Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

ReturnНазад

Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Ціни на Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10
225.01 - 368.63 грн.
target

знайдено в 523 аптеках

225.01 - 368.63 грн.
target

знайдено в 523 аптеках

Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10: Характеристики

Діапозон цін
225.01 - 368.63 грн.
Средня ціна
327.20 грн.
priceBlister
32.72
packageNum
1
0
Країна
Індія
Виробник
Др. Реддіʼс Лабораторіс Лтд
Код ATH
M01AB15
Діюча речовина
Кеторолак
Фармгрупа
Нестероїдні протизапальні та протиревматичні засоби.
Дозування
30 мг/мл
Форма
розчин
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Міжнародна назва
Ketorolac
Реєстрація
UA/2566/01/01 від 28.08.2020
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
3 роки

Особливості прийому Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Діти
з 16-ти років
Вагітні
заборонено
Годуючі
заборонено
Алергія
з обережністю
Діабет
з обережністю
Водії
заборонено
Увага!Увага!

Опис препарату Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 створено на основі офіціальної інструкції до Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Аліна Шевченко

Аліна Шевченко

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діюча речовина: ketorolac;

1 мл розчину містить кеторолаку трометаміну 30 мг;

допоміжні речовини: етанол безводний, натрію хлорид, динатрію едетат, октоксинол 9, натрію гідроксид, пропіленгліколь, вода для ін’єкцій.

testimony

Показання

Купірування помірного та сильного післяопераційного болю протягом нетривалого часу.

composition

Протипоказання

– Підвищена чутливість до кеторолаку або до будь-якого іншого компонента лікарського засобу;

– непереносимість ацетилсаліцилової кислоти або інших нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ), зокрема в анамнезі;

– рецидивний назальний та параназальний поліпоз;

– ерозивні та виразкові ураження шлунково-кишкового тракту та дванадцятипалої кишки; активна пептична виразка, активна шлунково-кишкова кровотеча; нещодавня шлунково-кишкова кровотеча або перфорація, виразкова хвороба або шлунково-кишкова кровотеча в анамнезі;

– бронхіальна астма, риніт, ангіоневротичний набряк або кропив’янка, спричинені застосуванням ацетилсаліцилової кислоти або інших НПЗЗ (через можливість виникнення тяжких анафілактичних реакцій);

– бронхіальна астма в анамнезі;

– не застосовувати як аналгезуючий засіб перед і під час оперативного втручання через підвищений ризик кровотечі;

– тяжка серцева недостатність; період після хірургічного шунтування коронарної артерії;

– повний або частковий синдром носових поліпів, набряку Квінке або бронхоспазму;

– не застосовувати пацієнтам, у яких було оперативне втручання з високим ризиком крововиливу або неповної зупинки кровотечі та пацієнтам, які отримують антикоагулянти, включаючи низькі дози гепарину (2500—5000 одиниць кожні 12 годин);

– тяжка печінкова недостатність або активне захворювання печінки;

– прогресуюче захворювання нирок; помірна чи тяжка ниркова недостатність (кліренс креатиніну < 30 мл/хв);

– підозрювана або підтверджена цереброваскулярна кровотеча або інша кровотеча, підтверджені або підозрювані внутрішньочерепні крововиливи; геморагічний діатез, включаючи порушення згортання крові і високий ризик кровотечі, гемофілія та інші розлади коагуляції;

– запальні захворювання кишечнику (виразковий коліт, хвороба Крона) на стадії загострення;

– одночасне лікування іншими НПЗЗ (включаючи селективні інгібітори циклооксигенази), ацетилсаліциловою кислотою, антикоагулянтами, включаючи варфарин та гепарин, пентоксифіліном, пробенецидом або солями літію;

– одночасне застосування з оксипентифіліном;

– гіповолемія, дегідратація;

– підтверджена гіперкаліємія;

– вагітність або грудне вигодовування;

– протипоказаний при переймах та пологах;

– протипоказано пацієнтам з ризиком ниркової недостатності внаслідок зменшення об’єму рідини;

– протипоказане епідуральне або інтратекальне введення препарату;

– протипоказане педіатричне застосування (до 16 років).

Препарат не слід застосовувати для лікування хронічного болю.

Usage

Спосіб застосування

Рекомендовано застосовувати в умовах стаціонару. Тільки для внутрішньом’язового або внутрішньовенного застосування. Кеторолаку трометамін не можна застосовувати епідурально або інтраспінально.

Після внутрішньом’язового та внутрішньовенного введення аналгезуюча дія спостерігається приблизно через 30 хв, а максимальне знеболювання настає через 1—2 години. У цілому середня тривалість аналгезії становить 4—6 годин. Дозу слід коригувати залежно від ступеня тяжкості болю та реакції пацієнта на лікування. Постійне внутрішньом’язове введення багаторазових добових доз кеторолаку не повинно тривати більше 2 днів, оскільки при тривалому застосуванні підвищується ризик розвитку побічних реакцій. Досвід тривалого застосування обмежений, оскільки переважну більшість пацієнтів переводили на пероральний прийом препарату або після періоду внутрішньом’язового введення пацієнти більше не мали потреби у знеболювальній терапії. Імовірність виникнення побічних ефектів можна мінімізувати, застосовуючи найменшу ефективну дозу протягом найкоротшого проміжку часу, необхідного для контролю симптомів. Препарат не можна вводити епідурально або інтраспінально.

Дорослі.

Рекомендована початкова доза кеторолаку трометаміну, розчину для внутрішньом’язових ін’єкцій, становить 10 мг із наступним введенням по 10—30 мг кожні 4—6 годин (при необхідності). У початковому післяопераційному періоді кеторолаку трометамін при необхідності можна вводити кожні 2 години. Слід призначати мінімальну ефективну дозу.

Внутрішньом’язове застосування.

Застосовувати шляхом глибокої внутрішньом’язової ін’єкції. Дорослим пацієнтам віком до 65 років без порушень функції нирок – 10–30 мг, далі по 10–30 мг кожні 4–6 годин. Пацієнтам віком від 65 років і пацієнтам з порушенням функції нирок (з кліренсом креатиніну більше 30 мл/хв – див. розділ «Протипоказання») – 10–15 мг кожні 4–6 годин.

Внутрішньовенне застосування.

Дорослим пацієнтам віком до 65 років без порушень функції нирок – 10–30 мг у вигляді повільної (не менше 15 секунд) внутрішньовенної ін’єкції, далі по 10–30 мг кожні 6 годин. У разі застосування інфузійного насоса для постійної внутрішньовенної інфузії початкова доза становить 30 мг, далі – інфузія зі швидкістю 5 мг/год.

Для пацієнтів віком від 65 років і пацієнтів з порушенням функції нирок (з кліренсом креатиніну більше 30 мл/хв – див. розділ «Протипоказання») – 10–15 мг у вигляді повільної внутрішньовенної ін’єкції кожні 6 годин.

Тривалість внутрішньовенного застосування не має перевищувати 24 годин.

Загальна добова доза не має перевищувати 90 мг для пацієнтів молодого віку, 60 мг – для пацієнтів літнього віку, пацієнтів із нирковою недостатністю та масою тіла менше 50 кг. Максимальна тривалість лікування не має перевищувати 2 дні. Пацієнтам із масою тіла менше 50 кг дозу необхідно зменшити. Можливе супутнє застосування опіоїдних аналгетиків (морфіну, петидину). Кеторолак не має негативного впливу на зв’язування опіоїдних рецепторів і не посилює пригнічення дихання або седативну дію опіоїдних препаратів. Для пацієнтів, які парентерально отримують препарат і яких переводять на пероральне застосування таблеток кеторолаку трометаміну, загальна комбінована добова доза не має перевищувати 90 мг (60 мг для пацієнтів літнього віку, пацієнтів із порушеннями функції нирок та з масою тіла менше 50 кг), а в той день, коли змінюють лікарську форму, доза перорального компонента не має перевищувати 40 мг. На прийом пероральної форми пацієнтів слід переводити якнайшвидше.

Розчин кеторолаку для ін’єкцій не слід застосовувати в одному шприці з сульфатом морфіну, прометазином або гідроксизином через утворення осаду.

Продукт є фармацевтично несумісним з розчином трамадолу, літієвими продуктами.

Розчин для ін’єкцій Кеторолак сумісний з фізіологічним розчином, 5 % розчином декстрози, розчином Рінгера та лактатним розчином Рінгера, водним розчином «Плазма-Літ 148», а також із інфузійними розчинами, що містять амінофілін, гідрохлорид лідокаїну, гідрохлорид дофаміну, інсулін короткої дії та гепарину натрієву сіль.

Пацієнти літнього віку.

Пацієнтам віком від 65 років рекомендовано призначати найнижчу можливу дозу. Загальна добова доза не має перевищувати 60 мг.

Пацієнти із порушенням функції нирок.

Кеторолак протипоказаний при порушенні функції нирок помірного та тяжкого ступеня. При менш виражених порушеннях необхідно зменшувати дозу (не вище 60 мг/добу внутрішньом’язово).

Діти. Не застосовувати дітям віком до 16 років.

Аналоги для Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Показати ще

Купують з Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10, а також відповіді на них.

Яка ціна на Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10?

plus-icon
Ціни на Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 в Україні починаються від 225.01 до 368.63, препарат доступний в 523 аптеках.

Від чого допомагає Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10?

plus-icon
Показання препарату Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10:

Купірування помірного та сильного післяопераційного болю протягом нетривалого часу.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10: 30 мг/мл.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10?

plus-icon
Інструкція Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10?

plus-icon
Зі складом Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: ketorolac;

1 мл розчину містить кеторолаку трометаміну 30 мг;

допоміжні речовини: етанол безводний, натрію хлорид, динатрію едетат, октоксинол 9, натрію гідроксид, пропіленгліколь, вода для ін’єкцій.

Як приймати Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10?

plus-icon

Рекомендовано застосовувати в умовах стаціонару. Тільки для внутрішньом’язового або внутрішньовенного застосування. Кеторолаку трометамін не можна застосовувати епідурально або інтраспінально.

Після внутрішньом’язового та внутрішньовенного введення аналгезуюча дія спостерігається приблизно через 30 хв, а максимальне знеболювання настає через 1—2 години. У цілому середня тривалість аналгезії становить 4—6 годин. Дозу слід коригувати залежно від ступеня тяжкості болю та реакції пацієнта на лікування. Постійне внутрішньом’язове введення багаторазових добових доз кеторолаку не повинно тривати більше 2 днів, оскільки при тривалому застосуванні підвищується ризик розвитку побічних реакцій. Досвід тривалого застосування обмежений, оскільки переважну більшість пацієнтів переводили на пероральний прийом препарату або після періоду внутрішньом’язового введення пацієнти більше не мали потреби у знеболювальній терапії. Імовірність виникнення побічних ефектів можна мінімізувати, застосовуючи найменшу ефективну дозу протягом найкоротшого проміжку часу, необхідного для контролю симптомів. Препарат не можна вводити епідурально або інтраспінально.

Дорослі.

Рекомендована початкова доза кеторолаку трометаміну, розчину для внутрішньом’язових ін’єкцій, становить 10 мг із наступним введенням по 10—30 мг кожні 4—6 годин (при необхідності). У початковому післяопераційному періоді кеторолаку трометамін при необхідності можна вводити кожні 2 години. Слід призначати мінімальну ефективну дозу.

Внутрішньом’язове застосування.

Застосовувати шляхом глибокої внутрішньом’язової ін’єкції. Дорослим пацієнтам віком до 65 років без порушень функції нирок – 10–30 мг, далі по 10–30 мг кожні 4–6 годин. Пацієнтам віком від 65 років і пацієнтам з порушенням функції нирок (з кліренсом креатиніну більше 30 мл/хв – див. розділ «Протипоказання») – 10–15 мг кожні 4–6 годин.

Внутрішньовенне застосування.

Дорослим пацієнтам віком до 65 років без порушень функції нирок – 10–30 мг у вигляді повільної (не менше 15 секунд) внутрішньовенної ін’єкції, далі по 10–30 мг кожні 6 годин. У разі застосування інфузійного насоса для постійної внутрішньовенної інфузії початкова доза становить 30 мг, далі – інфузія зі швидкістю 5 мг/год.

Для пацієнтів віком від 65 років і пацієнтів з порушенням функції нирок (з кліренсом креатиніну більше 30 мл/хв – див. розділ «Протипоказання») – 10–15 мг у вигляді повільної внутрішньовенної ін’єкції кожні 6 годин.

Тривалість внутрішньовенного застосування не має перевищувати 24 годин.

Загальна добова доза не має перевищувати 90 мг для пацієнтів молодого віку, 60 мг – для пацієнтів літнього віку, пацієнтів із нирковою недостатністю та масою тіла менше 50 кг. Максимальна тривалість лікування не має перевищувати 2 дні. Пацієнтам із масою тіла менше 50 кг дозу необхідно зменшити. Можливе супутнє застосування опіоїдних аналгетиків (морфіну, петидину). Кеторолак не має негативного впливу на зв’язування опіоїдних рецепторів і не посилює пригнічення дихання або седативну дію опіоїдних препаратів. Для пацієнтів, які парентерально отримують препарат і яких переводять на пероральне застосування таблеток кеторолаку трометаміну, загальна комбінована добова доза не має перевищувати 90 мг (60 мг для пацієнтів літнього віку, пацієнтів із порушеннями функції нирок та з масою тіла менше 50 кг), а в той день, коли змінюють лікарську форму, доза перорального компонента не має перевищувати 40 мг. На прийом пероральної форми пацієнтів слід переводити якнайшвидше.

Розчин кеторолаку для ін’єкцій не слід застосовувати в одному шприці з сульфатом морфіну, прометазином або гідроксизином через утворення осаду.

Продукт є фармацевтично несумісним з розчином трамадолу, літієвими продуктами.

Розчин для ін’єкцій Кеторолак сумісний з фізіологічним розчином, 5 % розчином декстрози, розчином Рінгера та лактатним розчином Рінгера, водним розчином «Плазма-Літ 148», а також із інфузійними розчинами, що містять амінофілін, гідрохлорид лідокаїну, гідрохлорид дофаміну, інсулін короткої дії та гепарину натрієву сіль.

Пацієнти літнього віку.

Пацієнтам віком від 65 років рекомендовано призначати найнижчу можливу дозу. Загальна добова доза не має перевищувати 60 мг.

Пацієнти із порушенням функції нирок.

Кеторолак протипоказаний при порушенні функції нирок помірного та тяжкого ступеня. При менш виражених порушеннях необхідно зменшувати дозу (не вище 60 мг/добу внутрішньом’язово).

Діти. Не застосовувати дітям віком до 16 років.

Чи можна приймати Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 дітям?

plus-icon
Показання для дітей: з 16-ти років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 в аптеках України?

plus-icon
Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10.

Процес купівлі Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Кеторол розчин для ін. 30 мг амп. 1 мл №10 і заберіть його в аптеці.