Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

ReturnНазад

Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

Цены на Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)
678.40 - 939.85 грн.
target

найдено в 648 аптеках

678.40 - 939.85 грн.
target

найдено в 648 аптеках

Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3): Характеристики

Средняя цена 736.99 грн.
Категория Препараты для снижения холестерина в крови
Страна Венгрия
Производитель ЗАО ФЗ ЭГИС
Код ATHC10BA06
Действующее вещество Розувастатин, эзетимиб
Фармгруппа Ингибиторы ГМГ-КоА-редуктазы в сочетании с другими гиполипидемическими средствами.
Дозировка 20 мг+10 мг
Форма капсулы
Температура хранения от 5°C до 30°C
Международное название Rosuvastatin and ezetimibe
Регистрация UA/16807/01/01 от 06.07.2018
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) создано на основе официальной инструкции к Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

Короткая инструкция по применению для Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

print
share
composition

Состав

діючі речовини: розувастатин, езетиміб;

1 капсула містить дві таблетки:

1 таблетку розувастатину 10 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг;

або 1 таблетку розувастатину 20 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг; або 1 таблетку розувастатину 40 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг;

допоміжні речовини:

для таблетки розувастатину:

целюлоза кремнієва мікрокристалічна, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат;

для таблетки езетимібу:

повідон, натрію кроскармелоза, целюлоза мікрокристалічна, манітол, натрію лаурилсульфат, гідроксипропілцелюлоза з низьким ступенем заміщення, магнію стеарат;

склад капсули 10 мг/10 мг:

заліза оксид жовтий (Е172), титану діоксид (Е 171), желатин;

склад капсули по 20 мг/ 10 мг та 40 мг/ 10 мг:, заліза оксид жовтий (Е172), заліза оксид червоний (Е172), титану діоксид (Е 171), желатин.

testimony

Показания

Як допоміжна терапія до дієти для пацієнтів із первинною гіперхолестеринемією, коли є доцільним застосування комбінованого лікарського засобу:

• для пацієнтів, які не досягли належного результату при лікуванні тільки статином;

• заміна терапії для пацієнтів з достатнім контролем захворювання при сумісному застосуванні розувастатину та езетимібу в тих самих дозах, що і фіксована комбінація Розуліп Плюс.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до активних речовин або до будь-якої з допоміжних речовин препарату;

- активне захворювання печінки, в тому числі стійке підвищення рівня сироваткових трансаміназ невідомої етіології та будь-яке підвищення рівнів трансаміназ у сироватці втричі і більше від верхньої межі норми (ВМН);

- тяжке порушення функції нирок (кліренс креатиніну < 30 мл/хв);

- міопатія;

- одночасне застосування циклоспорину;

- дитячий вік;

- вагітність, період годування груддю;

- протипоказано жінкам репродуктивного віку, які не застосовують ефективних методів контрацепції.

Розуліп Плюс капсули 40 мг/ 10 мг протипоказані пацієнтам, які мають підвищений ризик розвитку міопатії/ рабдоміолізу. Факторами ризику є:

- ниркова недостатність середнього ступеня (кліренс креатиніну < 60 мл/хв);

- гіпотиреоз;

- наявність спадкових захворювань м’язів в індивідуальному або сімейному анамнезі;

- міотоксичність, спричинена іншими інгібіторами ГМГ-КоА-редуктази або фібратами в анамнезі;

- зловживання алкоголем;

- стани, які можуть призвести до підвищення концентрації розувастатину у плазмі крові;

- належність до монголоїдної раси;

- одночасне застосування фібратів.

Usage

Способ применения

Перед початком лікування пацієнту слід призначити стандартну холестеринознижувальну дієту, якої слід дотримуватись і протягом лікування. Дозу слід підбирати індивідуально, залежно від мети терапії та ефективності лікування, враховуючи ризик побічних реакцій і дотримуючись чинних рекомендацій.

Комбіноване лікування слід починати тільки після визначення потрібного дозування розувастатину або обох компонентів препарату.

Корекцію дози можна проводити після 4 тижнів терапії.

Рекомендована добова доза – 1 капсула, яку приймають незалежно від прийому їжі.

Розуліп Плюс не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Капсули Розуліп Плюс 10 мг/ 10 мг і 20 мг/ 10 мг не застосовують для лікування пацієнтів, які потребують дозу розувастатину 40 мг.

Розуліп Плюс слід приймати за ≥ 2 години до або через ≥ 4 години після прийому секвестранта жовчних кислот.

Первинна гіперхолестеринемія.

Розуліп Плюс приймають 1 раз на добу, увечері, незалежно від прийому їжі. Дозу препарату підбирають індивідуально з огляду на початковий рівень ХС ЛПНЩ, мету лікування та клінічну відповідь хворого на терапію, що проводиться.

Діапазон доз становить від 10 мг/ 10 мг до 40 мг/ 10 мг на добу. Зазвичай початкова терапевтична доза становить 20 мг/ 10 мг на добу або 40 мг / 10 мг на добу. Після початку лікування або на етапі підбору дози препарату Розуліп Плюс рівень ліпідів крові слід контролювати з інтервалом не менше 4 тижнів та при необхідності проводити корекцію дози.

Пацієнти літнього віку.

Пацієнтам віком > 70 років рекомендується початкова доза розувастатину 5 мг. Цей комбінований препарат не застосовують як терапію першої лінії. Комбіновану терапію слід починати тільки після підбору підходящої дози розувастатину або обох компонентів.

Дозування для пацієнтів з порушенням функції нирок

Немає необхідності у корекції дози для пацієнтів з легким та помірним порушенням функції нирок. Рекомендована початкова доза для пацієнтів з порушенням функції нирок помірної тяжкості (кліренс креатиніну < 60 мл/хв) становить 5 мг розувастатину.

Фіксовану комбінацію не застосовують як терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати тільки після підбору підходящого дозування розувастатину або обох компонентів.

Капсули Розуліп Плюс 40 мг/ 10 мг протипоказано застосовувати пацієнтам з порушенням функції нирок помірної тяжкості. Пацієнтам з тяжким порушенням функції нирок застосування розувастатину протипоказано у будь-яких дозах.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Для пацієнтів із печінковою недостатністю легкого ступеня (5–6 балів за шкалою Чайлда–П’ю) корекція дози не потрібна. Розуліп Плюс не рекомендований пацієнтам із помірною (7–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) або тяжкою (більше 9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) печінковою недостатністю (див. розділ «Особливості застосування»). Розуліп Плюс протипоказаний пацієнтам з гострим захворюванням печінки.

Раса

У пацієнтів монголоїдної раси спостерігалась підвищена системна експозиція розувастатину. Рекомендована початкова доза розувастатину для пацієнтів азійського походження становить 5 мг.

Розуліп Плюс не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати після підбору необхідного дозування розувастатину або обох компонентів.

Розуліп Плюс 40 мг/ 10 мг пацієнтам монголоїдної раси протипоказаний.

Генетичний поліморфізм

Відомо, що деякі типи генного поліморфізму підвищують системну дію розувастатину. Для пацієнтів із встановленою присутністю деяких типів поліморфізму рекомендується застосування більш низької добової дози Розуліпу Плюс.

Дозування для пацієнтів зі схильністю до розвитку міопатії.

Рекомендована початкова доза розувастатину для пацієнтів зі схильністю до розвитку міопатії становить 5 мг. Фіксовану комбінацію не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати після підбору необхідного дозування розувастатину або обох компонентів.

Розуліп Плюс 40 мг/10 мг пацієнтам зі схильністю до розвитку міопатії протипоказаний.

Застосування з іншими лікарськими засобами.

Розувастатин є субстратом для різних транспортних білків (наприклад OATP1B1 та BCRP). Ризик міопатії (включаючи рабдоміоліз) підвищується при одночасному прийомі Розуліпу Плюс разом з певними лікарськими засобами, здатними підвищувати концентрацію розувастатину у плазмі крові через взаємодію з цими транспортними білками (такими як циклоспорин та деякі інгібітори протеази, включаючи комбінації ритонавіру з атаназавіром, лопінавіром та/або типранавіром). Можна розглянути альтернативне лікування і, якщо необхідно, тимчасово припинити лікування Розуліпом Плюс. У ситуаціях, коли одночасного введення цих лікарських засобів разом із Розуліпом Плюс уникнути неможливо, потрібно зважувати всі переваги та ризики супутнього лікування та ретельно підбирати дозу Розуліпу Плюс.

Діти.

Безпека та ефективність застосування Розуліпу Плюс дітям не вивчалася. Застосовувати протипоказано.

Аналоги для Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3), а также ответы на них.

Какая цена на Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Цены на Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) в Украине начинаются от 678.4 до 939.849, препарат доступен в 648 аптеках.

От чего помогает Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Показания к применению Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3):

Як допоміжна терапія до дієти для пацієнтів із первинною гіперхолестеринемією, коли є доцільним застосування комбінованого лікарського засобу:

• для пацієнтів, які не досягли належного результату при лікуванні тільки статином;

• заміна терапії для пацієнтів з достатнім контролем захворювання при сумісному застосуванні розувастатину та езетимібу в тих самих дозах, що і фіксована комбінація Розуліп Плюс.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3): 20 мг+10 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Инструкция к Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)?

plus-icon

С составом Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: розувастатин, езетиміб;

1 капсула містить дві таблетки:

1 таблетку розувастатину 10 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг;

або 1 таблетку розувастатину 20 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг; або 1 таблетку розувастатину 40 мг (у вигляді розувастатину цинку) та 1 таблетку езетимібу 10 мг;

допоміжні речовини:

для таблетки розувастатину:

целюлоза кремнієва мікрокристалічна, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат;

для таблетки езетимібу:

повідон, натрію кроскармелоза, целюлоза мікрокристалічна, манітол, натрію лаурилсульфат, гідроксипропілцелюлоза з низьким ступенем заміщення, магнію стеарат;

склад капсули 10 мг/10 мг:

заліза оксид жовтий (Е172), титану діоксид (Е 171), желатин;

склад капсули по 20 мг/ 10 мг та 40 мг/ 10 мг:, заліза оксид жовтий (Е172), заліза оксид червоний (Е172), титану діоксид (Е 171), желатин.

Как принимать Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)?

plus-icon

Перед початком лікування пацієнту слід призначити стандартну холестеринознижувальну дієту, якої слід дотримуватись і протягом лікування. Дозу слід підбирати індивідуально, залежно від мети терапії та ефективності лікування, враховуючи ризик побічних реакцій і дотримуючись чинних рекомендацій.

Комбіноване лікування слід починати тільки після визначення потрібного дозування розувастатину або обох компонентів препарату.

Корекцію дози можна проводити після 4 тижнів терапії.

Рекомендована добова доза – 1 капсула, яку приймають незалежно від прийому їжі.

Розуліп Плюс не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Капсули Розуліп Плюс 10 мг/ 10 мг і 20 мг/ 10 мг не застосовують для лікування пацієнтів, які потребують дозу розувастатину 40 мг.

Розуліп Плюс слід приймати за ≥ 2 години до або через ≥ 4 години після прийому секвестранта жовчних кислот.

Первинна гіперхолестеринемія.

Розуліп Плюс приймають 1 раз на добу, увечері, незалежно від прийому їжі. Дозу препарату підбирають індивідуально з огляду на початковий рівень ХС ЛПНЩ, мету лікування та клінічну відповідь хворого на терапію, що проводиться.

Діапазон доз становить від 10 мг/ 10 мг до 40 мг/ 10 мг на добу. Зазвичай початкова терапевтична доза становить 20 мг/ 10 мг на добу або 40 мг / 10 мг на добу. Після початку лікування або на етапі підбору дози препарату Розуліп Плюс рівень ліпідів крові слід контролювати з інтервалом не менше 4 тижнів та при необхідності проводити корекцію дози.

Пацієнти літнього віку.

Пацієнтам віком > 70 років рекомендується початкова доза розувастатину 5 мг. Цей комбінований препарат не застосовують як терапію першої лінії. Комбіновану терапію слід починати тільки після підбору підходящої дози розувастатину або обох компонентів.

Дозування для пацієнтів з порушенням функції нирок

Немає необхідності у корекції дози для пацієнтів з легким та помірним порушенням функції нирок. Рекомендована початкова доза для пацієнтів з порушенням функції нирок помірної тяжкості (кліренс креатиніну < 60 мл/хв) становить 5 мг розувастатину.

Фіксовану комбінацію не застосовують як терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати тільки після підбору підходящого дозування розувастатину або обох компонентів.

Капсули Розуліп Плюс 40 мг/ 10 мг протипоказано застосовувати пацієнтам з порушенням функції нирок помірної тяжкості. Пацієнтам з тяжким порушенням функції нирок застосування розувастатину протипоказано у будь-яких дозах.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Для пацієнтів із печінковою недостатністю легкого ступеня (5–6 балів за шкалою Чайлда–П’ю) корекція дози не потрібна. Розуліп Плюс не рекомендований пацієнтам із помірною (7–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) або тяжкою (більше 9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) печінковою недостатністю (див. розділ «Особливості застосування»). Розуліп Плюс протипоказаний пацієнтам з гострим захворюванням печінки.

Раса

У пацієнтів монголоїдної раси спостерігалась підвищена системна експозиція розувастатину. Рекомендована початкова доза розувастатину для пацієнтів азійського походження становить 5 мг.

Розуліп Плюс не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати після підбору необхідного дозування розувастатину або обох компонентів.

Розуліп Плюс 40 мг/ 10 мг пацієнтам монголоїдної раси протипоказаний.

Генетичний поліморфізм

Відомо, що деякі типи генного поліморфізму підвищують системну дію розувастатину. Для пацієнтів із встановленою присутністю деяких типів поліморфізму рекомендується застосування більш низької добової дози Розуліпу Плюс.

Дозування для пацієнтів зі схильністю до розвитку міопатії.

Рекомендована початкова доза розувастатину для пацієнтів зі схильністю до розвитку міопатії становить 5 мг. Фіксовану комбінацію не застосовують як гіполіпідемічну терапію першої лінії. Комбіноване лікування слід розпочинати після підбору необхідного дозування розувастатину або обох компонентів.

Розуліп Плюс 40 мг/10 мг пацієнтам зі схильністю до розвитку міопатії протипоказаний.

Застосування з іншими лікарськими засобами.

Розувастатин є субстратом для різних транспортних білків (наприклад OATP1B1 та BCRP). Ризик міопатії (включаючи рабдоміоліз) підвищується при одночасному прийомі Розуліпу Плюс разом з певними лікарськими засобами, здатними підвищувати концентрацію розувастатину у плазмі крові через взаємодію з цими транспортними білками (такими як циклоспорин та деякі інгібітори протеази, включаючи комбінації ритонавіру з атаназавіром, лопінавіром та/або типранавіром). Можна розглянути альтернативне лікування і, якщо необхідно, тимчасово припинити лікування Розуліпом Плюс. У ситуаціях, коли одночасного введення цих лікарських засобів разом із Розуліпом Плюс уникнути неможливо, потрібно зважувати всі переваги та ризики супутнього лікування та ретельно підбирати дозу Розуліпу Плюс.

Діти.

Безпека та ефективність застосування Розуліпу Плюс дітям не вивчалася. Застосовувати протипоказано.

Можно ли принимать Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3).

Процесс покупки Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Розулип Плюс капс. твер. 20 мг/10 мг №30 (10х3) и заберите его в аптеке.