Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

ReturnНазад

Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Цены на Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5
231.80 - 293.00 грн.
target

найдено в 479 аптеках

231.80 - 293.00 грн.
target

найдено в 479 аптеках

Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5: Характеристики

Средняя цена 250.26 грн.
Категория Болеутоляющие препараты
Страна Италия
Производитель A. Менарини Мануфактуринг Логистикс енд Сервисес С.Р.Л.
Код ATHM01AE17
Действующее вещество Декскетопрофен
Фармгруппа Нестероидные противовоспалительные средства.
Дозировка 25 мг/мл
Форма раствор
Температура хранения от 5°C до 25°C
Международное название Dexketoprofen
Регистрация UA/3764/01/01 от 15.10.2020
Рецепт по рецепту
Срок хранения 5 лет

Особенности приема Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Детизапрещено
Беременныезапрещено
Кормящиезапрещено
Аллергияс осторожностью
Диабетс осторожностью
Водителис осторожностью
Внимание!Внимание!

Описание препарата Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 создано на основе официальной инструкции к Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Короткая инструкция по применению для Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

print
share
composition

Состав

діюча речовина: декскетопрофену трометамол;

1 мл розчину для ін’єкцій містить декскетопрофену трометамолу 36,9 мг, що еквівалентно декскетопрофену 25 мг (одна ампула по 2 мл містить декскетопрофену трометамолу 73,8 мг, що еквівалентно декскетопрофену 50 мг);

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату недоцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та болю у попереку.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до декскетопрофену, будь-якого іншого нестероїдного протизапального засобу (НПЗЗ) або до допоміжних речовин препарату;

- пацієнтам у яких застосування речовин аналогічної дії, наприклад ацетилсаліцилової кислоти або інших НПЗЗ, провокує розвиток нападів бронхіальної астми, бронхоспазму, гострого риніту, носових поліпів, появу кропив’янки або ангіоневротичного набряку;

- якщо під час лікування кетопрофеном або фібратами виникали фотоалергічні або фототоксичні реакції;

- шлунково-кишкові кровотечі або перфорації в анамнезі, пов’язані із терапією НПЗЗ;

- пептична виразка в активній фазі/ шлунково-кишкова кровотеча, або наявність в анамнезі шлунково-кишкової кровотечі, виразок або перфорацій;

- хронічна диспепсія;

- кровотеча в активній фазі або підвищена кровоточивість;

- хвороба Крона або неспецифічний виразковий коліт;

- тяжка серцева недостатність;

- порушення функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну

≤59 мл/хв);

- тяжке порушення функції печінки (10–15 балів за шкалою Чайлда-П’ю);

- геморагічний діатез та інші порушення згортання крові;

- при вираженій дегідратації (внаслідок блювання, діареї або недостатнього прийому рідини);

- ІІІ триместр вагітності та період годування груддю;

Через вміст у лікарському засобі етанолу Дексалгін ін’єкт протипоказаний для нейроаксіального (інтратекального або епідурального) введення.

Usage

Способ применения

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8–12 годин. При необхідності повторну дозу вводити через 6 годин. Максимальна добова доза не має перевищувати 150 мг. Дексалгін ін’єкт призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не довше 2-х діб). Пацієнтів слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, якщо це можливо. Побічні реакції можна зменшити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме – максимальна добова доза становить 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Порушення з боку печінки. Для пацієнтів із патологією печінки з легким або середнім ступенем тяжкості (5–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки (10–15 балів за шкалою Чайлда–П’ю) препарат протипоказаний.

Порушення з боку нирок. Для пацієнтів із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 60–89 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 59 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти та підлітки. Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Спосіб застосування

Внутрішньом’язове введення. Вміст однієї ампули (2 мл) слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія.

Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30–100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчині глюкози або розчині Рінгера-лактату. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин має бути прозорим. Інфузію необхідно проводити внутрішньовенно повільно протягом 10–30 хвилин.

Дексалгін ін’єкт, розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення).

При необхідності вміст однієї ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводити внутрішньовенно повільно протягом не менше 15 секунд. Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Дексалгін ін’єкт не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами допаміну, прометазину, пентазоцину, петидину та гідроксизину, тому що утворюється осад.

Розведені розчини для інфузій не можна змішувати з прометазином або пентазоцином.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному болюсному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як він був набраний з ампули.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення виробах з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Дексалгін ін’єкт призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід утилізувати. Перед введенням необхідно візуально перевірити, чи розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Аналоги для Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Показать еще

Покупают с Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, а также ответы на них.

Какая цена на Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Цены на Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в Украине начинаются от 231.8 до 293.0, препарат доступен в 479 аптеках.

От чего помогает Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Показания к применению Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5:

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату недоцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та болю у попереку.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5: 25 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Инструкция к Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

С составом Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: декскетопрофену трометамол;

1 мл розчину для ін’єкцій містить декскетопрофену трометамолу 36,9 мг, що еквівалентно декскетопрофену 25 мг (одна ампула по 2 мл містить декскетопрофену трометамолу 73,8 мг, що еквівалентно декскетопрофену 50 мг);

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

Как принимать Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5?

plus-icon

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8–12 годин. При необхідності повторну дозу вводити через 6 годин. Максимальна добова доза не має перевищувати 150 мг. Дексалгін ін’єкт призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не довше 2-х діб). Пацієнтів слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, якщо це можливо. Побічні реакції можна зменшити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме – максимальна добова доза становить 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Порушення з боку печінки. Для пацієнтів із патологією печінки з легким або середнім ступенем тяжкості (5–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки (10–15 балів за шкалою Чайлда–П’ю) препарат протипоказаний.

Порушення з боку нирок. Для пацієнтів із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 60–89 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 59 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти та підлітки. Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Спосіб застосування

Внутрішньом’язове введення. Вміст однієї ампули (2 мл) слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія.

Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30–100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчині глюкози або розчині Рінгера-лактату. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин має бути прозорим. Інфузію необхідно проводити внутрішньовенно повільно протягом 10–30 хвилин.

Дексалгін ін’єкт, розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення).

При необхідності вміст однієї ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводити внутрішньовенно повільно протягом не менше 15 секунд. Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Дексалгін ін’єкт не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад у шприці) з розчинами допаміну, прометазину, пентазоцину, петидину та гідроксизину, тому що утворюється осад.

Розведені розчини для інфузій не можна змішувати з прометазином або пентазоцином.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному болюсному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як він був набраний з ампули.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення виробах з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Дексалгін ін’єкт призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід утилізувати. Перед введенням необхідно візуально перевірити, чи розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Можно ли принимать Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5.

Процесс покупки Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 и заберите его в аптеке.

Купить Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Дексалгин Инъект раствор для ин. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №5 можно в таких городах: Херсон , Ковель , Луцк , Нововолынск , Владимир , Ровно , Житомир , Звягель , Коростень , Бердичев , Вишнёвое , Ирпень , Белая Церковь , Васильков , Обухов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Сумы , Шостка , Конотоп , Ромны , Красноград , Харьков , Славянск , Запорожье , Львов , Трускавец , Стрый , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Золочев , Коломыя , Ивано-Франковск , Калуш , Надворная , Ужгород , Свалява , Мукачево , Бучач , Кременец , Тернополь , Черновцы , Одесса , Подольск , Черноморск , Измаил , Белгород-Днестровский , Николаев , Винница , Хмельницкий , Каменец-Подольский , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Полтава , Кременчуг , Никополь , Павлоград , Новомосковск , Днепр , Покров , Кривой Рог , Каменское , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела и в других населенных пунктах Украины.