Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

ReturnНазад

Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

Ціни на Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)
1017.15 - 1245.59 грн.
target

знайдено в 133 аптеках

1017.15 - 1245.59 грн.
target

знайдено в 133 аптеках

Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2): Характеристики

Діапозон цін
1017.15 - 1245.59 грн.
Средня ціна
1117.20 грн.
priceBlister
558.6
packageNum
1
0
Країна
Німеччина
Виробник
Даічі Санкіо Юроуп ГмбХ
Код ATH
C09DX03
Діюча речовина
Олмесартану медоксоміл, амлодипін, гідрохлортіазид
Фармгрупа
Серцево-судинна система. Лікарські засоби, що впливають на ренін-ангіотензинову систему. Антагоністи ангіотензину II в комбінації з іншими препаратами. Олмесартану медоксоміл, амлодипін і гідрохлоротіазид.
Дозування
40 мг+10 мг+12,5 мг
Форма
таблетки
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Міжнародна назва
Olmesartan medoxomil, amlodipine and hydrochlorothiazide
Реєстрація
UA/17662/01/04 від 13.09.2019
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
3 роки

Особливості прийому Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

Діти
заборонено
Вагітні
заборонено
Годуючі
заборонено
Алергія
з обережністю
Діабет
за призначенням лікаря
Водії
з обережністю
Увага!Увага!

Опис препарату Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) створено на основі офіціальної інструкції до Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діючі речовини: олмесартану медоксоміл; амлодипіну бесилат; гідрохлоротіазид;

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить олмесартану медоксомілу 20 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 25 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 13,888 мг, що еквівалентно амлодипіну 10 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 13,888 мг, що еквівалентно амлодипіну 10 мг, та гідрохлоротіазиду 25 мг;

допоміжні речовини: крохмаль прежелатинізований кукурудзяний, целюлоза мікрокристалічна силікована (містить 98% мікрокристалічної целюлози (Ph. Eur.) та 2 % кремнію діоксиду колоїдного безводного (Ph. Eur.)), натрію кроскармелоза, магнію стеарат (рослинного походження);

плівкова оболонка містить: Опадрай II 85F24118 або Опадрай II 85F32331, або Опадрай II 85F25437 (спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), поліетиленгліколь, тальк, заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172), заліза оксид чорний (Е 172)).

testimony

Показання

Лікування есенціальної гіпертензії.

Додаткова терапія.

Препарат Севікар HCT призначають дорослим пацієнтам, артеріальний тиск яких недостатньо контролюється застосуванням комбінації олмесартану медоксомілу та амлодипіну як двокомпонентного лікарського засобу.

Замісна терапія.

Препарат Севікар НСТ призначають як альтернативну терапію дорослим пацієнтам, у яких артеріальний тиск нормально контролюється застосуванням комбінації олмесартану медоксомілу, амлодипіну і гідрохлоротіазиду як двокомпонентних лікарських засобів (олмесартану медоксоміл і амлодипін або олмесартану медоксоміл і гідрохлоротіазид) та однокомпонентних лікарських засобів (гідрохлоротіазид або амлодипін).

composition

Протипоказання

Підвищена чутливість до активних речовин, до похідних дигідропіридину або до сульфаніламідних речовин (оскільки гідрохлоротіазид є сульфаніламідним препаратом) або до будь-якої з допоміжних речовин.

- Тяжкі порушення функції нирок (див. розділ «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

- Стійка гіпокаліємія, гіперкальціємія, гіпонатріємія та клінічно виражена гіперурикемія.

- Тяжкі порушення функції печінки, холестаз та обструктивні захворювання жовчних проток.

- II та III триместр вагітності (див. розділ «Особливості застосування», «Застосування у період вагітності або годування груддю»).

Сумісне застосування препарату Севікар HCT і препаратів, що містять аліскірен, протипоказано пацієнтам із цукровим діабетом або порушенням функції нирок (ШКФ <60 мл /хв /1,73 м2) (див. розділи «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій», «Фармакологічні властивості».

Через вміст у препараті амлодипіну як діючої речовини Севікар HCT протипоказаний пацієнтам з:

- шоком (у тому числі кардіогенним шоком);

- тяжкою гіпотензією;

- порушенням відтоку крові із лівого шлуночка (наприклад, стеноз аорти тяжкого ступеня);

- гемодинамічно нестабільною серцевою недостатністю після гострого інфаркту міокарда.

Usage

Спосіб застосування

Дорослі

Таблетки препарату Севікар HCT приймають 1 раз на добу незалежно від прийому їжі.

Таблетку слід запивати достатньою кількістю рідини (наприклад стаканом води). Таблетку не слід розжовувати. Препарат потрібно приймати кожного дня в один і той самий час.

Додаткова терапія

Препарат Севікар НСТ 20 мг/5 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 20 мг і амлодипіну 5 мг як двокомпонентної комбінації.

Препарат Севікар НСТ 40 мг/5 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 40 мг і амлодипіну 5 мг як двокомпонентної комбінації, або пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні препарату Севікар HCT 20 мг/5 мг/12,5 мг.

Севікар HCT 40 мг/5 мг/25 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артерільний тиск недостатньо контролюється за допомогою препарату Севікар HCT 40 мг/5 мг/12,5 мг .

Севікар НСТ 40 мг/10 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 40 мг і амлодипіну 10 мг як двокомпонентної комбінації або при застосуванні препарату Севікар HCT 40 мг/5 мг/12,5 мг.

Севікар НСТ 40 мг/10 мг/25 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні препарату Севікар HCT 40 мг/10 мг/12,5 мг або Севікар НСТ 40 мг/5 мг/25 мг.

Перед тим як перейти на трикомпонентну комбінацію, рекомендується поступове титрування дозування окремих компонентів. Якщо клінічно доречно, можна розглянути пряму заміну двокомпонентної комбінації на трикомпонетну комбінацію.

Замісна терапія

Пацієнти, які застосовують одночасно стабільні дози олмесартану медоксомілу, амлодипіну і гідрохлоротіазиду як двокомпонентний лікарський засіб (олмесартану медоксоміл і амлодипін або олмесартану медоксоміл і гідрохлоротіазид) і однокомпонентного лікарського засобу (гідрохлоротіазид або амлодипін), можуть перейти на Севікар HCT, що містить ті ж дози компонентів.

Максимальна доза лікарського засобу Севікар HCT становить 40 мг/10 мг/25 мг на добу.

Пацієнти літнього віку (віком від 65 років).

Пацієнтам літнього віку рекомендується застосовувати препарат з обережністю, частіше контролюючи артеріальний тиск, особливо при прийомі максимальної дози Севікару HCT 40 мг/10 мг/25 мг на добу.

Потрібно з обережністю підвищувати дозу пацієнтам літнього віку (див. розділи «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Інформація щодо застосування Севікару HCT пацієнтам віком від 75 років дуже обмежена. Необхідна надзвичайна обережність, включаючи частіший моніторинг артеріального тиску.

Порушення функції нирок.

Максимальна доза для пацієнтів з легким та середнім порушенням функції нирок (кліренс креатиніну 30–60 мл/хв) становить 20 мг/5 мг/12,5 мг на добу через обмежений досвід прийому 40 мг олмесартану медоксомілу пацієнтам цієї групи.

Пацієнтам із помірними порушеннями функції нирок рекомендується контроль концентрації калію та креатиніну в сироватці.

Севікар HCT пацієнтам з тяжким порушеннями функції нирок (кліренс креатиніну <30 мл/хв) протипоказаний (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Порушення функції печінки.

Севікар HCT слід застосовувати з обережністю пацієнтам з легким порушенням функції печінки (див. розділи «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Для пацієнтів з помірними порушеннями функції печінки максимальна доза не повинна перевищувати 20 мг/5 мг/12,5 мг один раз на добу. Рекомендується ретельно контролювати артеріальний тиск та функцію нирок у пацієнтів з порушеннями функції печінки.

Як і щодо всіх антагоністів кальцію, у пацієнтів з дисфункцією печінки подовжується час напіввиведення амлодипіну; рекомендації з дозування не встановлені. Тому таким пацієнтам препарат Севікар HCT слід призначати з обережністю. Фармакокінетика амлодипіну у пацієнтів з порушенням функції печінки тяжкого ступеня не вивчена. Прийом амлодипіну пацієнтам з порушенням функції печінки тяжкого ступеня слід починати з найнижчої дози і повільно її підвищувати.

Застосування препарату Севікар HCT протипоказано пацієнтам з тяжкими порушеннями функції печінки, холестазом або біліарною обструкцією (див. розділ «Протипоказання»).

Діти

Севікар HCT не рекомендується застосовувати дітям та підліткам (віком до 18 років) через недостатність даних про безпеку застосування та ефективність.

Аналоги для Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

Показати ще

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2), а також відповіді на них.

Яка ціна на Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)?

plus-icon
Ціни на Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) в Україні починаються від 1017.15 до 1245.585, препарат доступний в 133 аптеках.

Від чого допомагає Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)?

plus-icon
Показання препарату Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2):

Лікування есенціальної гіпертензії.

Додаткова терапія.

Препарат Севікар HCT призначають дорослим пацієнтам, артеріальний тиск яких недостатньо контролюється застосуванням комбінації олмесартану медоксомілу та амлодипіну як двокомпонентного лікарського засобу.

Замісна терапія.

Препарат Севікар НСТ призначають як альтернативну терапію дорослим пацієнтам, у яких артеріальний тиск нормально контролюється застосуванням комбінації олмесартану медоксомілу, амлодипіну і гідрохлоротіазиду як двокомпонентних лікарських засобів (олмесартану медоксоміл і амлодипін або олмесартану медоксоміл і гідрохлоротіазид) та однокомпонентних лікарських засобів (гідрохлоротіазид або амлодипін).

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2): 40 мг+10 мг+12,5 мг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)?

plus-icon
Інструкція Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)?

plus-icon
Зі складом Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) можна ознайомитись нижче.

діючі речовини: олмесартану медоксоміл; амлодипіну бесилат; гідрохлоротіазид;

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить олмесартану медоксомілу 20 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 6,944 мг, що еквівалентно амлодипіну 5 мг, та гідрохлоротіазиду 25 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 13,888 мг, що еквівалентно амлодипіну 10 мг, та гідрохлоротіазиду 12,5 мг;

або олмесартану медоксомілу 40 мг, амлодипіну бесилату 13,888 мг, що еквівалентно амлодипіну 10 мг, та гідрохлоротіазиду 25 мг;

допоміжні речовини: крохмаль прежелатинізований кукурудзяний, целюлоза мікрокристалічна силікована (містить 98% мікрокристалічної целюлози (Ph. Eur.) та 2 % кремнію діоксиду колоїдного безводного (Ph. Eur.)), натрію кроскармелоза, магнію стеарат (рослинного походження);

плівкова оболонка містить: Опадрай II 85F24118 або Опадрай II 85F32331, або Опадрай II 85F25437 (спирт полівініловий, титану діоксид (Е 171), поліетиленгліколь, тальк, заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172), заліза оксид чорний (Е 172)).

Як приймати Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)?

plus-icon

Дорослі

Таблетки препарату Севікар HCT приймають 1 раз на добу незалежно від прийому їжі.

Таблетку слід запивати достатньою кількістю рідини (наприклад стаканом води). Таблетку не слід розжовувати. Препарат потрібно приймати кожного дня в один і той самий час.

Додаткова терапія

Препарат Севікар НСТ 20 мг/5 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 20 мг і амлодипіну 5 мг як двокомпонентної комбінації.

Препарат Севікар НСТ 40 мг/5 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 40 мг і амлодипіну 5 мг як двокомпонентної комбінації, або пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні препарату Севікар HCT 20 мг/5 мг/12,5 мг.

Севікар HCT 40 мг/5 мг/25 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артерільний тиск недостатньо контролюється за допомогою препарату Севікар HCT 40 мг/5 мг/12,5 мг .

Севікар НСТ 40 мг/10 мг/12,5 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні олмесартану медоксомілу 40 мг і амлодипіну 10 мг як двокомпонентної комбінації або при застосуванні препарату Севікар HCT 40 мг/5 мг/12,5 мг.

Севікар НСТ 40 мг/10 мг/25 мг можна застосовувати пацієнтам, у яких артеріальний тиск недостатньо контролюється при застосуванні препарату Севікар HCT 40 мг/10 мг/12,5 мг або Севікар НСТ 40 мг/5 мг/25 мг.

Перед тим як перейти на трикомпонентну комбінацію, рекомендується поступове титрування дозування окремих компонентів. Якщо клінічно доречно, можна розглянути пряму заміну двокомпонентної комбінації на трикомпонетну комбінацію.

Замісна терапія

Пацієнти, які застосовують одночасно стабільні дози олмесартану медоксомілу, амлодипіну і гідрохлоротіазиду як двокомпонентний лікарський засіб (олмесартану медоксоміл і амлодипін або олмесартану медоксоміл і гідрохлоротіазид) і однокомпонентного лікарського засобу (гідрохлоротіазид або амлодипін), можуть перейти на Севікар HCT, що містить ті ж дози компонентів.

Максимальна доза лікарського засобу Севікар HCT становить 40 мг/10 мг/25 мг на добу.

Пацієнти літнього віку (віком від 65 років).

Пацієнтам літнього віку рекомендується застосовувати препарат з обережністю, частіше контролюючи артеріальний тиск, особливо при прийомі максимальної дози Севікару HCT 40 мг/10 мг/25 мг на добу.

Потрібно з обережністю підвищувати дозу пацієнтам літнього віку (див. розділи «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Інформація щодо застосування Севікару HCT пацієнтам віком від 75 років дуже обмежена. Необхідна надзвичайна обережність, включаючи частіший моніторинг артеріального тиску.

Порушення функції нирок.

Максимальна доза для пацієнтів з легким та середнім порушенням функції нирок (кліренс креатиніну 30–60 мл/хв) становить 20 мг/5 мг/12,5 мг на добу через обмежений досвід прийому 40 мг олмесартану медоксомілу пацієнтам цієї групи.

Пацієнтам із помірними порушеннями функції нирок рекомендується контроль концентрації калію та креатиніну в сироватці.

Севікар HCT пацієнтам з тяжким порушеннями функції нирок (кліренс креатиніну <30 мл/хв) протипоказаний (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Порушення функції печінки.

Севікар HCT слід застосовувати з обережністю пацієнтам з легким порушенням функції печінки (див. розділи «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості»).

Для пацієнтів з помірними порушеннями функції печінки максимальна доза не повинна перевищувати 20 мг/5 мг/12,5 мг один раз на добу. Рекомендується ретельно контролювати артеріальний тиск та функцію нирок у пацієнтів з порушеннями функції печінки.

Як і щодо всіх антагоністів кальцію, у пацієнтів з дисфункцією печінки подовжується час напіввиведення амлодипіну; рекомендації з дозування не встановлені. Тому таким пацієнтам препарат Севікар HCT слід призначати з обережністю. Фармакокінетика амлодипіну у пацієнтів з порушенням функції печінки тяжкого ступеня не вивчена. Прийом амлодипіну пацієнтам з порушенням функції печінки тяжкого ступеня слід починати з найнижчої дози і повільно її підвищувати.

Застосування препарату Севікар HCT протипоказано пацієнтам з тяжкими порушеннями функції печінки, холестазом або біліарною обструкцією (див. розділ «Протипоказання»).

Діти

Севікар HCT не рекомендується застосовувати дітям та підліткам (віком до 18 років) через недостатність даних про безпеку застосування та ефективність.

Чи можна приймати Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2), прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) дітям?

plus-icon
Показання для дітей: заборонено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) в аптеках України?

plus-icon
Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2).

Процес купівлі Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2)

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2), виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) і заберіть його в аптеці.

Купити Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Севікар НСТ табл. в/о 40 мг/10 мг/12,5 мг №28 (14х2) можна в таких містах: Харків , Львів , Одеса , Дніпро , Кривий Ріг , Київ та в інших населених пунктах України.