Новаринг кольцо вагин. №1

ReturnНазад

Новаринг кольцо вагин. №1

Цены на Новаринг кольцо вагин. №1
599.53 - 772.91 грн.
target

найдено в 608 аптеках

599.53 - 772.91 грн.
target

найдено в 608 аптеках

Внимание!Внимание!

Описание препарата Новаринг кольцо вагин. №1 создано на основе официальной инструкции к Новаринг кольцо вагин. №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Новаринг кольцо вагин. №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Новаринг кольцо вагин. №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діючі речовини: 1 кільце містить 11,7 мг етоногестрелу та 2,7 мг етинілестрадіолу;

допоміжні речовини: етиленвінілацетату сополімер (28 % вінілацетат), етиленвінілацетату сополімер (9 % вінілацетат), магнію стеарат.

testimony

Показания

· Запобігання вагітності (контрацепція).

composition

Противопоказания

Комбіновані гормональні контрацептиви (КГК) не можна застосовувати за наявності будь-яких перелічених нижче станів.

Наявність або ризик розвитку венозного тромбоемболізму (ВТЕ).

  • Венозний тромбоемболізм – наявність ВТЕ нині (проводиться лікування антикоагулянтами) або в анамнезі (наприклад тромбоз глибоких вен (ТГВ) або емболія легеневих судин (ЕЛС).
  • Відомі набуті або спадкові фактори ризику розвитку венозного тромбоемболізму, такі як резистентність до активованого протеїну С (включаючи V фактор Лейдена), дефіцит антитромбіну ІІІ, дефіцит протеїну С, дефіцит протеїну S.
  • Обширне хірургічне втручання із тривалою іммобілізацією (див. розділ «Особливості застосування»).
  • Високий ризик розвитку венозного тромбоемболізму внаслідок наявності множинних факторів ризику(див. розділ «Особливості застосування»).

Наявність або ризик розвитку артеріального тромбоемболізму (АТЕ)

  • Артеріальний тромбоемболізм – наявність артеріального тромбоемболізму нині або в анамнезі (наприклад інфаркту міокарда) або продромального стану (наприклад стенокардії).
  • Цереброваскулярне захворювання – наявність інсульту, в анамнезі – інсульт або продромальний стан (наприклад транзиторне ішемічне порушення мозкового кровообігу).
  • Відома спадкова або набута схильність до розвитку артеріального тромбоемболізму, наприклад гіпергомоцистеїнемія і антифософоліпід-антитіла (антикардіоліпін-антитіла, вовчаковий антикоагулянт).
  • Мігрень в анамнезі з фокальними неврологічними симптомами.
  • Високий ризик розвитку артеріального тромбоемболізму внаслідок наявності множинних факторів ризику або одного серйозного фактору ризику (див. розділ «Особливості застосування»):

- цукровий діабет із судинними ускладненнями;

- тяжка форма артеріальної гіпертензії;

- тяжка форма дисліпопротеїнемії.

  • Панкреатит або панкреатит в анамнезі, який супроводжується високою гіпертригліцеридемією.
  • Тяжкі захворювання печінки (допоки показники функціональних проб печінки не повернуться до нормальних значень).

· Наявність доброякісних або злоякісних пухлин печінки у даний час або в анамнезі.

· Встановлені або такі, що підозрюються, гормонозалежні злоякісні пухлини статевих органів або молочних залоз.

· Вагінальна кровотеча невідомої етіології.

· Підвищена чутливість до активних речовин або до будь-якого компонента препарату НоваРинг (див. «Склад»).

НоваРинг протипоказаний для використання з комбінованою схемою лікування проти вірусу гепатиту С, яка включає омбітасвір/паритапревір/ритонавір з дасабувіром або без нього (див. розділ «Особливості застосування»).

Usage

Способ применения

Жінка сама може ввести НоваРинг у піхву. Лікар повинен проінформувати жінку, яким чином вводити та видаляти НоваРинг . Для введення кільця жінка має вибрати зручну для неї позу, наприклад стояти з однією піднятою ногою, присісти або лягти. НоваРинг необхідно стиснути і ввести у піхву так, щоб кільце зручно розмістилось. Точне розміщення препарту НоваРинг у піхві не має вирішального значення для контрацептивної дії кільця (див. рис. 1-4).

· З моменту введення препарату НоваРинг кільце має залишитися у піхві постійно протягом 3 тижнів. Жінка повинна постійно перевіряти наявність кільця у піхві (наприклад, до і після статевого акту). Якщо кільце випадково видаляється, дивіться розділ «Що робити, якщо кільце тимчасово було поза піхвою?»)

НоваРинг потрібно видалити через три тижні у той самий день тижня, коли воно було введене. Після тижневої перерви необхідно ввести нове кільце (наприклад, якщо кільце було введено в середу о 22 годині, його потрібно видалити в середу через три тижні о 22 годині. Нове кільце слід ввести в наступну середу). НоваРинг можна видалити, зачепивши його вказівним пальцем або утримуючи кільце між вказівним і середнім пальцем (див. рис. 5). Використане кільце слід покласти у пакет (зберігати у місці, недоступному для дітей та домашніх тварин) і викинути разом зі звичайними побутовими відходами так, щоб уникнути випадкового контакту кільця з іншими людьми. НоваРинг не слід змивати в туалет. Кровотеча, пов’язана з припиненням дії препарату, зазвичай починається через 2-3 дні після видалення препарату НоваРинг і може не закінчитися до дня введення наступного кільця.

Рис. 1

Вийміть НоваРинг з сашету

Рис. 2

Стисніть кільце

Рис. 3

Виберіть зручну позу для введення кільця

Рис. 4A Рис. 4B Рис. 4C

Однією рукою введіть кільце у піхву (рис. 4A), при необхідності іншою рукою розведіть статеві губи. Проштовхніть кільце у піхву до зручного розташування (рис. 4B). Залиште кільце у піхві на 3 тижні (рис.4C).

Рис.5

НоваРинг можна видалити, зачепивши його вказівним пальцем або утримуючи кільце між вказівним і середнім пальцем.

Як розпочати використання НоваРинг

Якщо гормональні контрацептиви не застосовувались протягом попереднього менструального циклу

НоваРинг бажано ввести в перший день природного менструального циклу жінки (тобто в перший день менструальної кровотечі). НоваРинг можна ввести на 2-5 день менструального циклу. При застосуванні препарату НоваРинг протягом перших 7 днів циклу рекомендується додатково застосовувати бар’єрні методи контрацепції.

Перехід із комбінованих гормональних контрацептивів (КГК)

Необхідно ввести НоваРинг не пізніше ніж на наступний день після перерви в прийомі таблеток, застосуванні пластиру або таблеток плацебо попередніх комбінованих гормональних контрацептивів.

Якщо жінка застосовувала попередній метод контрацепції постійно та правильно та якщо вона певна, що не вагітна, можна також перейти з попереднього комбінованого гормонального контрацептиву в будь-який день циклу.

Безгормональний період попереднього методу контрацепції не можна продовжувати більше ніж рекомендовано.

Перехід із препаратів, у яких міститься тільки прогестаген (міні-пілі, імплантат або ін'єкція), або з внутрішньоматкової системи (ВМС), що виділяє прогестаген

Жінка, яка приймає міні-пілі, може перейти на застосування препарату НоваРинг у будь-який день. При застосуванні імплантату або ВМС перехід здійснюється в день їхнього видалення, при застосуванні ін’єкції – в день, коли потрібно робити наступну ін’єкцію. Але у всіх зазначених випадках жінка повинна використовувати додатковий бар’єрний метод контрацепції протягом перших 7 днів.

Після аборту в першому триместрі

Жінка може розпочати застосування кільця одразу після аборту. У такому випадку немає необхідності у додаткових методах контрацепції. Якщо застосування препарату НоваРинг одразу після аборту небажане, жінка повинна дотримуватися рекомендацій, наведених в інструкції (див.«Якщо гормональні контрацептиви не застосовувались протягом попереднього менструального циклу»). Тим часом жінці рекомендується використовувати альтернативний метод контрацепції.

Після пологів або аборту в другому триместрі

Інформація для жінок, які годують груддю, наведена у розділі «Застосування в період вагітності або годування груддю». Жінкам рекомендується розпочинати застосування кільця протягом четвертого тижня після пологів або аборту в другому триместрі. Якщо розпочинати застосування кільця пізніше, рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод протягом перших 7 днів застосування препарату НоваРинг . У будь-якому разі, якщо в цей період уже були статеві контакти, потрібно спочатку виключити вагітність або дочекатися першої менструації, перед тим як вводити НоваРинг .

Слід пам’ятати про підвищений ризик ВТЕ в післяпологовий період при поновленні застосування препарату НоваРинг (див. розділи «Спосіб застосування та дози» та «Особливості застосування»).

Відхилення від рекомендованого режиму.

Контрацептивна ефективність і контроль менструального циклу можуть порушитись, якщо жінка не дотримується рекомендованого режиму. Для того щоб запобігти зниженню контрацептивної дії у разі відхилення від режиму, потрібно дотримуватися таких рекомендацій, зазначених нижче.

· Що робити у випадку тривалої (більш ніж 7 днів) перерви у застосуванні кільця?

Жінка може ввести нове кільце, як тільки вона про це згадає. Додатково протягом перших 7 днів необхідно застосовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив. Якщо протягом перерви у застосуванні кільця відбувся статевий зв’язок, слід врахувати можливість вагітності. Чим триваліша перерва, тим вищий ризик вагітності.

· Що робити, якщо кільце тимчасово було поза піхвою?

Кільце НоваРинг має постійно знаходитись у піхві протягом 3 тижнів. Якщо кільце було випадково видалене, його можна промити холодною або прохолодною (не гарячою) водою і негайно знову ввести у піхву.

Якщо кільце залишалося поза піхвою менше 3 годин, контрацептивна ефективність не зменшилась. Жінка може ввести кільце знову якнайшвидше, але не пізніше ніж через 3 години.

Якщо кільце було поза піхвою або є підозра, що воно було поза піхвою, більше 3 годин протягом першого або другого тижня застосування, його контрацептивна ефективність може зменшитись. Жінка повинна ввести кільце знову, як тільки вона про це згадає. Необхідно застосовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив, доти, доки НоваРинг не буде знаходитись у піхві постійно протягом 7 днів. Чим довше НоваРинг знаходиться поза піхвою та чим ближче цей період до періоду видалення кільця, тим вищий ризик вагітності.

Якщо кільце було поза піхвою або є підозра, що воно було поза піхвою, більше 3 годин протягом 3-ого тижня тритижневого періоду застосування, контрацептивна ефективність може зменшитись. Жінка повинна викинути це кільце та вибрати один із таких двох варіантів:

1. Ввести негайно нове кільце.

Введення нового кільця розпочинає наступний тритижневий період застосування. Жінка може не мати кровотечі відміни від її попереднього циклу. Однак може виникати мазання або кровотеча.

2. Дати пройти кровотечі відміни та ввести нове кільце не пізніше ніж через 7 днів (7x24 годин) від моменту видалення попереднього кільця.

Цей варіант необхідно вибирати, тільки якщо кільце застосовувалося постійно протягом попередніх 7 днів.

Якщо кільце залишалось поза піхвою невідомий період часу, можливе настання вагітності. Перед введенням нового кільця, слід зробити тест на вагітність

Що робити у випадку подовженого періоду застосування кільця?

Якщо НоваРинг застосовується максимально 4 тижні, його контрацептивна ефективність залишається достатньою. Жінка може зробити однотижневу перерву у застосуванні кільця і потім ввести нове кільце. Якщо НоваРинг залишається у піхві довше ніж 4 тижні, контрацептивний ефект може знизитись і перед введенням нового кільця слід виключити вагітність.

Якщо жінка не додержується рекомендованого режиму і у неї не спостерігається кровотеча протягом наступної перерви у використанні кільця, перед введенням нового кільця слід виключити вагітність.

Як змінити термін настання менструації або як затримати менструацію

У виняткових випадках для того щоб затримати менструацію, жінка може ввести нове кільце без тижневої перерви. Нове кільце слід використовувати також протягом 3 тижнів. У цей період у жінки можуть виникати незначні або рясні кров'янисті виділення. У подальшому після звичайної тижневої перерви у застосуванні кільця жінка відновлює регулярне застосування препарату НоваРинг .

Для того, щоб змінити термін менструації – перемістити її початок на інший день тижня, який відрізняється від такого при дотриманні звичайного режиму введення кільця, жінці можна порекомендувати скоротити наступну перерву у застосуванні кільця на стільки днів, на скільки їй буде потрібно. Чим коротша перерва, тим вищий ризик відсутності кровотечі відміни і виникнення рясних або незначних кров'янистих виділень при використанні наступного кільця.

Діти.

Безпеку та ефективність препарату НоваРинг для осіб до 18 років не вивчали, тому препарат не застосовується пацієнтам цієї вікової категорії.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Новаринг кольцо вагин. №1, а также ответы на них.

Какая цена на Новаринг кольцо вагин. №1?

plus-icon

Цены на Новаринг кольцо вагин. №1 в Украине начинаются от 599.53 до 772.91, препарат доступен в 608 аптеках.

От чего помогает Новаринг кольцо вагин. №1?

plus-icon

Показания к применению Новаринг кольцо вагин. №1:

· Запобігання вагітності (контрацепція).

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Новаринг кольцо вагин. №1: 11,7 мг+2,7 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Новаринг кольцо вагин. №1?

plus-icon

Инструкция к Новаринг кольцо вагин. №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Новаринг кольцо вагин. №1?

plus-icon

С составом Новаринг кольцо вагин. №1 можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: 1 кільце містить 11,7 мг етоногестрелу та 2,7 мг етинілестрадіолу;

допоміжні речовини: етиленвінілацетату сополімер (28 % вінілацетат), етиленвінілацетату сополімер (9 % вінілацетат), магнію стеарат.

Как принимать Новаринг кольцо вагин. №1?

plus-icon

Жінка сама може ввести НоваРинг у піхву. Лікар повинен проінформувати жінку, яким чином вводити та видаляти НоваРинг . Для введення кільця жінка має вибрати зручну для неї позу, наприклад стояти з однією піднятою ногою, присісти або лягти. НоваРинг необхідно стиснути і ввести у піхву так, щоб кільце зручно розмістилось. Точне розміщення препарту НоваРинг у піхві не має вирішального значення для контрацептивної дії кільця (див. рис. 1-4).

· З моменту введення препарату НоваРинг кільце має залишитися у піхві постійно протягом 3 тижнів. Жінка повинна постійно перевіряти наявність кільця у піхві (наприклад, до і після статевого акту). Якщо кільце випадково видаляється, дивіться розділ «Що робити, якщо кільце тимчасово було поза піхвою?»)

НоваРинг потрібно видалити через три тижні у той самий день тижня, коли воно було введене. Після тижневої перерви необхідно ввести нове кільце (наприклад, якщо кільце було введено в середу о 22 годині, його потрібно видалити в середу через три тижні о 22 годині. Нове кільце слід ввести в наступну середу). НоваРинг можна видалити, зачепивши його вказівним пальцем або утримуючи кільце між вказівним і середнім пальцем (див. рис. 5). Використане кільце слід покласти у пакет (зберігати у місці, недоступному для дітей та домашніх тварин) і викинути разом зі звичайними побутовими відходами так, щоб уникнути випадкового контакту кільця з іншими людьми. НоваРинг не слід змивати в туалет. Кровотеча, пов’язана з припиненням дії препарату, зазвичай починається через 2-3 дні після видалення препарату НоваРинг і може не закінчитися до дня введення наступного кільця.

Рис. 1

Вийміть НоваРинг з сашету

Рис. 2

Стисніть кільце

Рис. 3

Виберіть зручну позу для введення кільця

Рис. 4A Рис. 4B Рис. 4C

Однією рукою введіть кільце у піхву (рис. 4A), при необхідності іншою рукою розведіть статеві губи. Проштовхніть кільце у піхву до зручного розташування (рис. 4B). Залиште кільце у піхві на 3 тижні (рис.4C).

Рис.5

НоваРинг можна видалити, зачепивши його вказівним пальцем або утримуючи кільце між вказівним і середнім пальцем.

Як розпочати використання НоваРинг

Якщо гормональні контрацептиви не застосовувались протягом попереднього менструального циклу

НоваРинг бажано ввести в перший день природного менструального циклу жінки (тобто в перший день менструальної кровотечі). НоваРинг можна ввести на 2-5 день менструального циклу. При застосуванні препарату НоваРинг протягом перших 7 днів циклу рекомендується додатково застосовувати бар’єрні методи контрацепції.

Перехід із комбінованих гормональних контрацептивів (КГК)

Необхідно ввести НоваРинг не пізніше ніж на наступний день після перерви в прийомі таблеток, застосуванні пластиру або таблеток плацебо попередніх комбінованих гормональних контрацептивів.

Якщо жінка застосовувала попередній метод контрацепції постійно та правильно та якщо вона певна, що не вагітна, можна також перейти з попереднього комбінованого гормонального контрацептиву в будь-який день циклу.

Безгормональний період попереднього методу контрацепції не можна продовжувати більше ніж рекомендовано.

Перехід із препаратів, у яких міститься тільки прогестаген (міні-пілі, імплантат або ін'єкція), або з внутрішньоматкової системи (ВМС), що виділяє прогестаген

Жінка, яка приймає міні-пілі, може перейти на застосування препарату НоваРинг у будь-який день. При застосуванні імплантату або ВМС перехід здійснюється в день їхнього видалення, при застосуванні ін’єкції – в день, коли потрібно робити наступну ін’єкцію. Але у всіх зазначених випадках жінка повинна використовувати додатковий бар’єрний метод контрацепції протягом перших 7 днів.

Після аборту в першому триместрі

Жінка може розпочати застосування кільця одразу після аборту. У такому випадку немає необхідності у додаткових методах контрацепції. Якщо застосування препарату НоваРинг одразу після аборту небажане, жінка повинна дотримуватися рекомендацій, наведених в інструкції (див.«Якщо гормональні контрацептиви не застосовувались протягом попереднього менструального циклу»). Тим часом жінці рекомендується використовувати альтернативний метод контрацепції.

Після пологів або аборту в другому триместрі

Інформація для жінок, які годують груддю, наведена у розділі «Застосування в період вагітності або годування груддю». Жінкам рекомендується розпочинати застосування кільця протягом четвертого тижня після пологів або аборту в другому триместрі. Якщо розпочинати застосування кільця пізніше, рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод протягом перших 7 днів застосування препарату НоваРинг . У будь-якому разі, якщо в цей період уже були статеві контакти, потрібно спочатку виключити вагітність або дочекатися першої менструації, перед тим як вводити НоваРинг .

Слід пам’ятати про підвищений ризик ВТЕ в післяпологовий період при поновленні застосування препарату НоваРинг (див. розділи «Спосіб застосування та дози» та «Особливості застосування»).

Відхилення від рекомендованого режиму.

Контрацептивна ефективність і контроль менструального циклу можуть порушитись, якщо жінка не дотримується рекомендованого режиму. Для того щоб запобігти зниженню контрацептивної дії у разі відхилення від режиму, потрібно дотримуватися таких рекомендацій, зазначених нижче.

· Що робити у випадку тривалої (більш ніж 7 днів) перерви у застосуванні кільця?

Жінка може ввести нове кільце, як тільки вона про це згадає. Додатково протягом перших 7 днів необхідно застосовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив. Якщо протягом перерви у застосуванні кільця відбувся статевий зв’язок, слід врахувати можливість вагітності. Чим триваліша перерва, тим вищий ризик вагітності.

· Що робити, якщо кільце тимчасово було поза піхвою?

Кільце НоваРинг має постійно знаходитись у піхві протягом 3 тижнів. Якщо кільце було випадково видалене, його можна промити холодною або прохолодною (не гарячою) водою і негайно знову ввести у піхву.

Якщо кільце залишалося поза піхвою менше 3 годин, контрацептивна ефективність не зменшилась. Жінка може ввести кільце знову якнайшвидше, але не пізніше ніж через 3 години.

Якщо кільце було поза піхвою або є підозра, що воно було поза піхвою, більше 3 годин протягом першого або другого тижня застосування, його контрацептивна ефективність може зменшитись. Жінка повинна ввести кільце знову, як тільки вона про це згадає. Необхідно застосовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив, доти, доки НоваРинг не буде знаходитись у піхві постійно протягом 7 днів. Чим довше НоваРинг знаходиться поза піхвою та чим ближче цей період до періоду видалення кільця, тим вищий ризик вагітності.

Якщо кільце було поза піхвою або є підозра, що воно було поза піхвою, більше 3 годин протягом 3-ого тижня тритижневого періоду застосування, контрацептивна ефективність може зменшитись. Жінка повинна викинути це кільце та вибрати один із таких двох варіантів:

1. Ввести негайно нове кільце.

Введення нового кільця розпочинає наступний тритижневий період застосування. Жінка може не мати кровотечі відміни від її попереднього циклу. Однак може виникати мазання або кровотеча.

2. Дати пройти кровотечі відміни та ввести нове кільце не пізніше ніж через 7 днів (7x24 годин) від моменту видалення попереднього кільця.

Цей варіант необхідно вибирати, тільки якщо кільце застосовувалося постійно протягом попередніх 7 днів.

Якщо кільце залишалось поза піхвою невідомий період часу, можливе настання вагітності. Перед введенням нового кільця, слід зробити тест на вагітність

Що робити у випадку подовженого періоду застосування кільця?

Якщо НоваРинг застосовується максимально 4 тижні, його контрацептивна ефективність залишається достатньою. Жінка може зробити однотижневу перерву у застосуванні кільця і потім ввести нове кільце. Якщо НоваРинг залишається у піхві довше ніж 4 тижні, контрацептивний ефект може знизитись і перед введенням нового кільця слід виключити вагітність.

Якщо жінка не додержується рекомендованого режиму і у неї не спостерігається кровотеча протягом наступної перерви у використанні кільця, перед введенням нового кільця слід виключити вагітність.

Як змінити термін настання менструації або як затримати менструацію

У виняткових випадках для того щоб затримати менструацію, жінка може ввести нове кільце без тижневої перерви. Нове кільце слід використовувати також протягом 3 тижнів. У цей період у жінки можуть виникати незначні або рясні кров'янисті виділення. У подальшому після звичайної тижневої перерви у застосуванні кільця жінка відновлює регулярне застосування препарату НоваРинг .

Для того, щоб змінити термін менструації – перемістити її початок на інший день тижня, який відрізняється від такого при дотриманні звичайного режиму введення кільця, жінці можна порекомендувати скоротити наступну перерву у застосуванні кільця на стільки днів, на скільки їй буде потрібно. Чим коротша перерва, тим вищий ризик відсутності кровотечі відміни і виникнення рясних або незначних кров'янистих виділень при використанні наступного кільця.

Діти.

Безпеку та ефективність препарату НоваРинг для осіб до 18 років не вивчали, тому препарат не застосовується пацієнтам цієї вікової категорії.

Можно ли принимать Новаринг кольцо вагин. №1 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Новаринг кольцо вагин. №1, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Новаринг кольцо вагин. №1 детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Новаринг кольцо вагин. №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Новаринг кольцо вагин. №1 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Новаринг кольцо вагин. №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Новаринг кольцо вагин. №1.

Процесс покупки Новаринг кольцо вагин. №1

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Новаринг кольцо вагин. №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Новаринг кольцо вагин. №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Новаринг кольцо вагин. №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Новаринг кольцо вагин. №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Новаринг кольцо вагин. №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Новаринг кольцо вагин. №1 и заберите его в аптеке.

Купить Новаринг кольцо вагин. №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Новаринг кольцо вагин. №1 можно в таких городах: Херсон , Ровно , Житомир , Ирпень , Белая Церковь , Вишнёвое , Бровары , Чернигов , Сумы , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Ужгород , Тернополь , Черновцы , Одесса , Николаев , Винница , Хмельницкий , Черкассы , Кременчуг , Полтава , Днепр , Кривой Рог , Кропивницкий , Киев и в других населенных пунктах Украины.