Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз

ReturnНазад

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз

Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз
579.33 - 729.50 грн.
target

знайдено в 280 аптеках

579.33 - 729.50 грн.
target

знайдено в 280 аптеках

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз: Характеристики

Діапозон цін
579.33 - 729.50 грн.
Средня ціна
655.65 грн.
priceBlister
655.65
packageNum
1
0
Країна
Фінляндія
Виробник
Оріон Корпорейшн
Код ATH
R03AK07
Діюча речовина
Формотерол будесонід
Фармгрупа
Засоби, що застосовуються при обструктивних захворюваннях дихальних шляхів. Адренергічні засоби у комбінації з кортикостероїдами або іншими препаратами, за винятком антихолінергічних засобів. Формотерол та будесонід.
Дозування
320мкг/9мкг
Форма
порошок
Температура зберігання
не вище 25 °C
Міжнародна назва
Formoterol and budesonide
Реєстрація
UA/14855/01/03 від 23.03.2021
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз

Діти
з 12-ти років
Вагітні
за призначенням лікаря з урахуванням співвідношення користь/ризик
Годуючі
за призначенням лікаря з урахуванням співвідношення користь/ризик
Алергія
з обережністю
Діабет
з обережністю
Водії
з обережністю
Увага!Увага!

Опис препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз створено на основі офіціальної інструкції до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 320 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 9 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

testimony

Показання

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (320 мкг/9 мкг) показаний дорослим та підліткам (віком від 12 років) для регулярного лікування бронхіальної астми, коли застосування комбінації (інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії) є доцільним:

– пацієнтам, у яких не досягається адекватний контроль за допомогою інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів короткотривалої дії, які застосовують у разі потреби;

– пацієнтам, у яких вже досягнутий адекватний контроль при застосуванні як інгаляційних кортикостероїдів, так і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії.

Хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ)

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер показаний для симптоматичного лікування дорослим пацієнтам віком від 18 років із ХОЗЛ із ОФВ1 <70 % прогнозованої норми (після застосування бронходилататора) та наявністю в анамнезі загострень, незважаючи на регулярну терапію бронходилататорами.

composition

Протипоказання

Підвищена чутливість до будесоніду, формотеролу або лактози, яка містить невелику кількість молочного білка.

Usage

Спосіб застосування

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1 інгаляція 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 2 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1 інгаляція 2 рази на добу.

Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату залишалася оптимальною. Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти (віком від 6 років): для застосування у дітей віком 6-11 років наявна лікарська форма з меншим дозуванням (80 мкг/4,5 мкг/доза).

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер 320 мкг/9 мкг/доза слід застосовувати лише для підтримуючої терапії. Для підтримуючої терапії та полегшення симптомів за допомогою Буфомікс Ізіхейлер наявні лікарські форми з меншою силою дії (160 мкг/4,5 мкг/доза і 80 мкг/4,5 мкг/доза).

ХОЗЛ

Рекомендовані дози:

Дорослі: 1 інгаляція 2 рази на добу.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

ГУБИВидихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям віком до 12 років для лікування бронхіальної астми.

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не слід застосовувати дітям для лікування ХОЗЛ.

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз, а також відповіді на них.

Яка ціна на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз?

plus-icon
Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз в Україні починаються від 579.33 до 729.5, препарат доступний в 280 аптеках.

Від чого допомагає Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз?

plus-icon
Показання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз:

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (320 мкг/9 мкг) показаний дорослим та підліткам (віком від 12 років) для регулярного лікування бронхіальної астми, коли застосування комбінації (інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії) є доцільним:

– пацієнтам, у яких не досягається адекватний контроль за допомогою інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів короткотривалої дії, які застосовують у разі потреби;

– пацієнтам, у яких вже досягнутий адекватний контроль при застосуванні як інгаляційних кортикостероїдів, так і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії.

Хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ)

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер показаний для симптоматичного лікування дорослим пацієнтам віком від 18 років із ХОЗЛ із ОФВ1 <70 % прогнозованої норми (після застосування бронходилататора) та наявністю в анамнезі загострень, незважаючи на регулярну терапію бронходилататорами.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз: 320мкг/9мкг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз?

plus-icon
Інструкція Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз?

plus-icon
Зі складом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз можна ознайомитись нижче.

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 320 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 9 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

Як приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз?

plus-icon

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1 інгаляція 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 2 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1 інгаляція 2 рази на добу.

Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату залишалася оптимальною. Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти (віком від 6 років): для застосування у дітей віком 6-11 років наявна лікарська форма з меншим дозуванням (80 мкг/4,5 мкг/доза).

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер 320 мкг/9 мкг/доза слід застосовувати лише для підтримуючої терапії. Для підтримуючої терапії та полегшення симптомів за допомогою Буфомікс Ізіхейлер наявні лікарські форми з меншою силою дії (160 мкг/4,5 мкг/доза і 80 мкг/4,5 мкг/доза).

ХОЗЛ

Рекомендовані дози:

Дорослі: 1 інгаляція 2 рази на добу.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

ГУБИВидихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям віком до 12 років для лікування бронхіальної астми.

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не слід застосовувати дітям для лікування ХОЗЛ.

Чи можна приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз, прийом під час вагітності: за призначенням лікаря з урахуванням співвідношення користь/ризик

Чи можна Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз дітям?

plus-icon
Показання для дітей: з 12-ти років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз в аптеках України?

plus-icon
Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз за допомогою ZDOROVI.UA

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз і заберіть його в аптеці.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 320 мкг/9 мкг/доза 60 доз можна в таких містах: Луцьк , Рівне , Житомир , Біла Церква , Чернігів , Суми , Харків , Запоріжжя , Львів , Івано-Франківськ , Тернопіль , Одеса , Чернівці , Миколаїв , Вінниця , Камʼянець-Подільський , Хмельницький , Черкаси , Кременчук , Полтава , Павлоград , Дніпро , Камʼянське , Кривий Ріг , Кропивницький , Київ та в інших населених пунктах України.