Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

ReturnНазад

Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Ціни на Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5
target

не знайдено в м. Київ

target

не знайдено в м. Київ

Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5: Характеристики

packageNum
1
0
Країна
Словенія
Виробник
КРКА Д.Д.
Код ATH
C01BD01
Діюча речовина
Аміодарон
Фармгрупа
Антиаритмічні препарати ІІІ класу.
Дозування
50 мг/мл
Форма
розчин
Температура зберігання
не вище 25 °С
Міжнародна назва
Amiodarone
Реєстрація
UA/2295/02/01 від 10.08.2018
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Діти
з 3-х років
Вагітні
за призначенням лікаря, заборонено в 2 і 3 триместрі
Годуючі
заборонено
Алергія
з обережністю
Діабет
дозволено
Водії
заборонено
Увага!Увага!

Опис препарату Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 створено на основі офіціальної інструкції до Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діюча речовина: аміодарону гідрохлорид;

1 ампула (3 мл розчину) містить 150 мг аміодарону гідрохлориду;

допоміжні речовини: спирт бензиловий, полісорбат 80, вода для ін’єкцій.

testimony

Показання

Лікування препаратом слід розпочинати і, як правило, контролювати лише в умовах стаціонару або під наглядом спеціаліста.

Лікування тяжких порушень серцевого ритму, які не відповідають на інші засоби лікування, або у випадку, коли інші засоби лікування не можуть бути використані.

Тахіаритмії, пов’язані з синдромом передчасного збудження шлуночків (синдром Вольфа-Паркінсона-Уайта).

Тахіаритмії всіх типів, у тому числі надшлуночкові, вузликові та шлуночкові тахікардії; тріпотіння та фібриляція передсердь; фібриляція шлуночків; у випадку коли інші лікарські засоби не можуть бути використані.

Аміокордин для внутрішньовенного введення застосовувати у випадку, коли потрібна швидка відповідь на лікування або неможливий пероральний прийом Аміокордину.

composition

Протипоказання

Відома підвищена чутливість до йоду, аміодарону або до інших компонентів препарату.

Синусова брадикардія, синоатріальна блокада серця при відсутності ендокардіального кардіостимулятора (штучного водія ритму).

Синдром слабкості синусового вузла при відсутності ендокардіального кардіостимулятора (ризик зупинки синусового вузла).

Порушення атріовентрикулярної провідності високого ступеня при відсутності ендокардіального кардіостимулятора.

Гіпертиреоз – оскільки можливе загострення захворювання на тлі прийому аміодарону.

Судинна недостатність (судинний колапс).

Тяжка артеріальна гіпотензія.

Дитячий вік до 3 років (через наявність у складі бензилового спирту).

ІІ та ІІІ триместри вагітності.

Період годування груддю.

Одночасне застосування з препаратами, які можуть спричиняти пароксизмальну тахікардію типу torsades de pointes (за винятком протипаразитарних препаратів, нейролептиків і метадону):

- антиаритмічні препарати Iа класу (хінідин, гідрохінідин, дизопірамід);

- антиаритмічні препарати III класу (соталол, дофетилід, ібутилід);

- інші препарати, такі як сполуки миш’яку, бепридил, цизаприд, циталопрам, есциталопрам, дифеманіл, доласетрон для внутрішньовенного введення, домперидон, дронедарон, еритроміцин для внутрішньовенного введення, левофлоксацин, меквітазин, мізоластин, моксифлоксацин, прукалоприд, спіраміцин для внутрішньовенного введення, тореміфен, вінкамін для внутрішньовенного введення (див. розділ «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»);

- телапревір;

- кобіцистат.

Ці протипоказання не стосуються застосування аміодарону для серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, що виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії.

Usage

Спосіб застосування

З причин, пов’язаних із лікарською формою препарату, Аміокордин слід застосовувати в концентрації не менше 300 мг (2 ампули) на 500 мл 5 % розчину декстрози (глюкози). Аміокордин, розчин для ін’єкцій, можна вводити тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози).

Не розводити препарат ізотонічним розчином натрію хлориду, оскільки можливе утворення осаду, та не змішувати з іншими препаратами в одній інфузійній системі!

Аміокордин, розчин для ін’єкцій слід вводити лише тоді, коли є необхідне обладнання для контролю функції серця, дефібриляції та кардіостимуляції.

Аміокордин, розчин для ін’єкцій можна застосовувати перед проведенням кардіоверсії постійним струмом.

Аміодарон слід вводити через центральні вени, крім випадків, що потребують застосування серцево-легеневої реанімації при зупинці серця внаслідок фібриляції шлуночків, яка є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії. У разі, якщо введення через центральні вени неможливе, можна вводити препарат через периферичні вени (див. розділ «Особливості застосування»).

При тяжких порушеннях ритму, коли пероральне застосування препарату неможливе, крім серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, проводити інфузію через центральні вени.

Навантажувальна доза зазвичай становить 5 мг/кг маси тіла хворого і вводиться тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози), бажано за допомогою електричного інфузійного насоса, протягом інтервалу часу від 20 хвилин до 2 годин. Введення можна повторювати 2-3 рази протягом 24 годин. У зв’язку з короткочасною дією препарату необхідна його підтримуюча інфузія.

Підтримуюча доза: 10-20 мг/кг на добу (в середньому від 600-800 мг до 1,2 г на добу) в 250 мл 5 % розчину декстрози (глюкози) протягом кількох днів. З першого дня інфузії необхідно розпочати перехід на пероральний прийом препарату (по 200 мг 3 рази на добу). При необхідності цю дозу можна збільшити до 1200 мг на добу.

У випадку серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, рекомендується застосовувати центральний венозний катетер, за умови його наявності та готовності; інакше препарат можна вводити через найбільшу периферичну вену з найбільшим кровотоком.

Початкова внутрішньовенна доза становить 300 мг (або 5 мг/кг), розчинена у 20 мл 5 % розчину декстрози (глюкози), ін’єкцію слід проводити швидко.

Можливе додаткове внутрішньовенне введення 150 мг аміодарону (або 2,5 мг/кг), якщо фібриляція шлуночків зберігається.

Не змішувати з іншими препаратами в одному шприці.

Педіатрична популяція.

Безпека та ефективність аміодарону у дітей не визначені. Через вміст бензилового спирту аміодарон для внутрішньовенного введення протипоказаний у недоношених та доношених новонароджених дітей, немовлят та дітей віком до 3 років (див. розділи «Протипоказання» та «Особливості застосування»).

Діти.

Безпека та ефективність аміодарону для дітей на сьогодні не оцінювалися, тому застосування цього препарату дітям не рекомендується. Ампули аміодарону для ін’єкційного введення містять бензиловий спирт. Існують повідомлення про випадки летального синдрому задишки (гаспінг-синдрому/gasping syndrome) у новонароджених після внутрішньовенного введення розчинів, які містять цей консервант. Симптоми цього ускладнення включають раптову появу задишки, артеріальної гіпотензії, брадикардії та розвиток серцево-судинного колапсу.

Аналоги для Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Показати ще

Купують з Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, а також відповіді на них.

Яка ціна на Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Ціни на Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в Україні починаються від 0.0 до 0.0, препарат доступний в 0 аптеках.

Від чого допомагає Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Показання препарату Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5:

Лікування препаратом слід розпочинати і, як правило, контролювати лише в умовах стаціонару або під наглядом спеціаліста.

Лікування тяжких порушень серцевого ритму, які не відповідають на інші засоби лікування, або у випадку, коли інші засоби лікування не можуть бути використані.

Тахіаритмії, пов’язані з синдромом передчасного збудження шлуночків (синдром Вольфа-Паркінсона-Уайта).

Тахіаритмії всіх типів, у тому числі надшлуночкові, вузликові та шлуночкові тахікардії; тріпотіння та фібриляція передсердь; фібриляція шлуночків; у випадку коли інші лікарські засоби не можуть бути використані.

Аміокордин для внутрішньовенного введення застосовувати у випадку, коли потрібна швидка відповідь на лікування або неможливий пероральний прийом Аміокордину.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5: 50 мг/мл.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Інструкція Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon
Зі складом Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: аміодарону гідрохлорид;

1 ампула (3 мл розчину) містить 150 мг аміодарону гідрохлориду;

допоміжні речовини: спирт бензиловий, полісорбат 80, вода для ін’єкцій.

Як приймати Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5?

plus-icon

З причин, пов’язаних із лікарською формою препарату, Аміокордин слід застосовувати в концентрації не менше 300 мг (2 ампули) на 500 мл 5 % розчину декстрози (глюкози). Аміокордин, розчин для ін’єкцій, можна вводити тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози).

Не розводити препарат ізотонічним розчином натрію хлориду, оскільки можливе утворення осаду, та не змішувати з іншими препаратами в одній інфузійній системі!

Аміокордин, розчин для ін’єкцій слід вводити лише тоді, коли є необхідне обладнання для контролю функції серця, дефібриляції та кардіостимуляції.

Аміокордин, розчин для ін’єкцій можна застосовувати перед проведенням кардіоверсії постійним струмом.

Аміодарон слід вводити через центральні вени, крім випадків, що потребують застосування серцево-легеневої реанімації при зупинці серця внаслідок фібриляції шлуночків, яка є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії. У разі, якщо введення через центральні вени неможливе, можна вводити препарат через периферичні вени (див. розділ «Особливості застосування»).

При тяжких порушеннях ритму, коли пероральне застосування препарату неможливе, крім серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, проводити інфузію через центральні вени.

Навантажувальна доза зазвичай становить 5 мг/кг маси тіла хворого і вводиться тільки на ізотонічному (5 %) розчині декстрози (глюкози), бажано за допомогою електричного інфузійного насоса, протягом інтервалу часу від 20 хвилин до 2 годин. Введення можна повторювати 2-3 рази протягом 24 годин. У зв’язку з короткочасною дією препарату необхідна його підтримуюча інфузія.

Підтримуюча доза: 10-20 мг/кг на добу (в середньому від 600-800 мг до 1,2 г на добу) в 250 мл 5 % розчину декстрози (глюкози) протягом кількох днів. З першого дня інфузії необхідно розпочати перехід на пероральний прийом препарату (по 200 мг 3 рази на добу). При необхідності цю дозу можна збільшити до 1200 мг на добу.

У випадку серцево-легеневої реанімації при зупинці серця, яка виникала внаслідок фібриляції шлуночків та є резистентною до зовнішньої електроімпульсної терапії, рекомендується застосовувати центральний венозний катетер, за умови його наявності та готовності; інакше препарат можна вводити через найбільшу периферичну вену з найбільшим кровотоком.

Початкова внутрішньовенна доза становить 300 мг (або 5 мг/кг), розчинена у 20 мл 5 % розчину декстрози (глюкози), ін’єкцію слід проводити швидко.

Можливе додаткове внутрішньовенне введення 150 мг аміодарону (або 2,5 мг/кг), якщо фібриляція шлуночків зберігається.

Не змішувати з іншими препаратами в одному шприці.

Педіатрична популяція.

Безпека та ефективність аміодарону у дітей не визначені. Через вміст бензилового спирту аміодарон для внутрішньовенного введення протипоказаний у недоношених та доношених новонароджених дітей, немовлят та дітей віком до 3 років (див. розділи «Протипоказання» та «Особливості застосування»).

Діти.

Безпека та ефективність аміодарону для дітей на сьогодні не оцінювалися, тому застосування цього препарату дітям не рекомендується. Ампули аміодарону для ін’єкційного введення містять бензиловий спирт. Існують повідомлення про випадки летального синдрому задишки (гаспінг-синдрому/gasping syndrome) у новонароджених після внутрішньовенного введення розчинів, які містять цей консервант. Симптоми цього ускладнення включають раптову появу задишки, артеріальної гіпотензії, брадикардії та розвиток серцево-судинного колапсу.

Чи можна приймати Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, прийом під час вагітності: за призначенням лікаря, заборонено в 2 і 3 триместрі

Чи можна Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 дітям?

plus-icon
Показання для дітей: з 3-х років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в аптеках України?

plus-icon
Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5.

Процес купівлі Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 і заберіть його в аптеці.

Купити Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Аміокордин розчин для ін. 150 мг/3 мл амп. 3 мл №5 можна в таких містах: та в інших населених пунктах України.