Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

ReturnНазад

Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Цены на Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)
169.20 - 223.39 грн.
target

найдено в 874 аптеках

169.20 - 223.39 грн.
target

найдено в 874 аптеках

Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4): Характеристики

Средняя цена 192.72 грн.
Категория Препараты от высокого артериального давления
Препараты для лечения и профилактики стенокардии
Страна Словения
Производитель КРКА Д.Д.
Код ATHC07AG02
Действующее вещество Карведилол
Фармгруппа Блокаторы альфа- и бета-адренорецепторов
Дозировка 6,25 мг
Форма таблетки
Температура хранения от 5°C до 25°C
Международное название Carvedilol
Регистрация UA/4128/01/04 от 09.08.2017
Рецепт по рецепту
Срок хранения 5 лет

Особенности приема Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителизапрещено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) создано на основе официальной инструкции к Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Короткая инструкция по применению для Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

print
share
composition

Состав

діюча речовина: карведилол;

1 таблетка містить 3,125 мг або 6,25 мг карведилолу;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, сахароза, повідон, кросповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат.

testimony

Показания

– Есенціальна артеріальна гіпертензія. Коріол можна застосовувати окремо або в комбінації з іншими протигіпертонічними препаратами (особливо з тіазидними діуретиками);

– хронічна стабільна стенокардія;

– хронічна стабільна серцева недостатність (як доповнення до стандартної терапії діуретиками, дигоксином або інгібіторами АПФ), для запобігання прогресуванню захворювання у пацієнтів із серцевою недостатністю ІІ-ІІІ класу за класифікацією NYHA (Нью-Йоркська Серцева Асоціація).

composition

Противопоказания

– Підвищена чутливість до карведилолу або до будь-якої з речовин препарату.

– Декомпенсована серцева недостатність – серцева недостатність IV класу за класифікацією NYHA, яка вимагає внутрішньовенного введення інотропних засобів.

– Атріовентрикулярна блокада ІІ-ІІІ ступеня (якщо не встановлений постійний кардіостимулятор).

– Супутнє внутрішньовенне введення верапамілу, дилтіазему або інших антиаритмічних засобів (особливо антиаритмічних засобів класу І).

– Тяжка брадикардія (ЧСС < 50 ударів на хвилину).

– Синдром слабкості синусного вузла (включаючи синоатріальну блокаду).

– Кардіогенний шок.

– Серцева недостатність, яка потребує внутрішньовенного введення позитивних ізотропних засобів та/або діуретиків.

– Тяжка гіпотензія (систолічний тиск крові < 85 мм рт. ст.).

– Легенева гіпертензія.

– Легеневе серце.

– Наявність в анамнезі бронхіальної астми або бронхоспазму.

– Клінічно виражена печінкова недостатність.

– Супутнє застосування інгібіторів МАО (за винятком інгібіторів MAO-B).

– Метаболічний ацидоз.

– Феохромоцитома.

– Стенокардія Принцметала.

– Обструктивні захворювання дихальних шляхів.

– Непереносимість галактози, недостатність лактази Лаппа або глюкозо-галактозна мальабсорбція.

Usage

Способ применения

Таблетки слід запивати достатньою кількістю рідини. Пацієнтам з серцевою недостатністю Коріол слід приймати під час прийому їжі для уповільнення швидкості абсорбції та зниження частоти появи ортостатичної гіпотензії.

Дозу слід підбирати індивідуально. Лікування слід розпочинати з низьких доз, які слід поступово збільшувати до досягнення оптимального клінічного ефекту. Після прийому першої дози та після кожного збільшення дози рекомендується вимірювати артеріальний тиск у положенні стоячи через 1 годину після введення для виключення можливої гіпотензії.

Лікування препаратом Коріол слід припиняти поступово шляхом зниження доз протягом 1-2 тижнів.

Якщо лікування призупинити більше ніж на 2 тижні, то його слід поновити з призначення найнижчої дози.

Есенціальна артеріальна гіпертензія

Початкова доза препарату Коріол становить 12,5 мг вранці, після сніданку, або 6,25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері). Після 2 днів лікування дозу можна збільшити до 25 мг вранці (1 таблетка 25 мг) або 12,5 мг 2 рази на добу. Знов дозу можна збільшити через 14 днів до 25 мг 2 рази на добу.

Максимальна разова доза препарату Коріол при лікуванні артеріальної гіпертензії становить 25 мг, максимальна добова доза – не вище 50 мг.

Рекомендована початкова доза препарату Коріол для лікування гіпертензії у пацієнтів із серцевою недостатністю становить 3,125 мг 2 рази на добу.

Хронічна стабільна стенокардія

Початкова доза препарату Коріол становить 12,5 мг 2 рази на добу (вранці і ввечері), після прийому їжі. Через 2 дні лікування дозу можна збільшити до 25 мг двічі на добу.

Максимальна доза препарату Коріол при лікуванні хронічної стабільної стенокардії становить 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері).

Рекомендована початкова доза препарату Коріол для лікування хронічної стенокардії у пацієнтів із серцевою недостатністю становить 3,125 мг 2 рази на добу.

Хронічна стабільна серцева недостатність

Коріол рекомендується для лікування стабільної хронічної серцевої недостатності легкого, помірного та тяжкого ступеня у якості додаткової терапії до таких стандартних препаратів як діуретики, інгібітори АПФ або серцеві глікозиди. Його також можна призначати пацієнтам, які не переносять інгібітори АПФ. Пацієнтам можна призначати Коріол тільки після збалансування доз діуретиків, інгібітору АПФ та серцевих глікозидів (якщо призначено).

Дозу слід підбирати індивідуально. За пацієнтом слід встановити ретельний медичний нагляд протягом перших 2-3 годин після прийому початкової дози або після збільшення дози, та перевіряти на переносимість препарату. Якщо частота серцевих скорочень пацієнта знижується до величини менше 55 ударів за хвилину, дозу препарату Коріол слід зменшити. Якщо з’являються симптоми гіпотензії, то спочатку слід вирішити питання про зменшення дози діуретику або інгібітору АПФ, а якщо ці заходи є недостатніми, то зазвичай потрібно зменшити дозу препарату Коріол.

На початку лікування препаратом Коріол або після збільшення дози, може виникати перехідне загострення серцевої недостатності. У такому випадку слід збільшити дозу діуретику. Іноді необхідно тимчасово зменшити дозу препарату Коріол або навіть припинити прийом. Як тільки клінічний стан стабілізується, можна поновити лікування Коріолом або збільшити дозу.

Початкова доза у перші два тижні становить по 3,125 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері). Дозу можна збільшувати з інтервалом 2 тижні до 6,25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері), потім до 12,5 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) та до 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) за умови, якщо пацієнт добре переносить попередньо призначену дозу. Пацієнт повинен приймати найвищу підтримуючу дозу, яку він переносить. Максимальна добова доза для пацієнтів з масою тіла до 85 кг становить 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) та 50 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) для пацієнтів з масою тіла понад 85 кг.

Пацієнти літнього віку

Жодного коригування дози не потрібно.

Пацієнти з порушенням функції печінки

Коріол не рекомендується пацієнтам із тяжкими порушеннями функції печінки.

Пацієнти з порушенням функції нирок

Жодного коригування дози не потрібно для пацієнтів із систолічним артеріальним тиском понад 100 мм рт. ст. (також див. розділ «Особливі попередження та застереження при застосуванні»).

Діти.

Безпека та ефективність застосування Коріолу дітям не встановлені, тому застосовування препарату дітям протипоказано.

Аналоги для Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Показать еще

Покупают с Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4), а также ответы на них.

Какая цена на Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)?

plus-icon

Цены на Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) в Украине начинаются от 169.2 до 223.3875, препарат доступен в 874 аптеках.

От чего помогает Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)?

plus-icon

Показания к применению Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4):

– Есенціальна артеріальна гіпертензія. Коріол можна застосовувати окремо або в комбінації з іншими протигіпертонічними препаратами (особливо з тіазидними діуретиками);

– хронічна стабільна стенокардія;

– хронічна стабільна серцева недостатність (як доповнення до стандартної терапії діуретиками, дигоксином або інгібіторами АПФ), для запобігання прогресуванню захворювання у пацієнтів із серцевою недостатністю ІІ-ІІІ класу за класифікацією NYHA (Нью-Йоркська Серцева Асоціація).

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4): 6,25 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)?

plus-icon

Инструкция к Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)?

plus-icon

С составом Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: карведилол;

1 таблетка містить 3,125 мг або 6,25 мг карведилолу;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, сахароза, повідон, кросповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат.

Как принимать Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)?

plus-icon

Таблетки слід запивати достатньою кількістю рідини. Пацієнтам з серцевою недостатністю Коріол слід приймати під час прийому їжі для уповільнення швидкості абсорбції та зниження частоти появи ортостатичної гіпотензії.

Дозу слід підбирати індивідуально. Лікування слід розпочинати з низьких доз, які слід поступово збільшувати до досягнення оптимального клінічного ефекту. Після прийому першої дози та після кожного збільшення дози рекомендується вимірювати артеріальний тиск у положенні стоячи через 1 годину після введення для виключення можливої гіпотензії.

Лікування препаратом Коріол слід припиняти поступово шляхом зниження доз протягом 1-2 тижнів.

Якщо лікування призупинити більше ніж на 2 тижні, то його слід поновити з призначення найнижчої дози.

Есенціальна артеріальна гіпертензія

Початкова доза препарату Коріол становить 12,5 мг вранці, після сніданку, або 6,25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері). Після 2 днів лікування дозу можна збільшити до 25 мг вранці (1 таблетка 25 мг) або 12,5 мг 2 рази на добу. Знов дозу можна збільшити через 14 днів до 25 мг 2 рази на добу.

Максимальна разова доза препарату Коріол при лікуванні артеріальної гіпертензії становить 25 мг, максимальна добова доза – не вище 50 мг.

Рекомендована початкова доза препарату Коріол для лікування гіпертензії у пацієнтів із серцевою недостатністю становить 3,125 мг 2 рази на добу.

Хронічна стабільна стенокардія

Початкова доза препарату Коріол становить 12,5 мг 2 рази на добу (вранці і ввечері), після прийому їжі. Через 2 дні лікування дозу можна збільшити до 25 мг двічі на добу.

Максимальна доза препарату Коріол при лікуванні хронічної стабільної стенокардії становить 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері).

Рекомендована початкова доза препарату Коріол для лікування хронічної стенокардії у пацієнтів із серцевою недостатністю становить 3,125 мг 2 рази на добу.

Хронічна стабільна серцева недостатність

Коріол рекомендується для лікування стабільної хронічної серцевої недостатності легкого, помірного та тяжкого ступеня у якості додаткової терапії до таких стандартних препаратів як діуретики, інгібітори АПФ або серцеві глікозиди. Його також можна призначати пацієнтам, які не переносять інгібітори АПФ. Пацієнтам можна призначати Коріол тільки після збалансування доз діуретиків, інгібітору АПФ та серцевих глікозидів (якщо призначено).

Дозу слід підбирати індивідуально. За пацієнтом слід встановити ретельний медичний нагляд протягом перших 2-3 годин після прийому початкової дози або після збільшення дози, та перевіряти на переносимість препарату. Якщо частота серцевих скорочень пацієнта знижується до величини менше 55 ударів за хвилину, дозу препарату Коріол слід зменшити. Якщо з’являються симптоми гіпотензії, то спочатку слід вирішити питання про зменшення дози діуретику або інгібітору АПФ, а якщо ці заходи є недостатніми, то зазвичай потрібно зменшити дозу препарату Коріол.

На початку лікування препаратом Коріол або після збільшення дози, може виникати перехідне загострення серцевої недостатності. У такому випадку слід збільшити дозу діуретику. Іноді необхідно тимчасово зменшити дозу препарату Коріол або навіть припинити прийом. Як тільки клінічний стан стабілізується, можна поновити лікування Коріолом або збільшити дозу.

Початкова доза у перші два тижні становить по 3,125 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері). Дозу можна збільшувати з інтервалом 2 тижні до 6,25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері), потім до 12,5 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) та до 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) за умови, якщо пацієнт добре переносить попередньо призначену дозу. Пацієнт повинен приймати найвищу підтримуючу дозу, яку він переносить. Максимальна добова доза для пацієнтів з масою тіла до 85 кг становить 25 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) та 50 мг 2 рази на добу (вранці та ввечері) для пацієнтів з масою тіла понад 85 кг.

Пацієнти літнього віку

Жодного коригування дози не потрібно.

Пацієнти з порушенням функції печінки

Коріол не рекомендується пацієнтам із тяжкими порушеннями функції печінки.

Пацієнти з порушенням функції нирок

Жодного коригування дози не потрібно для пацієнтів із систолічним артеріальним тиском понад 100 мм рт. ст. (також див. розділ «Особливі попередження та застереження при застосуванні»).

Діти.

Безпека та ефективність застосування Коріолу дітям не встановлені, тому застосовування препарату дітям протипоказано.

Можно ли принимать Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4).

Процесс покупки Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) и заберите его в аптеке.

Купить Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Кориол табл. 6,25 мг №28 (7х4) можно в таких городах: Херсон , Луцк , Нововолынск , Ковель , Владимир , Вараш , Ровно , Сарны , Костополь , Звягель , Житомир , Коростень , Бердичев , Ирпень , Борисполь , Боярка , Вишнёвое , Белая Церковь , Буча , Яготин , Васильков , Фастов , Обухов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Сумы , Шостка , Конотоп , Ромны , Ахтырка , Красноград , Чугуев , Лозовая , Харьков , Покровск , Славянск , Краматорск , Запорожье , Стрый , Львов , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Золочев , Ивано-Франковск , Коломыя , Калуш , Надворная , Ужгород , Свалява , Мукачево , Кременец , Тернополь , Одесса , Черновцы , Подольск , Черноморск , Измаил , Белгород-Днестровский , Николаев , Вознесенск , Первомайск , Южноукраинск , Винница , Жмеринка , Могилёв-Подольский , Каменец-Подольский , Хмельницкий , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Полтава , Кременчуг , Лубны , Миргород , Горишние Плавни , Павлоград , Никополь , Новомосковск , Терновка , Днепр , Покров , Кривой Рог , Каменское , Светловодск , Александрия , Киев , Кропивницкий , Софиевская Борщаговка , Смела и в других населенных пунктах Украины.