Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

ReturnНазад

Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Цены на Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)
257.16 - 358.57 грн.
target

найдено в 960 аптеках

257.16 - 358.57 грн.
target

найдено в 960 аптеках

Небилет табл. 5 мг №28 (14х2): Характеристики

Средняя цена 287.49 грн.
Категория Препараты от высокого артериального давления
Страна Германия
Производитель Берлин-Хеми АГ
Код ATHC07AB12
Действующее вещество Небиволол
Фармгруппа Селективные блокаторы бета-адренорецепторов.
Дозировка 5 мг
Форма таблетки
Температура хранения от 5°C до 25°C
Международное название Nebivolol
Регистрация UA/9136/01/01 от 26.11.2018
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью, возможно головокружение и повышенная утомляемость
Внимание!Внимание!

Описание препарата Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) создано на основе официальной инструкции к Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Короткая инструкция по применению для Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

print
share
composition

Состав

діюча речовина: nebivolol;

1 таблетка містить небівололу (у вигляді небівололу гідрохлориду) 5 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат; крохмаль кукурудзяний; натрію кроскармелоза; гіпромелоза; полісорбат 80; целюлоза мікрокристалічна; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат.

testimony

Показания

Артеріальна гіпертензія

Лікування есенціальної артеріальної гіпертензії.

Хронічна серцева недостатність (ХСН)

Лікування хронічної серцевої недостатності легкого ступеня та помірного ступеня тяжкості, як доповнення до стандартних методів лікування хворих віком від 70 років.

Хронічна ішемічна хвороба серця (ХІХС)

Лікування симптоматичної, хронічної ішемічної хвороби серця.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до діючої речовини або до будь-якої допоміжної речовини, що перелічені у розділі «Склад»;

- печінкова недостатність або порушення функції печінки;

- гостра серцева недостатність, кардіогенний шок або епізоди декомпенсації серцевої недостатності, що вимагають внутрішньовенного введення діючих речовин із позитивним інотропним ефектом.

Крім того, як і інші β-блокатори, Небілет протипоказаний при:

- синдромі слабкості синусового вузла, включаючи синоатріальну блокаду;

- АВ-блокаді ІІ–ІІІ ступеня (без штучного водія ритму);

- бронхоспазмі та бронхіальній астмі в анамнезі;

- нелікованій феохромоцитомі;

- метаболічному ацидозі;

- брадикардії (до початку лікування частота серцевих скорочень менше 60 ударів/хв);

- артеріальній гіпотензії (систолічний артеріальний тиск < 90 мм рт. ст.);

- тяжких порушеннях периферичного кровообігу.

Usage

Способ применения

Режим дозування

Артеріальна гіпертензія.

Дорослі:

Доза становить 1 таблетку (5 мг небівололу) на добу; бажано застосовувати її завжди в один і той самий час доби. Гіпотензивний ефект стає явним через 1–2 тижні лікування, але іноді оптимальна дія спостерігається лише через 4 тижні.

Комбінація з іншими антигіпертензивними засобами.

β-блокатори можна застосовувати як для монотерапії так і в комбінації з іншими антигіпертензивними лікарськими засобами. До цього часу додатковий антигіпертензивний ефект спостерігався тільки при комбінації лікарського засобу Небілет 5 мг з 12,5–25 мг гідрохлоротіазиду.

Пацієнти з нирковою недостатністю.

Для пацієнтів із нирковою недостатністю рекомендована початкова доза становить 2,5 мг на добу. У разі необхідності добову дозу можна збільшити до 5 мг.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Дані про застосування лікарського засобу пацієнтами з печінковою недостатністю чи порушенням функції печінки обмежені. Тому застосування Небілету таким пацієнтам протипоказано.

Пацієнти літнього віку.

Для пацієнтів віком понад 65 років рекомендована початкова доза становить 2,5 мг на добу. У разі необхідності її можна збільшити до 5 мг. Однак через недостатній досвід застосування лікарського засобу хворими віком понад 75 років його застосування вимагає обережності та ретельного нагляду за такими пацієнтами.

Хронічна серцева недостатність.

Лікування хронічної серцевої недостатності слід починати з повільного титрування дози до досягнення індивідуальної оптимальної підтримуючої дози. Таким пацієнтам слід призначати лікарський засіб у разі, якщо у них спостерігається хронічна серцева недостатність без епізодів її гострої декомпенсації протягом останніх 6 тижнів. Рекомендується, щоб лікар мав досвід у лікуванні хронічної серцевої недостатності. Хворі, які застосовують інші серцево-судинні засоби, включаючи діуретики та/чи дигоксин та/чи інгібітори ангіотензинперетворювального ферменту (АПФ), та/чи антагоністи рецепторів ангіотензину ІІ, повинні мати вже підібрану дозу цих ліків протягом останніх 2 тижнів до початку терапії лікарським засобом Небілетâ.

Початкове титрування дози слід проводити за нижченаведеною схемою, витримуючи при цьому інтервали від 1 до 2 тижнів та орієнтуючись на переносимість дози пацієнтом: 1,25 мг небівололу на добу можна збільшити до 2,5 мг небівололу на добу, а надалі до 5 мг 1 раз на добу, а потім до 10 мг 1 раз на добу. Максимальна рекомендована доза становить 10 мг небівололу 1 раз на добу. На початку лікування та при кожному підвищенні дози хворий повинен не менше 2 годин перебувати під наглядом досвідченого лікаря, щоб впевнитися у тому, що клінічний стан залишається стабільним (особливо це стосується артеріального тиску, частоти серцевих скорочень, порушення провідності міокарда, а також посилення симптомів серцевої недостатності). Поява побічних явищ може перешкодити лікуванню із застосуванням максимально рекомендованої дози усім пацієнтам. У разі необхідності вже досягнуту дозу можна поетапно знову зменшити або знову до неї повернутися.

При посиленні симптомів серцевої недостатності або при непереносимості лікарського засобу у фазі його титрування дозу небівололу рекомендується спочатку зменшити або, у разі необхідності, негайно відмінити лікарський засіб (при появі тяжкої гіпотензії, посиленні симптомів серцевої недостатності з гострим набряком легень, при появі кардіогенного шоку, симптоматичної брадикардії або атріовентрикулярної блокади).

Як правило, лікування стабільної хронічної серцевої недостатності небівололом є довгостроковим.

Лікування небівололом не слід припиняти раптово, оскільки це може призвести до тимчасового посилення серцевої недостатності. Якщо відміна лікарського засобу необхідна, то дозу слід поетапно знизити, зменшуючи її в два рази з інтервалом 1 тиждень.

Хронічна ішемічна хвороба серця.

Дорослі

Лікування хронічної ішемічної хвороби серця слід починати із поступового підвищення дози до визначення підтримуючої оптимальної дози для кожного пацієнта.

Початкову дозу слід підвищувати кожні 1–2 тижні залежно від переносимості з 1,25 мг небівололу до 2,5 мг небівололу один раз на добу, потім до 5 мг один раз на добу, а потім 10 мг один раз на добу. Максимальна рекомендована доза становить 10 мг небівололу один раз на добу. Дані для особливих груп хворих стосуються пацієнтів як із ХСН, так і з ХІХС.

Пацієнти з нирковою недостатністю.

Оскільки титрування дози до максимально переносимої відбувається індивідуально, її корекція при нирковій недостатності від легкого до помірного ступеня тяжкості не потрібна. Досвіду застосування лікарського засобу хворим з тяжкою нирковою недостатністю (рівень креатиніну сироватки ≥ 250 мкмоль/л) немає, тому застосування небівололу таким хворим не рекомендується.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Стосовно застосування лікарського засобу пацієнтами з печінковою недостатністю існують лише обмежені дані. З огляду на це застосування лікарського засобу Небілет цим пацієнтам протипоказано.

Пацієнти літнього віку.

Оскільки титрування дози до максимальної переносимої здійснюється індивідуально, корегування дози не потрібне.

Спосіб застосування.

Пероральне застосування.

Таблетки можна застосовувати разом з їжею.

Діти.

Ефективність та безпека застосування лікарського засобу Небілет дітям та підліткам (віком до 18 років) не досліджувались. Дані недоступні. Отже, застосування дітям та підліткам (віком до 18 років) не рекомендується.

Аналоги для Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Показать еще

Покупают с Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Небилет табл. 5 мг №28 (14х2), а также ответы на них.

Какая цена на Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

Цены на Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) в Украине начинаются от 257.16 до 358.57, препарат доступен в 960 аптеках.

От чего помогает Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

Показания к применению Небилет табл. 5 мг №28 (14х2):

Артеріальна гіпертензія

Лікування есенціальної артеріальної гіпертензії.

Хронічна серцева недостатність (ХСН)

Лікування хронічної серцевої недостатності легкого ступеня та помірного ступеня тяжкості, як доповнення до стандартних методів лікування хворих віком від 70 років.

Хронічна ішемічна хвороба серця (ХІХС)

Лікування симптоматичної, хронічної ішемічної хвороби серця.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Небилет табл. 5 мг №28 (14х2): 5 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

Инструкция к Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

С составом Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: nebivolol;

1 таблетка містить небівололу (у вигляді небівололу гідрохлориду) 5 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат; крохмаль кукурудзяний; натрію кроскармелоза; гіпромелоза; полісорбат 80; целюлоза мікрокристалічна; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат.

Как принимать Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

Режим дозування

Артеріальна гіпертензія.

Дорослі:

Доза становить 1 таблетку (5 мг небівололу) на добу; бажано застосовувати її завжди в один і той самий час доби. Гіпотензивний ефект стає явним через 1–2 тижні лікування, але іноді оптимальна дія спостерігається лише через 4 тижні.

Комбінація з іншими антигіпертензивними засобами.

β-блокатори можна застосовувати як для монотерапії так і в комбінації з іншими антигіпертензивними лікарськими засобами. До цього часу додатковий антигіпертензивний ефект спостерігався тільки при комбінації лікарського засобу Небілет 5 мг з 12,5–25 мг гідрохлоротіазиду.

Пацієнти з нирковою недостатністю.

Для пацієнтів із нирковою недостатністю рекомендована початкова доза становить 2,5 мг на добу. У разі необхідності добову дозу можна збільшити до 5 мг.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Дані про застосування лікарського засобу пацієнтами з печінковою недостатністю чи порушенням функції печінки обмежені. Тому застосування Небілету таким пацієнтам протипоказано.

Пацієнти літнього віку.

Для пацієнтів віком понад 65 років рекомендована початкова доза становить 2,5 мг на добу. У разі необхідності її можна збільшити до 5 мг. Однак через недостатній досвід застосування лікарського засобу хворими віком понад 75 років його застосування вимагає обережності та ретельного нагляду за такими пацієнтами.

Хронічна серцева недостатність.

Лікування хронічної серцевої недостатності слід починати з повільного титрування дози до досягнення індивідуальної оптимальної підтримуючої дози. Таким пацієнтам слід призначати лікарський засіб у разі, якщо у них спостерігається хронічна серцева недостатність без епізодів її гострої декомпенсації протягом останніх 6 тижнів. Рекомендується, щоб лікар мав досвід у лікуванні хронічної серцевої недостатності. Хворі, які застосовують інші серцево-судинні засоби, включаючи діуретики та/чи дигоксин та/чи інгібітори ангіотензинперетворювального ферменту (АПФ), та/чи антагоністи рецепторів ангіотензину ІІ, повинні мати вже підібрану дозу цих ліків протягом останніх 2 тижнів до початку терапії лікарським засобом Небілетâ.

Початкове титрування дози слід проводити за нижченаведеною схемою, витримуючи при цьому інтервали від 1 до 2 тижнів та орієнтуючись на переносимість дози пацієнтом: 1,25 мг небівололу на добу можна збільшити до 2,5 мг небівололу на добу, а надалі до 5 мг 1 раз на добу, а потім до 10 мг 1 раз на добу. Максимальна рекомендована доза становить 10 мг небівололу 1 раз на добу. На початку лікування та при кожному підвищенні дози хворий повинен не менше 2 годин перебувати під наглядом досвідченого лікаря, щоб впевнитися у тому, що клінічний стан залишається стабільним (особливо це стосується артеріального тиску, частоти серцевих скорочень, порушення провідності міокарда, а також посилення симптомів серцевої недостатності). Поява побічних явищ може перешкодити лікуванню із застосуванням максимально рекомендованої дози усім пацієнтам. У разі необхідності вже досягнуту дозу можна поетапно знову зменшити або знову до неї повернутися.

При посиленні симптомів серцевої недостатності або при непереносимості лікарського засобу у фазі його титрування дозу небівололу рекомендується спочатку зменшити або, у разі необхідності, негайно відмінити лікарський засіб (при появі тяжкої гіпотензії, посиленні симптомів серцевої недостатності з гострим набряком легень, при появі кардіогенного шоку, симптоматичної брадикардії або атріовентрикулярної блокади).

Як правило, лікування стабільної хронічної серцевої недостатності небівололом є довгостроковим.

Лікування небівололом не слід припиняти раптово, оскільки це може призвести до тимчасового посилення серцевої недостатності. Якщо відміна лікарського засобу необхідна, то дозу слід поетапно знизити, зменшуючи її в два рази з інтервалом 1 тиждень.

Хронічна ішемічна хвороба серця.

Дорослі

Лікування хронічної ішемічної хвороби серця слід починати із поступового підвищення дози до визначення підтримуючої оптимальної дози для кожного пацієнта.

Початкову дозу слід підвищувати кожні 1–2 тижні залежно від переносимості з 1,25 мг небівололу до 2,5 мг небівололу один раз на добу, потім до 5 мг один раз на добу, а потім 10 мг один раз на добу. Максимальна рекомендована доза становить 10 мг небівололу один раз на добу. Дані для особливих груп хворих стосуються пацієнтів як із ХСН, так і з ХІХС.

Пацієнти з нирковою недостатністю.

Оскільки титрування дози до максимально переносимої відбувається індивідуально, її корекція при нирковій недостатності від легкого до помірного ступеня тяжкості не потрібна. Досвіду застосування лікарського засобу хворим з тяжкою нирковою недостатністю (рівень креатиніну сироватки ≥ 250 мкмоль/л) немає, тому застосування небівололу таким хворим не рекомендується.

Пацієнти з печінковою недостатністю.

Стосовно застосування лікарського засобу пацієнтами з печінковою недостатністю існують лише обмежені дані. З огляду на це застосування лікарського засобу Небілет цим пацієнтам протипоказано.

Пацієнти літнього віку.

Оскільки титрування дози до максимальної переносимої здійснюється індивідуально, корегування дози не потрібне.

Спосіб застосування.

Пероральне застосування.

Таблетки можна застосовувати разом з їжею.

Діти.

Ефективність та безпека застосування лікарського засобу Небілет дітям та підліткам (віком до 18 років) не досліджувались. Дані недоступні. Отже, застосування дітям та підліткам (віком до 18 років) не рекомендується.

Можно ли принимать Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Небилет табл. 5 мг №28 (14х2), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Небилет табл. 5 мг №28 (14х2).

Процесс покупки Небилет табл. 5 мг №28 (14х2)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Небилет табл. 5 мг №28 (14х2), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) и заберите его в аптеке.

Купить Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Небилет табл. 5 мг №28 (14х2) можно в таких городах: Херсон , Ковель , Луцк , Нововолынск , Владимир , Ровно , Вараш , Сарны , Костополь , Дубно , Житомир , Звягель , Овруч , Коростень , Бердичев , Борисполь , Вишнёвое , Ирпень , Боярка , Вышгород , Белая Церковь , Буча , Яготин , Березань , Васильков , Обухов , Фастов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Сумы , Шостка , Глухов , Конотоп , Ромны , Ахтырка , Чугуев , Красноград , Лозовая , Харьков , Покровск , Славянск , Краматорск , Запорожье , Львов , Трускавец , Стрый , Червоноград , Дрогобыч , Новый Роздол , Новояворовск , Самбор , Золочев , Коломыя , Ивано-Франковск , Калуш , Надворная , Ужгород , Свалява , Мукачево , Кременец , Чортков , Тернополь , Сторожинец , Черновцы , Одесса , Балта , Подольск , Черноморск , Измаил , Белгород-Днестровский , Николаев , Первомайск , Вознесенск , Южноукраинск , Винница , Жмеринка , Могилёв-Подольский , Хмельницкий , Каменец-Подольский , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Полтава , Кременчуг , Гадяч , Лубны , Миргород , Горишние Плавни , Никополь , Павлоград , Новомосковск , Терновка , Днепр , Жёлтые Воды , Покров , Марганец , Кривой Рог , Каменское , Знаменка , Светловодск , Александрия , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела , Болград и в других населенных пунктах Украины.