Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.

ReturnНазад

Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.

Цены на Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.
2227.12 - 2514.00 грн.
target

найдено в 354 аптеках

2227.12 - 2514.00 грн.
target

найдено в 354 аптеках

Внимание!Внимание!

Описание препарата Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. создано на основе официальной инструкции к Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: трипторелін;

1 флакон містить триптореліну ацетат, що відповідає 3,75 мг триптореліну;

допоміжні речовини: D, L лактид когліколід полімер, маніт (Е 421), натрію кармелоза, полісорбат 80;

склад розчинника: 1 ампула містить маніт (Е 421), воду для ін’єкцій.

testimony

Показания

· Рак передміхурової залози

Лікування високоризикованого локалізованого або місцевопоширеного раку передміхурової залози, у поєднанні з радіотерапією (див. розділ «Фармакодинаміка»).

Лікування місцевопоширеного або метастатичного раку передміхурової залози.

Сприятливий результат лікування є більш виражений та спостерігається частіше, якщо раніше пацієнт не отримував будь–якої іншої гормональної терапії.

· Передчасне статеве дозрівання у дітей (у дівчаток віком до 8 років та у хлопчиків віком до 10 років).

· Генітальний та екстрагенітальний ендометріоз (І–ІV стадій)

Терапію не проводити довше 6 місяців (див. розділ «Побічні реакції»). Проведення повторного курсу лікування триптореліном або іншим аналогом гонадотропін–рилізинг гормону (ГнРГ) не рекомендовано.

· Жіноче безпліддя

Додаткове лікування у поєднанні з гонадотропінами (менопаузальний гонадотропін людини (МГЛ), фолікулостимулюючий гормон (ФСГ), хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ)), для штучного відтворення умов овуляції з метою запліднення in vitro і подальшої трансплантації ембріона (I.V.F.E.T).

· Лікування фіброміоми матки перед оперативним втручанням

– у зв’язку з анемією (рівень гемоглобіну нижче або дорівнює 8 г/дл);

– як допоміжний і коригуючий лікарський засіб при оперативному лікуванні у разі необхідності зменшення розміру фіброміоми: ендоскопічна операція, трансвагінальна операція.

Тривалість лікування обмежується трьома місяцями.

· Рак молочної залози

Як ад’ювантна терапія у поєднанні з тамоксифеном або інгібітором ароматази для лікування гормончутливого раку молочної залози ранньої стадії з високим ризиком рецидиву після завершення хіміотерапії у жінок з підтвердженим статусом передменопаузи (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Побічні реакції» та «Фармакодинамика»).

composition

Противопоказания

· Гіперчутливість до ГнРГ, його аналогів або до будь–яких допоміжних речовин цього лікарського засобу, вказаних у розділі «Склад» (див. розділ «Побічні реакції»).

· Період вагітності або годування груддю.

· Жінкам в передменопаузі, хворим на рак молочної залози: застосування інгібітора ароматази до досягнення у них адекватного пригнічення функції яєчників триптореліном (див. розділи «Спосіб застосування та дози» та «Особливості застосування»).

Usage

Способ применения

Дози

· Рак передміхурової залози

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Тривалість лікування

При лікуванні високоризикованого локалізованого або місцевопоширеного гормонзалежного раку передміхурової залози, коли лікарський засіб застосовують як супутню терапію та після радіотерапії, клінічні дані продемонстрували, що радіотерапія з подальшою довготривалою антиандрогенною терапією є більш прийнятною, ніж радіотерапія з подальшою короткостроковою антиандрогенною терапією (див. розділ «Фармакодинаміка»).

Тривалість антиандрогенної терапії, рекомендована медичними посібниками пацієнтам з високоризикованим локалізованим або місцевопоширеним раком передміхурової залози, які проходять радіотерапію, становить 2–3 роки.

Пацієнтам з метастатичним кастраційно–резистентним раком передміхурової залози, які не проходили хірургічну кастрацію та отримують агоніст ГнРГ, наприклад трипторелін, і для яких лікування абіратерону ацетатом як інгібітором біосинтезу андрогенів або ензалутамідом як інгібітором функції рецепторів андрогенів є прийнятним, терапію агоністом ГнРГ слід продовжувати.

· Передчасне статеве дозрівання

Лікування дітей триптореліном потрібно проводити під ретельним наглядом дитячого ендокринолога, педіатра або ендокринолога з досвідом лікування передчасного статевого дозрівання центрального ґенезу.

Діти з масою тіла до 20 кг: половина (1/2) дози внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення половини об’єму приготованої суспензії.

Діти з масою тіла від 20 до 30 кг: дві третини (2/3) дози внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення двох третин об’єму приготованої суспензії.

Діти з масою тіла більше 30 кг: 1 доза внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення повного об’єму приготованої суспензії.

· Ендометріоз

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Лікування необхідно розпочинати у перші п’ять днів менструального циклу.

Тривалість лікування залежить від початкового ступеня тяжкості ендометріозу та зменшення клінічних проявів (функціональних і анатомічних) під час лікування. Курс лікування ендометріозу має становити щонайменше 4 місяці і щонайбільше 6 місяців. Не рекомендовано розпочинати другий курс лікування триптореліном або іншим аналогом ГнРГ.

· Жіноче безпліддя

Звичайна терапевтична схема базується на застосуванні одного флакона Диферелін (3,75 мг), який застосовують внутрішньом’язово на другий день менструального циклу. Поєднання з гонадотропінами слід розпочинати після досягнення гіпофізарної десенсибілізації (рівень плазмового естрогену не перевищує 50 пг/мл), зазвичай на 15–й день після ін’єкції Диферелін (3,75 мг).

· Лікування фіброміоми матки перед оперативним втручанням

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Лікування необхідно розпочинати у перші п’ять днів менструального циклу.

Тривалість лікування обмежується 3 місяцями.

УВАГА! Важливо, щоб ін’єкція лікарського засобу пролонгованого вивільнення була виконана точно за рекомендаціями у інструкції для медичного застосування лікарського засобу. Кожну невдалу ін’єкцію, після якої у шприці залишається лікарського засобу більше, ніж передбачено інструкцією, необхідно реєструвати.

· Рак молочної залози

Одна внутрішньом’язова ін’єкція кожні 4 тижні в поєднанні з тамоксифеном або інгібітором ароматази.

Терапію триптореліном розпочинають після завершення хіміотерапії, відразу після підтвердження статусу передменопаузи (див. розділ «Особливості застосування»).

Лікування триптореліном обов’язково розпочинають щонайменше за 6–8 тижнів до початку лікування інгібітором ароматази. Перш ніж розпочинати лікування інгібітором ароматази необхідно провести щонайменше дві ін’єкції триптореліну (з інтервалом 4 тижні між ін’єкціями).

Під час лікування інгібітором ароматази терапію триптореліном переривати не можна з метою уникнення «рикошетного» підвищення рівнів циркулюючих естрогенів у жінок в передменопаузі.

Рекомендована тривалість лікування у разі ад’ювантної терапії разом з іншою гормонотерапією становить не більше 5 років.

Слід суворо уникати випадкових внутрішньосудинних ін’єкцій через те, що Диферелін (3,75 мг) є мікросферичною суспензією для ін’єкцій.

НИЖЧЕНАВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ ПРИЗНАЧЕНА ЛИШЕ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Інструкція з використання лікарського засобу

1. ПІДГОТОВКА ПАЦІЄНТА ПЕРЕД РОЗВЕДЕННЯМ ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ

Завчасно продезінфікувати місце ін’єкції, оскільки лікарський засіб після розведення вводиться негайно.

2. ПІДГОТОВКА ДО ІН’ЄКЦІЇ

Коробка містить 2 голки:

• Голка 1: довга голка (38 мм) без системи захисту для розведення порошку.

• Голка 2: довга голка (38 мм) із системою захисту для виконання ін’єкції.

Голка 1 (38 мм)

Голка 2 (38 мм)

20 G (20-й калібр)

20 G (20-й калібр)

Наявність бульбашок у верхній частині ліофілізату є нормальним зовнішнім виглядом лікарського засобу.

– Вийняти ампулу з розчинником. У разі наявності розчину в шийці ампули постукати по ній, щоб увесь розчин перемістився в основну частину ампули.

– Нагвинтити голку 1 (без системи захисту) на шприц, не знімаючи захисного ковпачка голки.

– Відламати шийку ампули, тримаючи її точкою надлому до себе.

– Зняти захисний ковпачок голки з голки 1. Вставити голку в ампулу і набрати увесь розчинник в шприц.

– Відкласти в сторону шприц із розчинником.

– Вийняти флакон із порошком. У разі наявності порошку у шийці флакона постукати по ній, щоб увесь порошок перемістився в нижню частину флакона.

– Зняти пластиковий ковпачок у верхній частині флакона.

– Взяти шприц з розчинником і проколоти голкою гумову пробку вертикально у флакон.

– Повільно ввести розчинник, щоб, по можливості, обмити ним усю верхню частину флакона.

– Підняти голку 1 над рівнем рідини. Не виймати голку з флакона. Розвести суспензію шляхом легкого погойдування зі сторони в сторону. Не перевертати флакон.

– Помішувати до отримання однорідної суспензії молочно–білого кольору.

Важливо: переконатися у відсутності агломератів порошку у флаконі (при наявності грудочок порошку продовжувати перемішувати до їх зникнення).

– Коли суспензія стане однорідною, опустити голку та набрати у шприц всю суспензію (не перевертаючи флакон). Незначну кількість суспензії, яка залишиться у флаконі, слід утилізувати. Ця кількість враховується у заявленому дозуванні.

– Взятися за кольоровий роз’єм для приєднання голки. Зняти шприц з голки 1, що використовувалася для розведення. Нагвинтити на шприц голку 2.

– Відвести захисний кожух від голки в напрямку циліндра шприца. Захисний кожух залишиться у встановленій Вами позиції.

– Зняти захисний ковпачок з голки.

– Заповнити голку, щоб усунути повітря зі шприца, та негайно виконати ін’єкцію.

3. ВНУТРІШНЬОМ’ЯЗОВА ІН’ЄКЦІЯ

Для запобігання утворенню осаду слід негайно здійснити ін’єкцію в попередньо продезінфіковане місце.

4. ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ

– Активуйте систему захисту одною рукою.

– Примітка: завжди тримати палець за виступом.

Два варіанти активації захисної системи

– Метод А: натиснути на виступ пальцем

або

– Метод Б: притиснути кожух до плоскої поверхні

– В обох випадках слід натискати міцним швидким рухом до виразно чутного клацання.

– Візуально перевірити, що голка повністю заблокована.

Використані голки, будь–які рештки невикористаної суспензії або інші відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Метод А або

Притиснути міцним рухомМетод Б

Заблоковано


Діти.

Диферелін 3,75 мг призначений для лікування передчасного статевого дозрівання у дітей (початок захворювання у дівчаток віком до 8 років та у хлопчиків віком до 10 років) під ретельним наглядом дитячого ендокринолога, педіатра або ендокринолога з досвідом лікування передчасного статевого дозрівання центрального ґенезу.

Аналоги для Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.

Показать еще

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств., а также ответы на них.

Какая цена на Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.?

plus-icon

Цены на Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. в Украине начинаются от 2227.12 до 2514.0, препарат доступен в 354 аптеках.

От чего помогает Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.?

plus-icon

Показания к применению Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.:

· Рак передміхурової залози

Лікування високоризикованого локалізованого або місцевопоширеного раку передміхурової залози, у поєднанні з радіотерапією (див. розділ «Фармакодинаміка»).

Лікування місцевопоширеного або метастатичного раку передміхурової залози.

Сприятливий результат лікування є більш виражений та спостерігається частіше, якщо раніше пацієнт не отримував будь–якої іншої гормональної терапії.

· Передчасне статеве дозрівання у дітей (у дівчаток віком до 8 років та у хлопчиків віком до 10 років).

· Генітальний та екстрагенітальний ендометріоз (І–ІV стадій)

Терапію не проводити довше 6 місяців (див. розділ «Побічні реакції»). Проведення повторного курсу лікування триптореліном або іншим аналогом гонадотропін–рилізинг гормону (ГнРГ) не рекомендовано.

· Жіноче безпліддя

Додаткове лікування у поєднанні з гонадотропінами (менопаузальний гонадотропін людини (МГЛ), фолікулостимулюючий гормон (ФСГ), хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ)), для штучного відтворення умов овуляції з метою запліднення in vitro і подальшої трансплантації ембріона (I.V.F.E.T).

· Лікування фіброміоми матки перед оперативним втручанням

– у зв’язку з анемією (рівень гемоглобіну нижче або дорівнює 8 г/дл);

– як допоміжний і коригуючий лікарський засіб при оперативному лікуванні у разі необхідності зменшення розміру фіброміоми: ендоскопічна операція, трансвагінальна операція.

Тривалість лікування обмежується трьома місяцями.

· Рак молочної залози

Як ад’ювантна терапія у поєднанні з тамоксифеном або інгібітором ароматази для лікування гормончутливого раку молочної залози ранньої стадії з високим ризиком рецидиву після завершення хіміотерапії у жінок з підтвердженим статусом передменопаузи (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Побічні реакції» та «Фармакодинамика»).

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.: 3,75 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.?

plus-icon

Инструкция к Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.?

plus-icon

С составом Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: трипторелін;

1 флакон містить триптореліну ацетат, що відповідає 3,75 мг триптореліну;

допоміжні речовини: D, L лактид когліколід полімер, маніт (Е 421), натрію кармелоза, полісорбат 80;

склад розчинника: 1 ампула містить маніт (Е 421), воду для ін’єкцій.

Как принимать Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.?

plus-icon

Дози

· Рак передміхурової залози

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Тривалість лікування

При лікуванні високоризикованого локалізованого або місцевопоширеного гормонзалежного раку передміхурової залози, коли лікарський засіб застосовують як супутню терапію та після радіотерапії, клінічні дані продемонстрували, що радіотерапія з подальшою довготривалою антиандрогенною терапією є більш прийнятною, ніж радіотерапія з подальшою короткостроковою антиандрогенною терапією (див. розділ «Фармакодинаміка»).

Тривалість антиандрогенної терапії, рекомендована медичними посібниками пацієнтам з високоризикованим локалізованим або місцевопоширеним раком передміхурової залози, які проходять радіотерапію, становить 2–3 роки.

Пацієнтам з метастатичним кастраційно–резистентним раком передміхурової залози, які не проходили хірургічну кастрацію та отримують агоніст ГнРГ, наприклад трипторелін, і для яких лікування абіратерону ацетатом як інгібітором біосинтезу андрогенів або ензалутамідом як інгібітором функції рецепторів андрогенів є прийнятним, терапію агоністом ГнРГ слід продовжувати.

· Передчасне статеве дозрівання

Лікування дітей триптореліном потрібно проводити під ретельним наглядом дитячого ендокринолога, педіатра або ендокринолога з досвідом лікування передчасного статевого дозрівання центрального ґенезу.

Діти з масою тіла до 20 кг: половина (1/2) дози внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення половини об’єму приготованої суспензії.

Діти з масою тіла від 20 до 30 кг: дві третини (2/3) дози внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення двох третин об’єму приготованої суспензії.

Діти з масою тіла більше 30 кг: 1 доза внутрішньом’язово кожні 4 тижні (28 днів), тобто введення повного об’єму приготованої суспензії.

· Ендометріоз

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Лікування необхідно розпочинати у перші п’ять днів менструального циклу.

Тривалість лікування залежить від початкового ступеня тяжкості ендометріозу та зменшення клінічних проявів (функціональних і анатомічних) під час лікування. Курс лікування ендометріозу має становити щонайменше 4 місяці і щонайбільше 6 місяців. Не рекомендовано розпочинати другий курс лікування триптореліном або іншим аналогом ГнРГ.

· Жіноче безпліддя

Звичайна терапевтична схема базується на застосуванні одного флакона Диферелін (3,75 мг), який застосовують внутрішньом’язово на другий день менструального циклу. Поєднання з гонадотропінами слід розпочинати після досягнення гіпофізарної десенсибілізації (рівень плазмового естрогену не перевищує 50 пг/мл), зазвичай на 15–й день після ін’єкції Диферелін (3,75 мг).

· Лікування фіброміоми матки перед оперативним втручанням

Одна внутрішньом’язова ін’єкція Диферелін (3,75 мг) кожні 4 тижні.

Лікування необхідно розпочинати у перші п’ять днів менструального циклу.

Тривалість лікування обмежується 3 місяцями.

УВАГА! Важливо, щоб ін’єкція лікарського засобу пролонгованого вивільнення була виконана точно за рекомендаціями у інструкції для медичного застосування лікарського засобу. Кожну невдалу ін’єкцію, після якої у шприці залишається лікарського засобу більше, ніж передбачено інструкцією, необхідно реєструвати.

· Рак молочної залози

Одна внутрішньом’язова ін’єкція кожні 4 тижні в поєднанні з тамоксифеном або інгібітором ароматази.

Терапію триптореліном розпочинають після завершення хіміотерапії, відразу після підтвердження статусу передменопаузи (див. розділ «Особливості застосування»).

Лікування триптореліном обов’язково розпочинають щонайменше за 6–8 тижнів до початку лікування інгібітором ароматази. Перш ніж розпочинати лікування інгібітором ароматази необхідно провести щонайменше дві ін’єкції триптореліну (з інтервалом 4 тижні між ін’єкціями).

Під час лікування інгібітором ароматази терапію триптореліном переривати не можна з метою уникнення «рикошетного» підвищення рівнів циркулюючих естрогенів у жінок в передменопаузі.

Рекомендована тривалість лікування у разі ад’ювантної терапії разом з іншою гормонотерапією становить не більше 5 років.

Слід суворо уникати випадкових внутрішньосудинних ін’єкцій через те, що Диферелін (3,75 мг) є мікросферичною суспензією для ін’єкцій.

НИЖЧЕНАВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ ПРИЗНАЧЕНА ЛИШЕ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Інструкція з використання лікарського засобу

1. ПІДГОТОВКА ПАЦІЄНТА ПЕРЕД РОЗВЕДЕННЯМ ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ

Завчасно продезінфікувати місце ін’єкції, оскільки лікарський засіб після розведення вводиться негайно.

2. ПІДГОТОВКА ДО ІН’ЄКЦІЇ

Коробка містить 2 голки:

• Голка 1: довга голка (38 мм) без системи захисту для розведення порошку.

• Голка 2: довга голка (38 мм) із системою захисту для виконання ін’єкції.

Голка 1 (38 мм)

Голка 2 (38 мм)

20 G (20-й калібр)

20 G (20-й калібр)

Наявність бульбашок у верхній частині ліофілізату є нормальним зовнішнім виглядом лікарського засобу.

– Вийняти ампулу з розчинником. У разі наявності розчину в шийці ампули постукати по ній, щоб увесь розчин перемістився в основну частину ампули.

– Нагвинтити голку 1 (без системи захисту) на шприц, не знімаючи захисного ковпачка голки.

– Відламати шийку ампули, тримаючи її точкою надлому до себе.

– Зняти захисний ковпачок голки з голки 1. Вставити голку в ампулу і набрати увесь розчинник в шприц.

– Відкласти в сторону шприц із розчинником.

– Вийняти флакон із порошком. У разі наявності порошку у шийці флакона постукати по ній, щоб увесь порошок перемістився в нижню частину флакона.

– Зняти пластиковий ковпачок у верхній частині флакона.

– Взяти шприц з розчинником і проколоти голкою гумову пробку вертикально у флакон.

– Повільно ввести розчинник, щоб, по можливості, обмити ним усю верхню частину флакона.

– Підняти голку 1 над рівнем рідини. Не виймати голку з флакона. Розвести суспензію шляхом легкого погойдування зі сторони в сторону. Не перевертати флакон.

– Помішувати до отримання однорідної суспензії молочно–білого кольору.

Важливо: переконатися у відсутності агломератів порошку у флаконі (при наявності грудочок порошку продовжувати перемішувати до їх зникнення).

– Коли суспензія стане однорідною, опустити голку та набрати у шприц всю суспензію (не перевертаючи флакон). Незначну кількість суспензії, яка залишиться у флаконі, слід утилізувати. Ця кількість враховується у заявленому дозуванні.

– Взятися за кольоровий роз’єм для приєднання голки. Зняти шприц з голки 1, що використовувалася для розведення. Нагвинтити на шприц голку 2.

– Відвести захисний кожух від голки в напрямку циліндра шприца. Захисний кожух залишиться у встановленій Вами позиції.

– Зняти захисний ковпачок з голки.

– Заповнити голку, щоб усунути повітря зі шприца, та негайно виконати ін’єкцію.

3. ВНУТРІШНЬОМ’ЯЗОВА ІН’ЄКЦІЯ

Для запобігання утворенню осаду слід негайно здійснити ін’єкцію в попередньо продезінфіковане місце.

4. ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ

– Активуйте систему захисту одною рукою.

– Примітка: завжди тримати палець за виступом.

Два варіанти активації захисної системи

– Метод А: натиснути на виступ пальцем

або

– Метод Б: притиснути кожух до плоскої поверхні

– В обох випадках слід натискати міцним швидким рухом до виразно чутного клацання.

– Візуально перевірити, що голка повністю заблокована.

Використані голки, будь–які рештки невикористаної суспензії або інші відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Метод А або

Притиснути міцним рухомМетод Б

Заблоковано


Діти.

Диферелін 3,75 мг призначений для лікування передчасного статевого дозрівання у дітей (початок захворювання у дівчаток віком до 8 років та у хлопчиків віком до 10 років) під ретельним наглядом дитячого ендокринолога, педіатра або ендокринолога з досвідом лікування передчасного статевого дозрівання центрального ґенезу.

Можно ли принимать Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств., принимать при беременности: запрещено

Можно ли Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. детям?

plus-icon

Применение для детей: по назначению врача. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств..

Процесс покупки Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств.

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств., выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. и заберите его в аптеке.

Купить Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Диферелин пор. для сусп. для ин. пролонг. действ. фл. 3,75 мг №1 с раств. можно в таких городах: Ровно , Житомир , Белая Церковь , Чернигов , Сумы , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Тернополь , Одесса , Николаев , Винница , Черкассы , Полтава , Кременчуг , Днепр , Кривой Рог , Кропивницкий , Киев и в других населенных пунктах Украины.