Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

ReturnНазад

Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

Ціни на Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28
target

не знайдено в м. Київ

target

не знайдено в м. Київ

Увага!Увага!

Опис препарату Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 створено на основі офіціальної інструкції до Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Аліна Шевченко

Аліна Шевченко

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, рожевого кольору, містить:

діючі речовини: дроспіренону 3,0 мг та етинілестрадіолу 0,02 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат; крохмаль прежелатинізований (кукурудзяний); повідон; натрію кроскармелоза; полісорбат; магію стеарат;

плівкова оболонка (Opadry II Pink): спирт полівініловий, титану діоксид (Е171), макрогол, тальк (E553b), жовтий оксид заліза (Е172), червоний оксид заліза (Е172), чорний оксид заліза (Е172).

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, білого кольору, містить:

допоміжні речовини: лактоза безводна, повідон, магнію стеарат;

плівкова оболонка (Opadry II White): спирт полівініловий, титану діоксид (Е171), макрогол, тальк (E553b).

testimony

Показання

Пероральна контрацепція.

composition

Протипоказання

Комбіновані гормональні контрацептиви (КГК) не слід застосовувати при наявності хоча б одного з нижчезазначених станів. У разі якщо будь-який із цих станів виникає вперше під час застосування КГК, прийом препарату слід негайно припинити.

· Наявність або ризик розвитку венозної тромбоемболії (ВТЕ)

o венозна тромбоемболія на даний час, зокрема внаслідок терапії антикоагулянтами або в анамнезі (наприклад тромбоз глибоких вен (ТГВ) або тромбоемболія легеневої артерії (ТЕЛА));

o відома спадкова або набута схильність до венозної тромбоемболії, така як резистентність до активованого протеїну С (у тому числі мутація фактора V Лейдена), дефіцит антитромбіну-III, дефіцит протеїну С, дефіцит протеїну S;

o великі оперативні втручання з тривалою іммобілізацією (див. розділ «Особливості застосування»);

o високий ризик венозної тромбоемболії через наявність множинних факторів ризику (див. розділ «Особливості застосування»).

· Наявність або ризик розвитку артеріальної тромбоемболії (АТЕ)

o наявність артеріальної тромбоемболії на даний час або в анамнезі (наприклад інфаркт міокарда) або наявність продромальних симптомів (наприклад стенокардія);

o порушення мозкового кровообігу на даний час або в анамнезі, наявність продромальних симптомів (наприклад транзиторна ішемічна атака (TIA));

o відома спадкова або набута схильність до артеріальної тромбоемболії, така як гіпергомоцистеїнемія та антитіла до фосфоліпідів (антитіла до кардіоліпінів, вовчаковий антикоагулянт);

o мігрень з вогнищевими неврологічними симптомами в анамнезі;

o високий ризик артеріальної тромбоемболії через наявність множинних факторів ризику (див. розділ «Особливості застосування») або через наявність одного серйозного фактору ризику, такого як:

- цукровий діабет із судинними ускладненнями;

- тяжка артеріальна гіпертензія;

- тяжка дисліпопротеїнемія.

· Наявність тяжкого захворювання печінки на даний час або в анамнезі, поки показники функції печінки не повернулися у межі норми.

· Ниркова недостатність тяжкого ступеня або гостра ниркова недостатність.

· Наявність пухлин печінки на даний час або в анамнезі (доброякісних або злоякісних).

· Відомі або підозрювані злоякісні пухлини (наприклад, статевих органів або молочних залоз), що є залежними від статевих гормонів.

· Вагінальна кровотеча нез’ясованої етіології.

· Підвищена чутливість до діючих речовин або до будь-якого із компонентів препарату.

Usage

Спосіб застосування

Спосіб застосування: перорально.

Дозування

Як застосовувати препарат ВЕЛМАРІ

Таблетки слід приймати щоденно згідно з порядком, зазначеним на блістері, приблизно в один і той самий час, запиваючи у разі необхідності невеликою кількістю рідини. Таблетки застосовувати безперервно. Препарат приймати по 1 таблетці/добу протягом 28 днів поспіль. Приймання таблеток з кожної наступної упаковки слід розпочинати на наступний день після закінчення попередньої упаковки. Як правило, кровотеча відміни починається на 2-3-й день після початку застосування таблеток плацебо (останній ряд) і може не закінчитися до початку прийому таблеток з наступної упаковки.

Початок застосування препарату ВЕЛМАРІ

  • Гормональних контрацептивів у попередній період (минулий місяць) не застосовували

Застосування таблеток слід розпочинати у перший день природного циклу (тобто у перший день менструальної кровотечі).

  • Перехід з іншого комбінованого орального контрацептива (КОК), вагінального кільця або трансдермального пластиру

Бажано розпочати застосування таблеток препарату ВЕЛМАРІ наступного дня після приймання останньої гормоновмісної таблетки попереднього КОК, але не пізніше наступного дня після перерви у застосуванні таблеток або після приймання таблеток плацебо попереднього КОК. У випадку застосування контрацептивного вагінального кільця або трансдермального пластиру слід розпочати приймати препарат ВЕЛМАРІ у день видалення засобу, але не пізніше дня, коли необхідне наступне застосування цих препаратів.

  • Перехід з методу, що базується на застосуванні лише прогестогену («міні-пілі», ін’єкції, імпланти) або внутрішньоматкової системи з прогестогеном

Можна розпочати приймання препарату ВЕЛМАРІ у будь-який день після припинення приймання «міні-пілі» (у випадку імпланта або внутрішньоматкової системи – в день їх видалення, у випадку ін’єкції – замість наступної ін’єкції). Однак у всіх випадках рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод контрацепції протягом перших

7 днів застосування препарату.

  • Після аборту у I триместрі вагітності

Можна розпочинати прийом препарату ВЕЛМАРІ одразу ж. У такому випадку немає необхідності застосовувати додаткові засоби контрацепції.

  • Після пологів або аборту у II триместрі

Рекомендується розпочинати приймання препарату ВЕЛМАРІ з 21-28-го дня після пологів або аборту у II триместрі вагітності. У разі пізнішого початку застосування таблеток рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод контрацепції протягом перших

7 днів приймання таблеток. Проте, якщо статевий акт уже відбувся, то перед початком застосування препарату слід виключити можливу вагітність або дочекатися настання першої менструації.

У випадку годування груддю див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю».

Що робити у випадку пропуску прийому таблетки

Пропуском у застосуванні таблеток плацебо з останнього (4-го) ряду можна знехтувати. Проте їх слід вилучити з упаковки, щоб уникнути ненавмисного подовження фази застосування плацебо. Нижчезазначені вказівки стосуються тільки пропущених активних таблеток, що містять діючі речовини.

Якщо запізнення у застосуванні таблетки не перевищує 24 години, протизаплідна дія препарату не знижується. Пропущену таблетку треба прийняти одразу, як тільки це з’ясувалося. Наступну таблетку з цієї упаковки слід приймати у звичний час.

Якщо запізнення з застосуванням забутої таблетки перевищує 24 години, контрацептивний захист може зменшитися. У такому разі можна керуватися двома основними правилами:

1. рекомендованою є перерва у застосуванні гормоновмісних таблеток, яка триває 4 дні, перерва у застосуванні таблеток ніколи не може перевищувати 7 днів;

2. адекватне пригнічення системи гіпоталамус-гіпофіз-яєчники досягається безперервним застосуванням таблеток протягом 7 днів.

Відповідно до цього у повсякденному житті слід керуватися нижчезазначеними рекомендаціями:

· День 1-7

Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти дві таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час. Крім того, протягом наступних 7 днів слід використовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив. У разі, якщо у попередні 7 днів відбувся статевий акт, слід враховувати можливість настання вагітності. Чим більше таблеток пропущено і чим ближчий період застосування таблеток плацебо, тим більший ризик вагітності.

· День 8-14

Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти 2 таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час. За умови, що жінка правильно приймала таблетки протягом 7 днів перед пропуском, немає необхідності використовувати додаткові протизаплідні засоби. Якщо це не так або пропущена більше ніж 1 таблетка, рекомендується використовувати додаткові методи контрацепції протягом 7 днів.

· День 15-24

Ризик зниження надійності зростає при наближенні періоду застосування таблеток плацебо. Однак при дотриманні схеми приймання таблеток можна уникнути зниження контрацептивного захисту. Якщо дотримуватися одного з нижченаведених варіантів, то не виникне необхідності використовувати додаткові контрацептивні засоби за умови правильного застосування таблеток протягом 7 днів до пропуску. Якщо це не так, рекомендується дотримуватися першого з нижченаведених варіантів і використовувати додаткові застережні методи протягом наступних 7 днів.

1. Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти 2 таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час до закінчення застосування активних таблеток. 4 таблетками плацебо з останнього ряду необхідно знехтувати. Таблетки з наступної упаковки слід розпочати приймати одразу ж після застосування останньої активної таблетки. Малоймовірно, що кровотеча відміни почнеться до закінчення приймання всіх активних таблеток з другої упаковки, хоча під час застосування таблеток можуть спостерігатися кровомазання або проривна кровотеча.

2. Можна також припинити приймання активних таблеток з поточної упаковки. Потім слід застосувати таблетки плацебо з останнього ряду протягом 4 днів, включаючи дні пропуску таблеток; приймання таблеток слід розпочати з наступної упаковки.

Якщо після пропуску у прийманні таблеток відсутня очікувана кровотеча відміни протягом першої нормальної перерви у прийманні препарату, то імовірна вагітність.

Рекомендації у випадку розладів з боку шлунково-кишкового тракту

У випадку тяжких розладів з боку шлунково-кишкового тракту (наприклад блювання або діарея) можливе неповне всмоктування препарату. У такому разі слід застосовувати додаткові засоби контрацепції. Якщо блювання почалось упродовж 3-4 годин після приймання активної таблетки, то якнайшвидше необхідно прийняти нову (замісну) таблетку.

Наступну таблетку, якщо можливо, слід прийняти протягом 24 годин у рамках режиму звичайного прийому таблетки. Якщо минуло більше 24 годин, прийнятною є рекомендація, наведена вище у розділі «Спосіб застосування та дози» підпункт «Що робити у випадку пропуску прийому таблетки». Якщо жінка не хоче змінювати свій графік застосування таблеток, їй необхідно прийняти додаткову таблетку(и) з наступної упаковки.

Як відтермінувати настання кровотечи відміни

Щоб затримати період настання кровотечі відміни, слід продовжувати приймати таблетки препарату ВЕЛМАРІ з нової упаковки і не приймати таблетки плацебо з поточної упаковки. Якщо є бажання, термін приймання можна продовжити аж до закінчення активних таблеток із другої упаковки. При цьому можуть спостерігатися проривна кровотеча або кровомазання. Зазвичай застосування препарату ВЕЛМАРІ слід відновити після приймання таблеток плацебо.

Щоб змістити час настання кровотечі відміни на інший день тижня, рекомендується скоротити перерву у прийманні таблеток плацебо на стільки днів, на скільки бажано. Слід зазначити, що чим коротшою буде перерва, тим частіше спостерігається відсутність кровотечі відміни та поява проривної кровотечі або кровомазання протягом приймання таблеток з другої упаковки (як і у випадку затримки настання менструації кровотечі відміни).

Діти.

Препарат показаний для застосування за призначенням лікаря тільки після настання сталих менструацій.

Аналоги для Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

Показати ще

Купують з Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28, а також відповіді на них.

Яка ціна на Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28?

plus-icon

Ціни на Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 в Україні починаються від 0.0 до 0.0, препарат доступний в 0 аптеках.

Від чого допомагає Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28?

plus-icon

Показання препарату Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28:

Пероральна контрацепція.

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28: 3 мг+0,02 мг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28?

plus-icon

Інструкція Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28?

plus-icon

Зі складом Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 можна ознайомитись нижче.

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, рожевого кольору, містить:

діючі речовини: дроспіренону 3,0 мг та етинілестрадіолу 0,02 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат; крохмаль прежелатинізований (кукурудзяний); повідон; натрію кроскармелоза; полісорбат; магію стеарат;

плівкова оболонка (Opadry II Pink): спирт полівініловий, титану діоксид (Е171), макрогол, тальк (E553b), жовтий оксид заліза (Е172), червоний оксид заліза (Е172), чорний оксид заліза (Е172).

1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, білого кольору, містить:

допоміжні речовини: лактоза безводна, повідон, магнію стеарат;

плівкова оболонка (Opadry II White): спирт полівініловий, титану діоксид (Е171), макрогол, тальк (E553b).

Як приймати Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28?

plus-icon

Спосіб застосування: перорально.

Дозування

Як застосовувати препарат ВЕЛМАРІ

Таблетки слід приймати щоденно згідно з порядком, зазначеним на блістері, приблизно в один і той самий час, запиваючи у разі необхідності невеликою кількістю рідини. Таблетки застосовувати безперервно. Препарат приймати по 1 таблетці/добу протягом 28 днів поспіль. Приймання таблеток з кожної наступної упаковки слід розпочинати на наступний день після закінчення попередньої упаковки. Як правило, кровотеча відміни починається на 2-3-й день після початку застосування таблеток плацебо (останній ряд) і може не закінчитися до початку прийому таблеток з наступної упаковки.

Початок застосування препарату ВЕЛМАРІ

  • Гормональних контрацептивів у попередній період (минулий місяць) не застосовували

Застосування таблеток слід розпочинати у перший день природного циклу (тобто у перший день менструальної кровотечі).

  • Перехід з іншого комбінованого орального контрацептива (КОК), вагінального кільця або трансдермального пластиру

Бажано розпочати застосування таблеток препарату ВЕЛМАРІ наступного дня після приймання останньої гормоновмісної таблетки попереднього КОК, але не пізніше наступного дня після перерви у застосуванні таблеток або після приймання таблеток плацебо попереднього КОК. У випадку застосування контрацептивного вагінального кільця або трансдермального пластиру слід розпочати приймати препарат ВЕЛМАРІ у день видалення засобу, але не пізніше дня, коли необхідне наступне застосування цих препаратів.

  • Перехід з методу, що базується на застосуванні лише прогестогену («міні-пілі», ін’єкції, імпланти) або внутрішньоматкової системи з прогестогеном

Можна розпочати приймання препарату ВЕЛМАРІ у будь-який день після припинення приймання «міні-пілі» (у випадку імпланта або внутрішньоматкової системи – в день їх видалення, у випадку ін’єкції – замість наступної ін’єкції). Однак у всіх випадках рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод контрацепції протягом перших

7 днів застосування препарату.

  • Після аборту у I триместрі вагітності

Можна розпочинати прийом препарату ВЕЛМАРІ одразу ж. У такому випадку немає необхідності застосовувати додаткові засоби контрацепції.

  • Після пологів або аборту у II триместрі

Рекомендується розпочинати приймання препарату ВЕЛМАРІ з 21-28-го дня після пологів або аборту у II триместрі вагітності. У разі пізнішого початку застосування таблеток рекомендується додатково використовувати бар’єрний метод контрацепції протягом перших

7 днів приймання таблеток. Проте, якщо статевий акт уже відбувся, то перед початком застосування препарату слід виключити можливу вагітність або дочекатися настання першої менструації.

У випадку годування груддю див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю».

Що робити у випадку пропуску прийому таблетки

Пропуском у застосуванні таблеток плацебо з останнього (4-го) ряду можна знехтувати. Проте їх слід вилучити з упаковки, щоб уникнути ненавмисного подовження фази застосування плацебо. Нижчезазначені вказівки стосуються тільки пропущених активних таблеток, що містять діючі речовини.

Якщо запізнення у застосуванні таблетки не перевищує 24 години, протизаплідна дія препарату не знижується. Пропущену таблетку треба прийняти одразу, як тільки це з’ясувалося. Наступну таблетку з цієї упаковки слід приймати у звичний час.

Якщо запізнення з застосуванням забутої таблетки перевищує 24 години, контрацептивний захист може зменшитися. У такому разі можна керуватися двома основними правилами:

1. рекомендованою є перерва у застосуванні гормоновмісних таблеток, яка триває 4 дні, перерва у застосуванні таблеток ніколи не може перевищувати 7 днів;

2. адекватне пригнічення системи гіпоталамус-гіпофіз-яєчники досягається безперервним застосуванням таблеток протягом 7 днів.

Відповідно до цього у повсякденному житті слід керуватися нижчезазначеними рекомендаціями:

· День 1-7

Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти дві таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час. Крім того, протягом наступних 7 днів слід використовувати бар’єрний метод контрацепції, наприклад презерватив. У разі, якщо у попередні 7 днів відбувся статевий акт, слід враховувати можливість настання вагітності. Чим більше таблеток пропущено і чим ближчий період застосування таблеток плацебо, тим більший ризик вагітності.

· День 8-14

Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти 2 таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час. За умови, що жінка правильно приймала таблетки протягом 7 днів перед пропуском, немає необхідності використовувати додаткові протизаплідні засоби. Якщо це не так або пропущена більше ніж 1 таблетка, рекомендується використовувати додаткові методи контрацепції протягом 7 днів.

· День 15-24

Ризик зниження надійності зростає при наближенні періоду застосування таблеток плацебо. Однак при дотриманні схеми приймання таблеток можна уникнути зниження контрацептивного захисту. Якщо дотримуватися одного з нижченаведених варіантів, то не виникне необхідності використовувати додаткові контрацептивні засоби за умови правильного застосування таблеток протягом 7 днів до пропуску. Якщо це не так, рекомендується дотримуватися першого з нижченаведених варіантів і використовувати додаткові застережні методи протягом наступних 7 днів.

1. Слід прийняти останню пропущену таблетку якомога швидше, навіть якщо доведеться прийняти 2 таблетки одночасно. Після цього продовжувати приймати таблетки у звичний час до закінчення застосування активних таблеток. 4 таблетками плацебо з останнього ряду необхідно знехтувати. Таблетки з наступної упаковки слід розпочати приймати одразу ж після застосування останньої активної таблетки. Малоймовірно, що кровотеча відміни почнеться до закінчення приймання всіх активних таблеток з другої упаковки, хоча під час застосування таблеток можуть спостерігатися кровомазання або проривна кровотеча.

2. Можна також припинити приймання активних таблеток з поточної упаковки. Потім слід застосувати таблетки плацебо з останнього ряду протягом 4 днів, включаючи дні пропуску таблеток; приймання таблеток слід розпочати з наступної упаковки.

Якщо після пропуску у прийманні таблеток відсутня очікувана кровотеча відміни протягом першої нормальної перерви у прийманні препарату, то імовірна вагітність.

Рекомендації у випадку розладів з боку шлунково-кишкового тракту

У випадку тяжких розладів з боку шлунково-кишкового тракту (наприклад блювання або діарея) можливе неповне всмоктування препарату. У такому разі слід застосовувати додаткові засоби контрацепції. Якщо блювання почалось упродовж 3-4 годин після приймання активної таблетки, то якнайшвидше необхідно прийняти нову (замісну) таблетку.

Наступну таблетку, якщо можливо, слід прийняти протягом 24 годин у рамках режиму звичайного прийому таблетки. Якщо минуло більше 24 годин, прийнятною є рекомендація, наведена вище у розділі «Спосіб застосування та дози» підпункт «Що робити у випадку пропуску прийому таблетки». Якщо жінка не хоче змінювати свій графік застосування таблеток, їй необхідно прийняти додаткову таблетку(и) з наступної упаковки.

Як відтермінувати настання кровотечи відміни

Щоб затримати період настання кровотечі відміни, слід продовжувати приймати таблетки препарату ВЕЛМАРІ з нової упаковки і не приймати таблетки плацебо з поточної упаковки. Якщо є бажання, термін приймання можна продовжити аж до закінчення активних таблеток із другої упаковки. При цьому можуть спостерігатися проривна кровотеча або кровомазання. Зазвичай застосування препарату ВЕЛМАРІ слід відновити після приймання таблеток плацебо.

Щоб змістити час настання кровотечі відміни на інший день тижня, рекомендується скоротити перерву у прийманні таблеток плацебо на стільки днів, на скільки бажано. Слід зазначити, що чим коротшою буде перерва, тим частіше спостерігається відсутність кровотечі відміни та поява проривної кровотечі або кровомазання протягом приймання таблеток з другої упаковки (як і у випадку затримки настання менструації кровотечі відміни).

Діти.

Препарат показаний для застосування за призначенням лікаря тільки після настання сталих менструацій.

Чи можна приймати Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: заборонено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 в аптеках України?

plus-icon

Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28.

Процес купівлі Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 і заберіть його в аптеці.

Купити Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Велмарі табл. в/о 3,0 мг/0,02 мг №28 можна в таких містах: та в інших населених пунктах України.