Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

ReturnНазад

Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

Ціни на Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1
914.90 - 987.20 грн.
target

знайдено в 33 аптеках

914.90 - 987.20 грн.
target

знайдено в 33 аптеках

Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1: Характеристики

Средня ціна 937.55 грн.
Категорія Інші протипухлинні препарати
Країна Австрія
Виробник ЕБЕВЕ Фарма Гес.м.б.Х. Нфг. КГ
Код ATHL01DB01
Діюча речовина Доксорубіцин
Фармгрупа Антинеопластичні засоби. Антрацикліни та споріднені сполуки.
Дозування 2 мг/мл
Форма концентрат
Температура зберігання від 2°C до 8°C
Міжнародна назва Doxorubicin
Реєстрація UA/1379/01/01 від 29.05.2019
Рецепт за рецептом
Термін зберігання 2 роки

Особливості прийому Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

Дітидозволено
Вагітнізаборонено
Годуючізаборонено
Алергіяз обережністю
Діабетдозволено
Водіїз обережністю
Увага!Увага!

Опис препарату Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 створено на основі офіціальної інструкції до Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Аліна Шевченко

Аліна Шевченко

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

Коротка інструкція із застосування для Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

print
share
composition

Склад

діюча речовина: doxorubicin;

1 мл концентрату містить 2 мг доксорубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

testimony

Показання

Для лікування широкого спектра неопластичних захворювань, у тому числі гострої лейкемії, лімфоми, злоякісних новоутворень у дітей та солідних пухлин у дорослих, зокрема карциноми молочної залози та легень.

composition

Протипоказання

Гіперчутливість до доксорубіцину або до інших компонентів лікарського засобу, інших антрациклінів або антрацендіонів. Вагітність, період годування груддю.

При внутрішньовенному введенні:

- персистуюча мієлосупресія та/або тяжкий стоматит, спричинені попереднім цитотоксичним лікуванням та/або опроміненням (у тому числі у пацієнтів із високим ризиком кровотеч);

- наявність випадків кардіопатології (нестабільна стенокардія, прогресуюча
серцева недостатність, тяжка аритмія, інфаркт міокарда; гострі запальні захворювання серця, нещодавно перенесений інфаркт міокарда (протягом останніх 6 місяців)); кардіоміопатія;

- тяжкі порушення функції печінки;

- попереднє лікування максимальними кумулятивними дозами антрациклінів (таких як: епірубіцин, ідарубіцин чи даунорубіцин);

- гострі системні інфекції;

- підвищена схильність до кровотеч;

- наявність виразок ротової порожнини.

При внутрішньоміхуровому введенні:

- інвазивні пухлини, що проростають в сечовий міхур (≥ Т1);

- інфекції сечовидільних шляхів;

- запалення сечового міхура;

- проблеми при катетеризації;

- гематурія.

Usage

Спосіб застосування

Виключно для внутрішньовенного та внутрішньоміхурового застосування.

Перш ніж вводити голку, слід дати флакону нагрітися до кімнатної температури.

Лікування доксорубіцином має здійснюватися під контролем кваліфікованого лікаря, який має досвід проведення цитотоксичної терапії в умовах лікувально-діагностичних закладів. Крім того, рекомендується, щоб під час лікування пацієнти перебували під ретельним наглядом.

З огляду на ризик розвитку кардіоміопатії, що може загрожувати життю пацієнта, перед кожним застосуванням препарату слід зважувати ризик і користь для кожного окремого пацієнта.

До початку терапії доксорубіцином рекомендується провести оцінку функції печінки шляхом визначення рівнів АСТ, АЛТ, лужної фосфатази та білірубіну. Також слід контролювати функцію нирок.

Аналіз ФВЛШ за допомогою ультразвукового обстеження або сцинтиграфії міокарда слід проводити для оцінки діяльності серця пацієнта. Ці обстеження проводять до початку лікування та під час лікування (кожного разу після збільшення кумулятивної дози приблизно на 100 мг/м2 поверхні тіла) (див. розділ «Особливості застосування»).

Внутрішньовенне введення доксорубіцину має здійснюватися з особливою обережністю.

Доксорубіцин вводять у вигляді внутрішньовенної інфузії із вільним потоком рідини протягом 3–5 хвилин, використовуючи для розведення розчин натрію хлориду для ін’єкцій чи 5 % розчин глюкози.

Цей метод введення мінімізує ризик появи тромбофлебіту або перивенозних крововиливів, що можуть призвести до виникнення таких серйозних місцевих реакцій, як запалення підшкірної клітковини, утворення пухирів і некрозу тканин.

Доксорубіцин також можна вводити внутрішньовенно у вигляді болюсної ін’єкції протягом кількох хвилин, у вигляді короткострокових інфузій тривалістю до 1 години або у вигляді безперервної інфузії протягом максимум 24 годин. Введення шляхом струменевої ін’єкції не рекомендовано через ризик екстравазації, що може відбуватися навіть при наявності адекватного зворотного току крові при аспірації через голку.

Доксорубіцин не слід вводити внутрішньом’язово, підшкірно, перорально чи інтратекально.

Внутрішньовенне введення.

Зазвичай доза доксорубіцину розраховується на основі площі поверхні тіла (мг/м2). Схема дозування доксорубіцину може бути різною, залежно від певної схеми лікування (наприклад: монотерапія, комбінація з іншими цитотоксичними препаратами, комплексне лікування, що складається з хіміотерапії, хірургічного втручання, променевої терапії та гормонального лікування), а також залежно від показань до застосування (солідна пухлина або гострий лейкоз).

Монотерапія

Рекомендована стандартна доза доксорубіцину становить 60–75 мг/м2 площі поверхні тіла у вигляді одноразової внутрішньовенної дози кожні 3 тижні або у вигляді окремих доз, що вводяться внутрішньовенно протягом 2–3 календарних днів з інтервалами у 21 день.

Схеми застосування та дози повинні бути адаптовані відповідно до протоколів застосування. Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, користуйтесь національними протоколами.

Комбінована терапія

Якщо препарат застосовувати у комбінації із іншими протипухлинними засобами, може бути необхідним зменшення дози до 30–60 мг/м2кожні 3–4 тижні.

Максимальна кумулятивна доза:

Не можна перевищувати максимальну кумулятивну дозу доксорубіцину 450–550 мг/м2 площі поверхні тіла, враховуючи застосування супутніх лікарських засобів, таких як даунорубіцин.

Для пацієнтів, які попередньо отримали опромінення медіастинальної ділянки та/або серця, попередньо лікувалися алкілуючими препаратами, та для інших пацієнтів з високим ступенем ризику (наявність артеріальної гіпертензії більше 5 років, ішемічна хвороба серця, вада серця, інфаркт міокарда в анамнезі, вік понад 70 років) максимальна кумулятивна доза не повинна перевищувати 400 мг/м2 площі поверхні тіла. У таких пацієнтів слід регулярно контролювати серцеву функцію.

Корекція доз для особливих груп пацієнтів

Пацієнти з ослабленим імунітетом

Пацієнтам з ослабленим імунітетом дозу слід зменшити. Альтернативна доза становить 15–20 мг/м2 площі поверхні тіла на тиждень.

Пацієнти з порушенням функції печінки

При порушенні функції печінки дозу доксорубіцину слід зменшити як показано у таблиці:

Рівні білірубіну у сироватці крові

Рекомендована доза

20–50 мкмоль/л

½ від звичайної дози

> 50–85 мкмоль/л

¼ від звичайної дози

Застосовувати доксорубіцин пацієнтам з тяжким порушення функції печінки протипоказано (див. розділ «Протипоказання».

Пацієнти з порушенням функції нирок

Пацієнтам з нирковою недостатністю (швидкість клубочкової фільтрації (ШКФ) < 10 мл/хв) застосовують лише 75 % рекомендованої дози.

Пацієнти з ризиком серцевої недостатності

Для пацієнтів з підвищеним ризиком кардіотоксичності слід розглянути можливість терапії у вигляді одноразової дози 24-годинної безперервної інфузії замість ін’єкції. Це може зменшити кардіотоксичність без зниження ефективності терапії. У таких пацієнтів слід вимірювати фракцію викиду перед кожним курсом лікування.

Пацієнти зі зниженим мієлоїдним резервом

Для пацієнтів, які отримували мієлосупресивну терапію в анамнезі, дози можна зменшувати через недостатність мієлоїдного резерву.

Пацієнти з надмірною масою тіла

Для пацієнтів з надмірною масою тіла рекомендується зменшити початкову дозу або подовжити інтервал між застосуванням доз.

Пацієнти похилого віку (≥ 65 років)

Для пацієнтів похилого віку доза може бути знижена.

Внутрішньоміхурове введення.

Доксорубіцин застосовується для внутрішньоміхурового введення з метою лікування поверхневого раку сечового міхура та для запобігання рецидиву після трансуретральної резекції. Рекомендована доза препарату для внутрішньоміхурового лікування поверхневого раку сечового міхура становить 30–50 мг у 25–50 мл фізіологічного розчину на інстиляцію. Оптимальна концентрація становить приблизно 1 мг/мл. Розчин повинен залишатися у сечовому міхурі протягом 1–2 годин. Протягом цього часу пацієнту слід змінювати положення тіла на 90 градусів кожні 15 хвилин. Для уникнення небажаного розбавлення доксорубіцину сечею пацієнт повинен утримуватись від споживання рідини протягом 12 годин до інстиляції (це повинно знизити виділення сечі приблизно до 50 мл/год). Інстиляції препарату можна повторювати з інтервалом від 1 тижня до 1 місяця, залежно від того, є лікування терапевтичним чи профілактичним.

Діти.

Препарат застосовувати з народження.

У зв’язку з істотним ризиком кардіотоксичності доксорубіцину для дітей, сукупні максимальні дози встановлюються залежно від віку пацієнта. Для дітей (< 12 років) максимальна сукупна доза зазвичай становить 300 мг/м2, в той час як для підлітків (> 12 років) максимальна сукупна доза становить 450 мг/м2. Для немовлят максимальна сукупна доза залишається невизначеною, оскільки очікується значно нижчий поріг переносимості.

Дози для дітей повинні бути зменшені, оскільки діти мають підвищений ризик кардіотоксичності, особливо віддаленої кардіотоксичності.

Слід передбачити ризик мієлотоксичності, пік якої досягається через 10–14 днів після початку лікування. Додаткову інформацію див. у чинних протоколах лікування та науковій літературі.

Аналоги для Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

Показати ще

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1, а також відповіді на них.

Яка ціна на Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1?

plus-icon

Ціни на Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 в Україні починаються від 914.9 до 987.2, препарат доступний в 33 аптеках.

Від чого допомагає Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1?

plus-icon

Показання препарату Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1:

Для лікування широкого спектра неопластичних захворювань, у тому числі гострої лейкемії, лімфоми, злоякісних новоутворень у дітей та солідних пухлин у дорослих, зокрема карциноми молочної залози та легень.

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1: 2 мг/мл.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1?

plus-icon

Інструкція Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1?

plus-icon

Зі складом Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: doxorubicin;

1 мл концентрату містить 2 мг доксорубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева розведена, вода для ін’єкцій.

Як приймати Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1?

plus-icon

Виключно для внутрішньовенного та внутрішньоміхурового застосування.

Перш ніж вводити голку, слід дати флакону нагрітися до кімнатної температури.

Лікування доксорубіцином має здійснюватися під контролем кваліфікованого лікаря, який має досвід проведення цитотоксичної терапії в умовах лікувально-діагностичних закладів. Крім того, рекомендується, щоб під час лікування пацієнти перебували під ретельним наглядом.

З огляду на ризик розвитку кардіоміопатії, що може загрожувати життю пацієнта, перед кожним застосуванням препарату слід зважувати ризик і користь для кожного окремого пацієнта.

До початку терапії доксорубіцином рекомендується провести оцінку функції печінки шляхом визначення рівнів АСТ, АЛТ, лужної фосфатази та білірубіну. Також слід контролювати функцію нирок.

Аналіз ФВЛШ за допомогою ультразвукового обстеження або сцинтиграфії міокарда слід проводити для оцінки діяльності серця пацієнта. Ці обстеження проводять до початку лікування та під час лікування (кожного разу після збільшення кумулятивної дози приблизно на 100 мг/м2 поверхні тіла) (див. розділ «Особливості застосування»).

Внутрішньовенне введення доксорубіцину має здійснюватися з особливою обережністю.

Доксорубіцин вводять у вигляді внутрішньовенної інфузії із вільним потоком рідини протягом 3–5 хвилин, використовуючи для розведення розчин натрію хлориду для ін’єкцій чи 5 % розчин глюкози.

Цей метод введення мінімізує ризик появи тромбофлебіту або перивенозних крововиливів, що можуть призвести до виникнення таких серйозних місцевих реакцій, як запалення підшкірної клітковини, утворення пухирів і некрозу тканин.

Доксорубіцин також можна вводити внутрішньовенно у вигляді болюсної ін’єкції протягом кількох хвилин, у вигляді короткострокових інфузій тривалістю до 1 години або у вигляді безперервної інфузії протягом максимум 24 годин. Введення шляхом струменевої ін’єкції не рекомендовано через ризик екстравазації, що може відбуватися навіть при наявності адекватного зворотного току крові при аспірації через голку.

Доксорубіцин не слід вводити внутрішньом’язово, підшкірно, перорально чи інтратекально.

Внутрішньовенне введення.

Зазвичай доза доксорубіцину розраховується на основі площі поверхні тіла (мг/м2). Схема дозування доксорубіцину може бути різною, залежно від певної схеми лікування (наприклад: монотерапія, комбінація з іншими цитотоксичними препаратами, комплексне лікування, що складається з хіміотерапії, хірургічного втручання, променевої терапії та гормонального лікування), а також залежно від показань до застосування (солідна пухлина або гострий лейкоз).

Монотерапія

Рекомендована стандартна доза доксорубіцину становить 60–75 мг/м2 площі поверхні тіла у вигляді одноразової внутрішньовенної дози кожні 3 тижні або у вигляді окремих доз, що вводяться внутрішньовенно протягом 2–3 календарних днів з інтервалами у 21 день.

Схеми застосування та дози повинні бути адаптовані відповідно до протоколів застосування. Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, користуйтесь національними протоколами.

Комбінована терапія

Якщо препарат застосовувати у комбінації із іншими протипухлинними засобами, може бути необхідним зменшення дози до 30–60 мг/м2кожні 3–4 тижні.

Максимальна кумулятивна доза:

Не можна перевищувати максимальну кумулятивну дозу доксорубіцину 450–550 мг/м2 площі поверхні тіла, враховуючи застосування супутніх лікарських засобів, таких як даунорубіцин.

Для пацієнтів, які попередньо отримали опромінення медіастинальної ділянки та/або серця, попередньо лікувалися алкілуючими препаратами, та для інших пацієнтів з високим ступенем ризику (наявність артеріальної гіпертензії більше 5 років, ішемічна хвороба серця, вада серця, інфаркт міокарда в анамнезі, вік понад 70 років) максимальна кумулятивна доза не повинна перевищувати 400 мг/м2 площі поверхні тіла. У таких пацієнтів слід регулярно контролювати серцеву функцію.

Корекція доз для особливих груп пацієнтів

Пацієнти з ослабленим імунітетом

Пацієнтам з ослабленим імунітетом дозу слід зменшити. Альтернативна доза становить 15–20 мг/м2 площі поверхні тіла на тиждень.

Пацієнти з порушенням функції печінки

При порушенні функції печінки дозу доксорубіцину слід зменшити як показано у таблиці:

Рівні білірубіну у сироватці крові

Рекомендована доза

20–50 мкмоль/л

½ від звичайної дози

> 50–85 мкмоль/л

¼ від звичайної дози

Застосовувати доксорубіцин пацієнтам з тяжким порушення функції печінки протипоказано (див. розділ «Протипоказання».

Пацієнти з порушенням функції нирок

Пацієнтам з нирковою недостатністю (швидкість клубочкової фільтрації (ШКФ) < 10 мл/хв) застосовують лише 75 % рекомендованої дози.

Пацієнти з ризиком серцевої недостатності

Для пацієнтів з підвищеним ризиком кардіотоксичності слід розглянути можливість терапії у вигляді одноразової дози 24-годинної безперервної інфузії замість ін’єкції. Це може зменшити кардіотоксичність без зниження ефективності терапії. У таких пацієнтів слід вимірювати фракцію викиду перед кожним курсом лікування.

Пацієнти зі зниженим мієлоїдним резервом

Для пацієнтів, які отримували мієлосупресивну терапію в анамнезі, дози можна зменшувати через недостатність мієлоїдного резерву.

Пацієнти з надмірною масою тіла

Для пацієнтів з надмірною масою тіла рекомендується зменшити початкову дозу або подовжити інтервал між застосуванням доз.

Пацієнти похилого віку (≥ 65 років)

Для пацієнтів похилого віку доза може бути знижена.

Внутрішньоміхурове введення.

Доксорубіцин застосовується для внутрішньоміхурового введення з метою лікування поверхневого раку сечового міхура та для запобігання рецидиву після трансуретральної резекції. Рекомендована доза препарату для внутрішньоміхурового лікування поверхневого раку сечового міхура становить 30–50 мг у 25–50 мл фізіологічного розчину на інстиляцію. Оптимальна концентрація становить приблизно 1 мг/мл. Розчин повинен залишатися у сечовому міхурі протягом 1–2 годин. Протягом цього часу пацієнту слід змінювати положення тіла на 90 градусів кожні 15 хвилин. Для уникнення небажаного розбавлення доксорубіцину сечею пацієнт повинен утримуватись від споживання рідини протягом 12 годин до інстиляції (це повинно знизити виділення сечі приблизно до 50 мл/год). Інстиляції препарату можна повторювати з інтервалом від 1 тижня до 1 місяця, залежно від того, є лікування терапевтичним чи профілактичним.

Діти.

Препарат застосовувати з народження.

У зв’язку з істотним ризиком кардіотоксичності доксорубіцину для дітей, сукупні максимальні дози встановлюються залежно від віку пацієнта. Для дітей (< 12 років) максимальна сукупна доза зазвичай становить 300 мг/м2, в той час як для підлітків (> 12 років) максимальна сукупна доза становить 450 мг/м2. Для немовлят максимальна сукупна доза залишається невизначеною, оскільки очікується значно нижчий поріг переносимості.

Дози для дітей повинні бути зменшені, оскільки діти мають підвищений ризик кардіотоксичності, особливо віддаленої кардіотоксичності.

Слід передбачити ризик мієлотоксичності, пік якої досягається через 10–14 днів після початку лікування. Додаткову інформацію див. у чинних протоколах лікування та науковій літературі.

Чи можна приймати Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: дозволено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 в аптеках України?

plus-icon

Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1.

Процес купівлі Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 і заберіть його в аптеці.

Купити Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Доксорубіцин "Ебеве" конц. для розчину для інф. 50 мг фл. 25 мл №1 можна в таких містах: Харків , Запоріжжя , Дніпро , Київ та в інших населених пунктах України.