Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

ReturnНазад

Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

Ціни на Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10
383.48 - 570.10 грн.
target

знайдено в 837 аптеках

383.48 - 570.10 грн.
target

знайдено в 837 аптеках

Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10: Характеристики

Средня ціна 430.56 грн.
Категорія Болезаспокійливі препарати
Країна Україна
Виробник АТ Фармак
Код ATHM01AE17
Діюча речовина Декскетопрофен
Фармгрупа Нестероїдні протизапальні та протиревматичні засоби. Похідні пропіонової кислоти. Декскетопрофен.
Дозування 25 мг/мл
Форма розчин
Температура зберігання від 5°C до 25°C
Міжнародна назва Dexketoprofen
Реєстрація UA/13977/01/01 від 12.08.2019
Рецепт за рецептом
Термін зберігання 2 роки

Особливості прийому Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

Дітизаборонено
Вагітнізаборонено
Годуючізаборонено
Алергіяз обережністю
Діабетз обережністю
Водіїз обережністю
Увага!Увага!

Опис препарату Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 створено на основі офіціальної інструкції до Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Аліна Шевченко

Аліна Шевченко

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

Коротка інструкція із застосування для Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

print
share
composition

Склад

діюча речовина: 1 мл розчину містить декскетопрофену трометамолу в перерахуванні на 100 % суху речовину 36,9 мг, що еквівалентно декскетопрофену 25 мг;

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

testimony

Показання

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату недоцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та болю у попереку (біль у спині).

composition

Протипоказання

- Підвищена чутливість до декскетопрофену, будь-якого іншого нестероїдного протизапального засобу (НПЗЗ) або до допоміжних речовин препарату;

- якщо речовини аналогічної дії, наприклад ацетилсаліцилова кислота або інші НПЗЗ, провокують розвиток нападів бронхіальної астми, бронхоспазму, гострого риніту або спричиняють розвиток носових поліпів, появу кропив’янки або ангіоневротичного набряку;

- активна фаза виразкової хвороби або кровотеча, підозра на них або рецидивуюча виразкова хвороба, або кровотеча в анамнезі (не менше двох підтверджених фактів виразки або кровотечі), або хронічна диспепсія;

- шлунково-кишкова кровотеча, інша кровотеча в активній фазі або підвищена кровоточивість;

- шлунково-кишкова кровотеча або перфорація в анамнезі, пов’язані з попередньою терапією НПЗЗ;

- хвороба Крона або неспецифічний виразковий коліт;

- бронхіальна астма в анамнезі;

- тяжка серцева недостатність;

- порушення функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 50 мл/хв);

- тяжке порушення функції печінки (10–15 балів за шкалою Чайлда–П’ю);

- геморагічний діатез та інші порушення згортання крові;

- ІІІ триместр вагітності та період годування груддю;

- застосування з метою нейроаксіального (інтратекального або епідурального) введення (через вміст етанолу).

Usage

Спосіб застосування

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8–12 годин. При необхідності повторну дозу вводять через 6 годин. Максимальна добова доза не повинна перевищувати 150 мг. Препарат призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не більше 2 діб). Хворих слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, якщо це можливо. Побічні реакції можна скоротити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме: максимальна добова доза становить 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Захворювання печінки. Для хворих із патологією печінки легкого або середнього ступеня тяжкості (5–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки препарат протипоказаний (10–15 балів за шкалою Чайлда–П’ю).

Дисфункція нирок. Для хворих із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 50-80 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 50 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти. Препарат не слід застосовувати через відсутність даних про його ефективність та безпеку застосування.

Внутрішньом’язове введення. Розчин для ін’єкцій слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія. Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30–100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчину глюкози або лактатного розчину Рінгера. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин повинен бути прозорим. Інфузію необхідно проводити протягом 10–30 хвилин. Не допускати впливу природного денного світла на приготовлений розчин.

Кейвер , розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Кейвер не можна змішувати у розчині для інфузій з прометазином та пентазоцином.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення). При необхідності вміст 1 ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводять внутрішньовенно протягом не менше 15 секунд.

Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад, у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Кейвер не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад, у шприці) з розчинами допаміну, прометазину, пентазоцину, петидину та гідрокортизону, оскільки утворюється білий осад.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному ін’єкційному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як його набрали з ампули. Розчин для внутрішньовенної інфузії слід застосовувати одразу після його приготування. У подальшому відповідальність за умови та тривалість зберігання лягає на медичного працівника. Приготовлений розчин зберігає свої властивості протягом 24 годин при температурі 25 ºС за умови, що він захищений від дії денного світла.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення виробах з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Кейвер призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід вилити. Перед введенням препарату необхідно впевнитися, що розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Купують з Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10, а також відповіді на них.

Яка ціна на Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10?

plus-icon

Ціни на Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 в Україні починаються від 383.48 до 570.1, препарат доступний в 837 аптеках.

Від чого допомагає Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10?

plus-icon

Показання препарату Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10:

Симптоматичне лікування гострого болю середньої та високої інтенсивності у випадках, коли пероральне застосування препарату недоцільне, наприклад, при післяопераційних болях, ниркових коліках та болю у попереку (біль у спині).

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10: 25 мг/мл.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10?

plus-icon

Інструкція Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10?

plus-icon

Зі складом Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: 1 мл розчину містить декскетопрофену трометамолу в перерахуванні на 100 % суху речовину 36,9 мг, що еквівалентно декскетопрофену 25 мг;

допоміжні речовини: етанол 96 %, натрію хлорид, натрію гідроксид, вода для ін’єкцій.

Як приймати Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10?

plus-icon

Дорослі. Рекомендована доза становить 50 мг з інтервалом 8–12 годин. При необхідності повторну дозу вводять через 6 годин. Максимальна добова доза не повинна перевищувати 150 мг. Препарат призначений для короткочасного застосування, тому його слід застосовувати тільки у період гострого болю (не більше 2 діб). Хворих слід переводити на пероральне застосування аналгетиків, якщо це можливо. Побічні реакції можна скоротити за рахунок застосування найменшої ефективної дози протягом якомога коротшого часу, необхідного для покращення стану. При післяопераційних болях середнього або сильного ступеня тяжкості препарат можна застосовувати за показаннями у тих же самих рекомендованих дозах у комбінації з опіоїдними аналгетиками.

Пацієнти літнього віку. Коригування дози зазвичай не потрібне. Однак через фізіологічне зниження функції нирок рекомендується нижча доза препарату, а саме: максимальна добова доза становить 50 мг при легкому порушенні функції нирок.

Захворювання печінки. Для хворих із патологією печінки легкого або середнього ступеня тяжкості (5–9 балів за шкалою Чайлда–П’ю) слід зменшити максимальну добову дозу до 50 мг та ретельно контролювати функцію печінки. При тяжких захворюваннях печінки препарат протипоказаний (10–15 балів за шкалою Чайлда–П’ю).

Дисфункція нирок. Для хворих із порушенням функції нирок легкого ступеня (кліренс креатиніну 50-80 мл/хв) максимальну добову дозу слід зменшити до 50 мг. При порушенні функції нирок середнього або тяжкого ступеня (кліренс креатиніну < 50 мл/хв) препарат протипоказаний.

Діти. Препарат не слід застосовувати через відсутність даних про його ефективність та безпеку застосування.

Внутрішньом’язове введення. Розчин для ін’єкцій слід повільно вводити глибоко у м’язи.

Внутрішньовенна інфузія. Для проведення внутрішньовенної інфузії вміст ампули 2 мл розвести у 30–100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду, розчину глюкози або лактатного розчину Рінгера. Розчин для інфузій слід готувати в асептичних умовах, не допускаючи впливу природного денного світла. Приготовлений розчин повинен бути прозорим. Інфузію необхідно проводити протягом 10–30 хвилин. Не допускати впливу природного денного світла на приготовлений розчин.

Кейвер , розведений у 100 мл 0,9 % розчину натрію хлориду або у розчині глюкози, можна змішувати з допаміном, гепарином, гідроксизином, лідокаїном, морфіном, петидином та теофіліном.

Кейвер не можна змішувати у розчині для інфузій з прометазином та пентазоцином.

Внутрішньовенна ін’єкція (болюсне введення). При необхідності вміст 1 ампули (2 мл розчину для ін’єкцій) вводять внутрішньовенно протягом не менше 15 секунд.

Препарат можна змішувати у малих об’ємах (наприклад, у шприці) з розчинами для ін’єкцій гепарину, лідокаїну, морфіну та теофіліну.

Кейвер не можна змішувати у малих об’ємах (наприклад, у шприці) з розчинами допаміну, прометазину, пентазоцину, петидину та гідрокортизону, оскільки утворюється білий осад.

Препарат можна змішувати тільки з лікарськими засобами, що вказані вище.

При внутрішньом’язовому або внутрішньовенному ін’єкційному застосуванні препарат слід негайно ввести після того, як його набрали з ампули. Розчин для внутрішньовенної інфузії слід застосовувати одразу після його приготування. У подальшому відповідальність за умови та тривалість зберігання лягає на медичного працівника. Приготовлений розчин зберігає свої властивості протягом 24 годин при температурі 25 ºС за умови, що він захищений від дії денного світла.

При зберіганні розведених розчинів препарату у поліетиленових пакетах або у прилаштованих для введення виробах з етилвінілацетату, пропіонату целюлози, поліетилену низької щільності та полівінілхлориду змін вмісту діючої речовини внаслідок сорбції не спостерігалося.

Препарат Кейвер призначений для одноразового застосування, тому залишки готового розчину слід вилити. Перед введенням препарату необхідно впевнитися, що розчин прозорий та безбарвний. Розчин, що містить тверді частки, застосовувати не можна.

Діти.

Препарат не слід застосовувати дітям та підліткам через відсутність даних щодо його ефективності та безпеки.

Чи можна приймати Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: заборонено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 в аптеках України?

plus-icon

Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10.

Процес купівлі Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 і заберіть його в аптеці.

Купити Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Кейвер розчин для ін. 50 мг/2 мл амп. 2 мл №10 можна в таких містах: Херсон , Ковель , Луцьк , Нововолинськ , Володимир , Рівне , Вараш , Сарни , Дубно , Житомир , Звягель , Овруч , Коростень , Бердичів , Бориспіль , Вишневе , Ірпінь , Боярка , Біла Церква , Буча , Яготин , Васильків , Обухів , Фастів , Бровари , Чернігів , Ніжин , Прилуки , Суми , Шостка , Глухів , Конотоп , Ромни , Охтирка , Красноград , Ізюм , Лозова , Харків , Дружківка , Покровськ , Словʼянськ , Краматорськ , Запоріжжя , Львів , Трускавець , Стрий , Червоноград , Дрогобич , Новий Розділ , Мостиська , Самбір , Золочів , Коломия , Івано-Франківськ , Калуш , Надвірна , Ужгород , Свалява , Мукачево , Кременець , Тернопіль , Чернівці , Одеса , Подільськ , Чорноморськ , Ізмаїл , Білгород-Дністровський , Миколаїв , Первомайськ , Вознесенськ , Южноукраїнськ , Вінниця , Жмеринка , Могилів-Подільський , Хмельницький , Камʼянець-Подільський , Дунаївці , Старокостянтинів , Умань , Черкаси , Золотоноша , Полтава , Кременчук , Лубни , Миргород , Горішні Плавні , Нікополь , Павлоград , Новомосковськ , Тернівка , Дніпро , Жовті Води , Покров , Кривий Ріг , Камʼянське , Знамʼянка , Світловодськ , Олександрія , Кропивницький , Київ , Софіївська Борщагівка , Сміла , Болград та в інших населених пунктах України.