Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

ReturnНазад

Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Цены на Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз
748.76 - 967.40 грн.
target

найдено в 89 аптеках

748.76 - 967.40 грн.
target

найдено в 89 аптеках

Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: Характеристики

Диапозон цен
748.76 - 967.40 грн.
Средняя цена
853.80 грн.
priceBlister
853.8
packageNum
1
0
Страна
Финляндия
Производитель
Орион Корпорейшн
Код ATH
R03AK07
Действующее вещество
Будесонид формотерол
Фармгруппа
Средства, применяемые при обструктивных заболеваниях дыхательных путей. Адренергические средства в сочетании с кортикостероидами или другими препаратами, за исключением антихолинергических средств. Формотерол и будесонид.
Дозировка
80 мкг+4,5 мкг
Форма
порошок
Температура хранения
не выше 25°С
Международное название
Formoterol and budesonide
Регистрация
UA/14855/01/02 от 23.03.2021
Разрешения
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
по рецепту
Срок хранения
2 года

Особенности приема Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Дети
от 6 лет
Беременные
по назначению врача с учетом соотношения польза/риск
Кормящие
по назначению врача с учетом соотношения польза/риск
Аллергия
с осторожностью
Диабет
с осторожностью
Водители
разрешено
Внимание!Внимание!

Описание препарата Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз создано на основе официальной инструкции к Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 80 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

testimony

Показания

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг) показаний для застосування дорослим, підліткам та дітям віком від 6 років.

Лікарський засіб показаний для регулярного лікування бронхіальної астми у випадку доцільного застосування комбінованої терапії (інгаляційного кортикостероїду та β2-агоніста тривалої дії):

– пацієнтам, стан яких недостатньо контролюється за допомогою інгаляційних кортикостероїдів та швидкодіючих β2-агоністів, що застосовуються у разі потреби;

– пацієнтам, стан яких належно контролюється інгаляційними кортикостероїдами та β2-агоністами тривалої дії.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг/доза) не застосовують пацієнтам із тяжкою бронхіальною астмою.

composition

Противопоказания

Підвищена чутливість до будесоніду, формотеролу або лактози, яка містить невелику кількість молочного білка.

Usage

Способ применения

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Існують два варіанти застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер:

A. Підтримуюча терапія: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії у комбінації з окремим швидкодіючим бронходилататором, що використовується як рятівний засіб.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії, а також, у разі потреби, для полегшення симптомів.

A. Підтримуюча терапія

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор для застосування як рятівний засіб.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 4 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу.

Діти (віком від 6 років): 2 інгаляції 2 рази на добу.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів

Приймають добову підтримуючу дозу лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер, а додатково застосовують Буфомікс Ізіхейлер у разі потреби для полегшення симптомів. Слід порадити пацієнтам завжди мати при собі лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер для негайного застосування як рятівний засіб.

Застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер для підтримуючої терапії та полегшення симптомів слід розглянути зокрема для пацієнтів:

· із недостатнім контролем бронхіальної астми, у яких часто виникає потреба у лікарських засобах для полегшення симптомів;

  • із загостренням бронхіальної астми в минулому, що вимагало медичного втручання.

За пацієнтами, які часто та у великій кількості застосовують інгаляції Буфомікс Ізіхейлер за потребою, потрібно пильно наглядати на випадок розвитку дозозалежних небажаних явищ.

Рекомендовані дози:

Дорослі та підлітки (віком від 12 років): рекомендована підтримуюча доза становить 2 інгаляції на добу – по 1 інгаляції вранці та ввечері або 2 інгаляції лише вранці чи лише ввечері. У разі потреби, у випадку прояву симптомів, застосовують 1 додаткову інгаляцію. Якщо через кілька хвилин симптоми не минають, потрібно зробити додаткову інгаляцію. У будь-якому окремому випадку не слід робити більше 6 інгаляцій.

Зазвичай на добу потрібно в цілому не більше 8 інгаляцій, однак протягом обмеженого періоду загальна добова доза може становити до 12 інгаляцій. Пацієнтам, які застосовують більше 8 інгаляцій на добу, настійно рекомендується звернутися до лікаря. Їм потрібно пройти повторне обстеження та переглянути підтримуючу терапію.

Діти віком до 12 років: дітям віком до 12 років не рекомендується застосовувати лікарський засіб як підтримуючу терапію та для полегшення симптомів.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

Видихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

ГУБИ

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років. Застосовувати дітям віком від 6 років за показаннями відповідно до доз, зазначених у розділі «Спосіб застосування та дози».

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, а также ответы на них.

Какая цена на Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Цены на Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в Украине начинаются от 748.76 до 967.4, препарат доступен в 89 аптеках.

От чего помогает Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Показания к применению Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз:

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг) показаний для застосування дорослим, підліткам та дітям віком від 6 років.

Лікарський засіб показаний для регулярного лікування бронхіальної астми у випадку доцільного застосування комбінованої терапії (інгаляційного кортикостероїду та β2-агоніста тривалої дії):

– пацієнтам, стан яких недостатньо контролюється за допомогою інгаляційних кортикостероїдів та швидкодіючих β2-агоністів, що застосовуються у разі потреби;

– пацієнтам, стан яких належно контролюється інгаляційними кортикостероїдами та β2-агоністами тривалої дії.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг/доза) не застосовують пацієнтам із тяжкою бронхіальною астмою.

Какая дозировка препарата?

plus-icon
Дозировка Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: 80 мкг+4,5 мкг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Инструкция к Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
С составом Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можно ознакомиться ниже.

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 80 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

Как принимать Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Існують два варіанти застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер:

A. Підтримуюча терапія: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії у комбінації з окремим швидкодіючим бронходилататором, що використовується як рятівний засіб.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії, а також, у разі потреби, для полегшення симптомів.

A. Підтримуюча терапія

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор для застосування як рятівний засіб.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 4 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу.

Діти (віком від 6 років): 2 інгаляції 2 рази на добу.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів

Приймають добову підтримуючу дозу лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер, а додатково застосовують Буфомікс Ізіхейлер у разі потреби для полегшення симптомів. Слід порадити пацієнтам завжди мати при собі лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер для негайного застосування як рятівний засіб.

Застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер для підтримуючої терапії та полегшення симптомів слід розглянути зокрема для пацієнтів:

· із недостатнім контролем бронхіальної астми, у яких часто виникає потреба у лікарських засобах для полегшення симптомів;

  • із загостренням бронхіальної астми в минулому, що вимагало медичного втручання.

За пацієнтами, які часто та у великій кількості застосовують інгаляції Буфомікс Ізіхейлер за потребою, потрібно пильно наглядати на випадок розвитку дозозалежних небажаних явищ.

Рекомендовані дози:

Дорослі та підлітки (віком від 12 років): рекомендована підтримуюча доза становить 2 інгаляції на добу – по 1 інгаляції вранці та ввечері або 2 інгаляції лише вранці чи лише ввечері. У разі потреби, у випадку прояву симптомів, застосовують 1 додаткову інгаляцію. Якщо через кілька хвилин симптоми не минають, потрібно зробити додаткову інгаляцію. У будь-якому окремому випадку не слід робити більше 6 інгаляцій.

Зазвичай на добу потрібно в цілому не більше 8 інгаляцій, однак протягом обмеженого періоду загальна добова доза може становити до 12 інгаляцій. Пацієнтам, які застосовують більше 8 інгаляцій на добу, настійно рекомендується звернутися до лікаря. Їм потрібно пройти повторне обстеження та переглянути підтримуючу терапію.

Діти віком до 12 років: дітям віком до 12 років не рекомендується застосовувати лікарський засіб як підтримуючу терапію та для полегшення симптомів.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

Видихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

ГУБИ

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років. Застосовувати дітям віком від 6 років за показаннями відповідно до доз, зазначених у розділі «Спосіб застосування та дози».

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Можно ли принимать Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз при беременности?

plus-icon
Согласно инструкции по применению Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, принимать при беременности: по назначению врача с учетом соотношения польза/риск

Можно ли Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз детям?

plus-icon
Применение для детей: от 6 лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках Украины?

plus-icon
Категория отпуска на Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз.

Купить Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз с помощью ZDOROVI.UA

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз и заберите его в аптеке.

Купить Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Буфомикс Изихейлер пор. для инг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можно в таких городах: Житомир , Чернигов , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Одесса , Винница , Черкассы , Павлоград , Днепр , Каменское , Кривой Рог , Киев , Кропивницкий и в других населенных пунктах Украины.