Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10

ReturnНазад

Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10

Ціни на Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10
2707.20 - 2958.80 грн.
target

знайдено в 53 аптеках

2707.20 - 2958.80 грн.
target

знайдено в 53 аптеках

Увага!Увага!

Опис препарату Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 створено на основі офіціальної інструкції до Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діюча речовина: HВsAg;

доза вакцини (1,0 мл) містить: 20 мкг HBsAg1,2;

1адсорбований на алюмінію гідроксиді, гідратованому 0,50 мг Al3+
2вироблено у клітинах дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae за технологією рекомбінантної ДНК;

доза вакцини (0,5 мл) містить: 10 мкг HBsAg1,2;

1адсорбований на алюмінію гідроксиді, гідратованому 0,25 мг Al3+
2вироблено у клітинах дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae за технологією рекомбінантної ДНК;

допоміжні речовини: алюмінію гідроксид; натрію хлорид; динатрію фосфат, дигідрат; натрій фосфорнокислий однозаміщений 2-водний; вода для ін’єкцій.

Полісорбат 20 присутній у слідових кількостях як результат виробничого процесу.

testimony

Показання

Енджерикс-В показаний для активної імунізації з метою профілактики захворювання, викликаного усіма відомими підтипами HBV у пацієнтів будь-якого віку, для яких існує ризик інфікування.

У зонах з низькою ендемічністю гепатиту В рекомендується імунізувати вакциною Енджерикс-В новонароджених, дітей та підлітків, а також осіб, що входять до груп підвищеного ризику інфікування, таких як:

– медичні працівники;

– співробітники міліції, пожежних бригад, військовослужбовці;

– пацієнти, яким проводилось переливання крові;

– особи, які проживають у спеціальних установах, та персонал, який їх обслуговує;

– особи, у яких підвищений ризик захворюваності пов’язаний з їхньою сексуальною орієнтацією;

– наркомани, які використовують наркотики у вигляді ін’єкцій;

– особи, які виїжджають у зони з високою ендемічністю гепатиту В;

– діти, матері яких є носіями вірусу гепатиту В;

– уродженці зон з високою ендемічністю гепатиту В;

– пацієнти із серповидноклітинною анемією;

– пацієнти, що чекають на трансплантацію органів та тканин;

– особи з хронічними захворюваннями печінки або особи, які належать до групи ризику розвитку хронічного захворювання печінки (наприклад носії вірусу гепатиту С, особи, які зловживають алкоголем);

– особи, що знаходяться в сімейних (побутових та статевих) контактах з представником будь-якої з наведених вище груп та з пацієнтами, хворими на гепатит В у гострій чи хронічній формі;

– усі інші особи, які в силу своєї діяльності чи способу життя можуть бути інфіковані HBV.

У зонах з середньою чи високою частотою захворюваності на гепатит В, де існує ризик інфікування для більшої частини населення, вакцинацію необхідно проводити всім новонародженим, дітям та підліткам.

За допомогою імунізації вакциною Енджерикс-В можна також попередити гепатит D, оскільки гепатит D не виникає при відсутності інфекції, викликаної HBV.

Імунізація з метою профілактики гепатиту В знижує не тільки частоту захворюваності на гепатит В, але й прояви залежних від перебігу цієї хвороби хронічного активного гепатиту В та гепатиту В, з хронічними ускладненнями (наприклад із цирозом печінки).

При проведенні імунізації на території України щодо схеми застосування, протипоказань та взаємодії з іншими лікарськими засобами слід керуватися діючими наказами МОЗ України стосовно профілактичних щеплень.

composition

Протипоказання

Енджерикс-В не можна вводити особам з відомою гіперчутливістю до будь-якого компонента вакцини, а також до дріжджів, або пацієнтам з реакціями гіперчутливості після попереднього введення вакцини Енджерикс-В.

ВІЛ-інфекція не є протипоказанням до вакцинопрофілактики гепатиту В.

Як і для інших вакцин, застосування вакцини Енджерикс-В пацієнтам з гострими захворюваннями, що супроводжуються лихоманкою, слід відкласти. Наявність легкої інфекції не є протипоказанням.

Usage

Спосіб застосування

Дозування

Вакцина для дорослих

Доза 20 мкг (1,0 мл) рекомендується для дорослих (віком від 20 років). Таку дозу можна використовуватися з метою імунопрофілактики пацієнтам віком від 11 років, включаючи підлітків віком 15 років, шляхом введення 2 доз вакцини за схемою, наведеною нижче, якщо ризик інфікування гепатитом В є низьким та забезпечується отримання пацієнтом цього дводозового курсу вакцинації.

Вакцина для дітей

Доза 10 мкг (0,5 мл) рекомендується для новонароджених, дітей та осіб віком до 19 років.

Схема імунізації

Первинна імунізація

Всі особи

Схема імунізації, згідно з якою другу дозу вводять через 1 місяць, а третю – через 6 місяців після першої (0, 1 та 6 місяців), забезпечує оптимальний рівень імунітету на 7 місяць і високі титри антитіл.

При прискореній схемі, згідно з якою другу ін’єкцію проводять через 1 місяць після першої, третю – через 2 місяці після першої (0, 1 і 2 місяці), імунітет виникає швидше і вакцинація переноситься краще. Згідно з цією схемою, можливе застосування четвертої дози через 12 місяців у разі, коли титри антитіл після третьої дози є нижчими, ніж після застосування схеми 0, 1, 6 місяців. У немовлят такий режим вакцинації дає змогу одночасне вводити вакцини проти гепатиту В разом з іншими дитячими вакцинами.

У виняткових випадках дорослим, якщо необхідно швидко одержати імунітет, наприклад, мандрівникам у високоендемічні зони, які проходять курс щеплення з метою профілактики захворювання на гепатит В за місяць до виїзду, другу ін’єкцію роблять через 7 днів після першої, третю – через 21 день після першої (0, 7 і 21 день). При застосуванні цієї схеми рекомендовано проведення четвертої дози через 12 місяців після першої.

Особи віком від 11 до 15 років включно

Дозу 20 мкг можна застосовувати особам віком від 11 до 15 років включно згідно зі схемою 0, 6 місяців. Однак, у цьому випадку необхідний рівень імунітету проти вірусу гепатиту В може не бути досягнутий до другої дози. Таким чином, зазначену схему слід застосовувати лише у разі низького ризику інфікування HBV протягом курсу вакцинації та при забезпеченні отримання пацієнтом дводозового курсу вакцинації. Якщо зазначені умови забезпечити неможливо (пацієнти, що знаходяться на гемодіалізі, мандрівники в високоендемічні регіони та у разі тісного контакту з інфікованими особами), слід використовувати тридозову схему або прискорену схему дозою 10 мкг.

Пацієнти з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, віком від 16 років

Схема первинної імунізації пацієнтів з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, складається з введення чотирьох подвійних доз (2х20 мкг): першої, другої – через 1 місяць; третьої – через 2 місяці і четвертої – через 6 місяців після першої дози. Зазначену схему слід адаптувати з метою забезпечення досягнення титру антитіл проти вірусу гепатиту В, який дорівнює або перевищує прийнятий показник 10 МО/л.

Пацієнти з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, віком до 15 років, у тому числі немовлята

У пацієнтів з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, відмічається знижена імунна відповідь на вакцини для профілактики гепатиту В. Таким пацієнтам можна застосовувати схеми імунізації вакциною Енджерикс-В 0, 1, 2, 12 місяців, або 0, 1, 6 місяців. Згідно з даними, отриманими у дорослих, вакцинація подвійними дозами антигену може підвищувати імунітет. Під час імунізації слід проводити серологічні аналізи. Для досягнення прийнятного показника титру антитіл проти HBsAg ≥10 МО/л можуть бути потрібні додаткові дози вакцини.

Відоме або можливе інфікування вірусом гепатиту В

У разі інфікування HBV (зокрема, через забруднену голку) першу дозу вакцини Енджерикс-В потрібно застосовувати одночасно із імуноглобуліном (IgB), який слід вводити в інше місце. Необхідно застосовувати схему імунізації 0, 1, 2, 12 місяців.

Немовлята, матері яких є носіями вірусу гепатиту В

Імунізацію таких новонароджених вакциною Енджерикс-В (10 мкг) необхідно починати при народженні. Можна застосовувати дві схеми імунізації: або в 0, 1, 2 і 12 місяців, або в 0, 1 і 6 місяців. Використання першої схеми забезпечує більш швидку імунну відповідь. При наявності імуноглобуліну проти гепатиту В (HBIg) його необхідно вводити одночасно з вакциною Енджерикс-В, оскільки це може збільшити ефективність захисту, при цьому ін’єкцію необхідно робити в інше місце. Зазначена схема імунізації може адаптуватися відповідно до місцевої практики імунізації згідно з рекомендаціями щодо застосування інших педіатричних вакцин, залежно від віку пацієнта.

Бустерна доза

Необхідність бустерної дози у здорових людей, які отримали повний курс первинної вакцинації, не підтверджена; однак на сьогодні деякі офіційні програми вакцинації включили рекомендації щодо введення бустерної дози вакцини, яких слід дотримуватися.

Для пацієнтів, які перебувають на гемодіалізі, а також пацієнтів з імунною недостатністю рекомендується введення бустерної дози для забезпечення рівня антитіл ≥ 10 МО/л.

Повідомлялося про введення бустерної дози. Бустерна доза дуже добре переноситься при використанні схеми первинної вакцинації.

Спосіб введення

Енджерикс-В слід вводити внутрішньом’язово у ділянку дельтоподібного м’яза дорослим та дітям або у передньобокову ділянку стегна новонародженим, немовлятам та дітям молодшого ві­ку. Як виняток пацієнтам з тромбоцитопенією чи іншими порушеннями згортання крові вакцину можна вводити підшкірно. Енджерикс-В не слід вводити в ділянку сідниць або внутрішньошкірно, оскільки це може призвести до зниження імунної відповіді.

Інструкція щодо застосування

Вакцину перед використанням слід візуально перевірити на відсутність сторонніх часток та зміни кольору. Флакон або шприц з вакциною Енджерикс-В потрібно ретельно струсити до отримання білої злегка мутної суспензії. Якщо вакцина не відповідає зазначеним характеристикам, її необхідно знищити. Дозу вакцини Енджерикс-В необхідно набирати з флакона у стерильних умовах та з дотриманням застережних заходів, щоб не допустити контамінації вмісту флакона.

При застосуванні монодозного флакона для проколювання гумової кришечки та набору вакцини необхідно застосовувати різні голки.

Монодозний флакон або попередньо наповнений шприц потрібно використати негайно.

Будь-який невикористаний препарат або відходи мають необхідно знищити згідно з місцевими вимогами.

Діти.

Для новонароджених, дітей та осіб віком до 19 років рекомендується доза 10 мкг (0,5 мл).

Аналоги для Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10

Показати ще

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10, а також відповіді на них.

Яка ціна на Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10?

plus-icon

Ціни на Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 в Україні починаються від 2707.2 до 2958.8, препарат доступний в 53 аптеках.

Від чого допомагає Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10?

plus-icon

Показання препарату Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10:

Енджерикс-В показаний для активної імунізації з метою профілактики захворювання, викликаного усіма відомими підтипами HBV у пацієнтів будь-якого віку, для яких існує ризик інфікування.

У зонах з низькою ендемічністю гепатиту В рекомендується імунізувати вакциною Енджерикс-В новонароджених, дітей та підлітків, а також осіб, що входять до груп підвищеного ризику інфікування, таких як:

– медичні працівники;

– співробітники міліції, пожежних бригад, військовослужбовці;

– пацієнти, яким проводилось переливання крові;

– особи, які проживають у спеціальних установах, та персонал, який їх обслуговує;

– особи, у яких підвищений ризик захворюваності пов’язаний з їхньою сексуальною орієнтацією;

– наркомани, які використовують наркотики у вигляді ін’єкцій;

– особи, які виїжджають у зони з високою ендемічністю гепатиту В;

– діти, матері яких є носіями вірусу гепатиту В;

– уродженці зон з високою ендемічністю гепатиту В;

– пацієнти із серповидноклітинною анемією;

– пацієнти, що чекають на трансплантацію органів та тканин;

– особи з хронічними захворюваннями печінки або особи, які належать до групи ризику розвитку хронічного захворювання печінки (наприклад носії вірусу гепатиту С, особи, які зловживають алкоголем);

– особи, що знаходяться в сімейних (побутових та статевих) контактах з представником будь-якої з наведених вище груп та з пацієнтами, хворими на гепатит В у гострій чи хронічній формі;

– усі інші особи, які в силу своєї діяльності чи способу життя можуть бути інфіковані HBV.

У зонах з середньою чи високою частотою захворюваності на гепатит В, де існує ризик інфікування для більшої частини населення, вакцинацію необхідно проводити всім новонародженим, дітям та підліткам.

За допомогою імунізації вакциною Енджерикс-В можна також попередити гепатит D, оскільки гепатит D не виникає при відсутності інфекції, викликаної HBV.

Імунізація з метою профілактики гепатиту В знижує не тільки частоту захворюваності на гепатит В, але й прояви залежних від перебігу цієї хвороби хронічного активного гепатиту В та гепатиту В, з хронічними ускладненнями (наприклад із цирозом печінки).

При проведенні імунізації на території України щодо схеми застосування, протипоказань та взаємодії з іншими лікарськими засобами слід керуватися діючими наказами МОЗ України стосовно профілактичних щеплень.

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10: 10 мкг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10?

plus-icon

Інструкція Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10?

plus-icon

Зі складом Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: HВsAg;

доза вакцини (1,0 мл) містить: 20 мкг HBsAg1,2;

1адсорбований на алюмінію гідроксиді, гідратованому 0,50 мг Al3+
2вироблено у клітинах дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae за технологією рекомбінантної ДНК;

доза вакцини (0,5 мл) містить: 10 мкг HBsAg1,2;

1адсорбований на алюмінію гідроксиді, гідратованому 0,25 мг Al3+
2вироблено у клітинах дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae за технологією рекомбінантної ДНК;

допоміжні речовини: алюмінію гідроксид; натрію хлорид; динатрію фосфат, дигідрат; натрій фосфорнокислий однозаміщений 2-водний; вода для ін’єкцій.

Полісорбат 20 присутній у слідових кількостях як результат виробничого процесу.

Як приймати Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10?

plus-icon

Дозування

Вакцина для дорослих

Доза 20 мкг (1,0 мл) рекомендується для дорослих (віком від 20 років). Таку дозу можна використовуватися з метою імунопрофілактики пацієнтам віком від 11 років, включаючи підлітків віком 15 років, шляхом введення 2 доз вакцини за схемою, наведеною нижче, якщо ризик інфікування гепатитом В є низьким та забезпечується отримання пацієнтом цього дводозового курсу вакцинації.

Вакцина для дітей

Доза 10 мкг (0,5 мл) рекомендується для новонароджених, дітей та осіб віком до 19 років.

Схема імунізації

Первинна імунізація

Всі особи

Схема імунізації, згідно з якою другу дозу вводять через 1 місяць, а третю – через 6 місяців після першої (0, 1 та 6 місяців), забезпечує оптимальний рівень імунітету на 7 місяць і високі титри антитіл.

При прискореній схемі, згідно з якою другу ін’єкцію проводять через 1 місяць після першої, третю – через 2 місяці після першої (0, 1 і 2 місяці), імунітет виникає швидше і вакцинація переноситься краще. Згідно з цією схемою, можливе застосування четвертої дози через 12 місяців у разі, коли титри антитіл після третьої дози є нижчими, ніж після застосування схеми 0, 1, 6 місяців. У немовлят такий режим вакцинації дає змогу одночасне вводити вакцини проти гепатиту В разом з іншими дитячими вакцинами.

У виняткових випадках дорослим, якщо необхідно швидко одержати імунітет, наприклад, мандрівникам у високоендемічні зони, які проходять курс щеплення з метою профілактики захворювання на гепатит В за місяць до виїзду, другу ін’єкцію роблять через 7 днів після першої, третю – через 21 день після першої (0, 7 і 21 день). При застосуванні цієї схеми рекомендовано проведення четвертої дози через 12 місяців після першої.

Особи віком від 11 до 15 років включно

Дозу 20 мкг можна застосовувати особам віком від 11 до 15 років включно згідно зі схемою 0, 6 місяців. Однак, у цьому випадку необхідний рівень імунітету проти вірусу гепатиту В може не бути досягнутий до другої дози. Таким чином, зазначену схему слід застосовувати лише у разі низького ризику інфікування HBV протягом курсу вакцинації та при забезпеченні отримання пацієнтом дводозового курсу вакцинації. Якщо зазначені умови забезпечити неможливо (пацієнти, що знаходяться на гемодіалізі, мандрівники в високоендемічні регіони та у разі тісного контакту з інфікованими особами), слід використовувати тридозову схему або прискорену схему дозою 10 мкг.

Пацієнти з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, віком від 16 років

Схема первинної імунізації пацієнтів з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, складається з введення чотирьох подвійних доз (2х20 мкг): першої, другої – через 1 місяць; третьої – через 2 місяці і четвертої – через 6 місяців після першої дози. Зазначену схему слід адаптувати з метою забезпечення досягнення титру антитіл проти вірусу гепатиту В, який дорівнює або перевищує прийнятий показник 10 МО/л.

Пацієнти з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, віком до 15 років, у тому числі немовлята

У пацієнтів з нирковою недостатністю, включаючи тих, хто перебуває на гемодіалізі, відмічається знижена імунна відповідь на вакцини для профілактики гепатиту В. Таким пацієнтам можна застосовувати схеми імунізації вакциною Енджерикс-В 0, 1, 2, 12 місяців, або 0, 1, 6 місяців. Згідно з даними, отриманими у дорослих, вакцинація подвійними дозами антигену може підвищувати імунітет. Під час імунізації слід проводити серологічні аналізи. Для досягнення прийнятного показника титру антитіл проти HBsAg ≥10 МО/л можуть бути потрібні додаткові дози вакцини.

Відоме або можливе інфікування вірусом гепатиту В

У разі інфікування HBV (зокрема, через забруднену голку) першу дозу вакцини Енджерикс-В потрібно застосовувати одночасно із імуноглобуліном (IgB), який слід вводити в інше місце. Необхідно застосовувати схему імунізації 0, 1, 2, 12 місяців.

Немовлята, матері яких є носіями вірусу гепатиту В

Імунізацію таких новонароджених вакциною Енджерикс-В (10 мкг) необхідно починати при народженні. Можна застосовувати дві схеми імунізації: або в 0, 1, 2 і 12 місяців, або в 0, 1 і 6 місяців. Використання першої схеми забезпечує більш швидку імунну відповідь. При наявності імуноглобуліну проти гепатиту В (HBIg) його необхідно вводити одночасно з вакциною Енджерикс-В, оскільки це може збільшити ефективність захисту, при цьому ін’єкцію необхідно робити в інше місце. Зазначена схема імунізації може адаптуватися відповідно до місцевої практики імунізації згідно з рекомендаціями щодо застосування інших педіатричних вакцин, залежно від віку пацієнта.

Бустерна доза

Необхідність бустерної дози у здорових людей, які отримали повний курс первинної вакцинації, не підтверджена; однак на сьогодні деякі офіційні програми вакцинації включили рекомендації щодо введення бустерної дози вакцини, яких слід дотримуватися.

Для пацієнтів, які перебувають на гемодіалізі, а також пацієнтів з імунною недостатністю рекомендується введення бустерної дози для забезпечення рівня антитіл ≥ 10 МО/л.

Повідомлялося про введення бустерної дози. Бустерна доза дуже добре переноситься при використанні схеми первинної вакцинації.

Спосіб введення

Енджерикс-В слід вводити внутрішньом’язово у ділянку дельтоподібного м’яза дорослим та дітям або у передньобокову ділянку стегна новонародженим, немовлятам та дітям молодшого ві­ку. Як виняток пацієнтам з тромбоцитопенією чи іншими порушеннями згортання крові вакцину можна вводити підшкірно. Енджерикс-В не слід вводити в ділянку сідниць або внутрішньошкірно, оскільки це може призвести до зниження імунної відповіді.

Інструкція щодо застосування

Вакцину перед використанням слід візуально перевірити на відсутність сторонніх часток та зміни кольору. Флакон або шприц з вакциною Енджерикс-В потрібно ретельно струсити до отримання білої злегка мутної суспензії. Якщо вакцина не відповідає зазначеним характеристикам, її необхідно знищити. Дозу вакцини Енджерикс-В необхідно набирати з флакона у стерильних умовах та з дотриманням застережних заходів, щоб не допустити контамінації вмісту флакона.

При застосуванні монодозного флакона для проколювання гумової кришечки та набору вакцини необхідно застосовувати різні голки.

Монодозний флакон або попередньо наповнений шприц потрібно використати негайно.

Будь-який невикористаний препарат або відходи мають необхідно знищити згідно з місцевими вимогами.

Діти.

Для новонароджених, дітей та осіб віком до 19 років рекомендується доза 10 мкг (0,5 мл).

Чи можна приймати Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10, прийом під час вагітності: у співвідношенні ризик для плода (дитини)/ користь для матері

Чи можна Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: дозволено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 в аптеках України?

plus-icon

Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10.

Процес купівлі Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 і заберіть його в аптеці.

Купити Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Енджерикс-В сусп. для ін. 1 доза для дітей (10 мкг) 0,5 мл фл. №10 можна в таких містах: Одеса , Кривий Ріг , Київ та в інших населених пунктах України.