеке.