Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

ReturnНазад

Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

Ціни на Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20
217.73 - 329.32 грн.
target

знайдено в 221 аптеках

217.73 - 329.32 грн.
target

знайдено в 221 аптеках

Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20: Характеристики

Средня ціна 265.10 грн.
Категорія Гормональні препарати при бронхіальній астмі інгаляційні
Країна Італія
Виробник Генетік С.П.А.
Код ATHR03BA02
Діюча речовина Будесонід
Фармгрупа Засоби, що застосовуються при обструктивних захворюваннях дихальних шляхів.
Дозування 0,5 мг
Форма суспензія
Температура зберігання від 5°C до 25°C
Міжнародна назва Budesonide
Реєстрація UA/17798/01/01 від 28.11.2019
Рецепт за рецептом
Термін зберігання 3 роки

Особливості прийому Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

Дітидозволено
Вагітнізаборонено
Годуючідозволено
Алергіяз обережністю
Діабетз обережністю
Водіїдозволено
Увага!Увага!

Опис препарату Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 створено на основі офіціальної інструкції до Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

Коротка інструкція із застосування для Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

print
share
composition

Склад

діюча речовина: будесонід; 0,25 мг/мл або 0,5 мг/мл;

1 однодозовий контейнер містить 0,5 мг або 1 мг будесоніду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, натрію цитрат, динатрію едетат, полісорбат 80, кислота лимонна безводна, вода для ін’єкцій.

testimony

Показання

Препарат містить потужний негалогенізований кортикостероїд – будесонід, призначений для лікування бронхіальної астми у пацієнтів, для яких застосування інгаляторів з розпиленням лікарських речовин стиснутим повітрям або у вигляді лікарської форми сухого порошку є неефективним або недоцільним.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ також рекомендується для застосування немовлятам і дітям, хворим на круп (ускладнення гострої вірусної інфекції верхніх дихальних шляхів, що також відоме як ларинготрахеобронхіт або підзв’язковий ларингіт), що є показанням для госпіталізації.

composition

Протипоказання

Підвищена чутливість до будесоніду або до будь-якого іншого інгредієнта препарату.

Usage

Спосіб застосування

Дозування препарату БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ необхідно коригувати залежно від індивідуальних потреб пацієнта.

Доза, яка вводиться пацієнту, залежить від використовуваного обладнання для розпилення. Час розпилення та доставлена доза залежать від швидкості потоку, об’єму камери небулайзера та об’єму наповнення. Швидкість повітряного потоку через пристрій, що використовується для розпилення, має дорівнювати 6–8 літрів за хвилину. Відповідний об’єм наповнення для більшості небулайзерів дорівнює 2–4 мл. Дозу слід зменшити до мінімуму, необхідного для підтримання належного контролю бронхіальної астми. Найвищу дозу (2 мг на добу) дітям до 12 років потрібно призначати тільки у разі тяжкого перебігу астми і на обмежений період часу.

Бронхіальна астма

Початок терапії

На початку лікування, під час періодів загострення бронхіальної астми та при зменшенні або припиненні перорального прийому глюкокортикостероїдів рекомендована доза становить:

дорослі (в тому числі пацієнти літнього віку): зазвичай 1–2 мг двічі на добу. У дуже тяжких випадках дозу можна у подальшому підвищити;

діти віком від 12 років: дозування таке ж саме, як для дорослих;

діти віком від 6 місяців до 12 років: 0,5–1 мг двічі на добу.

Підтримуюча терапія

Підтримуючу дозу слід підбирати індивідуально і вона має дорівнювати найнижчій дозі, при якій у пацієнта відсутні симптоми захворювання.

Дорослі (в тому числі пацієнти літнього віку) і діти віком від 12 років: 0,5–1 мг двічі на добу.

Діти віком від 6 місяців до 12 років: 0,25–0,5 мг двічі на добу.

Пацієнти, які перорально приймають глюкокортикоїди як підтримуючу терапію

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ дає можливість відмінити або значно зменшити дозу глюкокортикостероїдів для перорального застосування зі збереженням контролю бронхіальної астми. Для початку переходу з пероральних стероїдів пацієнт має бути у відносно стабільному стані. Протягом приблизно 10 днів застосовувати високу дозу бедесоніду у небулах у комбінації з дозою перорального стероїду, яку застосовували раніше. Після цього дозу пероральних стероїдів слід поступово зменшувати до найменшого можливого рівня, наприклад на 2,5 мг преднізолону або еквівалента на місяць. Часто застосування перорального стероїду можна повністю припинити, замінивши його препаратом БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ. Докладніше про відміну глюкокортикостероїдів для перорального застосування див. у розділі «Особливості застосування».

Особливості дозування

Препарат можна змішувати з 0,9 % фізіологічним розчином та з розчинами для розпилення, що містять тербуталін, сальбутамол, фенотерол, ацетилцистеїн, натрію кромоглікат або іпратропіуму бромід. Суміш слід використати протягом 30 хвилин.

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДОЗУВАННЯ Таблиця 1

Доза (мг)

Об’єм препарату БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ,

суспензії для розпилення

0,25 мг/мл

0,5 мг/мл

0,25

1 мл

-

0,5

2 мл

1 мл

0,75

3 мл

-

1,0

4 мл

2 мл

1,5

6 мл

3 мл

2,0

8 мл

4 мл

Пацієнтам, для яких бажано підвищити терапевтичний ефект, особливо пацієнтам без великої кількості слизу в дихальних шляхах, рекомендується збільшити дозу будесоніду замість комбінованого лікування з пероральними кортикостероїдами, що пов’язано з меншим ризиком виникнення системних побічних ефектів.

Круп

Для дітей, хворих на круп, звичайна доза становить 2 мг розпиленого будесоніду. Цю дозу слід застосовувати за один прийом або двічі по 1 мг з інтервалом 30 хвилин. Введення препарату можна повторювати кожні 12 годин, усього максимум до 36 годин або до клінічного покращення.

Спосіб застосування

Препарат БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ застосовувати тільки за допомогою придатних для цього небулайзерів.

Контейнер необхідно від’єднати від смужки, обережно збовтати і відкрити, відламавши вушко наконечника. Вміст контейнера обережно видавити у камеру небулайзера. Порожній контейнер викинути, а камеру небулайзера накрити кришечкою.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ потрібно вводити за допомогою струменевого небулайзера з насадкою або відповідною дихальною маскою. Небулайзер слід під’єднати до повітряного компресора, що забезпечує достатній потік повітря (6–8 л/хв), а об’єм наповнення має становити 2–4 мл.

Примітка. Важливо, щоб пацієнт:

· уважно прочитав інструкцію для застосування, наведену у листку з інформацією для пацієнта, що вкладається в упаковку кожного небулайзера;

· розумів, що ультразвукові небулайзери не придатні для введення БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ, а тому не рекомендується їх використовувати;

· був поінформований про можливість змішування БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ з 0,9 % фізіологічним розчином та з розчинами для розпилення, що містять тербуталін, сальбутамол, фенотерол, ацетилцистеїн, натрію кромоглікат та іпратропію бромід, а також знав про необхідність використовувати суміш протягом 30 хвилин;

· промивав ротову порожнину водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу ротоглотки;

· вмивав водою шкіру обличчя після застосування дихальної маски, щоб запобігти подразненню шкіри;

· належним чином промивав та зберігав небулайзер згідно з інструкціями виробника.

Дiти.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ застосовувати дітям за показаннями (див. розділ «Показання» та «Спосіб застосування та дози»).

Купують з Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20, а також відповіді на них.

Яка ціна на Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20?

plus-icon

Ціни на Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 в Україні починаються від 217.73 до 329.32, препарат доступний в 221 аптеках.

Від чого допомагає Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20?

plus-icon

Показання препарату Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20:

Препарат містить потужний негалогенізований кортикостероїд – будесонід, призначений для лікування бронхіальної астми у пацієнтів, для яких застосування інгаляторів з розпиленням лікарських речовин стиснутим повітрям або у вигляді лікарської форми сухого порошку є неефективним або недоцільним.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ також рекомендується для застосування немовлятам і дітям, хворим на круп (ускладнення гострої вірусної інфекції верхніх дихальних шляхів, що також відоме як ларинготрахеобронхіт або підзв’язковий ларингіт), що є показанням для госпіталізації.

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20: 0,5 мг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20?

plus-icon

Інструкція Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20?

plus-icon

Зі складом Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: будесонід; 0,25 мг/мл або 0,5 мг/мл;

1 однодозовий контейнер містить 0,5 мг або 1 мг будесоніду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, натрію цитрат, динатрію едетат, полісорбат 80, кислота лимонна безводна, вода для ін’єкцій.

Як приймати Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20?

plus-icon

Дозування препарату БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ необхідно коригувати залежно від індивідуальних потреб пацієнта.

Доза, яка вводиться пацієнту, залежить від використовуваного обладнання для розпилення. Час розпилення та доставлена доза залежать від швидкості потоку, об’єму камери небулайзера та об’єму наповнення. Швидкість повітряного потоку через пристрій, що використовується для розпилення, має дорівнювати 6–8 літрів за хвилину. Відповідний об’єм наповнення для більшості небулайзерів дорівнює 2–4 мл. Дозу слід зменшити до мінімуму, необхідного для підтримання належного контролю бронхіальної астми. Найвищу дозу (2 мг на добу) дітям до 12 років потрібно призначати тільки у разі тяжкого перебігу астми і на обмежений період часу.

Бронхіальна астма

Початок терапії

На початку лікування, під час періодів загострення бронхіальної астми та при зменшенні або припиненні перорального прийому глюкокортикостероїдів рекомендована доза становить:

дорослі (в тому числі пацієнти літнього віку): зазвичай 1–2 мг двічі на добу. У дуже тяжких випадках дозу можна у подальшому підвищити;

діти віком від 12 років: дозування таке ж саме, як для дорослих;

діти віком від 6 місяців до 12 років: 0,5–1 мг двічі на добу.

Підтримуюча терапія

Підтримуючу дозу слід підбирати індивідуально і вона має дорівнювати найнижчій дозі, при якій у пацієнта відсутні симптоми захворювання.

Дорослі (в тому числі пацієнти літнього віку) і діти віком від 12 років: 0,5–1 мг двічі на добу.

Діти віком від 6 місяців до 12 років: 0,25–0,5 мг двічі на добу.

Пацієнти, які перорально приймають глюкокортикоїди як підтримуючу терапію

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ дає можливість відмінити або значно зменшити дозу глюкокортикостероїдів для перорального застосування зі збереженням контролю бронхіальної астми. Для початку переходу з пероральних стероїдів пацієнт має бути у відносно стабільному стані. Протягом приблизно 10 днів застосовувати високу дозу бедесоніду у небулах у комбінації з дозою перорального стероїду, яку застосовували раніше. Після цього дозу пероральних стероїдів слід поступово зменшувати до найменшого можливого рівня, наприклад на 2,5 мг преднізолону або еквівалента на місяць. Часто застосування перорального стероїду можна повністю припинити, замінивши його препаратом БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ. Докладніше про відміну глюкокортикостероїдів для перорального застосування див. у розділі «Особливості застосування».

Особливості дозування

Препарат можна змішувати з 0,9 % фізіологічним розчином та з розчинами для розпилення, що містять тербуталін, сальбутамол, фенотерол, ацетилцистеїн, натрію кромоглікат або іпратропіуму бромід. Суміш слід використати протягом 30 хвилин.

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДОЗУВАННЯ Таблиця 1

Доза (мг)

Об’єм препарату БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ,

суспензії для розпилення

0,25 мг/мл

0,5 мг/мл

0,25

1 мл

-

0,5

2 мл

1 мл

0,75

3 мл

-

1,0

4 мл

2 мл

1,5

6 мл

3 мл

2,0

8 мл

4 мл

Пацієнтам, для яких бажано підвищити терапевтичний ефект, особливо пацієнтам без великої кількості слизу в дихальних шляхах, рекомендується збільшити дозу будесоніду замість комбінованого лікування з пероральними кортикостероїдами, що пов’язано з меншим ризиком виникнення системних побічних ефектів.

Круп

Для дітей, хворих на круп, звичайна доза становить 2 мг розпиленого будесоніду. Цю дозу слід застосовувати за один прийом або двічі по 1 мг з інтервалом 30 хвилин. Введення препарату можна повторювати кожні 12 годин, усього максимум до 36 годин або до клінічного покращення.

Спосіб застосування

Препарат БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ застосовувати тільки за допомогою придатних для цього небулайзерів.

Контейнер необхідно від’єднати від смужки, обережно збовтати і відкрити, відламавши вушко наконечника. Вміст контейнера обережно видавити у камеру небулайзера. Порожній контейнер викинути, а камеру небулайзера накрити кришечкою.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ потрібно вводити за допомогою струменевого небулайзера з насадкою або відповідною дихальною маскою. Небулайзер слід під’єднати до повітряного компресора, що забезпечує достатній потік повітря (6–8 л/хв), а об’єм наповнення має становити 2–4 мл.

Примітка. Важливо, щоб пацієнт:

· уважно прочитав інструкцію для застосування, наведену у листку з інформацією для пацієнта, що вкладається в упаковку кожного небулайзера;

· розумів, що ультразвукові небулайзери не придатні для введення БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ, а тому не рекомендується їх використовувати;

· був поінформований про можливість змішування БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ з 0,9 % фізіологічним розчином та з розчинами для розпилення, що містять тербуталін, сальбутамол, фенотерол, ацетилцистеїн, натрію кромоглікат та іпратропію бромід, а також знав про необхідність використовувати суміш протягом 30 хвилин;

· промивав ротову порожнину водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу ротоглотки;

· вмивав водою шкіру обличчя після застосування дихальної маски, щоб запобігти подразненню шкіри;

· належним чином промивав та зберігав небулайзер згідно з інструкціями виробника.

Дiти.

БУДЕСОНІД-ІНТЕЛІ НЕБ застосовувати дітям за показаннями (див. розділ «Показання» та «Спосіб застосування та дози»).

Чи можна приймати Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: дозволено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 в аптеках України?

plus-icon

Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20.

Процес купівлі Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 і заберіть його в аптеці.

Купити Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Будесонід-Інтелі Неб сусп. для розп. 0,25 мг/мл конт. 2 мл №20 можна в таких містах: Луцьк , Житомир , Біла Церква , Чернігів , Харків , Запоріжжя , Львів , Тернопіль , Одеса , Миколаїв , Вінниця , Хмельницький , Черкаси , Полтава , Кременчук , Дніпро , Кривий Ріг , Камʼянське , Київ , Кропивницький та в інших населених пунктах України.