Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

ReturnНазад

Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Цены на Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)
84.74 - 252.30 грн.
target

найдено в 530 аптеках

84.74 - 252.30 грн.
target

найдено в 530 аптеках

Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2): Характеристики

Средняя цена 186.82 грн.
Категория Гормональные препараты эндокринологии
Страна Украина
Производитель АО Фармак
Код ATHH02AB02
Действующее вещество Дексаметазон
Фармгруппа Глюкокортикостероиды.
Дозировка 4 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения не выше 25 °С
Международное название Dexamethasone
Регистрация UA/17536/01/01 от 22.07.2019
Рецепт по рецепту
Срок хранения 2 года

Особенности приема Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Детипо назначению врача
Беременныес учетом соотношения польза / риск
Кормящиес учетом соотношения польза / риск
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) создано на основе официальной инструкции к Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Короткая инструкция по применению для Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

print
share
composition

Состав

діюча речовина: дексаметазону натрію фосфат;

1 мл розчину містить дексаметазону натрію фосфату у перерахуванні на дексаметазону фосфат – 4 мг;

допоміжні речовини: динатрію едетат, натрію цитрат, креатинін, 1 М розчин натрію гідроксиду, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Системне застосування

- Набряк мозку, спричинений пухлиною мозку, нейрохірургічними втручаннями, абсцесом мозку, бактеріальним менінгітом.

- Політравматичний шок/профілактика посттравматичної шокової легені.

- Тяжкий гострий напад астми.

- Парентеральне початкове лікування гострих тяжких поширених шкірних захворювань, таких як еритродермія, вульгарна пухирчатка, гострі екземи.

- Парентеральне початкове лікування аутоімунних захворювань, таких як системний червоний вовчак (зокрема, вісцеральна форма).

- Активний ревматоїдний артрит з тяжким прогресуючим перебігом, наприклад, форми, що супроводжуються швидкою деструкцією та/або позасуглобовими проявами.

- Важкі інфекційні захворювання з токсичними станами (наприклад туберкульоз, тиф, бруцельоз), тільки при одночасній антиінфекційній терапії.

- Паліативна терапія злоякісних пухлин.

- Профілактика і терапія післяопераційного або індукованого цитостатиками блювання у рамках схем антиеметичної терапії.

Місцеве застосування

- Внутрішньосуглобові ін’єкції: персистуюче запалення в одному або декількох суглобах після загального лікування хронічних запальних захворювань суглобів, синовіїти при артрозі, гострі форми плечолопаткового періартриту.

- Інфільтраційна терапія (суворо за показаннями): небактеріальний тендовагініт і бурсит, періартропатії, інсерційні тендопатії.

- Офтальмологія: субкон’юнктивальне застосування при неінфекційних кератокон’юнктивітах, склериті (за винятком некротизуючого склериту), передньому і інтермедіарному увеїті.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до активної речовини або до будь-якої з допоміжних.

Внутрішньосуглобова ін’єкція протипоказана при:

- інфекції у суглобі, який підлягає лікуванню, або у безпосередній близькості від нього;

- бактеріальних артритах;

- нестабільності суглоба, який підлягає лікуванню;

- схильності до кровотеч (спонтанних або пов’язаних із прийомом антикоагулянтів);

- навколосуглобовій кальцифікації;

- аваскулярному некрозі кістки;

- розриві зв’язок;

- суглобі Шарко.

Забороняється інфільтрація без відповідної додаткової терапії при інфекціях у ділянці застосування, а також забороняється субкон’юнктивальне застосування при захворюваннях очей вірусної, бактеріальної або грибкової природи, при ушкодженнях і виразкових процесах рогівки.

Usage

Способ применения

Дозування.

Розмір дозування залежить від виду та ступеня тяжкості захворювання, а також від індивідуальної реакції пацієнта на терапію. В основному застосовують відносно високі початкові дози, які мають бути істотно вищими при гострих захворюваннях, з перебігом у тяжкій формі, ніж при хронічних захворюваннях.

Якщо не рекомендовано інше, слід застосовувати наступну схему.

Системне застосування:

- набряк мозку: залежно від причини та ступеня тяжкості початкова доза становить 8–10 мг (до 80 мг) внутрішньовенно (в/в), потім 16–24 мг (до 48 мг) на добу з розподілом на 3–4 (6) разові дози в/в упродовж 4–8 днів. При опроміненні, а також при консервативній терапії неоперабельних пухлин мозку можливо виникнення потреби у більш довгостроковому прийомі менших доз дексаметазону.

- Набряк мозку внаслідок бактерійного менінгіту: 0,15 мг/кг маси тіла кожні 6 годин упродовж 4 днів, для дітей – 0,4 мг/кг маси тіла кожні 12 годин упродовж 2 днів; починаючи до першого прийому антибіотиків.

- Посттравматичний шок/профілактика посттравматичної шокової легені: первинна доза 40–100 мг (дітям 40 мг) в/в, повтор дози через 12 годин або кожні 6 годин по 16–40 мг упродовж 2-3 днів.

- Анафілактичний шок: спочатку в/в введення епінефрину (адреналіну), після цього 40–100 мг (дітям 40 мг) дексаметазону в/в, у разі необхідності повторити.

- Гострий напад астми тяжкого ступеня. Дорослі: невідкладна ін’єкція 8–20 мг в/в, у разі необхідності повторні ін’єкції по 8 мг кожні 4 години. Діти: 0,15–0,3 мг/кг маси тіла в/в або перорально у відповідній формі, або 1,2 мг/кг маси тіла болюсно, потім 0,3 мг/кг маси тіла кожні 4–6 годин. Додатково можна застосовувати амінофілин та секретолітичні засоби.

- Гострі форми шкірних захворювань: залежно від виду та тяжкості захворювання добові дози становлять 8–40 мг в/в, в окремих випадках до 100 мг. Подальше лікування – шляхом переведення на пероральні форми з поступовим зниженням дозування.

- Активні фази ревматичних системних захворювань: системний червоний вовчак 6–16 мг/добу.

- Активний ревматоїдний артрит з тяжким прогресуючим перебігом: при формах, що супроводжуються швидкою деструкцією: 12–16 мг/добу, при позасуглобових проявах: 6–12 мг/добу.

- Тяжкі інфекційні захворювання, токсичні стани (наприклад, туберкульоз, тиф; тільки при одночасній відповідній антиінфекційній терапії) 4–20 мг/доба в/в, в окремих випадках (наприклад, тиф) первинна доза може бути до 200 мг.

- Паліативна терапія злоякісних пухлин: початково 8–16 мг/добу, при продовженні тривалої терапії 4–12 мг/добу.

- Профілактика і терапія індукованого цитостатичною терапією блювання у рамках схем протиблювальної терапії: 10–20 мг в/в або перорально у відповідній формі до початку хіміотерапії, потім у разі потреби 4–8 мг від 2 до 3 разів щоденно упродовж 1–3 днів (при помірноеметогенній хіміотерапії) або до 6 днів (високоеметогенна хіміотерапія).

- Профілактика і терапія післяопераційного блювання: окрема доза 8–20 мг в/в до початку операції, дітям віком від 2 років: 0,15–0,5 мг/кг маси тіла (максимум 16 мг).

Місцеве застосування

Локальну інфільтраційну та ін’єкційну терапію у більшості випадків виконувати шляхом застосування 4–8 мг, при ін’єкції у дрібні суглоби і при субкон’юнктивальному застосуванні достатньо 2 мг дексаметазону фосфату .

Спосіб застосування

При внутрішньовенних ін’єкціях або інфузіях препарат вводити повільно (2–3 хвилини), при неможливості внутрішньовенної ін’єкції і при інтактній гемодинаміці, можливі внутрішньом’язові ін’єкції. Крім того, препарат Рафт можна застосовувати інфільтраційно, внутрішньосуглобово або субкон’юнктивально. Тривалість застосування визначається відповідно до показань.

При гіпотиреозі або при цирозі печінки можуть бути достатніми порівняно низькі дозування або може вимагатися зниження дози.

Внутрішньосуглобові ін’єкції розглядаються як відкриті втручання і їх слід проводити тільки у строго асептичних умовах. Як правило, для успішного ослаблення симптому вистачає одноразової внутрішньосуглобової ін’єкції. Якщо необхідна повторна ін’єкція, то таку ін’єкцію слід виконувати не раніше чим через 3-4 тижні. Кількість ін’єкцій на суглоб є обмеженою і не повинна перевищувати 3–4 ін’єкції. Після повторної ін’єкції необхідний контроль стану суглоба з боку лікаря.

Інфільтрація: інфільтрація здійснюється у ділянці найсильнішого болю або у місці кріплення сухожиль. Не допускаються внутрішньосухожильні ін’єкції! Слід уникати виконання ін’єкцій на близькій відстані одна від одної. Слід звертати увагу на дотримання суворих асептичних застережних заходів.

Придатність розчину.

Можна використовувати тільки прозорі розчини. Вміст ампули призначається тільки для одноразового відбору. Залишки розчину для ін’єкцій підлягають знищенню.

Препарат сумісний з наступними інфузійними розчинами (відповідно 250 та 500 мл) та підлягає використанню протягом 24 годин:

- ізотонічний фізіологічний розчин;

- розчин Рінгера;

- розчин глюкози 5 %.

При комбінації з іншими інфузійними розчинами слід звертати увагу на інформацію відповідних постачальників, враховувати сумісності, протипоказання, побічні дії та взаємодії.

Діти.

При ранньому застосуванні терапії (менше ніж через 96 годин після народження) у недоношених дітей з хронічним захворюванням легенів з початковими дозами 0,25 мг/кг двічі на добу щоденно існують дані про негативний довготривалий вплив на нейронний розвиток.

При вирішенні питання про терапію препаратом Рафт для дітей у фазі росту слід ретельно аналізувати співвідношення користь-ризик.

Аналоги для Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Показать еще

Покупают с Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2), а также ответы на них.

Какая цена на Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)?

plus-icon

Цены на Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) в Украине начинаются от 84.74 до 252.3, препарат доступен в 530 аптеках.

От чего помогает Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)?

plus-icon

Показания к применению Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2):

Системне застосування

- Набряк мозку, спричинений пухлиною мозку, нейрохірургічними втручаннями, абсцесом мозку, бактеріальним менінгітом.

- Політравматичний шок/профілактика посттравматичної шокової легені.

- Тяжкий гострий напад астми.

- Парентеральне початкове лікування гострих тяжких поширених шкірних захворювань, таких як еритродермія, вульгарна пухирчатка, гострі екземи.

- Парентеральне початкове лікування аутоімунних захворювань, таких як системний червоний вовчак (зокрема, вісцеральна форма).

- Активний ревматоїдний артрит з тяжким прогресуючим перебігом, наприклад, форми, що супроводжуються швидкою деструкцією та/або позасуглобовими проявами.

- Важкі інфекційні захворювання з токсичними станами (наприклад туберкульоз, тиф, бруцельоз), тільки при одночасній антиінфекційній терапії.

- Паліативна терапія злоякісних пухлин.

- Профілактика і терапія післяопераційного або індукованого цитостатиками блювання у рамках схем антиеметичної терапії.

Місцеве застосування

- Внутрішньосуглобові ін’єкції: персистуюче запалення в одному або декількох суглобах після загального лікування хронічних запальних захворювань суглобів, синовіїти при артрозі, гострі форми плечолопаткового періартриту.

- Інфільтраційна терапія (суворо за показаннями): небактеріальний тендовагініт і бурсит, періартропатії, інсерційні тендопатії.

- Офтальмологія: субкон’юнктивальне застосування при неінфекційних кератокон’юнктивітах, склериті (за винятком некротизуючого склериту), передньому і інтермедіарному увеїті.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2): 4 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)?

plus-icon

Инструкция к Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)?

plus-icon

С составом Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: дексаметазону натрію фосфат;

1 мл розчину містить дексаметазону натрію фосфату у перерахуванні на дексаметазону фосфат – 4 мг;

допоміжні речовини: динатрію едетат, натрію цитрат, креатинін, 1 М розчин натрію гідроксиду, вода для ін’єкцій.

Как принимать Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)?

plus-icon

Дозування.

Розмір дозування залежить від виду та ступеня тяжкості захворювання, а також від індивідуальної реакції пацієнта на терапію. В основному застосовують відносно високі початкові дози, які мають бути істотно вищими при гострих захворюваннях, з перебігом у тяжкій формі, ніж при хронічних захворюваннях.

Якщо не рекомендовано інше, слід застосовувати наступну схему.

Системне застосування:

- набряк мозку: залежно від причини та ступеня тяжкості початкова доза становить 8–10 мг (до 80 мг) внутрішньовенно (в/в), потім 16–24 мг (до 48 мг) на добу з розподілом на 3–4 (6) разові дози в/в упродовж 4–8 днів. При опроміненні, а також при консервативній терапії неоперабельних пухлин мозку можливо виникнення потреби у більш довгостроковому прийомі менших доз дексаметазону.

- Набряк мозку внаслідок бактерійного менінгіту: 0,15 мг/кг маси тіла кожні 6 годин упродовж 4 днів, для дітей – 0,4 мг/кг маси тіла кожні 12 годин упродовж 2 днів; починаючи до першого прийому антибіотиків.

- Посттравматичний шок/профілактика посттравматичної шокової легені: первинна доза 40–100 мг (дітям 40 мг) в/в, повтор дози через 12 годин або кожні 6 годин по 16–40 мг упродовж 2-3 днів.

- Анафілактичний шок: спочатку в/в введення епінефрину (адреналіну), після цього 40–100 мг (дітям 40 мг) дексаметазону в/в, у разі необхідності повторити.

- Гострий напад астми тяжкого ступеня. Дорослі: невідкладна ін’єкція 8–20 мг в/в, у разі необхідності повторні ін’єкції по 8 мг кожні 4 години. Діти: 0,15–0,3 мг/кг маси тіла в/в або перорально у відповідній формі, або 1,2 мг/кг маси тіла болюсно, потім 0,3 мг/кг маси тіла кожні 4–6 годин. Додатково можна застосовувати амінофілин та секретолітичні засоби.

- Гострі форми шкірних захворювань: залежно від виду та тяжкості захворювання добові дози становлять 8–40 мг в/в, в окремих випадках до 100 мг. Подальше лікування – шляхом переведення на пероральні форми з поступовим зниженням дозування.

- Активні фази ревматичних системних захворювань: системний червоний вовчак 6–16 мг/добу.

- Активний ревматоїдний артрит з тяжким прогресуючим перебігом: при формах, що супроводжуються швидкою деструкцією: 12–16 мг/добу, при позасуглобових проявах: 6–12 мг/добу.

- Тяжкі інфекційні захворювання, токсичні стани (наприклад, туберкульоз, тиф; тільки при одночасній відповідній антиінфекційній терапії) 4–20 мг/доба в/в, в окремих випадках (наприклад, тиф) первинна доза може бути до 200 мг.

- Паліативна терапія злоякісних пухлин: початково 8–16 мг/добу, при продовженні тривалої терапії 4–12 мг/добу.

- Профілактика і терапія індукованого цитостатичною терапією блювання у рамках схем протиблювальної терапії: 10–20 мг в/в або перорально у відповідній формі до початку хіміотерапії, потім у разі потреби 4–8 мг від 2 до 3 разів щоденно упродовж 1–3 днів (при помірноеметогенній хіміотерапії) або до 6 днів (високоеметогенна хіміотерапія).

- Профілактика і терапія післяопераційного блювання: окрема доза 8–20 мг в/в до початку операції, дітям віком від 2 років: 0,15–0,5 мг/кг маси тіла (максимум 16 мг).

Місцеве застосування

Локальну інфільтраційну та ін’єкційну терапію у більшості випадків виконувати шляхом застосування 4–8 мг, при ін’єкції у дрібні суглоби і при субкон’юнктивальному застосуванні достатньо 2 мг дексаметазону фосфату .

Спосіб застосування

При внутрішньовенних ін’єкціях або інфузіях препарат вводити повільно (2–3 хвилини), при неможливості внутрішньовенної ін’єкції і при інтактній гемодинаміці, можливі внутрішньом’язові ін’єкції. Крім того, препарат Рафт можна застосовувати інфільтраційно, внутрішньосуглобово або субкон’юнктивально. Тривалість застосування визначається відповідно до показань.

При гіпотиреозі або при цирозі печінки можуть бути достатніми порівняно низькі дозування або може вимагатися зниження дози.

Внутрішньосуглобові ін’єкції розглядаються як відкриті втручання і їх слід проводити тільки у строго асептичних умовах. Як правило, для успішного ослаблення симптому вистачає одноразової внутрішньосуглобової ін’єкції. Якщо необхідна повторна ін’єкція, то таку ін’єкцію слід виконувати не раніше чим через 3-4 тижні. Кількість ін’єкцій на суглоб є обмеженою і не повинна перевищувати 3–4 ін’єкції. Після повторної ін’єкції необхідний контроль стану суглоба з боку лікаря.

Інфільтрація: інфільтрація здійснюється у ділянці найсильнішого болю або у місці кріплення сухожиль. Не допускаються внутрішньосухожильні ін’єкції! Слід уникати виконання ін’єкцій на близькій відстані одна від одної. Слід звертати увагу на дотримання суворих асептичних застережних заходів.

Придатність розчину.

Можна використовувати тільки прозорі розчини. Вміст ампули призначається тільки для одноразового відбору. Залишки розчину для ін’єкцій підлягають знищенню.

Препарат сумісний з наступними інфузійними розчинами (відповідно 250 та 500 мл) та підлягає використанню протягом 24 годин:

- ізотонічний фізіологічний розчин;

- розчин Рінгера;

- розчин глюкози 5 %.

При комбінації з іншими інфузійними розчинами слід звертати увагу на інформацію відповідних постачальників, враховувати сумісності, протипоказання, побічні дії та взаємодії.

Діти.

При ранньому застосуванні терапії (менше ніж через 96 годин після народження) у недоношених дітей з хронічним захворюванням легенів з початковими дозами 0,25 мг/кг двічі на добу щоденно існують дані про негативний довготривалий вплив на нейронний розвиток.

При вирішенні питання про терапію препаратом Рафт для дітей у фазі росту слід ретельно аналізувати співвідношення користь-ризик.

Можно ли принимать Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2), принимать при беременности: с учетом соотношения польза / риск

Можно ли Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) детям?

plus-icon

Применение для детей: по назначению врача. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2).

Процесс покупки Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) и заберите его в аптеке.

Купить Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Рафт раствор для ин. 4 мг/мл амп. 1 мл №10 (5х2) можно в таких городах: Херсон , Ковель , Луцк , Нововолынск , Владимир , Ровно , Вараш , Сарны , Дубно , Житомир , Звягель , Овруч , Коростень , Вишнёвое , Ирпень , Бердичев , Борисполь , Белая Церковь , Буча , Васильков , Обухов , Березань , Фастов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Шостка , Сумы , Конотоп , Ромны , Чугуев , Ахтырка , Харьков , Лозовая , Славянск , Запорожье , Львов , Трускавец , Стрый , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Золочев , Коломыя , Ивано-Франковск , Калуш , Ужгород , Свалява , Мукачево , Кременец , Тернополь , Подольск , Черновцы , Одесса , Черноморск , Измаил , Николаев , Первомайск , Винница , Жмеринка , Могилёв-Подольский , Каменец-Подольский , Хмельницкий , Дунаевцы , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Лубны , Полтава , Кременчуг , Миргород , Никополь , Павлоград , Горишние Плавни , Новомосковск , Днепр , Покров , Знаменка , Кривой Рог , Каменское , Александрия , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела и в других населенных пунктах Украины.