Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

ReturnНазад

Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Цены на Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5
186.42 - 308.00 грн.
target

найдено в 379 аптеках

186.42 - 308.00 грн.
target

найдено в 379 аптеках

Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5: Характеристики

Средняя цена 243.00 грн.
Категория Болеутоляющие препараты
Страна Испания
Производитель Лабораториос Нормон С.А.
Код ATHM01AE17
Действующее вещество Декскетопрофен
Фармгруппа Нестероидные противовоспалительные средства.
Дозировка 25 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения от 5°C до 25°C
Международное название Dexketoprofen
Регистрация UA/13589/02/01 от 05.02.2019
Рецепт по рецепту
Срок хранения 3 года

Особенности приема Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью, возможно головокружение и сонливость
Внимание!Внимание!

Описание препарата Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 создано на основе официальной инструкции к Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Короткая инструкция по применению для Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

print
share
composition

Состав

діюча речовина: декскетопрофену трометамол;

1 мл розчину містить декскетопрофену трометамолу еквівалентно декскетопрофену 25 мг (1 ампула по 2 мл містить декскетопрофену трометамолу еквівалентно декскетопрофену 50 мг);

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид та/або кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату не доцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та при болю у попереку.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до декскетопрофену, будь-якого іншого нестероїдного протизапального засобу (НПЗЗ) або до допоміжних речовин препарату;

- якщо речовини аналогічної дії, наприклад ацетилсаліцилова кислота або інші НПЗЗ, провокують розвиток нападів астми, бронхоспазму, гострого риніту або спричиняють розвиток носових поліпів, появу кропив’янки або ангіоневротичного набряку;

- активна фаза виразкової хвороби або кровотеча, підозра на неї або рецидивна виразкова хвороба чи кровотеча в анамнезі (не менше двох підтверджених фактів виразки або кровотечі) або хронічна диспепсія;

- шлунково-кишкова кровотеча, інша кровотеча в активній фазі або при підвищеній кровоточивості;

- шлунково-кишкова кровотеча або перфорація в анамнезі, пов’язані з попередньою терапією НПЗЗ;

- хвороба Крона або неспецифічний виразковий коліт;

- бронхіальна астма в анамнезі;

- тяжка серцева недостатність;

- порушення функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну

< 50 мл/хв);

- тяжке порушення функції печінки (10-15 балів за шкалою Чайлда–П’ю);

- геморагічний діатез та інші порушення згортання крові;

- ІІІ триместр вагітності або період годування груддю;

- застосування з метою нейроаксіального (інтратекального або епідурального введення (через вміст етанолу).

Usage

Способ применения

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8-12 годин. При необхідності повторну дозу вводити через 6 годин. Максимальна добова доза не має перевищувати 150 мг. Препарат призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не більше 2 діб). Пацієнтів слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, коли це можливо. Побічні реакції можна скоротити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме: максимальна добова доза – 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Порушення з боку печінки. Для пацієнтів із патологією печінки з легким або середнім ступенем тяжкості (5-9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки препарат протипоказаний (10-15 балів за шкалою Чайлда–П’ю).

Порушення з боку нирок. Для пацієнтів із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 50-80 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 50 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти та підлітки. Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Внутрішньом’язове введення. Розчин для ін’єкцій слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія.

Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30-100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчину глюкози або розчину Рінгера-лактату. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин має бути прозорим. Інфузію необхідно проводити протягом 10-30 хвилин. Не допускати впливу природного денного світла на приготовлений розчин.

Депіофен, розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Депіофен не можна змішувати у розчині для інфузій з прометазином та пентазоцином.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення).

При необхідності вміст 1 ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводити внутрішньовенно протягом не менше 15 секунд.

Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Депіофен не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами допаміну, прометазину пентазоцину, петидину та гідрокортизону, тому що утворюється білий осад.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному ін’єкційному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як він був набраний з ампули. Розчин для внутрішньовенної інфузії слід застосовувати одразу після його приготування. У подальшому відповідальність за умови та тривалість зберігання лягає на медичного працівника. Приготовлений розчин зберігає свої властивості протягом 24 годин при температурі 25 ºС за умови, що він захищений від дії денного світла.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення ємностях з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Депіофен призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід вилити. Перед введенням препарату необхідно впевнитися, що розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям через відсутність даних про його ефективність та безпеку.

Покупают с Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, а также ответы на них.

Какая цена на Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Цены на Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в Украине начинаются от 186.42 до 308.0, препарат доступен в 379 аптеках.

От чего помогает Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Показания к применению Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5:

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату не доцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та при болю у попереку.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5: 25 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Инструкция к Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

С составом Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: декскетопрофену трометамол;

1 мл розчину містить декскетопрофену трометамолу еквівалентно декскетопрофену 25 мг (1 ампула по 2 мл містить декскетопрофену трометамолу еквівалентно декскетопрофену 50 мг);

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид та/або кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

Как принимать Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8-12 годин. При необхідності повторну дозу вводити через 6 годин. Максимальна добова доза не має перевищувати 150 мг. Препарат призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не більше 2 діб). Пацієнтів слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, коли це можливо. Побічні реакції можна скоротити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме: максимальна добова доза – 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Порушення з боку печінки. Для пацієнтів із патологією печінки з легким або середнім ступенем тяжкості (5-9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки препарат протипоказаний (10-15 балів за шкалою Чайлда–П’ю).

Порушення з боку нирок. Для пацієнтів із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 50-80 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 50 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти та підлітки. Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Внутрішньом’язове введення. Розчин для ін’єкцій слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія.

Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30-100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчину глюкози або розчину Рінгера-лактату. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин має бути прозорим. Інфузію необхідно проводити протягом 10-30 хвилин. Не допускати впливу природного денного світла на приготовлений розчин.

Депіофен, розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Депіофен не можна змішувати у розчині для інфузій з прометазином та пентазоцином.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення).

При необхідності вміст 1 ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводити внутрішньовенно протягом не менше 15 секунд.

Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Депіофен не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами допаміну, прометазину пентазоцину, петидину та гідрокортизону, тому що утворюється білий осад.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному ін’єкційному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як він був набраний з ампули. Розчин для внутрішньовенної інфузії слід застосовувати одразу після його приготування. У подальшому відповідальність за умови та тривалість зберігання лягає на медичного працівника. Приготовлений розчин зберігає свої властивості протягом 24 годин при температурі 25 ºС за умови, що він захищений від дії денного світла.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення ємностях з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Депіофен призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід вилити. Перед введенням препарату необхідно впевнитися, що розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям через відсутність даних про його ефективність та безпеку.

Можно ли принимать Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5.

Процесс покупки Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Депиофен раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и заберите его в аптеке.