Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)

ReturnНазад

Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)

Ціни на Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)
586.70 - 717.70 грн.
target

знайдено в 446 аптеках

586.70 - 717.70 грн.
target

знайдено в 446 аптеках

Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4): Характеристики

Діапозон цін
586.70 - 717.70 грн.
Средня ціна
628.12 грн.
priceBlister
157.03
packageNum
1
0
Країна
Іспанія
Виробник
Феррер Інтернаціональ С.А.
Код ATH
C10BX06
Діюча речовина
Ацетилсаліцилова кислота, аторвастатин, раміприл
Фармгрупа
Інгібітори ГМГ-КоА-редуктази, інші комбінації.
Дозування
100 мг+20 мг+5 мг
Форма
капсули
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Міжнародна назва
Atorvastatin, acetylsalicylic acid and ramipril
Реєстрація
UA/15409/01/01 від 26.08.2016
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)

Діти
заборонено
Вагітні
заборонено
Годуючі
заборонено
Алергія
з обережністю
Діабет
з обережністю
Водії
протипоказано протягом декількох годин після застосування препарату
Увага!Увага!

Опис препарату Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) створено на основі офіціальної інструкції до Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діючі речовини:

1 капсула містить 100 мг кислоти ацетилсаліцилової, 20 мг аторвастатину (у вигляді аторвастатину кальцію тригідрату) та 5 мг раміприлу;

допоміжні речовини:

для таблеток кислоти ацетилсаліцилової: целюлоза мікрокристалічна; натрію крохмальгліколят (тип A); тальк; Opadry АМВ білий ОY-В-28920;

для таблеток аторвастатину: лактоза, моногідрат; крохмаль прежелатинізований 1500; кальцію карбонат; гідроксипропілцелюлоза; полісорбат 80; кросповідон тип А; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат; Opadry зелений 06О21881;

для таблеток раміприлу: гіпромелоза 2910; целюлоза мікрокристалічна, крохмаль прежелатинізований 1500; натрію стеарилфумарат; Opadry АМВ жовтий 80W32656;

тверда капсула: желатин; титану діоксид (Е 171); заліза оксид, чорний (Е 172); заліза оксид, червоний (Е 172); чорнило чорне.

testimony

Показання

Вторинна профілактика ускладнень з боку серцево-судинної системи у дорослих пацієнтів як замісна терапія, коли забезпечується адекватний контроль при терапії монокомпонентними засобами в еквівалентних терапевтичних дозах.

composition

Протипоказання

- Гіперчутливість до активних речовин або інших компонентів препарату, інших саліцилатів, нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ), інших інгібіторів ангіотензинперетворювального ферменту (АПФ) або тартразину.

- Гіперчутливість до сої або арахісу.

- Астма в анамнезі або інші алергічні реакції, спричинені застосуванням ацетилсаліцилової кислоти або інших нестероїдних анальгетиків / протизапальних засобів.

- Гострі пептичні виразки (див. розділ «Особливості застосування»).

- Гемофілія та інші порушення згортання крові (тромбоцитопенія, геморагічний діатез).

- Ниркова та печінкова недостатність тяжкого ступеня (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

- Протипоказано пацієнтам, які перебувають на гемодіалізі (див. розділ «Спосіб застосування та дози»).

- Серцева недостатність тяжкого ступеня, артеріальна гіпотензія, гемодинамічно нестабільні стани.

- Сумісне застосування з метотрексатом у дозі 15 мг/тиждень або більше (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

- Назальні поліпи, пов’язані з астмою, що спричинена або загострюється при застосуванні ацетилсаліцилової кислоти.

- Захворювання печінки або постійне підвищення рівня трансаміназ сироватки більш ніж у 3 рази порівняно з нормою, що не має пояснень (див. розділ «Особливості застосування»).

- Період вагітності, період годування груддю. Протипоказано жінкам дітородного віку, які не застосовують ефективні методи контрацепції (див. розділ «Застосування у період вагітності або годування груддю»).

- Сумісне застосування з типранавіром або ритонавіром (через ризик розвитку рабдоміолізу) (див. розділи «Особливості застосування» та «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

- Сумісне застосування з циклоспорином (через ризик розвитку рабдоміолізу) (див. розділи «Особливості застосування» та «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

- Комбінація з метотрексатом.

- Ангіоневротичний набряк в анамнезі (спадковий, ідіопатичний або спричинений застосуванням інгібіторів АПФ або антагоністів рецепторів ангіотензину ІІ).

- Екстракорпоральні методи лікування, які призводять до контакту крові з негативно зарядженими поверхнями (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

- Виражений двосторонній стеноз ниркових артерій або стеноз ниркових артерій в одній функціонуючій нирці.

- Раміприл не слід застосовувати пацієнтам із гіпотензивними або гемодинамічно нестабільними станами.

- Діти та підлітки до 18 років. У дітей до 16 років при гарячці, грипі або вітряній віспі існує ризик розвиток синдрому Рейє.

- Нещодавно перенесені травми, хірургічні втручання.

Usage

Спосіб застосування

Препарат Триномія , капсули тверді, призначений для перорального застосування. Препарат слід приймати 1 раз на добу, бажано після прийому їжі. Капсулу слід ковтати цілою, запиваючи достатньою кількістю води. Капсулу не можна розжовувати, подрібнювати і відкривати. Система закупорювання капсули забезпечує збереження фармакологічних властивостей активних речовин.

Під час лікування препаратом Триномія не рекомендується вживати грейпфрутовий сік.

Дорослі.

Пацієнти, у яких забезпечується адекватний контроль при терапії ацетилсаліциловою кислотою, аторвастатином та раміприлом в еквівалентних терапевтичних дозах, можуть перейти на терапію препаратом Триномія , капсули тверді.

Розпочинати лікування слід під наглядом лікаря (див. розділ «Особливості застосування»).

Для запобігання виникненню ускладнень з боку серцево-судинної системи підтримувальна доза раміприлу повинна становити 10 мг 1 раз на добу.

Особливі групи пацієнтів.

Пацієнти з нирковою недостатністю. Слід враховувати показник кліренсу креатиніну при визначенні добової дози препарату для пацієнтів із нирковою недостатністю:

- якщо кліренс креатиніну ≥ 60 мл/хв, максимальна добова доза раміприлу повинна становити 10 мг;

- якщо кліренс креатиніну 30‒60 мл/хв, максимальна добова доза раміприлу повинна становити 5 мг.

Препарат Триномія протипоказано застосовувати пацієнтам, які перебувають на гемодіалізі, та/або з тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну < 30 мл/хв) (див. розділ «Протипоказання»).

Пацієнти з печінковою недостатністю. Слід з обережністю застосовувати препарат Триномія пацієнтам із печінковою недостатністю. Необхідно проводити функціональні проби печінки перед початком та періодично під час лікування препаратом. Пацієнтам, у яких розвиваються симптоми або ознаки ушкодження печінки, слід провести функціональні проби печінки. Необхідно спостерігати за пацієнтами, у яких було виявлено підвищення рівнів трансаміназ, поки відхилення не будуть усунуті. У випадку, коли рівні трансаміназ у 3 рази перевищують верхню межу норми, слід відмінити застосування препарату Триномія (див. розділ «Побічні реакції»).

Крім того, максимальна добова доза раміприлу для цієї категорії пацієнтів повинна становити 2,5 мг.

Препарат Триномія протипоказано застосовувати пацієнтам із тяжкою або гострою печінковою недостатність (див. розділ «Протипоказання»).

Пацієнти літнього віку. Через високий ризик розвитку побічних реакцій слід з обережністю розпочинати лікування пацієнтів літнього віку та дуже слабких пацієнтів.

Діти. Препарат Триномія протипоказано застосовувати дітям (віком до 18 років) (див. розділ «Протипоказання»).

Аналоги для Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)

Показати ще

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4), а також відповіді на них.

Яка ціна на Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)?

plus-icon
Ціни на Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) в Україні починаються від 586.7 до 717.7, препарат доступний в 446 аптеках.

Від чого допомагає Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)?

plus-icon
Показання препарату Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4):

Вторинна профілактика ускладнень з боку серцево-судинної системи у дорослих пацієнтів як замісна терапія, коли забезпечується адекватний контроль при терапії монокомпонентними засобами в еквівалентних терапевтичних дозах.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4): 100 мг+20 мг+5 мг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)?

plus-icon
Інструкція Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)?

plus-icon
Зі складом Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) можна ознайомитись нижче.

діючі речовини:

1 капсула містить 100 мг кислоти ацетилсаліцилової, 20 мг аторвастатину (у вигляді аторвастатину кальцію тригідрату) та 5 мг раміприлу;

допоміжні речовини:

для таблеток кислоти ацетилсаліцилової: целюлоза мікрокристалічна; натрію крохмальгліколят (тип A); тальк; Opadry АМВ білий ОY-В-28920;

для таблеток аторвастатину: лактоза, моногідрат; крохмаль прежелатинізований 1500; кальцію карбонат; гідроксипропілцелюлоза; полісорбат 80; кросповідон тип А; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат; Opadry зелений 06О21881;

для таблеток раміприлу: гіпромелоза 2910; целюлоза мікрокристалічна, крохмаль прежелатинізований 1500; натрію стеарилфумарат; Opadry АМВ жовтий 80W32656;

тверда капсула: желатин; титану діоксид (Е 171); заліза оксид, чорний (Е 172); заліза оксид, червоний (Е 172); чорнило чорне.

Як приймати Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4)?

plus-icon

Препарат Триномія , капсули тверді, призначений для перорального застосування. Препарат слід приймати 1 раз на добу, бажано після прийому їжі. Капсулу слід ковтати цілою, запиваючи достатньою кількістю води. Капсулу не можна розжовувати, подрібнювати і відкривати. Система закупорювання капсули забезпечує збереження фармакологічних властивостей активних речовин.

Під час лікування препаратом Триномія не рекомендується вживати грейпфрутовий сік.

Дорослі.

Пацієнти, у яких забезпечується адекватний контроль при терапії ацетилсаліциловою кислотою, аторвастатином та раміприлом в еквівалентних терапевтичних дозах, можуть перейти на терапію препаратом Триномія , капсули тверді.

Розпочинати лікування слід під наглядом лікаря (див. розділ «Особливості застосування»).

Для запобігання виникненню ускладнень з боку серцево-судинної системи підтримувальна доза раміприлу повинна становити 10 мг 1 раз на добу.

Особливі групи пацієнтів.

Пацієнти з нирковою недостатністю. Слід враховувати показник кліренсу креатиніну при визначенні добової дози препарату для пацієнтів із нирковою недостатністю:

- якщо кліренс креатиніну ≥ 60 мл/хв, максимальна добова доза раміприлу повинна становити 10 мг;

- якщо кліренс креатиніну 30‒60 мл/хв, максимальна добова доза раміприлу повинна становити 5 мг.

Препарат Триномія протипоказано застосовувати пацієнтам, які перебувають на гемодіалізі, та/або з тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну < 30 мл/хв) (див. розділ «Протипоказання»).

Пацієнти з печінковою недостатністю. Слід з обережністю застосовувати препарат Триномія пацієнтам із печінковою недостатністю. Необхідно проводити функціональні проби печінки перед початком та періодично під час лікування препаратом. Пацієнтам, у яких розвиваються симптоми або ознаки ушкодження печінки, слід провести функціональні проби печінки. Необхідно спостерігати за пацієнтами, у яких було виявлено підвищення рівнів трансаміназ, поки відхилення не будуть усунуті. У випадку, коли рівні трансаміназ у 3 рази перевищують верхню межу норми, слід відмінити застосування препарату Триномія (див. розділ «Побічні реакції»).

Крім того, максимальна добова доза раміприлу для цієї категорії пацієнтів повинна становити 2,5 мг.

Препарат Триномія протипоказано застосовувати пацієнтам із тяжкою або гострою печінковою недостатність (див. розділ «Протипоказання»).

Пацієнти літнього віку. Через високий ризик розвитку побічних реакцій слід з обережністю розпочинати лікування пацієнтів літнього віку та дуже слабких пацієнтів.

Діти. Препарат Триномія протипоказано застосовувати дітям (віком до 18 років) (див. розділ «Протипоказання»).

Чи можна приймати Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4), прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) дітям?

plus-icon
Показання для дітей: заборонено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) в аптеках України?

plus-icon
Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4).

Купити Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) за допомогою ZDOROVI.UA

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4), виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Триномія капс. тверд. 100 мг/20 мг/5 мг №28 (7х4) і заберіть його в аптеці.