Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

ReturnНазад

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз
748.76 - 967.40 грн.
target

знайдено в 89 аптеках

748.76 - 967.40 грн.
target

знайдено в 89 аптеках

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: Характеристики

Діапозон цін
748.76 - 967.40 грн.
Средня ціна
852.05 грн.
priceBlister
852.05
packageNum
1
0
Країна
Фінляндія
Виробник
Оріон Корпорейшн
Код ATH
R03AK07
Діюча речовина
Будесонід формотерол
Фармгрупа
Засоби, що застосовуються при обструктивних захворюваннях дихальних шляхів. Адренергічні засоби у комбінації з кортикостероїдами або іншими препаратами, за винятком антихолінергічних засобів. Формотерол та будесонід.
Дозування
80 мкг+4,5 мкг
Форма
порошок
Температура зберігання
не вище 25°С
Міжнародна назва
Formoterol and budesonide
Реєстрація
UA/14855/01/02 від 23.03.2021
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Діти
від 6 років
Вагітні
за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик
Годуючі
за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик
Алергія
з обережністю
Діабет
з обережністю
Водії
дозволено
Увага!Увага!

Опис препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз створено на основі офіціальної інструкції до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 80 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

testimony

Показання

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг) показаний для застосування дорослим, підліткам та дітям віком від 6 років.

Лікарський засіб показаний для регулярного лікування бронхіальної астми у випадку доцільного застосування комбінованої терапії (інгаляційного кортикостероїду та β2-агоніста тривалої дії):

– пацієнтам, стан яких недостатньо контролюється за допомогою інгаляційних кортикостероїдів та швидкодіючих β2-агоністів, що застосовуються у разі потреби;

– пацієнтам, стан яких належно контролюється інгаляційними кортикостероїдами та β2-агоністами тривалої дії.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг/доза) не застосовують пацієнтам із тяжкою бронхіальною астмою.

composition

Протипоказання

Підвищена чутливість до будесоніду, формотеролу або лактози, яка містить невелику кількість молочного білка.

Usage

Спосіб застосування

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Існують два варіанти застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер:

A. Підтримуюча терапія: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії у комбінації з окремим швидкодіючим бронходилататором, що використовується як рятівний засіб.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії, а також, у разі потреби, для полегшення симптомів.

A. Підтримуюча терапія

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор для застосування як рятівний засіб.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 4 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу.

Діти (віком від 6 років): 2 інгаляції 2 рази на добу.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів

Приймають добову підтримуючу дозу лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер, а додатково застосовують Буфомікс Ізіхейлер у разі потреби для полегшення симптомів. Слід порадити пацієнтам завжди мати при собі лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер для негайного застосування як рятівний засіб.

Застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер для підтримуючої терапії та полегшення симптомів слід розглянути зокрема для пацієнтів:

· із недостатнім контролем бронхіальної астми, у яких часто виникає потреба у лікарських засобах для полегшення симптомів;

  • із загостренням бронхіальної астми в минулому, що вимагало медичного втручання.

За пацієнтами, які часто та у великій кількості застосовують інгаляції Буфомікс Ізіхейлер за потребою, потрібно пильно наглядати на випадок розвитку дозозалежних небажаних явищ.

Рекомендовані дози:

Дорослі та підлітки (віком від 12 років): рекомендована підтримуюча доза становить 2 інгаляції на добу – по 1 інгаляції вранці та ввечері або 2 інгаляції лише вранці чи лише ввечері. У разі потреби, у випадку прояву симптомів, застосовують 1 додаткову інгаляцію. Якщо через кілька хвилин симптоми не минають, потрібно зробити додаткову інгаляцію. У будь-якому окремому випадку не слід робити більше 6 інгаляцій.

Зазвичай на добу потрібно в цілому не більше 8 інгаляцій, однак протягом обмеженого періоду загальна добова доза може становити до 12 інгаляцій. Пацієнтам, які застосовують більше 8 інгаляцій на добу, настійно рекомендується звернутися до лікаря. Їм потрібно пройти повторне обстеження та переглянути підтримуючу терапію.

Діти віком до 12 років: дітям віком до 12 років не рекомендується застосовувати лікарський засіб як підтримуючу терапію та для полегшення симптомів.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

Видихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

ГУБИ

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років. Застосовувати дітям віком від 6 років за показаннями відповідно до доз, зазначених у розділі «Спосіб застосування та дози».

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, а також відповіді на них.

Яка ціна на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в Україні починаються від 748.76 до 967.4, препарат доступний в 89 аптеках.

Від чого допомагає Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Показання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз:

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг) показаний для застосування дорослим, підліткам та дітям віком від 6 років.

Лікарський засіб показаний для регулярного лікування бронхіальної астми у випадку доцільного застосування комбінованої терапії (інгаляційного кортикостероїду та β2-агоніста тривалої дії):

– пацієнтам, стан яких недостатньо контролюється за допомогою інгаляційних кортикостероїдів та швидкодіючих β2-агоністів, що застосовуються у разі потреби;

– пацієнтам, стан яких належно контролюється інгаляційними кортикостероїдами та β2-агоністами тривалої дії.

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер (80 мкг/4,5 мкг/доза) не застосовують пацієнтам із тяжкою бронхіальною астмою.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: 80 мкг+4,5 мкг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Інструкція Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Зі складом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можна ознайомитись нижче.

діючі речовини: будесонід, формотеролу фумарату дигідрат;

1 доза містить будесоніду 80 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина : лактози моногідрат.

Як приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon

Дозування

Бронхіальна астма

Лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів лікарського засобу підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат Буфомікс Ізіхейлер, щоб доза даного препарату лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Існують два варіанти застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер:

A. Підтримуюча терапія: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії у комбінації з окремим швидкодіючим бронходилататором, що використовується як рятівний засіб.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів: лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер застосовують для регулярної підтримуючої терапії, а також, у разі потреби, для полегшення симптомів.

A. Підтримуюча терапія

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор для застосування як рятівний засіб.

Рекомендовані дози:

Дорослі (віком від 18 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу. Деяким пацієнтам може знадобитися до 4 інгаляцій 2 рази на добу.

Підлітки (12-17 років): 1-2 інгаляції 2 рази на добу.

Діти (віком від 6 років): 2 інгаляції 2 рази на добу.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату 2 рази на добу дозу титрують до найменшої ефективної дози, включно до застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер 1 раз на добу, у випадках, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримуючої терапії з бронходилататором тривалої дії у комбінації з інгаляційним кортикостероїдом.

Частіше застосування додаткового швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування бронхіальної астми.

Діти віком до 6 років: оскільки доступні лише обмежені дані, лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років.

Б. Підтримуюча терапія та полегшення симптомів

Приймають добову підтримуючу дозу лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер, а додатково застосовують Буфомікс Ізіхейлер у разі потреби для полегшення симптомів. Слід порадити пацієнтам завжди мати при собі лікарський засіб Буфомікс Ізіхейлер для негайного застосування як рятівний засіб.

Застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер для підтримуючої терапії та полегшення симптомів слід розглянути зокрема для пацієнтів:

· із недостатнім контролем бронхіальної астми, у яких часто виникає потреба у лікарських засобах для полегшення симптомів;

  • із загостренням бронхіальної астми в минулому, що вимагало медичного втручання.

За пацієнтами, які часто та у великій кількості застосовують інгаляції Буфомікс Ізіхейлер за потребою, потрібно пильно наглядати на випадок розвитку дозозалежних небажаних явищ.

Рекомендовані дози:

Дорослі та підлітки (віком від 12 років): рекомендована підтримуюча доза становить 2 інгаляції на добу – по 1 інгаляції вранці та ввечері або 2 інгаляції лише вранці чи лише ввечері. У разі потреби, у випадку прояву симптомів, застосовують 1 додаткову інгаляцію. Якщо через кілька хвилин симптоми не минають, потрібно зробити додаткову інгаляцію. У будь-якому окремому випадку не слід робити більше 6 інгаляцій.

Зазвичай на добу потрібно в цілому не більше 8 інгаляцій, однак протягом обмеженого періоду загальна добова доза може становити до 12 інгаляцій. Пацієнтам, які застосовують більше 8 інгаляцій на добу, настійно рекомендується звернутися до лікаря. Їм потрібно пройти повторне обстеження та переглянути підтримуючу терапію.

Діти віком до 12 років: дітям віком до 12 років не рекомендується застосовувати лікарський засіб як підтримуючу терапію та для полегшення симптомів.

Загальна інформація

Особливі групи пацієнтів

Особливих вимог щодо дозування лікарського засобу для пацієнтів літнього віку немає. Дані щодо застосування лікарського засобу Буфомікс Ізіхейлер пацієнтам із порушеннями функції нирок або печінки відсутні. Оскільки будесонід та формотерол виводяться переважно з участю печінкового метаболізму, у пацієнтів із тяжким цирозом печінки можна очікувати зростання впливу препарату.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом із повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок із мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та 1 раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

Видихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

ГУБИ

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе з’ясувати, скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона ділянка на лічильнику означає, що в Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій у дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнт повинен постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок із мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може призвести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій у разі потреби.

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується застосовувати дітям віком до 6 років. Застосовувати дітям віком від 6 років за показаннями відповідно до доз, зазначених у розділі «Спосіб застосування та дози».

У дітей, які протягом тривалого часу застосовують інгаляційні кортикостероїди, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, потрібно переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїду до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Чи можна приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, прийом під час вагітності: за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик

Чи можна Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз дітям?

plus-icon
Показання для дітей: від 6 років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках України?

plus-icon
Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз за допомогою ZDOROVI.UA

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз і заберіть його в аптеці.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 80 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можна в таких містах: Житомир , Чернігів , Харків , Запоріжжя , Львів , Івано-Франківськ , Одеса , Вінниця , Черкаси , Павлоград , Дніпро , Камʼянське , Кривий Ріг , Київ , Кропивницький та в інших населених пунктах України.