Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

ReturnНазад

Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Цены на Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5
target

не найдено в г. Киев

target

не найдено в г. Киев

Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5: Характеристики

packageNum
1
0
Страна
Словения
Производитель
КРКА Д.Д.
Код ATH
C01BD01
Действующее вещество
Амиодарон
Фармгруппа
Антиаритмические препараты III класса.
Дозировка
50 мг/мл
Форма
раствор
Температура хранения
не выше 25 °С
Международное название
Amiodarone
Регистрация
UA/2295/02/01 от 10.08.2018
Разрешения
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
по рецепту
Срок хранения
2 года

Особенности приема Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Дети
с 3-х лет
Беременные
по назначению врача, запрещено во 2 и 3 триместре
Кормящие
запрещено
Аллергия
с осторожностью
Диабет
разрешено
Водители
запрещено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 создано на основе официальной инструкции к Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: аміодарону гідрохлорид;

1 ампула (3 мл розчину) містить 150 мг аміодарону гідрохлориду;

допоміжні речовини: спирт бензиловий, полісорбат 80, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Лікування препаратом слід розпочинати і, як правило, контролювати лише в умовах стаціонару або під наглядом спеціаліста.

Лікування тяжких порушень серцевого ритму, які не відповідають на інші засоби лікування, або у випадку, коли інші засоби лікування не можуть бути використані.

Тахіаритмії, пов’язані з синдромом передчасного збудження шлуночків (синдром Вольфа-Паркінсона-Уайта).

Тахіаритмії всіх типів, у тому числі надшлуночкові, вузликові та шлуночкові тахікардії; тріпотіння та фібриляція передсердь; фібриляція шлуночків; у випадку коли інші лікарські засоби не можуть бути використані.

Аміокордин для внутрішньовенного введення застосовувати у випадку, коли потрібна швидка відповідь на лікування або неможливий пероральний прийом Аміокордину.

composition

Противопоказания

Відома підвищена чутливість до йоду, аміодарону або до інших компонентів препарату.

Синусова брадикардія, синоатріальна блокада серця при відсутності ендокардіального кардіостимулятора (штучного водія ритму).

Синдром слабкості синусового вузла при відсутності ендокардіального кардіостимулятора (ризик зупинки синусового вузла).

Порушення атріовентрикулярної провідності високого ступеня при відсутності ендокардіального кардіостимулятора.

Гіпертиреоз – оскільки можливе загострення захворювання на тлі прийому аміодарону.

Судинна недостатність (судинний колапс).

Тяжка артеріальна гіпотензія.

Дитячий вік до 3 років (через наявність у складі бензилового спирту).

ІІ та ІІІ триместри вагітності.

Період годування груддю.

Одночасне застосування з препаратами, які можуть спричиняти пароксизмальну тахікардію типу torsades de pointes (за винятком протипаразитарних препаратів, нейролептиків і метадону):

- антиаритмічні препарати Iа класу (хінідин, гідрохінідин, дизопірамід);

- антиаритмічні препарати III класу (соталол, дофетилід, ібутилід);

- інші препарати, такі як сполуки миш’яку, бепридил, цизаприд, циталопрам, есциталопрам, дифеманіл, доласетрон для внутрішньовенного введення, домперидон, дронедарон, еритроміцин для внутрішньовенного введення, левофлоксацин, меквітазин, мізоластин, моксифлоксацин, прукалоприд, спіраміцин для внутрішньовенного введення, тореміфен, вінкамін для внутрішньовенного введення (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»);

- телапревір;

- кобіцистат.

Ці протипоказання не стосуються застосування аміодарону для серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, що виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії.

Usage

Способ применения

З причин, пов’язаних із лікарською формою препарату, Аміокордин слід застосовувати в концентрації не менше 300 мг (2 ампули) на 500 мл 5 % розчину декстрози (глюкози). Аміокордин, розчин для ін’єкцій, можна вводити тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози).

Не розводити препарат ізотонічним розчином натрію хлориду, оскільки можливе утворення осаду, та не змішувати з іншими препаратами в одній інфузійній системі!

Аміокордин, розчин для ін’єкцій слід вводити лише тоді, коли є необхідне обладнання для контролю функції серця, дефібриляції та кардіостимуляції.

Аміокордин, розчин для ін’єкцій можна застосовувати перед проведенням кардіоверсії постійним струмом.

Аміодарон слід вводити через центральні вени, крім випадків, що потребують застосування серцево-легеневої реанімації при зупинці серця внаслідок фібриляції шлуночків, яка є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії. У разі, якщо введення через центральні вени неможливе, можна вводити препарат через периферичні вени (див. розділ «Особливості застосування»).

При тяжких порушеннях ритму, коли пероральне застосування препарату неможливе, крім серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, проводити інфузію через центральні вени.

Навантажувальна доза зазвичай становить 5 мг/кг маси тіла хворого і вводиться тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози), бажано за допомогою електричного інфузійного насоса, протягом інтервалу часу від 20 хвилин до 2 годин. Введення можна повторювати 2-3 рази протягом 24 годин. У зв’язку з короткочасною дією препарату необхідна його підтримуюча інфузія.

Підтримуюча доза: 10-20 мг/кг на добу (в середньому від 600-800 мг до 1,2 г на добу) в 250 мл 5 % розчину декстрози (глюкози) протягом кількох днів. З першого дня інфузії необхідно розпочати перехід на пероральний прийом препарату (по 200 мг 3 рази на добу). При необхідності цю дозу можна збільшити до 1200 мг на добу.

У випадку серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, рекомендується застосовувати центральний венозний катетер, за умови його наявності та готовності; інакше препарат можна вводити через найбільшу периферичну вену з найбільшим кровотоком.

Початкова внутрішньовенна доза становить 300 мг (або 5 мг/кг), розчинена у 20 мл 5 % розчину декстрози (глюкози), ін’єкцію слід проводити швидко.

Можливе додаткове внутрішньовенне введення 150 мг аміодарону (або 2,5 мг/кг), якщо фібриляція шлуночків зберігається.

Не змішувати з іншими препаратами в одному шприці.

Педіатрична популяція.

Безпека та ефективність аміодарону у дітей не визначені. Через вміст бензилового спирту аміодарон для внутрішньовенного введення протипоказаний у недоношених та доношених новонароджених дітей, немовлят та дітей віком до 3 років (див. розділи «Протипоказання» та «Особливості застосування»).

Діти.

Безпека та ефективність аміодарону для дітей на сьогодні не оцінювалися, тому застосування цього препарату дітям не рекомендується. Ампули аміодарону для ін’єкційного введення містять бензиловий спирт. Існують повідомлення про випадки летального синдрому задишки (гаспінг-синдрому/gasping syndrome) у новонароджених після внутрішньовенного введення розчинів, які містять цей консервант. Симптоми цього ускладнення включають раптову появу задишки, артеріальної гіпотензії, брадикардії та розвиток серцево-судинного колапсу.

Аналоги для Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Показать еще

Покупают с Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, а также ответы на них.

Какая цена на Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Цены на Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в Украине начинаются от 0.0 до 0.0, препарат доступен в 0 аптеках.

От чего помогает Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Показания к применению Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5:

Лікування препаратом слід розпочинати і, як правило, контролювати лише в умовах стаціонару або під наглядом спеціаліста.

Лікування тяжких порушень серцевого ритму, які не відповідають на інші засоби лікування, або у випадку, коли інші засоби лікування не можуть бути використані.

Тахіаритмії, пов’язані з синдромом передчасного збудження шлуночків (синдром Вольфа-Паркінсона-Уайта).

Тахіаритмії всіх типів, у тому числі надшлуночкові, вузликові та шлуночкові тахікардії; тріпотіння та фібриляція передсердь; фібриляція шлуночків; у випадку коли інші лікарські засоби не можуть бути використані.

Аміокордин для внутрішньовенного введення застосовувати у випадку, коли потрібна швидка відповідь на лікування або неможливий пероральний прийом Аміокордину.

Какая дозировка препарата?

plus-icon
Дозировка Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5: 50 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Инструкция к Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
С составом Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: аміодарону гідрохлорид;

1 ампула (3 мл розчину) містить 150 мг аміодарону гідрохлориду;

допоміжні речовини: спирт бензиловий, полісорбат 80, вода для ін’єкцій.

Как принимать Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon

З причин, пов’язаних із лікарською формою препарату, Аміокордин слід застосовувати в концентрації не менше 300 мг (2 ампули) на 500 мл 5 % розчину декстрози (глюкози). Аміокордин, розчин для ін’єкцій, можна вводити тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози).

Не розводити препарат ізотонічним розчином натрію хлориду, оскільки можливе утворення осаду, та не змішувати з іншими препаратами в одній інфузійній системі!

Аміокордин, розчин для ін’єкцій слід вводити лише тоді, коли є необхідне обладнання для контролю функції серця, дефібриляції та кардіостимуляції.

Аміокордин, розчин для ін’єкцій можна застосовувати перед проведенням кардіоверсії постійним струмом.

Аміодарон слід вводити через центральні вени, крім випадків, що потребують застосування серцево-легеневої реанімації при зупинці серця внаслідок фібриляції шлуночків, яка є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії. У разі, якщо введення через центральні вени неможливе, можна вводити препарат через периферичні вени (див. розділ «Особливості застосування»).

При тяжких порушеннях ритму, коли пероральне застосування препарату неможливе, крім серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, проводити інфузію через центральні вени.

Навантажувальна доза зазвичай становить 5 мг/кг маси тіла хворого і вводиться тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози), бажано за допомогою електричного інфузійного насоса, протягом інтервалу часу від 20 хвилин до 2 годин. Введення можна повторювати 2-3 рази протягом 24 годин. У зв’язку з короткочасною дією препарату необхідна його підтримуюча інфузія.

Підтримуюча доза: 10-20 мг/кг на добу (в середньому від 600-800 мг до 1,2 г на добу) в 250 мл 5 % розчину декстрози (глюкози) протягом кількох днів. З першого дня інфузії необхідно розпочати перехід на пероральний прийом препарату (по 200 мг 3 рази на добу). При необхідності цю дозу можна збільшити до 1200 мг на добу.

У випадку серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, рекомендується застосовувати центральний венозний катетер, за умови його наявності та готовності; інакше препарат можна вводити через найбільшу периферичну вену з найбільшим кровотоком.

Початкова внутрішньовенна доза становить 300 мг (або 5 мг/кг), розчинена у 20 мл 5 % розчину декстрози (глюкози), ін’єкцію слід проводити швидко.

Можливе додаткове внутрішньовенне введення 150 мг аміодарону (або 2,5 мг/кг), якщо фібриляція шлуночків зберігається.

Не змішувати з іншими препаратами в одному шприці.

Педіатрична популяція.

Безпека та ефективність аміодарону у дітей не визначені. Через вміст бензилового спирту аміодарон для внутрішньовенного введення протипоказаний у недоношених та доношених новонароджених дітей, немовлят та дітей віком до 3 років (див. розділи «Протипоказання» та «Особливості застосування»).

Діти.

Безпека та ефективність аміодарону для дітей на сьогодні не оцінювалися, тому застосування цього препарату дітям не рекомендується. Ампули аміодарону для ін’єкційного введення містять бензиловий спирт. Існують повідомлення про випадки летального синдрому задишки (гаспінг-синдрому/gasping syndrome) у новонароджених після внутрішньовенного введення розчинів, які містять цей консервант. Симптоми цього ускладнення включають раптову появу задишки, артеріальної гіпотензії, брадикардії та розвиток серцево-судинного колапсу.

Можно ли принимать Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 при беременности?

plus-icon
Согласно инструкции по применению Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, принимать при беременности: по назначению врача, запрещено во 2 и 3 триместре

Можно ли Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 детям?

plus-icon
Применение для детей: с 3-х лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в аптеках Украины?

plus-icon
Категория отпуска на Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5.

Процесс покупки Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 и заберите его в аптеке.

Купить Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Амиокордин раствор для ин. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 можно в таких городах: и в других населенных пунктах Украины.