Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

ReturnНазад

Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

Цены на Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1
2395.59 - 2541.70 грн.
target

найдено в 6 аптеках

2395.59 - 2541.70 грн.
target

найдено в 6 аптеках

Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1: Характеристики

Диапозон цен
2395.59 - 2541.70 грн.
Средняя цена
2445.37 грн.
priceBlister
2445.37
packageNum
1
0
Страна
Австрия
Производитель
ЭБЭВЕ Фарма Гес.м.б.Х. Нфг. КГ
Код ATH
L01DB03
Действующее вещество
Эпирубицин
Фармгруппа
Антинеопластические средства. Антрациклины и родственные соединения.
Дозировка
2 мг/мл
Форма
концентрат
Температура хранения
от 2 °С до 8 °С
Международное название
Epirubicin
Регистрация
UA/4356/01/01 от 26.01.2021
Разрешения
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
по рецепту
Срок хранения
2 года

Особенности приема Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

Дети
запрещено
Беременные
в соотношении риск для плода (ребенка)/ польза для матери
Кормящие
запрещено
Аллергия
с осторожностью
Диабет
разрешено
Водители
с осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 создано на основе официальной инструкции к Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: епірубіцин;

1 мл концентрату містить 2 мг епірубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Епірубіцин призначений для лікування широкого спектра новоутворень, включаючи:

• рак молочної залози;

• злоякісні лімфоми;

• саркоми м’яких тканин;

• рак шлунка;

• рак печінки;

• рак підшлункової залози;

• рак прямої кишки;

• рак шийно-лицьової ділянки;

• рак легенів;

• рак яєчників;

• лейкемію.

Внутрішньоміхурове введення епірубіцину показане при лікуванні поверхневого раку сечового міхура (перехідноклітинний рак, карцинома in situ) та для профілактики рецидиву після трансуретральної резекції.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до епірубіцину гідрохлориду або до будь-якого іншого компонента лікарського засобу, до інших антрациклінів та антраценедіонів.

- Період годування груддю.

Внутрішньовенне введення протипоказане: при персистуючій мієлосупресії, міокардіопатії, у разі попереднього лікування максимальними сумарними дозами епірубіцину гідрохлориду та/або антрацендіонами, при нещодавно перенесеному інфаркті міокарда, тяжкій аритмії, при наявності генералізованої інфекції, пацієнтам із тяжким порушенням функції печінки, нестабільною стенокардією, вираженим запаленням слизової оболонки ротової порожнини та/або шлунково-кишкового тракту.

Терапія епірубіцином протипоказана пацієнтам з активною депресією функції кісткового мозку внаслідок раніше проведених курсів лікування із застосуванням інших протипухлинних засобів або радіотерапії та пацієнтам, які вже отримували лікування із застосуванням максимальних кумулятивних доз епірубіцину гідрохлориду та/або інших антрациклінів (наприклад, доксорубіцину та даунорубіцину).

Порушення функції серця, у тому числі в анамнезі, а саме: прогресуюча серцева недостатність, міокардіальна недостатність IV ступеня (недостатність у стані спокою), тяжка аритмія та порушення провідності з серйозними гемодинамічними порушеннями, гострі запальні захворювання серця, нестабільна стенокардія, гострий інфаркт міокарда або інфаркт міокарда в анамнезі, що спричинив серцеву недостатність III та IV ступеня, міокардіопатія.

Протипоказано застосовувати в комбінації з вакциною проти жовтої гарячки.

Внутрішньоміхурове введення протипоказано пацієнтам з інфекціями сечовивідних шляхів, інвазивною пухлиною, що проростає у м’язовий шар сечового міхура, із запаленням сечового міхура, при великому об’ємі залишкової сечі, зморщеному сечовому міхурі та пацієнтам з гематурією. Особлива увага потрібна у разі труднощів у проведенні катетеризації (зокрема уретральна непрохідність, спричинена значним внутрішньоміхуровим новоутворенням).

Usage

Способ применения

Епірубіцин призначений тільки для внутрішньовенного або внутрішньоміхурового введення.

Внутрішньовенне введення.

Рекомендується вводити Епірубіцин «Ебеве» через катетер інфузійною системою вільним вливанням сольового розчину внутрішньовенно, переконавшись, що голка правильно введена у вену. При вливанні слід дотримуватися обережності з метою уникнення появи синців (див. розділ «Особливості застосування»). У разі появи синців слід негайно припинити інфузію.

Схема застосування при стандартному дозуванні.

При монотерапії епірубіцину гідрохлоридом рекомендована доза для дорослих становить
60–90 мг/м2поверхні тіла. Епірубіцину гідрохлорид слід вводити внутрішньовенно протягом 3–5 хвилин. Введення препарату слід повторити з інтервалами у 21 день відповідно до стану крові/кісткового мозку.

При розвитку токсичних ефектів, зокрема тяжкої нейтропенії/нейтропенічної пропасниці та тромбоцитопенії (які можуть зберігатися до 21-го дня), введення препарату відтерміновувати або знижувати подальші дози.

Схема застосування при призначенні високих доз.

При лікуванні у високих дозах епірубіцину гідрохлорид можна вводити шляхом внутрішньовенних болюсних ін’єкцій тривалістю 3–5 хвилин або шляхом внутрішньовенних інфузій тривалістю до 30 хвилин.

Рак легенів.

При монотерапії у високих дозах епірубіцину гідрохлорид для лікування карциноми легенів слід вводити відповідно до нижчезазначених схем:

· дрібноклітинний рак легенів (у пацієнтів, які раніше не отримували лікування): 120 мг/м2в
1-й день кожні 3 тижні.

· недрібноклітинний рак легенів (епідермоїдний, сквамозний та аденокарцинома) у пацієнтів, які раніше не отримували лікування: 135 мг/м² у 1-й день або 45 мг/м² у 1-й, 2-й, 3-й дні кожні 3 тижні.

Рак молочної залози.

Дози до 135 мг/м² (при монотерапії Епірубіцином «Ебеве») та до 120 мг/м² (при комбінованій терапії), що вводили кожні 3–4 тижні, були ефективними та добре переносилися пацієнтками з раком молочної залози.

При ад’ювантній хіміотерапії раку молочної залози на початкових стадіях з ураженням регіональних лімфатичних вузлів рекомендовані дози епірубіцину гідрохлориду варіюють від 100 мг/м2(одноразово у 1-й день курсу) до 120 мг/м2(у розділених дозах у 1-й та 8-й дні курсу) в комбінації з циклофосфамідом і 5-фторурацилом внутрішньовенно, а також тамоксифеном перорально. Курси повторювати з періодичністю у 3–4 тижні.

Препарат слід вводити шляхом внутрішньовенної болюсної ін’єкції протягом 5-10 хвилин або внутрішньовенної інфузії протягом не більше 30 хвилин.

Рекомендоване застосування нижчих доз (60–75 мг/м² або 105–120 мг/м² у схемах дозування для високих доз) пацієнтам зі зниженим резервом кісткового мозку внаслідок попереднього лікування із застосуванням хіміотерапії та/або променевої терапії, пацієнтам літнього віку або з пухлинною інфільтрацією кісткового мозку. Загальну дозу на цикл можна розділити для прийому протягом 2–3 послідовних днів.

У таблиці нижче наведені загальні рекомендації щодо доз при монотерапії і комбінованій хіміотерапії різних пухлин:

Онкологічне захворювання

Доза епірубіцину гідрохлориду (мг/м2)a

Монотерапія

Комбінована терапія

Розповсюджений рак яєчників

60–90

50–100

Рак шлунка

60–90

50

Дрібноклітинний бронхіальний рак

120

120

Рак сечового міхура

50 мг/ 50 мл або 80 мг/ 50 мл (карцинома in situ)

Профілактика:

50 мг/ 50 мл щотижня протягом 4 тижнів, потім щомісячно протягом 11 місяців

aДози зазвичай вводити у 1-й день курсу або в 1-й, 2-й та 3-й дні курсу з інтервалами у 21 день.

Комбінована терапія.

Якщо Епірубіцин «Ебеве» застосовувати в комбінації з іншими цитостатичними засобами, дозу слід відповідно знижувати. Зазвичай застосовувані дози наведені в таблиці вище.

Порушення функція печінки.

Епірубіцину гідрохлорид виводиться переважно гепатобіліарною системою. Дози для пацієнтів із порушеннями функцій печінки необхідно знижувати залежно від рівня білірубіну в сироватці крові таким чином:

Рівень білірубіну в сироватці крові

Зниження дози

24–51 мкмоль/л

50 %

> 51 мкмоль/л

75 %

Порушення функції нирок.

Оскільки ниркова екскреція епірубіцину гідрохлориду незначна, зниження доз для пацієнтів із помірними порушеннями функцій нирок не потрібне. Проте корекція доз може бути необхідна для пацієнтів із рівнем креатиніну в сироватці крові понад 5 мг/дл.

Внутрішньоміхурове введення.

Епірубіцину гідрохлорид може бути введений внутрішньоміхурово для лікування поверхневого раку сечового міхура та карциноми in situ. Епірубіцин не слід застосовувати внутрішньоміхурово для лікування інвазивних пухлин, що проникли через стінку сечового міхура; у таких випадках ефективніша системна хіміотерапія або хірургічне втручання (див. розділ «Протипоказання»). Епірубіцину гідрохлорид також успішно застосовують для внутрішньоміхурової профілактики рецидивів після трансуретральної резекції поверхневих пухлин сечового міхура.

Для лікування поверхневого раку сечового міхура рекомендують наступну схему, використовуючи таблицю розведення: 8 інстиляцій на тиждень в дозі 50 мг/50 мл (розведення фізіологічним розчином або дистильованою стерильною водою).

Якщо спостерігається місцева токсичність: рекомендують зменшення дози до 30 мг/50 мл.

Карцинома in situ: до 80 мг/50 мл (залежно від індивідуальної переносимості пацієнта).

Для профілактики: 4 введення на тиждень в дозі 50 мг/50 мл з подальшими 11 інстиляціями такої ж дози на місяць.

Спосіб застосування.

Епірубіцин «Ебеве» неефективний при пероральному прийомі і його не слід вводити внутрішньом’язово або інтратекально.

Внутрішньовенне застосування.

Внутрішньовенне введення повинно тривати протягом 5–10 хвилин через систему для внутрішньовенних інфузій. При цьому слід переконатися, що голка правильно введена у вену, причому флакон із 0,9 % розчином натрію хлориду повинен вже бути встановлений. Ця техніка знижує ризик екстравазації препарату та забезпечує можливість промивання вени 0,9 % розчином натрію хлориду наприкінці введення препарату. Витікання Епірубіцину «Ебеве» з вени протягом введення може призвести до ураження тканин і навіть до некрозу. Венозний склероз можливий у результаті ін’єкції у тонкі судини або при повторних ін’єкціях в одну і ту саму вену.

Внутрішньоміхурове застосування.

Розчин Епірубіцину «Ебеве», що вводиться через катетер, слід лишати у сечовому міхурі протягом 1 години, після чого пацієнт повинен випорожнити сечовий міхур. Щоб уникнути невчасного розведення сечею, пацієнта необхідно проінструктувати про те, що йому не слід вживати рідину за 12 годин до інстиляції. У процесі інстиляції пацієнта необхідно час від часу перевертати з боку на бік для забезпечення більш рівномірного впливу розчину препарату на стінки сечового міхура.

Приготування розчину.

Епірубіцин «Ебеве» слід розводити 0,9 % розчином натрію хлориду або 5 % розчином глюкози.

Препарат слід використати протягом 24 годин після першого проколювання пробки флакона. Невикористаний розчин слід знищити.

При зберіганні розчину для ін’єкцій у холодильнику препарат може желатинізуватися. Відновлення консистенції відбувається через 2–4 години за умов кімнатної температури (15–25 ºС) і похитування флакона з розчином.

Розведення розчинів, що використовують для інстиляції у сечовий міхур.

Необхідна доза епірубіцину

Об’єм розчину епірубіцину гідрохлориду 2 мг/мл

Об’єм розчинника (стерильної води для ін’єкцій або стерильного 0,9 % розчину натрію хлориду

Загальний об’єм для інстиляції у сечовий міхур

30 мг

15 мл

35 мл

50 мл

50 мг

25 мл

25 мл

50 мл

80 мг

40 мл

10 мл

50 мл

Діти. Ефективність і безпеку застосування препарату для лікування дітей не досліджували.

Аналоги для Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1, а также ответы на них.

Какая цена на Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1?

plus-icon
Цены на Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 в Украине начинаются от 2395.59 до 2541.7, препарат доступен в 6 аптеках.

От чего помогает Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1?

plus-icon
Показания к применению Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1:

Епірубіцин призначений для лікування широкого спектра новоутворень, включаючи:

• рак молочної залози;

• злоякісні лімфоми;

• саркоми м’яких тканин;

• рак шлунка;

• рак печінки;

• рак підшлункової залози;

• рак прямої кишки;

• рак шийно-лицьової ділянки;

• рак легенів;

• рак яєчників;

• лейкемію.

Внутрішньоміхурове введення епірубіцину показане при лікуванні поверхневого раку сечового міхура (перехідноклітинний рак, карцинома in situ) та для профілактики рецидиву після трансуретральної резекції.

Какая дозировка препарата?

plus-icon
Дозировка Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1: 2 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1?

plus-icon
Инструкция к Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1?

plus-icon
С составом Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: епірубіцин;

1 мл концентрату містить 2 мг епірубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

Как принимать Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1?

plus-icon

Епірубіцин призначений тільки для внутрішньовенного або внутрішньоміхурового введення.

Внутрішньовенне введення.

Рекомендується вводити Епірубіцин «Ебеве» через катетер інфузійною системою вільним вливанням сольового розчину внутрішньовенно, переконавшись, що голка правильно введена у вену. При вливанні слід дотримуватися обережності з метою уникнення появи синців (див. розділ «Особливості застосування»). У разі появи синців слід негайно припинити інфузію.

Схема застосування при стандартному дозуванні.

При монотерапії епірубіцину гідрохлоридом рекомендована доза для дорослих становить
60–90 мг/м2поверхні тіла. Епірубіцину гідрохлорид слід вводити внутрішньовенно протягом 3–5 хвилин. Введення препарату слід повторити з інтервалами у 21 день відповідно до стану крові/кісткового мозку.

При розвитку токсичних ефектів, зокрема тяжкої нейтропенії/нейтропенічної пропасниці та тромбоцитопенії (які можуть зберігатися до 21-го дня), введення препарату відтерміновувати або знижувати подальші дози.

Схема застосування при призначенні високих доз.

При лікуванні у високих дозах епірубіцину гідрохлорид можна вводити шляхом внутрішньовенних болюсних ін’єкцій тривалістю 3–5 хвилин або шляхом внутрішньовенних інфузій тривалістю до 30 хвилин.

Рак легенів.

При монотерапії у високих дозах епірубіцину гідрохлорид для лікування карциноми легенів слід вводити відповідно до нижчезазначених схем:

· дрібноклітинний рак легенів (у пацієнтів, які раніше не отримували лікування): 120 мг/м2в
1-й день кожні 3 тижні.

· недрібноклітинний рак легенів (епідермоїдний, сквамозний та аденокарцинома) у пацієнтів, які раніше не отримували лікування: 135 мг/м² у 1-й день або 45 мг/м² у 1-й, 2-й, 3-й дні кожні 3 тижні.

Рак молочної залози.

Дози до 135 мг/м² (при монотерапії Епірубіцином «Ебеве») та до 120 мг/м² (при комбінованій терапії), що вводили кожні 3–4 тижні, були ефективними та добре переносилися пацієнтками з раком молочної залози.

При ад’ювантній хіміотерапії раку молочної залози на початкових стадіях з ураженням регіональних лімфатичних вузлів рекомендовані дози епірубіцину гідрохлориду варіюють від 100 мг/м2(одноразово у 1-й день курсу) до 120 мг/м2(у розділених дозах у 1-й та 8-й дні курсу) в комбінації з циклофосфамідом і 5-фторурацилом внутрішньовенно, а також тамоксифеном перорально. Курси повторювати з періодичністю у 3–4 тижні.

Препарат слід вводити шляхом внутрішньовенної болюсної ін’єкції протягом 5-10 хвилин або внутрішньовенної інфузії протягом не більше 30 хвилин.

Рекомендоване застосування нижчих доз (60–75 мг/м² або 105–120 мг/м² у схемах дозування для високих доз) пацієнтам зі зниженим резервом кісткового мозку внаслідок попереднього лікування із застосуванням хіміотерапії та/або променевої терапії, пацієнтам літнього віку або з пухлинною інфільтрацією кісткового мозку. Загальну дозу на цикл можна розділити для прийому протягом 2–3 послідовних днів.

У таблиці нижче наведені загальні рекомендації щодо доз при монотерапії і комбінованій хіміотерапії різних пухлин:

Онкологічне захворювання

Доза епірубіцину гідрохлориду (мг/м2)a

Монотерапія

Комбінована терапія

Розповсюджений рак яєчників

60–90

50–100

Рак шлунка

60–90

50

Дрібноклітинний бронхіальний рак

120

120

Рак сечового міхура

50 мг/ 50 мл або 80 мг/ 50 мл (карцинома in situ)

Профілактика:

50 мг/ 50 мл щотижня протягом 4 тижнів, потім щомісячно протягом 11 місяців

aДози зазвичай вводити у 1-й день курсу або в 1-й, 2-й та 3-й дні курсу з інтервалами у 21 день.

Комбінована терапія.

Якщо Епірубіцин «Ебеве» застосовувати в комбінації з іншими цитостатичними засобами, дозу слід відповідно знижувати. Зазвичай застосовувані дози наведені в таблиці вище.

Порушення функція печінки.

Епірубіцину гідрохлорид виводиться переважно гепатобіліарною системою. Дози для пацієнтів із порушеннями функцій печінки необхідно знижувати залежно від рівня білірубіну в сироватці крові таким чином:

Рівень білірубіну в сироватці крові

Зниження дози

24–51 мкмоль/л

50 %

> 51 мкмоль/л

75 %

Порушення функції нирок.

Оскільки ниркова екскреція епірубіцину гідрохлориду незначна, зниження доз для пацієнтів із помірними порушеннями функцій нирок не потрібне. Проте корекція доз може бути необхідна для пацієнтів із рівнем креатиніну в сироватці крові понад 5 мг/дл.

Внутрішньоміхурове введення.

Епірубіцину гідрохлорид може бути введений внутрішньоміхурово для лікування поверхневого раку сечового міхура та карциноми in situ. Епірубіцин не слід застосовувати внутрішньоміхурово для лікування інвазивних пухлин, що проникли через стінку сечового міхура; у таких випадках ефективніша системна хіміотерапія або хірургічне втручання (див. розділ «Протипоказання»). Епірубіцину гідрохлорид також успішно застосовують для внутрішньоміхурової профілактики рецидивів після трансуретральної резекції поверхневих пухлин сечового міхура.

Для лікування поверхневого раку сечового міхура рекомендують наступну схему, використовуючи таблицю розведення: 8 інстиляцій на тиждень в дозі 50 мг/50 мл (розведення фізіологічним розчином або дистильованою стерильною водою).

Якщо спостерігається місцева токсичність: рекомендують зменшення дози до 30 мг/50 мл.

Карцинома in situ: до 80 мг/50 мл (залежно від індивідуальної переносимості пацієнта).

Для профілактики: 4 введення на тиждень в дозі 50 мг/50 мл з подальшими 11 інстиляціями такої ж дози на місяць.

Спосіб застосування.

Епірубіцин «Ебеве» неефективний при пероральному прийомі і його не слід вводити внутрішньом’язово або інтратекально.

Внутрішньовенне застосування.

Внутрішньовенне введення повинно тривати протягом 5–10 хвилин через систему для внутрішньовенних інфузій. При цьому слід переконатися, що голка правильно введена у вену, причому флакон із 0,9 % розчином натрію хлориду повинен вже бути встановлений. Ця техніка знижує ризик екстравазації препарату та забезпечує можливість промивання вени 0,9 % розчином натрію хлориду наприкінці введення препарату. Витікання Епірубіцину «Ебеве» з вени протягом введення може призвести до ураження тканин і навіть до некрозу. Венозний склероз можливий у результаті ін’єкції у тонкі судини або при повторних ін’єкціях в одну і ту саму вену.

Внутрішньоміхурове застосування.

Розчин Епірубіцину «Ебеве», що вводиться через катетер, слід лишати у сечовому міхурі протягом 1 години, після чого пацієнт повинен випорожнити сечовий міхур. Щоб уникнути невчасного розведення сечею, пацієнта необхідно проінструктувати про те, що йому не слід вживати рідину за 12 годин до інстиляції. У процесі інстиляції пацієнта необхідно час від часу перевертати з боку на бік для забезпечення більш рівномірного впливу розчину препарату на стінки сечового міхура.

Приготування розчину.

Епірубіцин «Ебеве» слід розводити 0,9 % розчином натрію хлориду або 5 % розчином глюкози.

Препарат слід використати протягом 24 годин після першого проколювання пробки флакона. Невикористаний розчин слід знищити.

При зберіганні розчину для ін’єкцій у холодильнику препарат може желатинізуватися. Відновлення консистенції відбувається через 2–4 години за умов кімнатної температури (15–25 ºС) і похитування флакона з розчином.

Розведення розчинів, що використовують для інстиляції у сечовий міхур.

Необхідна доза епірубіцину

Об’єм розчину епірубіцину гідрохлориду 2 мг/мл

Об’єм розчинника (стерильної води для ін’єкцій або стерильного 0,9 % розчину натрію хлориду

Загальний об’єм для інстиляції у сечовий міхур

30 мг

15 мл

35 мл

50 мл

50 мг

25 мл

25 мл

50 мл

80 мг

40 мл

10 мл

50 мл

Діти. Ефективність і безпеку застосування препарату для лікування дітей не досліджували.

Можно ли принимать Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 при беременности?

plus-icon
Согласно инструкции по применению Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1, принимать при беременности: в соотношении риск для плода (ребенка)/ польза для матери

Можно ли Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 детям?

plus-icon
Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 в аптеках Украины?

plus-icon
Категория отпуска на Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1.

Процесс покупки Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 и заберите его в аптеке.

Купить Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Эпирубицин "Эбеве" конц. для раствора для инф. 2 мг/мл (100 мг) 50 мл фл. №1 можно в таких городах: и в других населенных пунктах Украины.